Ryktebørsen

Her har vi samlet rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

I går 00:08Liverpool dropper Sancho

Liverpool skrinlegger alle planer om å kjøpe Jadon Sancho fra Borussia Dortmund. Dermed lar Anfield-klubben døren stå på vidt gap for Chelsea og Manchester United. De to klubbene er imidlertid ikke villige til å betale Dortmunds prisforlangende på 100 millioner pund.

Liverpool har lenge blitt rapportert å være med i jakten på Sancho, men de er for øyeblikket ikke involvert i en slik overgang på noe nivå, og følger bare med på utviklingen slik situasjonen er nå.
Mirror

30.mar 21:39Senker ikke prisen på Sancho

Det er ventet at Jadon Sancho kommer til å forlate Borussia Dortmund etter denne sesongen.

Liverpool er en av flere klubber som har blitt linket til spilleren, men ifølge britisk media skal Manchester United nå være favoritten.

Flere eksperter mener at Korona-viruset og de økonomiske følgene kommer til å gå kraftig utover overgangssummene i tiden fremover. 

Ifølge Fabrizio Romano, som normalt har god innsikt når det kommer til overganger, har klubben kommet med en advarsel til alle interesserte klubber: De kommer ikke til å sette ned prisen, og spilleren blir ikke solgt for mindre enn 110 millioner euro.

Fabrizio Romano

30.mar 10:54Hevder Klopp ønsker seg Barcelona-stjerne

Jürgen Klopp og Liverpool skal være villige til å bruke hele 100 millioner euro for å sikre seg signaturen til Barcelonas Ousmane Dembele

Den franske vingen kan være tilgjengelig til en redusert pris etter at han ikke har levd opp til forventningene som ble stilt til ham etter at han kom til Camp Nou for 140 millioner euro.

22-åringen har spilt 51 kamper for den spanske storklubben, men har vært mye plaget av skader i løpet av sine tre år i spansk fotball. 

Vingen har bare spilt fem kamper og gjort ett mål denne sesongen. 
Sport

28.mar 22:20– Vil lokke Shaqiri til Spania for 28 millioner pund

Sevilla skal angivelig være villig til å by 28 millioner pund for Xherdan Shaqiri i sommer. Sveitseren har ikke fått mye spilletid denne sesongen, mye på grunn av skadeproblemer men også den harde konkurransen offensivt, og hvis det kommer gode bud så kan Liverpool være villig til å slippe han i sommer. Og om rapportene fra Spania stemmer, så er nok 28 millioner pund absolutt noe Liverpool kan være interessert i, for 28-åringen kom til klubben for 13,5 millioner pund fra Stoke.
Football Insider

28.mar 17:12Grujic ønsket av Bundesliga-konkurrent

Marko Grujic var Jürgen Klopps første signering som Liverpool-manager, da han ble Liverpool-spiller for 5,1 millioner pund i januar 2016. Grujic ble lånt tilbake til Røde Stjerne resten av sesongen, men har siden slitt med å få spilletid i Liverpool. Han har også vært på lån i Cardiff, og er nå i sin andre sesong i Hertha Berlin. Nå hevdes det at Bundesligaklubben Eintracht Frankfurt er interessert i å kjøpe Grujic. Men det er ikke sagt noe om hva slags sum de vil betale for midtbanespilleren. 
Frankfurter Neue Presse

26.mar 22:10Liverpool er ute etter ny Torres. Denne kommer fra Valencia

Liverpool skal være ute etter det spanske stjerneskuddet Ferran Torres. 20-åringen har kommet opp gjennom Valencia-systemet, og kan operere på begge kantene i angrep - men blir som regel brukt ute til høyre.

Denne sesongen har han seks mål og sju målgivende på 35 kamper for Valencia.

Det er David Maddock i The Mirror som melder om Liverpools interesse for 2000-modellen. Det er en journalist som følger de helrøde spesielt tett. 

Den 184 centimeter høye angriperen debuterte allerede som 17-åring i 2017, og har spilt 88 kamper for førstelaget. Han er også fast inventar for det spanske U21-landslaget.

The Mirror-journalisten skriver videre at det er en spiller Liverpool har hatt på blokka helt siden han debuterte, men vil få sterk konkurranse fra Real Madrid, Barcelona, Manchester City og Juventus, som skal ha ham på blokka.

Torres sin kontrakt går ut sommeren 2021, og han har så langt ikke forlenget avtalen. I hans nåværende avtale det er en ukjøpsklausul på 90 millioner euro, ifølge spansk media.

The Mirror

26.mar 10:21Shaqiri kobles til Tyrkisk klubb

Xherdan Shaqiri skal være på ønskelista til Galatasaray når sesongen er over.

Sveitseren har slitt med spilletid denne sesongen, men har også vært mye skadet. Kun to Premier League-kamper har han fått fra start.

Shaqiri kom til Liverpool fra Stoke for 13 millioner pund sommeren 2018, og hadde en lovende første sesong for de røde.
Fotomac

25.mar 17:14– Liverpool leder an i jakten på Malick Thiaw

Den unge midtstopperen Malick Thiaw er en ettertraktet ung mann. Schalke 04-spilleren har senegalesisk far og finsk mor. Han er født i Düsseldorf, men har finsk pass. 

Denne sesongen har han fått sin debut i Bundesliga - med ett minutt på banen da Schalke spilte mot Hoffenheim.

Selv om han stort sett har spilt aldersbestemt fotball så langt, skal han være en svært ettertraktet spiller når overgangsvinduet åpner igjen. Napoli, AC Milan og Paris Saint-Germain skal alle ha vært i kontakt med spilleren, men ifølge arenanapoli.it er det Liverpool som leder an i kampen om den 190 centimeter høye forsvareren. 

Schalke ledes av David Wagner, som var forlover i Jürgen Klopps bryllup, og det er samme klubb som Joel Matip ble hentet fra sommeren 2016. Kontraken til Thiaw går ut i 2021, og han skal ha en utkjøpsklausul på 7,5 millioner euro.

arenanapoli

22.mar 10:16Ung Schalke-stopper skal ha imponert Liverpools speidere

Den unge midtstopperen Malick Thiaw er bare 18 år gammel, og har bare spilt en kamp i Bundesliga, men han skal likevel ha rukket å imponere Liverpools speidere. Liverpool skal derfor planlegge et kjøp av den høye forsvarsspilleren som er blitt beskrevet som den nye Joël Matip.

