Ryktebørsen

Her har vi samlet rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Fre. 11.06. 12:03– Leicester vil kreve 70-80 millioner euro for Tielemans

Liverpool har blitt linket til Leicesters midtbanespiller Youri Tielemans denne sommeren. De røde mister Gini Wijnaldum til Paris Saint-Germain, og siden det er en spiller som har vært tilgjengelig og spilt «alt» av kamper de siste sesongene, er det et tomrom der.

TIelemans ble kåret til årets spiller i Leicester, og flere har tolket det som en farvel da han tok imot prisen med tårer i øynene. Belgierens kontrakt går ut sommeren 2023, så dersom «the Foxes» har tenkt å få mest mulig for ham, må det bli denne sommeren.

Het Niewsblad i Belgia rapporterer at Liverpool er langt ifra den eneste klubben som er ute etter 24-åringen. Leicester vil kreve 70-80 millioner euro for å gi slipp på ham.

Tielemans representanter skal ta situasjonen med ro, og vil ikke ta noen avgjørelse før etter EM. Det har også vært diskusjoner om forlengelse av spillerens kontrakt. Dersom TIelemans har et godt mesterskap, vil trolig enda flere klubber melde seg på i jakten. Liverpool har en fordel med at de er kvalifisert for Champions League til høsten, skriver den belgiske avisen.

Het Niewsblad

Tor. 10.06. 12:23Sterling droppet agenten i januar - nå linkes han til en overraskende Liverpool-retur

Freelance-journalist Alex Miller melder på Twitter at sjansene for en Raheem Sterling-retur til Liverpool har økt etter at Sterling droppet agenten sin. 

Miller er en respektert journalist, men dette ryktet høres likevel litt merkelig ut all den tid Sterling droppet agenten sin, Aidy Ward, allerede i januar.

Ward representerte Sterling helt fra han var tenåring og frem til i vinter, og det var agenten som fikk mye av skylden for at London-gutten forlot Liverpool til fordel for Manchester City under svært kontroversielle omstendigheter i 2015. 

Sterling gikk til City for 50 millioner pund i juli 2015 etter at han og agenten i flere måneder hadde forsøkt å fremtvinge et salg til Manchester-klubben. 20-åringen avslo en rekke tilbud om ny kontrakt med Liverpool, og Ward ble sterkt kritisert for sin rolle i denne sagaen. Agenten fikk mye av skylden for at forholdet mellom spilleren og Anfield-klubben brøt sammen. Sagaen endte med at Sterling sa han ikke kom til å skrive under noen ny avtale med Liverpool før han ga et kontroversielt intervju til BBC, som mange mener var iscenesatt av Ward.

Liverpool-supporterne har aldri tilgitt verken Sterling eller Ward for stuntet de iscenesatte den gangen, noe som vil vanskeliggjøre et eventuelt ønske om en retur til Anfield for Sterling.

Man. 07.06. 22:42Lazio ser igjen mot Liverpool

Lazio har hatt stor suksess med å hente spillere fra Liverpool. Luis Alberto fikk virkelig fart på karrieren sin igjen da han dro til den italienske hovedstaden i 2016, og Lucas Leiva gjorde det samme året etter.

Nå kan de lyseblå igjen se mot Liverpool når de skal forsterke laget til sommeren.

Corriere dello Sport rapporterer at den italienske klubben ønsker seg Xherdan Shaqiri når overgangsvinduet åpner. 29-åringen har kontrakt til 2023, men det er forventet at han forlater klubben denne sommeren i jakt på mer førstelagsspill. 

Det er forventet at Maurizio Sarri tar over managerjobben i Lazio etter Simone Inzaghi, som gikk til Inter. Det er ikke første gang Shaqiri linkes til Lazio. Det var en av klubbene som har heftig linket til sveitseren også i fjor.

Liverpool vil håpe at Shaqiri gjør et godt EM for Sveits, og viser seg frem. Sveits er i gruppe med Wales, Italia og Tyrkia.

Corriere dello Sport

Søn. 06.06. 10:22Den ene kan komme til å gå fra Liverpool til Leicester, og den andre kan komme til å gå fra Leicester til Liverpool

Liverpools midtbanespiller Naby Keita linkes til Leicester, mens Leicesters midtbanespiller Youri Tielemans linkes til Liverpool.

Leicester ble linket til Keita allerede i april, og nå påstås det at mannen fra Guinea kan få lov til å forlate Anfiled-klubben. Jürgen Klopp kan gå med på et salg av Keita i sommer, da afrikaneren ikke har klart å imponere Liverpool-manageren etter overgangen verdt 52 millioner pund fra RB Leipzig i juli 2018.

Keita spilte bare ti Premier League-kamper sist sesong. Han testet positivt for koronaviruset i oktober og fikk en ankelskade da han spilte mot Crystal Palace i desember.

Samtidig er det snakk om at Liverpool ønsker å signere Youri Tielemans. Det vil i så fall kreve at Anfield-klubben legger over 70 millioner pund på bordet, og det spørs det om de røde har råd til.

Det hevdes at Jürgen Klopps transferbudsjett for resten av sommeren er på 50 millioner pund. Et beløp som kan øke ytterligere gjennom eventuelle spillersalg.

ESPN/Leicestershire Live

Lør. 05.06. 11:39Flere klubber skal være ute etter å låne Williams

En rekke klubber har spurt Liverpool om å få låne høyrebacken Neco Williams neste sesong. 

Williams forbereder seg for øyeblikket til EM med Wales. Et halvt dusin Premier League-klubber ønsker å låne Liverpool-backen, og Anfield-klubben vurderer nå om de skal gi slipp på 20-åringen.

Blant klubbene som ønsker seg Williams er nyopprykkede Norwich, som sannsynnligvis mister Max Aarons i sommer. Burnley skal også ha spurt om å bli holdt informert om Williams sin situasjon.

En rekke Championship-klubber, inkludert Stoke, Barnsley, Swansea og Cardiff skal også ha høyrebacken på sine ønskelister.

Teamtalk

Fre. 04.06. 23:04Wijnaldum til PSG?

ESPN hevder fredag å ha kilder som sier at PSG vil prøve å rappe til seg Gini Wijnaldum i tolvte time. Det har lenge vært forventet at nederlenderen drar til Barcelona når kontrakten med Liverpool utløper 30. juni, men nå vil den franske storklubben melde seg på, ifølge ESPN. 

Fabrizio Romano kan fortelle at PSG vil gi Wijnaldum en gigantisk lønn i en kontrakt frem til 2024. Han legger til at Barcelona allerede har lagt til rette for en medisinsk sjekk og at de håper overgangen går i orden som planlagt.

ESPN/Fabrizio Romano

26.mai 23:12«Liverpool er et av mange alternativer»

Den belgiske frilansjournalisten Sven Claes regnes for å være en pålitelig kilde. Nå kommer han med opplysninger Liverpool-supportere vil like. Det handler nemlig om Leicester-stjernen Youri Tielemans, som skal være ønsket av en rekke storklubber i Europa. Belgieren har hatt en stor sesong for Brendan Rodgers' lag, og det toppet seg da han ble matchvinner i FA-cupfinalen. Men for andre sesong på rad snublet Leicester ut av topp fire på målstreken, og må dermed ta til takke med Europa League-spill. 

Claes anslår at det bare er 30 prosent sjanse for at 24-åringen ønsker å bli i klubben. Han skriver at Liverpool er et av mange alternativer om det skulle bli en overgang, men at det ikke foreligger noe konkret for øyeblikket. Claes tror situasjonen kommer til å bli avklart etter sommerens EM. 

Sven Claes

22.mai 09:39Spansk avis hevder at Naby Keita søker en overgang til Atletico Madrid

Liverpool-stjernen Naby Keita ønsker seg til Atletico Madrid i sommer. Midtbanespilleren har slitt med å få spilletid i Liverpool. Diego Simeone er ute etter en ny midtbanespiller, men han er ikke overbevist om at Keita er den riktige spilleren for dem. 

Leicester og Crystal Palace har også vært linket til Keita de siste ukene.