Thiaws kontrakt med Schalke løper ut i juni 2021. Utkjøpsklausulen i kontrakten hans lyder på sju millioner pund. Liverpool må agere raskt, for Schalke forsøker å forhandle seg frem til en ny kontrakt med en høyere utkjøpsklausul.

Thiaw begynte karrieren hos Fortuna Düsseldorf. Hans mor er finsk, og 18-åringen har finsk pass og har spilt for Finland på ungdomslandslagsnivå. Faren er imidlertid senegaleser, og han kvalifiserer også for spill for Tyskland ettersom han er født der.
Mirror

22.mar 10:03Hevder at midtbanespiller hos Napoli topper Liverpools ønskeliste

Liverpool håper å slå klubber som Barcelona, Real Madrid, Manchester United og Bayern München i kampen om Napolis midtbanespiller Fabian Ruiz.

Midtbanespilleren skal ha en prislapp på 74 millioner pund. Jürgen Klopp ønsker å styrke midtbanen i sommer, og har satt Ruiz på toppen av sin ønskeliste.

23-åringen kom til Napoli fra Real Betis for to år siden. Den italienske klubben ønsker å forlenge spillerens kontrakt, selv om den har tre år igjen å løpe. 
Express

21.mar 23:22Sky Sports melder at Arsenal og Liverpool følger fransk midtstopper

Den franske U21-landslagspilleren Evan Ndicka er en venstrebeint midtstopper hos Eintracht Frankfurt som har vært fulgt av Liverpool og Arsenal denne sesongen. De spanske klubbene Valencia og Sevilla, og de to Milano-klubbene er også ivrige etter å sikre seg den lovende forsvarsspilleren.

Liverpool er i markedet etter en ny midtstopper fordi fremtiden til Dejan Lovren virker usikker. Kroaten har startet bare ni Premier League-kamper for Anfield-klubben denne sesongen.

20 år gamle Ndicka har startet 14 kamper og har ett innhopp fra benken i Bundesliga denne sesongen. Han er den siste tiden også blitt benyttet som venstreback.
Sky Sports

21.mar 12:01Hevder Liverpool forhandler med fransk midtbanespiller

Liverpool påstås å være i forhandlinger med Lille-stjernen Boubakary Soumare, men kan få konkurranse fra Real Madrid og Chelsea, som begge har vist interesse for Soumare de siste månedene.

Franskmannen har imponert i Ligue 1 denne sesongen. Samtaler mellom Liverpool og Soumares representanter skal ha pågått en stund, uten at midtbanespilleren trenger å ende opp på Anfield av den grunn. Barcelona kan også komme til å kaste seg inn i kampen om 21-åringen. Soumares kontrakt med Lille løper ut etter neste sesong.
Sport

20.mar 14:54Europas største klubber linkes til ung midtbanespiller

Eduardo Camavinga har tatt Ligue 1 med storm denne sesongen, og Rennes-spilleren linkes nå til de største klubbene i Europa. 17-åringen står allerede bokført med 25 kamper i den franske toppserien denne sesongen, og hans modne spill har vakt interessen til Barcelona, Real Madrid og Liverpool, som alle har forhørt seg om tilgjengeligheten til tenåringen.

Det antas at Camavinga vil ha en prislapp på rundt 50 millioner euro. Tottenham har også vist interesse for spilleren, men det er uklart om London-klubben har tatt kontakt med Rennes.
Sport

19.mar 08:46Lyon krever store penger for sin spiss-stjerne

Tottenham og Liverpool skal ha blitt fortalt at Lille krever over 90 millioner pund om du skal gi slipp på spissen Victor Osimhen i sommer. Jose Mourinho og Jürgen Klopp er begge ute etter å forsterke angrepsrekka, og både Tottenham og Liverpool er blitt linket til 21-åringen. 

De to klubbene skal ha jaktet den nigerianske landslagsspilleren allerede under transfervinduet i januar, og det samme påstås det at Chelsea gjorde. Men alle tre klubbene følte at prislappen på angriperen var for høy. Real Madrid og Barcelona viser også interesse for afrikaneren. Lille skal ha satt en prislapp på 94 millioner pund på Osimhen.
Le10Sport

18.mar 11:05Både Tottenham og Arsenal skal vurdere Lovren

Dejan Lovren har kun vært involvert i ni ligakamper denne sesongen. Nå skal både Arsenal og Tottenham vurdere 30-åringen som en løsning i midtforsvaret. José Mourinho ser ut til å miste Jan Vertonghen når kontakten hans utløper til sommeren. Hos Mikel Arteta har både skader og formsvikt ført til at det er behov for defensive forsterkninger.

Lovren ankom fra Southampton, sammen med lagkameratene Adam Lallana og Rickie Lambert, i det store overgangsvinduet sommeren 2014. Kontrakten går ut sommeren 2021 og med Joël Matip og Joe Gomez i klubben kan tiden passe for en overgang.
Dailymail

18.mar 11:04Stor interesse for hurtige Bailey

Chelsea skal være klare til å by på Leon Bailey fra Jamaica. Den hurtige vingen har scoret syv ganger for Bayer Leverkusen denne sesongen. Senest så nylig som 12. mars i Europa League da Steven Gerrards Glasgow Rangers ble slått 3-1 i Skottland. Det spekuleres i et bud i størrelsesordenen £85 millioner.

22-åringe Bailey følges også nøye av Liverpool, Arsenal, Manchester United og Bayern München. Han ankom Bayer Leverkusen i 2017 fra KRC Genk. Ved en overgang skal Leverkusen foretrekke å selge til en klubb utenfor Tyskland.
The Express

18.mar 08:16Hevder Liverpool har kontaktet Skrtel for å forhøre seg om målvakt

Liverpool skal ha ha kontaktet sin tidligere spiller, Martin Skrtel, for å få informasjon om hans lagkamerat i Trabzonspor, Ugurcan Cakir. De røde har vært linket til den 23 år gamle målvakten også tidligere. Cakir har hatt en solid sesong i Trabzonspor, hvor han har spilt 25 kamper i den tyrkiske superligaen.