AS

21.mai 11:37Manager bekrefter Liverpool-interesse i stortalent

Tidligere har det blitt meldt at Liverpool har sendt sin skandinaviske speider, Mads Pedersen, for å se nærmere på Nordsjællands stortalent Kamaldeen Sulemana. 

Nå bekrefter også deres manager Flemming Pedersen interessen. 

– Manchester United, Liverpool og flere andre er med i kampen. Jeg kjenner Kamal bra, og vet at han tar det neste steget hvis han presses til det. 

– Med personligheten og mentaliteten hans vil jeg ikke si at det blir et for stort steg, han er ekstraordinær. 

Sulemana har tidligere blitt sammenlignet med Neymar av hans egen trener, og har allerede to kamper for Ghanas landslag. Så langt denne sesongen står vingen med ti mål og åtte målgivende på 29 kamper.

Mail Sport

21.mai 09:34Har startet samtaler med Bayern Munchen

Alt tyder på at Gini Wijnaldum spiller sin siste kamp for Liverpool søndag kveld når Liverpool er vertskap for Crystal Palace. 

Partene har enda ikke kommet til enighet om nye kontraktbetingelser, og tiden ser ut til å ha runnet ut for å finne et kompromiss. 

Nå skal Bayern Munchen være i førersetet i kampen om signaturen til den ettertraktede 30-åringen. 

Den tyske Sport1-journalisten Florian Plettenberg rapporterer at samtalene mellom Wijnaldums representanter og Bayern Munchen har bra progresjon.

Ginis agent åpnet nylig opp for en overgang til den tyske klubben i en podcast. 

Florian Plettenberg

21.mai 09:03Sancho skal være tilgjengelig for salg - Borussia Dortmund har senket prisen

Siden Jadon Sanchos gjennombrudd i Borussia Dortmund har Liverpool støtt og stadig vært linket til den unge briten. 

Forrige sommer så det lenge ut til at den kreative vingen skulle bli Manchester United-spiller, men partene ble aldri enige i forhandlingene. Mye tyder på at det blir en ny Sancho-saga denne sommeren. 

Ifølge Fabrizio Romano har 21-åringen fått tillatelse til å forlate den tyske klubben dersom et «viktig» bud legges inn. 

Tidligere har det blitt rapportert at prisen på stortalentet er over 100 millioner euro, men nå skal prisen ha sunket til under det, ifølge samme kilde.

Denne sesongen har Sancho registrert 16 mål og 21 målgivende på 37 kamper. 

Fabrizio Romano

19.mai 15:30Mourinho vil gjerne ha Gini til Roma

Georginio Wijnaldum ser ut til å forlate Liverpool på Bosman-overgang i sommer, og nå har Jose Mourinho gjort det klart at han gjerne vil hente midtbanespilleren til AS Roma.

Wijnaldum har lenge vært linket til Barcelona, uten at det har skjedd noe konkret i så måte, og nå ser det ut for at AS Roma vil gi katalanerne konkurranse om den nederlandske landslagsspilleren.

Calciomercato

19.mai 09:54Viser interesse for OX

West Ham skal angivelig ha gjort et framstøt mot Alex Oxlade-Chamberlain. Liverpool skal være villig til å lytte til bud på midtbanespilleren som har fått lite spilletid de siste sesongene. Han skal ha en prislapp på rundt 22 millioner pund nå, men ble kjøpt fra Arsenal for 35 millioner pund.

Football Insider 

18.mai 08:46Det kan bli litt av en midtstopperkarusell i sommer

Ozan Kabak, som har vært utlånt fra Schalke til Liverpool denne vinteren, er nå ønsket av RB Leipzig som erstatter for Ibrahima Konate

Liverpool har som kjent muligheten til å kjøpe Kabak for 18 millioner pund, men Anfield-klubbens førstevalg når de skal kjøpe midtstopper i sommer er Konate til 40 millioner pund. 

Kabak, som er uaktuell for de to siste Liverpool-kampene denne sesongen på grunn av skade, skulle gjerne ha fortsatt karrieren på Anfield, men det virker lite sannsynlig at Liverpool kommer til å benytte seg av opsjonen de har på å kjøpe tyrkeren. 