Skrtel skal ha kommet med positive tilbakemeldinger angående Cakir, noe som kan føre til at Liverpools interesse for keeperen øker. Cakir kan være tiltenkt en rolle som en erstatter for Adrian, som ikke har imponert i sine siste kamper for de røde.
Takvim

15.mar 08:56Bekrefter at Havertz vil bli solgt - men han blir ikke billig

Kai Havertz er en av de mest ettertraktede spillerne i Europa, og Liverpool er en av klubbene som har blitt kraftig linket til den tyske landslagsspilleren.

Alle de europeiske klubbene ventes å kjempe om 20-åringen, men Bayern München skal være favoritt, ifølge tyske Sky.

Denne sesongen har han 10 mål og åtte målgivende på 34 kamper for Bayer Leverkusen. Manager Peter Bosz bekrefter at han kommer til å bli solgt.

– Vi kan ikke holde på ham til neste sommer. Det vil bli en overgang på over 100 millioner euro, sier Bosz til Algemeen Dagblad

– I denne bransjen handler det om å utvikle talenter, og selge dem videre. Med minst 100 millioner euro vil vi prøve å forsterke oss i tre eller fire posisjoner, sier manageren videre.

Algemeen Dagblad

11.mar 16:24Borussia Dortmund-direktør åpner for Sancho-salg

Lyden av navnet Jadon Sancho fører til vann i munnen hos de aller fleste fotballsupportere, spesielt når engelskmannen blir linket til ens egen klubb. 

Ryktene har svirret lenge om 19-åringen, og det virker mer og mer sannsynlig at den offensive midtbanespilleren vil flytte på seg etter hvert. Liverpool er blant klubbene som nevnes hyppigst, og Hans-Joachim Watzke, administerende direktør i Borussia Dortmund, åpner for at et salg kan bli en realitet. 

– Jadon er fantastisk, rett og slett et fantastisk talent, kanskje det største talentet i Europa blant spillere under 21 år. Jeg mener han har potensialet til å bli en av de to-tre beste spillerne i verden. 

– Hvis han en dag kommer til oss og sier at han ønsker å forlate klubben, så vil vi diskutere det, sier Watzke om 2000-modellen. 

Dortmund skal angivelig ha satt en prislapp på 100 millioner pund for spilleren som skal ut i aksjon senere i kveld mot Paris St. Germain. 

Liverpool Echo

11.mar 13:56Liverpool holder øye med belgisk stortalent

Ifølge det belgiske tidsskriftet Het Nieuwsblad skal Liverpool holde et øye med det belgiske stortalentet Jeremy Doku. 

17-åringen har spilt 24 kamper for Anderlechts seniorlag, hvor han har scoret fire mål og har levert tre målgivende pasninger. 

Unggutten kan operere i alle posisjoner offensivt i banen, men foretrekker å spille på en av vingene. 

06.mar 08:53Dortmund har satt prislapp på Jadon Sancho

Liverpool er en av klubbene som har blitt kraftig linket til Jadon Sancho. Ifølge britisk presse skal Manchester United være den største favoritten til å sikre eg 19-åringen, men også Liverpool, Chelsea og Manchester City ønsker Borussia Dortmund-vingen.

Det er forventet at han kommer til å forlate tysk fotball denne sommeren.

Sancho har 17 mål og 18 målgivende på 33 kamper denne sesongen, og prisen ser bare ut til å bli høyere og høyere.

Ifølge tyske Bild kommer ikke Dortmund til å akseptere bud på under 140 millioner euro. Det er 121 millioner pund, og nær den summen Liverpool fikk for Philippe Coutinho i 2018.

Liverpools rekordkjøp er Virgil van Dijk til 75 millioner pund.

Bild

01.mar 13:37Seiler angivelig opp som mulig erstatter på midtbanen

The Athletic har tidligere meldt om Liverpools interesse for Todd Cantwell

Nå skal visstnok ligalederen intensivere jakten på en erstatter for en midtbaneduo som kan forlate klubben til sommeren. 

Både Adam Lallana og Xherdan Shaqiri ryktes å forlate klubben i sommermånedene, og Norwich-spilleren skal ses på som en mulig løsning for å fylle noe av et eventuelt tomrom.

22-åringen har imponert i sin første Premier League-sesong og står med seks mål på 22 kamper. Prislappen skal lyde på rundt 30 millioner pund. Manchester United, Manchester City og Tottenham skal også snuse på den offensive midtbanespilleren. 

Daily Mirror

26.feb 14:20Påstår at Liverpool er kommet langt i samtalene med Timo Werner

Liverpool skal ha sagt seg villige til å betale 58 millioner euro (49 millioner pund) for å løse Timo Werner fra hans kontrakt med RB Leipzig.

Transfer-ekspert Nicolo Schira hevder at Liverpool har sagt seg villige til å betale Werners utkjøpsklausul. Personlige forhandlinger pågår, og den tyske angriperen skal være tilbudt en femårskontrakt verdt 8 millioner euro (6,7 millioner pund) i året.

– Liverpool har tilbudt Timo Werner en kontrakt til 2025 og en lønn på 8 millioner euro i året pluss bonuser. Samtaler pågår for å få avtalen i havn, skriver Schira.

Liverpool må styrke angrepet, da de vil måtte klare seg uten Mohamed Salah og Sadio Mané i perioder av neste sesong på grunn OL og Afrikamesterskapet.

Werner har scoret 27 mål for RB Leipzig denne sesongen.

Express

26.feb 09:05Hevder at Roberto Firmino er blitt kontaktet av Bayern München

Både Mirror og Daily Mail viser i dag til The Transfer Window Podcast, der fotballekspert Ian McGarry har kommet med følgende uttalelse:

– Det er interessante nyheter at Roberto Firminos representanter er blitt kontaktet av Bayern München i løpet av de siste ti dagene, med spørsmål om brasilianeren er villig til å forlate Anfield.