Nå kan 21-åringen ironisk nok bli mannen som utløser salget av Konate til Liverpool.

Daily Mail

18.mai 08:22Det påstås at Liverpool har forhørt seg om «den neste Bruno Fernandes»

Liverpool har Sporting Lisboa-stjernen Pedro Goncalves i kikkerten. 22-åringen har fått merkelappen «den neste Bruno Fernandes».

Sporting Lisboa har vunnet Primeira Liga for første gang på 19 år denne sesongen, og den offensive midtbanespilleren skal ha en stor del av æren for det. På 31 kamper har mannen som går under kallenavnet Pote gjort 22 mål og slått tre målgivende pasninger.

Liverpool har allerede kontaktet Sporting Lisboa, men de portugisiske mestrene vil gjerne beholde sin stjerne, og jobber for å tilby spilleren en ny kontrakt med en utkjøpsklausul på 69 millioner pund. 

22-åringen kjenner Premier League godt, da han har en fortid i Wolves. Han fikk imidlertid bare en førstelagskamp for Midlands-klubben.

Record

11.mai 14:50Liverpool-speider på plass i Danmark for å følge 19-åring

Liverpool er en av flere klubber som ifølge Daily Mail var på plass på Farum Park for å følge oppgjøret mellom Nordsjælland og FC København i Superligaen mandag. Liverpool skal ha vært representert ved speider Mads Jørgensen, men også Manchester United, Ajax og en rekke andre klubber hadde representanter til stede. 

Grunnen er at de ville følge den 19 år gamle ghanesiske kantspilleren Kamaldeen Sulemana, og unggutten imponerte ved å score sitt tiende mål for sesongen.

Ifølge avisen er Liverpool ikke blant de som ligger fremst i køen for å sikre seg spilleren. Det er Ajax som viser aller mest interesse. De skal allerede ha kommet med et bud som ble avslått av den danske talentfabrikken Nordsjælland. 

Daily Mail

10.mai 14:45Har bedt om å bli solgt - Klopp skal være meget interessert

The Times melder at Yves Bissouma har bedt om å bli solgt fra Brighton etter sesongen. 

24-åringen, som spiller sine landskamer for Mali, blir nå linket til både Liverpool, Arsenal og Manchester City. Alle tre klubber skal ha forhørt seg med Brighton om hvor mye midtbanespilleren vil koste. 

Det er snart tre år siden Bissouma kom til Brighton fra Lille for opp mot 16 millioner pund. Siden har han imponert stort, og spesielt denne sesongen. Han har to år igjen av kontrakten, og derfor kan det være snakk om en prislapp på 30 millioner pund. 

Ifølge The Times har Jürgen Klopp personlig brukt tid på å undersøke hvordan Bissouma er som person utenfor banen for å se om han kan passe inn i Liverpool-laget. Bissouma har lenge blitt pekt på som en mulig erstatter for Gini Wijnaldum, som ser ut til å forlate Liverpool når kontrakten utløper etter sesongen. 

The Times

10.mai 09:32Liverpool en av flere klubber som har fått øynene opp for Leeds-spissen

Leeds-spiss Patrick Bamford (27) har sammen med laget sitt imponert stort denne sesongen. Han har scoret 15 mål for laget som slo Tottenham lørdag, og dermed klatret over 50 poeng. Bamford har tatt store steg under Marcelo Bielsas ledelse, og ifølge David Ornstein i The Athletic er Liverpool en av klubbene som har fått øynene opp for spissen. 

– For en spiller Bamford er! jeg kan huske folk sa at Leeds trenger en ekte målscorer og at Bamford ikke er god nok. Jeg er så glad for at han motbeviste. Han er en fantastisk spiller, Jürgen Klopp i forbindelse med Liverpools kamp mot Leeds for noen uker siden. 

– Arbeidsinnsatsen er strålende, og han spiller bra fotball og scorer mål. Det er sjelden vare. De har mange interessante spillere, men jeg er glad på Bamfords vegne, sa Klopp. 