– Vil han være interessert i en retur til Bundesliga? Og vil han være interessert i å bli en del av et Bayern under gjenoppbygging? Dette er selvsagt noe som de har planlagt siden begynnelsen av forrige sesong.

– Firmino kan passe meget godt som erstatter for Robert Lewandowski, som kan komme til å flytte på seg, potensielt til MLS til sommeren.

Firmino tilbrakte som kjent fire sesonger i Bundesliga, og spilte for Hoffenheim, før han sluttet seg til Liverpool i 2015. Disse rapportene kommer samtidig som Liverpool linkes stadig sterkere til Timo Werner.

Mirror/Daily Mail/The Transfer Window Podcast

24.feb 17:58Tysk avis: Werner har utkjøpsklausul på 30 millioner euro

Liverpool blir hyppigere og hyppigere linket til RB Leipzig-spissen Timo Werner, og han har selv vært ute i media og flørtet med Klopp og Liverpool. 

Det har lenge vært rapportert at tyskeren har en utkjøpsklausul på rundt 50 millioner pund, men nå hevder tyske Sport 1, ifølge Mirror, at utkjøpsklausulen bare er på 30 millioner euro (25 millioner pund). 

Werner har 27 mål på 33 kamper denne sesongen, og scoret nylig mot Tottenham i utslagsrundene i Champions League.
Mirror

24.feb 13:2516 år gammel Birmingham-spiss i søkelyset til flere storklubber

Liverpool, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Barcelona og Real Madrid jakter den unge Birmingham-spissen Jude Bellingham. Den engelske U17-kapteinen er sønn av tidligere Cheltenham Town-spiss Mark Bellingham.

United forsøkte ifølge rapportene å kjøpe 16-åringen i januar, med Birmingham ønsket ikke å lytte til bud under 25 millioner pund. 

Bellingham har scoret fire mål på 32 førstelagskamper denne sesongen.

Gloucestershire Live

24.feb 13:10Brighton-spiller på utlån i Leeds har vekket Liverpools interesse

Liverpool har fulgt med på den utlånte Brighton-spilleren Ben White, som har imponert for Leeds i Championship. Jürgen Klopp vurderer å legge inn et bud til sommeren for midtstopperen. White har blitt fast inventar på Marcelo Bielsas Leeds-mannskap etter at han kom på et sesonglangt lån fra Brighton.

Brighton-manager Graham Potter har uttalt at Whites fremtid er hos The Seagulls, og skal ikke være interessert i å selge 22-åringen. Speidere fra Liverpool har imidlertid fulgt forsvarsspilleren tett de siste ukene, og Anfield-klubben vurderer sterkt å legge inn et bud. 

White har kontrakt med Brighton til sommeren 2022. Leeds vil trolig også ønske å beholde spilleren dersom de skulle sikre seg opprykk til Premier League. White verdsettes til rundt 20 millioner pund.

The Athletic

20.feb 18:17– Vi har ikke kontaktet Liverpool

Alt tyder på at Adam Lallana forlater Liverpool når kontrakten går ut denne sommeren. Han har vært linket til ulike klubber, både i inn- og utland, deriblant Leicester. 

Leicester har satt sammen et slagkraftig mannskap, og en overgang til «revene» hadde betydd en gjenforening med Brendan Rodgers, som i sin tid hentet briten til Liverpool. Nå har den tidligere Liverpool-treneren svart på ryktene. 

– Jeg har sett mye om Adam og at vi har kontaktet Liverpool, som ikke stemmer, sa han ifølge Liverpool Echo.

– Han har vært fantastisk i Liverpool og veier nok opp mulighetene sine, men jeg trenger ikke snakke om det nå. Det har vi snakket om i hele januar, jeg trenger ikke å snakke om sommervinduet.
Liverpool Echo

20.feb 09:26Vil hente Real Madrid-speider

Liverpool skal være ute etter Real Madrids sjefsspeider Juni Calafat. Brasilianeren har jobbet for den spanske storklubben siden 2014, og skal stå bak flere av klubbens spennende signeringer de siste årene.

Han får æren for å ha endret Real Madrids strategi når det kommer til rekruttering, og ifølge The Telegraph står han bak signeringer som Fede Valverde, Martin Ødegaard, Eder Militao, Rodrygo og Vinicius Junior de siste årene. Nylig ble også den 18 år gamle playmakeren Reiner Jesus klar, og skal til Santiago Bernabeu.

Ifølge Telegraph skal Calafat være ønsket av Liverpool, Everton og Chelsea.

I januar skrev Marca en artikkel om ham. Den kan leses her

The Telegraph

19.feb 17:03Adam Lallana linkes til Leicester

Adam Lallana står uten kontrakt med Liverpool etter sesongen, og kan dermed forlate Anfield-klubben på gratisovergang.

Leicester skal nå ha tatt kontakt med 31-åringen, som tidligere spilte for Liverpool under nåværende Leicester-manager Brendan Rodgers.

Tottenham, Arsenal og West Ham linkes også til midtbanespilleren.

LeicestershireLive

19.feb 15:24Lokal avis: Liverpool har tilbudt 125 millioner euro for Kai Havertz

Ifølge en lokal avis i Leverkusen skal Liverpool ha tilbudt 125 millioner euro for Kai Havertz, melder Jan Aage Fjørtoft på Twitter.

Havertz har scoret seks mål og levert to målgivende fra sin midtbaneposisjon denne sesongen. 

Den 20 år gamle midtbanespilleren linkes hyppig til Liverpool, og det blir sannsynligvis en budkrig om stortalentet denne sommeren.
Jan Åge Fjørtoft

19.feb 13:23Liverpool speider på Bundesliga-profil

Ifølge Christian Falk i Bild, som har god oversikt over det tyske markedet, skal Liverpool speide på Milot Rashica. 

23-åringen spiller i hovedsak på venstrevingen, men kan også spille offensiv midtbane og spiss. Hans lag Werder Bremen ligger i skrivende stund på nedrykksplass i Bundesliga, og vingen som spiller på Kosovo skal ha en utkjøpsklausul på 38 millioner euro - omtrent 30 millioner pund.
Christian Falk

17.feb 13:00Sportsadvokat: Manchester Citys spillere kan løses fra kontraktene

Ifølge sportsadvokat John Mehrzad kan Manchester Citys spillere løses fra kontraktene, grunnet et «fundamentalt brudd på kontraktsbetingelsene.»

Det er høyst tvilsomt at noe slikt vil skje, men det er allikevel ikke utenkelig at Citys stjernespillere ønsker å søke lykken andre steder ved en eventuell utestengelse fra det gjeveste selskapet.  

Kevin de Bruyne uttalte som unggutt at favorittlaget er Liverpool og at favorittspilleren er Michael Owen. Han er en av flere verdensstjerner Liverpool ikke hadde vært fremmed for å ha på laget.
Bolarinwa Olajide

17.feb 12:09Liverpool kan hente stortalent på billigsalg

Bukayo Saka har imponert fotballverden med sine prestasjoner for Arsenal denne sesongen.

18-åringen har spilt i alle posisjonene på venstresiden, og har scoret tre mål og levert åtte målgivende. I søndagens oppgjør mot Newcastle leverte han en sylfrekk luke før han serverte Nicolas Pepe foran mål. 

Unggutten har bare kontrakt ut 2020/21-sesongen og det har fått mange til å spekulere i om andre klubber kan lokke stortalentet bort fra London. 

Ifølge Daily Mail skal Liverpool, Manchester United og Bayern Munchen være blant de interesserte klubbene. 

David Ornstein melder imidlertid i sin mandags-spalte at Saka er i forhandlinger med Arsenal om en ny kontrakt og at det ventes at han skriver under.  

Det er likevel ikke utenkelig at større klubber kan lokke talentet bort fra Arsenal, og det blir interessant å følge utviklingen.
Daily Mail

12.feb 08:24Klare til å tilby van Dijk ny megaavtale

Liverpool skal angivelig være klare til å tilby Virgil van Dijk en ny avtale som potensielt kan bli verdt mer enn 50 millioner pund for midtstopperen.

Van Dijk signerte en avtale på fem og et halvt år da han kom fra Southampton i januar 2018. Football Insider hevder de har kilder i klubben som mener van Dijk kan få et lønnshopp fra 125000 pund i uka til 150000 pund, i tillegg til en rekke bonuser som kan gi spilleren over 50 millioner pund i utbetalinger for hele perioden han signerer på.

De skriver også at van Dijk i dag har en rekke lukrative bonuser i sin kontrakt, blant annet en bonus på 4 millioner pund når han spiller sin 150. Liverpool-kamp. Han er nå oppe i 106. Han får også bonuser for mål, kamper uten baklengs og lojalitetsbonuser. 
Football Insider

10.feb 23:01– Villarreal avslo bud fra Liverpool i januar

Ifølge France Football skal Liverpool ha gjort et ambisiøst forsøk på å sikre seg en offensiv spiller i forrige måned.

Det anerkjente franske magasinet rapporterer at de helrøde la inn et bud på 35 millioner euro for den 20 år gamle nigerianske angriperen Samuel Chukwueze.

Villarreal skal ha avslått budet. Det er en spiller som skal ha vært tiltenkt en rolle som backup for Mohamed Salah på høyresiden av angrepet.

Chelsea skal også følge spilleren tett. Han har en utkjøpsklausul på 65 millioner euro.

Denne sesongen har han fire mål og fire målgivende på totalt 22 kamper for Villarreal. Han har to mål på 12 landskamper for Nigeria, ifølge Transfermarkt.

France Football

09.feb 16:53Nordmann kan erstatte Karius i Besiktas

Det forventes at Loris Karius returnerer til Liverpool i sommer etter sitt låneopphold i Besiktas. Kontrakten med de røde går ut i juni 2021. 

Den tyrkiske klubben skal ikke ønske å gjøre avtalen permanent med den tyske keeperen. 

Rapporter fra tyrkiske medier mener også å vite at klubben har sett seg ut en norsk erstatter. Ørjan Håskjold Nyland har gjort sakene godt i kampene han har fått sjansene i cupkampene for Aston Villa denne sesongen, og Besiktas skal ønske tjenestene til den tidligere Hødd- og Molde-målvakten. 

Turkish Football via Liverpool Echo

09.feb 11:29Vurderer å senke prisen drastisk på Coutinho

Rapporter i Spania antyder at Barcelona ser på mulighetene for å senke prisen på Philippe Coutinho for å få solgt den brasilianske midtbanespilleren. 

Prisen skal angivelig senkes til 67 millioner pund, mindre enn halvparten av det katalanerne kjøpte den tidligere Liverpool-spilleren for (142 millioner pund). 

Coutinho er på utlån i Bayern München og står med seks mål og seks målgivende på 18 kamper i Bundesliga. 

Mundo Deportivo via Liverpool Echo

07.feb 15:41Adrian ser mot gamle trakter

33-åringen har spilt 15 kamper for Liverpool denne sesongen, hvorav ti i ligaen. Faktisk har han hatt to innhopp i Premier League, etter skade og utvisning for Alisson. Høydepunktet for Adrian vil nok likevel være å spille Supercup finale, hvor han ble helt i straffespark-konkurransen mot Chelsea. Plassen til Alisson, kåret til verdens beste keeper, er imidlertid udiskutabel og nå melder spansk media at Adrian er enig med sin gamle klubb Real Betis om å vende tilbake til hjemlandet og spill i La Liga.

Estadio Deportivo

06.feb 08:26Wolves forventer rekordbud på Traore

Wolverhampton forventer budkrig om Adama Traore til sommeren. Den spanske vingen har vært i sitt livs form under Nuno Espirito Santos ledelse denne sesongen.

Den høyrebeinte angriperen har levert fem mål og 10 målgivende pasninger på 36 kamper for Wolves. I Premier League er tallene fire mål og sju målgivende pasninger på 24 kamper. Bare Raul Jimenez har vært involvert i flere scoringer hos ulvene.