Ornstein skriver videre at Bamford har forlenget kontrakten med Leeds med ett år, slik at avtalen nå strekker seg til sommeren 2023. Dette ble gjort under radaren, og Leeds har nå i det minste sikret seg at en eventuell overgangssum enn den ville gjort om han var på utgående kontrakt allerede neste sesong. 

Liverpool har tidligere blitt linket til en annen Leeds-spiller, den brasilianske kantspilleren Raphinha, som har imponert stort denne sesongen. 

The Athletic

07.mai 16:26– Chelsea har Salah på ønskelisten

«Hva?!» var også vår reaksjon da vi så at Christian Falk fra Sport Bild twitret om Mohamed Salah og Chelsea i dag.

Den tyske journalisten er ikke hvem som helst, og treffer ofte bra når det kommer til overganger, spesielt når det gjelder Bayern München. Han har også sine bom, som da han meldte at Xabi Alonso skulle bli Borussia Mönchengladbach-sjef tidligere i vår.

Men Falk har absolutt sitt kontaktnett – og derfor er det interessant at han melder at Chelsea ønsker seg Salah til sommeren.

Han skriver at Thomas Tuchel og London-klubben har ham på ønskelisten, sammen med Romelu Lukaku og Erling Braut Haaland. Det er ventet at Chelsea vil investere skikkelig på spissplass.

Salah var Chelsea-spiller fra januar 2014 til juli 2016, da AS Roma kjøpte ham. Han fikk det ikke til på Stamford Bridge, og var også en sesong på lån i Fiorentina før han forlot Chelsea permanent.

Det har vært en del støy rundt Salah, men det vil være sjokkerende dersom denne overgangen skulle bli noe av. Vi kommer selvsagt til å følge opp denne saken, om det skulle komme noe mer.

Christian Falk / SportBild

06.mai 09:00– Avtalen for Konaté er snart i orden. Det er veldig nære!

Transferguru Fabrizio Romano mener det kun er et spørsmål om tid før avtalen for Liverpools kjøp av Ibrahima Konaté bekreftes.

I slutten av mars kom de første rapportene om at de røde var i ferd med å sikre seg midtstopperen fra RB Leipzig. Siden det har ikke mye skjedd, annet enn spekulasjoner på hvor mye utkjøpsklausulen skal være på. Det har kommet rapporter på flere ulike summer mellom 30 og 40 millioner pund for spilleren som fyller 22 år i mai.

– Det er veldig, veldig nære. Det er kun et spørsmål om tid. De ønsker å kjøpe spilleren, og det handler kun om forhandlinger mellom klubbene, sa Fabrizio Romano da han gjestet Talksport

Han mener at spilleren ønsker seg til Merseyside.

– Spilleren ønsker å gå. Det er en femårskontrakt, og om noen uker vil avtalen være i orden, sier han videre.

Fabrizio Romano

05.mai 21:11Salah er PSG sin plan B

To navn det kommer til å svirre rykter rundt gjennom sommeren er Kylian Mbappé og Mohamed Salah. Førstnevnte har bare ett år igjen av kontrakten med den franske storklubben, og hele Europa følger nok med på om det er mulig å kjøpe 22-åringen. 

PSG skjelver nok av tanken på å miste sin juvel, og de ønsker å forlenge kontrakten. Spørsmålet er om spissen blir værende etter at de nok en gang mislyktes i jakten på sitt første Champions League-trofé. 

Daily Mail siterer franske Le Parisien på at Liverpools Mohamed Salah seiler opp som PSG sin plan B om Mbappe skulle dra. Salah har to år igjen av kontrakten med Liverpool, men 29-åringen har blitt linket bort fra klubben det siste halvåret. De eneste som eventuelt har råd til egypteren er nok PSG, og spesielt om de får inn en god slump penger på å selge Mbappé. 

Det er imidlertid langt fra en vedtatt sannhet at Salah ønsker å dra fra Liverpool. Han har gjentatte ganger sagt at han ønsker å vinne Premier League og Champions League flere ganger, og at fremtiden er i klubbens hender. 

Le Parisien

29.apr 21:23Han kan erstatte Divock Origi

Liverpool skal være ute etter PSV Eindhovens angriper Donyell Malen.