Nå forventes det bud i størrelsesorden 30 millioner pund på 24-åringen, noe som er dobbelt så mye som Wolverhamptons rekordsalg, da Leeds i januar betalte 15 millioner pund for Helder Costa.

Traore, med en fortid i Barcelona, Aston Villa og Middlesbrough, har den siste tiden blitt linket til storklubber som Manchester City, Real Madrid og Liverpool.

Express

04.feb 09:18Timo Werner uttaler seg om fremtiden

Den tyske angriperen er et av de heteste navnene på ryktebørsen om dagen, og Liverpool er stadig en av klubbene som linkes til RB Leipzig-spilleren. 

– Når du scorer 20 mål som 23-åring, så vil det selvfølgelig være interesse, sier Werner. 

– Vi nærmer oss flere viktige kamper. Det er fokuset mitt nå, så vil jeg tenke på fremtiden senere. 

– Hva sier du om det kommer en klubb med et tilbud i de to neste ukene, en klubb som er en av favorittene til å vinne Champions League, og gjør et fantastisk tilbud? Trolig er det noe alle spillere ville vurdert. 

– Jeg kan nok tenke meg å spille utenlands en dag, men det er ikke én spesifikk klubb jeg ser for meg. Jeg er åpen for alt. Jeg var nylig i USA, og der viste de engelsk fotball hele tiden. Det viser hvor stor den ligaen er. De har store og populære klubber, så det ville vært underholdende å spille der. 

Kicker via Liverpool Echo

30.jan 13:52Leverkusen forventer bud fra Liverpool til sommeren

20 år gamle Kai Havertz er en av de aller mest ettertraktede tyske spillerne som har kommet opp på en stund. Selv om årets sesong ikke har vært like imponerende som forrige sesong, er han ønsket av de aller største klubbene i verden.

Til sommeren er det forventet at Bayer Leverkusen vil selge spilleren.

Christian Falk i Bild er en av de journalistene med aller best kontaktnett i Bayern München. Falk skriver på Twitter at kampen nå står mellom en spansk, en tysk og en engelsk klubb om spillerens underskrift. 

Den tyske klubben er Bayern München, og den engelske er Liverpool:

«Klubben hans Bayer Leverkusen forventer et bud fra Liverpool» skriver Falk.

Det har vært snakk om en overgangssum på mer enn 100 millioner euro.

Havertz er 189 centimeter høy, og fyller ikke 21 år før i juni. Han har sju landskamper og ett mål for Tyskland. Denne sesongen har han fem scoringer og to målgivende på 23 kamper for Bayer Leverkusen. I fjorårets gjennombruddssesong scoret han 20 mål og hadde sju målgivende på 42 kamper. 

Bild

20.jan 12:30Timo Werner foretrekker Liverpool

Mandag formiddag melder Ronan Murphy at Timo Werners foretrukne destinasjon dersom han skal forlate RB Leipzig er Liverpool.

Den tyske spissen har 25 mål og ti målgivende denne sesongen og linkes jevnlig til Liverpool. 

Han skal ha en utkjøpsklausul på 60 millioner euro i sommer, som etter rapportene synker for hvert år. 
Bild

17.jan 10:37Venstreback svarer på ryktene om Liverpool-overgang

Coventry Citys Sam McCallum blir stadig linket til Liverpool, og 19-åringen skal anses som et godt alternativ for å skape større bredde på venstrebackplassen. 

Forsvarsspilleren innrømmer at han har lagt merke til den potensielle interessen fra ligalederen i Premier League. 

– Det blir ikke mye større enn det, innrømmer McCallum. 

– Det gjør meg glad, men jeg har ennå ett år igjen av kontrakten etter denne sesongen og forhåpentligvis kan jeg fortsette å være til nytte her.

– Jeg har sett det, og trolig blir det ikke større enn det som sagt, men det er foreløpig bare i bakgrunnen, og ingenting har kommet ut av det ennå. 

Venstrebacken har spilt fast for League One-klubben denne sesongen og står oppført med tre scoringer og to målgivende. 

Liverpool Echo

16.jan 21:55Timo Werner flørter med Premier League-klubber

Timo Werner har imponert de fleste klubbene i Europa med sitt spill de siste årene, og han har jevnlig blitt linket til Liverpool. 

Denne sesongen har det allerede blitt 23 mål og ti målgivende på den 23 år gamle tyskeren. Nå flørter han med Premier League-lagene. 

– Premier League er definitivt den mest interessante ligaen. Det er noe spesielt med å se på ligaen og å spille der, men per i dag er det ikke noe jeg begjærer, skal Werner ha uttalt til Bild.

Det er også verdt å ta med seg at Werner ifølge The Athletic allerede skal ha avslått et tilbud fra Liverpool, grunnet manglende garantier for spilletid. 
Bild

16.jan 16:34«Den nye Pirlo» linkes til Liverpool

Liverpool linkes til det italienske stjerneskuddet Sandro Tonali.

Den 19 år gamle midtbaneeleganten har fått tre landskamper for Italia, og hans gode prestasjoner har medført sammenligninger med Andrea Pirlo. Hele fotball-Europa skal ha øynene åpne for den unge italieneren. 

Ungguttens nåværende arbeidsgiver er Brescia, som også har Mario Balotelli på lønningslisten, og de skal ønske rundt 40M£ for juvelen. 

Det spørs om Mario Balotelli vil legge inn noen fine ord om Liverpool til stjerneskuddet, men dersom han lever opp til de store forhåpningene kan han være en mann Klopp ønsker å hente for å bygge for fremtiden. 
Mirror

16.jan 10:49Linkes igjen til tysk stjerneskudd

Liverpool skal angivelig ha Bayer Leverkusens Kai Havertzsom en av sine fremste prioriteringer på overgangsmarkedet. Den tyske avisen Bild har tidligere meldt at Liverpool skal ha hatt samtaler med spillerens agent.  

Den offensive midtbanespilleren har vært i strålende form for Bayer Leverkusen i det siste, og har også blitt linket til klubber som Manchester United, Barcelona og Bayern München. 

Et bud må i så fall være høyt, det ryktes om en sum på over 100 millioner pund. 

Med Adam Lallana mulig på vei ut, ses Havertz på som den optimale erstatteren. 

Mundo Deportivo

14.jan 16:57Liverpool skal ikke være interessert i Grealish

Liverpool skal ikke ha noen interesse i å signere Aston Villas midtbanespiller Jack Grealish. 24-åringen har imponert for laget fra Birmingham denne sesongen, og har åtte mål og seks målgivende så langt i sesongen. 

Flere har stilt spørsmål ved om han kunne ha vært noe for Liverpool, ettersom Lallana ventelig avslutter arbeidsforholdet med de rødkledde etter sesongen, men det skal være utelukket. 
Liverpool Echo

13.jan 23:57Liverpool sa nei til å låne bort Shaqiri

AS Roma skal angivelig ha forsøkt å låne Xherdan Shaqiri som erstatter for skadde Nicolò Zaniolo. Til tross for mye skader og begrenset spilletid denne sesongen, skal Liverpool ha avslått forespørselen på sveitseren, som fikk et innhopp mot Tottenham på lørdag.
Fabrizio Romano

10.jan 09:44Werner skal ha avslått forespørsel fra Liverpool i sommer

Timo Werner har ønske om å gå til en klubb der han er garantert spilletid. 

Det skal være grunnen til at RB Leipzig-angriperen avslo en forespørsel fra Liverpool i fjor. 

Med Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino, skal tyskeren ha følt at det ble for trangt om plassen på laget. 

The Athletic

09.jan 16:47Reina tilbake til Premier League?

Pepe Reina forlot Liverpool og England i 2014, og tok turen videre til Napoli.

Nå spiller spanjolen for AC Milan, men en keeperkrise i Aston Villa kan føre til et gjensyn med Liverpool-yndlingen. 

Birmingham-laget er uten førstekeeper Tom Heaton for resten av sesongen, og Ørjan Nyland hadde keeperansvaret i ligacupen mot Leicester. 

Villa-manager Dean Smith har innrømmet at klubben ser etter keeperalternativer, og det meldes om at Reina er en mulig kandidat. Det hevdes at en avtale allerede skal være i orden mellom Aston Villa og 37-åringen. 

Sportsmail

09.jan 10:55Linkes til Sevilla-stopper

Liverpool skal være ute etter Sevillas brasilianske midtstopper Diego Carlos.

26-åringen kom fra Nantes i 2019, og har imponert i La Liga denne sesongen. Han skal også være ønsket av Real Madrid som en potensiell erstatter for Sergio Ramos, og har en utkjøpsklausul på 64 millioner pund.

Midtstopperen kom til Europa i 2014, først til klubben Estoril, før han ble lånt ut til Porto sitt B-lag og solgt til Nantes. 

Han spilte 108 kamper for Nantes før Sevilla betalte 15 millioner euro for ham i sommer.

Goal.com

08.jan 08:23Allan kan bli solgt denne måneden

Allan Rodrigues de Souza ble kjøpt fra Internacional i 2015, men har aldri hatt arbeidstillatelse i England, og har heller ingen kamper for Liverpool.

22-åringen har vært lånt ut til finske SJK, Sint-Truiden i Belgia, Apollon Limassol på Kypros, og både Eintracht Frankfurt og Hertha Berlin i tysk Bundesliga.

Siden februar i fjor har han vært på lån til Fluminense i hjemlandet Brasil, der han skal ha gjort sakene sine bra. Nå kan han komme til å bli der permanent, ifølge Neil Jones i Goal.com

Overgangsvinduet er åpent, og en avtale kan gå i orden i løpet av de neste ukene. Liverpool forventer en overgangssum på 2 millioner pund for midtbanespilleren.

Goal.com

06.jan 13:50Vil tilby Chirivella en ny avtale

Pedro Chirivellas kontrakt med Liverpool går ut denne sesongen. Nå skal klubben være klar for å tilby spanjolen en ny avtale.

Det rapporterer Dominic King i Daily Mail.

Chirivella spilte sin beste kamp for klubben i søndagens 1-0 seier over Everton, og klubben ønsker å belønne ham for den gode utviklingen han har hatt. Klubben skal være klar over at han kanskje ønsker seg en ny utfordring og regelmessig spilletid.

Han kom til klubben fra Valencia sommeren 2015, og har vært på utlån i Go Ahead Eagles og Willem II de siste årene. I fjor skulle han lånes ut til Extremadura, men kluss med papirene gjorde at han ikke fikk spilletid i hjemlandet.

Chirivella fyller 23 år i mai.

Daily Mail

30.des 2019 17:20Haaland-kjøp kan åpne opp for Sancho-salg

Søndag ble det klart at Borussia Dortmund hadde sikret seg Erling Braut Haalands tjenester i de neste årene, og nå rapporteres det at det tyske laget skal være klare til å lytte til bud for det engelske stortalentet Jadon Sancho. 19-åringen har allerede 12 mål og 13 målgivende denne sesongen, og linkes heftig til de fleste engelske storklubbene.

Vingen har vist tegn til å være misfornøyd i Tyskland denne sesongen, og hans nåværende kontrakt strekker seg til 2022.
The Times

30.des 2019 13:14Liverpool undersøker engelsk venstreback

Ifølge Mirror skal Liverpool holde et øye med Vitesses venstreback Max Clark. 23-åringen har representert England på U16- og U17-nivå, og Gareth Southgate har fulgt ungguttens utvikling med argusøyne.

Clarks statistikk på innlegg skal være fantastisk. I tillegg har Clark bare 18 måneder igjen på kontrakten, som kan gjøre at Vitesse ser seg nødt til å selge briten.
Mirror

30.des 2019 10:21Brewster i samtaler med Swansea

The Athletic melder ekslusivt mandag morgen at Rhian Brewster er i samtaler med Swansea. Klopp ville ikke sende unggutten på lån i sommer, men nå skal tyskeren være åpen for det. 19-åringen har tidligere vært linket til andre klubber, men nå ser waliserne i Swansea ut til å være i førersetet.