22-åringen har åtte kamper for det nederlandske landslaget, og har scoret to mål. Han har 25 mål på 42 kamper for PSV denne sesongen.

Han startet karrieren i Ajax sitt akademi, før han gikk til Arsenals akademi i 2015. Der var han i to år, til han kom tilbake til hjemlandet og PSV. Der har han 53 mål og 23 målgivende på 113 kamper siden 2017/18-sesongen, ifølge Transfermarkt.

Både Barcelona og Juventus har blitt linket til spilleren, men ifølge Voetbal International er er de helrøde favoritt til å sikre seg ham. Daily Mail siterer Voetbal International. 

Jürgen Klopp skal se spilleren som en erstatter for Divock Origi. PSV sliter økonomisk på grunn av koronapandemien, og Malen kan være tilgjengelig for 25 millioner pund denne sommeren. Han er representert av den kontroversielle agenten Mino Raiola.

Voetbal International

29.apr 09:16Watford kan komme til å selge Ismaila Sarr

Watford vil være tilbake i Premier League neste sesong, men den nyopprykkede klubben vil kanskje måtte selge en av sine beste spillere før sesongen starter.

Både Liverpool og Manchester United var interesserte i spissen Ismaila Sarr sist sommer, og dersom en av disse klubbene, eller en annen storklubb, returnerer med et betydelig bud for Sarr kan Watford fort komme til å selge.

Kilder nær Sarr sier det er sterk interesse for ham, inkludert fra klubber fra Tyskland og Frankrike.

The Athletic

27.apr 16:13Konates utkjøpsklausul er høyere enn først meldt

At Liverpool er ute etter Ibrahima Konaté er ingen hemmelighet, og flere journalister som vanligvis er til å stole på når det kommer til transfers mener at en avtale er så godt som i boks.

Det har vært snakk om 34 millioner pund i overgangssum, som har vært utkjøpsklausulen som har blitt rapportert fra Tyskland.

Nå meldes det at klausulen er noe høyere, og at 21-åringen derfor blir dyrere dersom de røde skal få til en avtale. Det rapporterer Mike McGrath i The Telegraph, en journalist som vanligvis har god innsikt når det kommer til overganger. 

Han skriver at utkjøpsklausulen er på 40 millioner pund denne sommeren, for det som er de rødes hovedprioritet når ny midtstopper skal kjøpes.

Liverpool er fortsatt favoritter til å sikre seg midtstopperen. Det rapporteres fra Tyskland at RB Leipzig spent følger med på om de røde kvalifiserer seg til neste års Champions League, og om det vil påvirke deres overgangsbudsjett.

The Telegraph

26.apr 15:06Spansk presse hevder at Real Madrid vil ha Fabinho som Varane-erstatter

Real Madrid vurderer et bud på Fabinho som mulig erstatter fro Raphael Varane. Franskmannen går inn i sitt siste kontraktsår med den spanske storklubben, og hans fremtid i Madrid-klubben er derfor usikker.

27-åringen har vært linket til Manchester United og Chelsea tidligere, og det spekuleres nå i at han forlater Real Madrid.

Fabinho tilbrakte som kjent en kort periode tidlig i sin karriere hos Real Madrid.

Fichajes

23.apr 11:21The Athletic hevder Liverpool må betale over 40 millioner pund om de vil ha Brighton-spiller

Flere toppklubber som følger Yves Bissouma må være forberedt på å betale over 40 milloner pund dersom de skal få Brighton & Hove Albion til å selge sin midtbanespiller.

Liverpool, Manchester United, Arsenal, Real Madrid, Leicester og Monaco er blant klubbene som viser interesse for 24-åringen fra Mali. 

Brighton kjøpte Bissouma fra franske Lille for under 15 millioner pund for mindre enn tre år siden. Han har tatt store steg siden den gang, og Jamie Carragher spår at Brghton vil motta bud på midtbanespilleren i sommer. 

– Han har et par år igjen av kontrakten sin, og er på et stadium der han enten signerer en ny kontrakt eller så vil Brighton selge ham for store penger, uttalte den tidligere Liverpool-spilleren på Sky Sports nylig. 

Bissouma imponerte nok en gang mot Chelsea tirsdag kveld.

The Athletic

23.apr 08:14Tyrkisk presse hevder Liverpool har keeper i kikkerten

Liverpool kan være ute etter en ny reservekeeper til sommeren, og Trabzonspors sisteskanse Ugurcan Cakir skal være en mann som Anfield-klubben har i kikkerten.

Trabzonspor verdsetter keeperen til 17 millioner pund. Liverpool vil få konkurranse fra både Tottenham og Aston Villa om sisteskansens underskrift.

Fotospor

18.apr 10:00– Jeg har ikke hørt fra Liverpool

Ibrahima Konaté skal være ønsket av Liverpool, og flere journalister som pleier å ha innsikt når det kommer til transfers, har rapportert at franskmannen trolig blir Liverpool-spiller til sommeren.

21-åringen har en utkjøpsklausul i RB Leipzig.

Spilleren selv sier at han ikke har hørt noe fra Liverpool, og at det samme gjelder for agenten hans.

– Det er mange rykter i fotball, og mange tror på dem med en gang, sier Konaté til The Mirror

– Verken jeg eller de som representerer meg har fått noen telefon fra Liverpool. I tillegg, har jeg store mål med RB Leipzig, sier han videre.

– Det er å gjøre det så bra som mulig i Bundesliga, komme til cupfinalen, og U21-EM med Frankrike. Jeg har kontrakt til 2023, og kontrakter er til for å fullføres.

The Mirror

17.apr 08:10Jobber fortsatt med å sikre seg Konaté

I mars eksploderte det, og det virket som at det bare var et spørsmål om tid før Ibrahima Konaté kunne bli presentert som Liverpool-spiller.

Nå har det vært stille en stund.

Ifølge «transferguru» Fabrizio Romano jobber Liverpool fortsatt med å sikre seg den franske U21-landslagsspilleren. Han skriver at RB Leipzig-stopperen er et av klubbens fremste overgangsmål denne sommeren.

Konaté vil bli tilbudt en femårskontrakt på Anfield, men ingenting er foreløpig i boks. RB Leipzig vil kun selge dersom utkjøpsklausulen blir betalt. Den er på 34 millioner pund.

Fabrizio Romano

08.apr 21:05– Det er 50/50 om Mbappé blir i PSG

Kylian Mbappé viste igjen onsdag kveld hvorfor han kanskje er verdens mest ettertraktede spiller. Franskmannen scoret to mål da Paris Saint-Germain dro fra Allianz Arena i München med 3-2 seier, og et glimrende utgangspunkt før returen i Paris på tirsdag.

PSG vil gjerne at 22-åringen skriver under på en ny kontrakt, men det drar ut, og han har fortsatt ikke signert. Verdensmesteren har 15 måneder igjen av sin avtale, og det betyr at sommeren blir helt avgjørende for PSG. Selv om de har er eid av Qatar, vil de ikke kunne risikere å miste en spiller med Mbappés verdi på Bosman sommeren 2022.

Jason Burt i The Telegraph rapporterer eksklusivt torsdag kveld at sjansene nå er 50/50 for om Mbappé blir i klubben, eller forlater dem denne sommeren. 

Selv om PSG er favorittklubben hans, har han ikke lagt skjul på at han kan tenke seg å spille i en større liga i løpet av karrieren. Burt ramser opp tre alternativer for det som skjer videre.

Det første alternativet, er at Mbappé signerer en ny femårskontrakt med PSG. Det andre alternativet er en forlengelse på ett eller to år, som et kompromiss – men det vil være uvanlig for en spiller i den alderen, med en sånn ekstrem status. Det tredje alternativet er at han selges denne sommeren. Det er Real Madrid han linkes sterkest til, og det har han blitt i mange år.

Samtidig blir Liverpool stadig kastet inn i diskusjonen, og spissen har flere ganger snakket varmt om Liverpool. Det får være greit å drømme litt, akkurat når det gjelder Kylian Mbappé…

The Telegraph