Ifølge The Athletic skal ingenting være ferdigstilt enda, og en eventuell låneavtale ventes å bli ferdigstilt etter FA-cupkampen(e).
The Athletic

29.des 2019 10:45Liverpool linkes til Ligue 1-spiss

Ligalederen linkes på nytt til Victor Osimhen, som spiller for Lille i den franske ligaen.

Angriperen ble kjøpt for å erstatte Nicolas Pepé, som ble solgt til Arsenal i sommer, og Lille-spilleren har scoret 13 mål hittil denne sesongen.

Den nigerianske spissen linkes til flere klubber i Premier League, og med sine 21 år anses spilleren som en som kan utvikle seg i en backup-rolle.

Daily Express

20.des 2019 15:59Liverpool-linket svenske kan bli tilgjengelig i januar

Dejan Kulusevski har tidligere vært linket til Liverpool, og nå skal den svenske 19-åringen etter ryktene bli tilgjengelig for salg i januar. Vingen har imponert på lån i Parma denne sesongen fra Atalanta og har allerede fire mål og seks målgivende for klubben fra hjembyen til en av våre aller beste skinker.
Inside Futbol

20.des 2019 11:39I samtaler med Peterborough

Herbie Kane har vært et transfermål for Grant McCann i Hull City, men Liverpool-spilleren er nå i samtaler med Peterborough United om et låneopphold hos dem. Kane tilbrakte forrige sesong på lån hos Doncaster Rovers, da McCann var manager der. Men nå er det en av McCanns tidligere klubber, Peterborough, som altså har startet samtaler med 21-åringen om en låneovergang i januar.
Football Insider

20.des 2019 08:26Gerrard vil forsøke å sikre seg Kane

Steven Gerrard forsøkte å sikre seg Liverpools Herbie Kane i sommer, men fikk ikke napp. Nå vil Rangers-manageren gjøre et nytt forsøk i januar, og det rapporteres at Liverpool nå skal være villige til å lytte til bud på midtbanespilleren. Kane spilte nylig sin andre førstelagskamp for Liverpool, i 5-0 tapet for Aston Villa i ligacupen. Forrige sesong imponerte han på utlån hos Doncaster i League One.
Football Insider

20.des 2019 08:13Ettertraktet tysker

Både Liverpool og Manchester United har hatt samtaler med agenten til Bayer Leverkusens Kai Havertz. Den unge tyskerens prestasjoner i Bundesliga gjør at også klubber som Barcelona, Bayern München og Real Madrid ligger langflate etter ham. 20-åringen skal ha en prislapp på hele 111 millioner pund. Han står bokført med 31 mål og 23 målgivende pasninger på 125 kamper for Leverkusen.
Bild

19.des 2019 14:02Brewster ønsket av Leeds United

Ifølge Football Insider skal Rhian Brewster være ønsket av Leeds på lån resten av sesongen. Det sies også at Klopp er fan av, og ville støttet, overgangen til Bielsas mannskap.

04.des 2019 08:14Ute etter Salzburg-spiss

Liverpool og Arsenal vil gi Barcelona kamp om Red Bull Salzburg-spissen Karim Adeyemi. 17-åringen er for tiden utlånt til FC Liefering i Østerrike, hvor han står bokført med 11 mål og åtte målgivende pasninger på bare 17 kamper.

Barcelona følger den unge spilleren tett, men Liverpool og Arsenal viser også interesse.

Adeyemi er tysk U17-landslagsspiller. Han kom til Salzburg for 3,5 millioner euro sist sommer. Han trener med Salzburg, men spiller for farmerklubben Liefering. Han har imidlertid representert Salzburg i UEFA Youth League.
Sport

02.des 2019 10:20Aston Villa vurderer Brewster

Aston Villa ser etter en løsning på spissplass, og vurderer Rhian Brewster som et alternativ i januarvinduet.

Den nyopprykkede klubben brukte mye midler på spillere i sommer, og skal ønske å enten låne en spiss eller kjøpe «billig» denne gangen.

Liverpools unggutt vil i så fall bli et lånealternativ, og Villa ser på Brewster som en backup for rekordsigneringen Wesley. I tillegg ses Brewster på som en annen spillertype som kan gi Birmingham-klubben en ny dimensjon i angrep.

Aston Villa skal også se på andre alternativer, men lån skal være klubbens ønskede metode for å få inn en ny spiller etter juleprogrammet.

Brewster har startet to ligacup-kamper for Liverpool denne sesongen.

The Athletic

28.nov 2019 22:10– Mbappé går til Real Madrid

Tidligere visepresident i Monaco, Kylian Mbappés tidligere klubb, mener spilleren vil gå til Real Madrid.

– Kylian vil gå til Real Madrid. Jeg vet ikke når, men det virker uungåelig, sier Vadim Vasilyev.

Mbappé blir stadig ryktet bort fra Paris St. Germain, og Liverpool har vært en av klubbene som har blitt nevnt.

Jürgen Klopp har dog omtalt en mulig overgang som urealistisk.

– Vi kan ikke gjøre det, det er så enkelt som det. Det handler om penger selvfølgelig. Ingen mulighet. Absolutt ingen mulighet, beklager for å drepe den historien, sa Klopp.

Vasilyev forteller at Mbappé hadde muligheten til å gå til Madrid, men ønsket en mellomstasjon i Frankrike.

– Klubben (Real Madrid) er veldig viktig i livet hans. Madrid hadde et mer interessant tilbud enn PSG i 2017, men han fortalte meg at han trodde det var for tidlig å forlate Frankrike, og at Paris var hjemmet hans.

– Han ønsket å bli en fantastisk spiller i Frankrike, ettersom han ville ha mye tid til å utvikle seg. Det viser Kylians intelligens - han er nå den beste spilleren i Frankrike, og PSG har nok midler til å ha ham i laget.

Le Parisien via Daily Mirror

28.nov 2019 20:11Dortmund klare for å selge Sancho

Dortmund skal gjøre seg klare til å selge Jadon Sancho.

Engelskmannen skal på nytt ha kommet for sent til lagmøte og trening i forkant onsdagens Champions League-oppgjør mot Barcelona, hvor Sancho forøvrig scoret.

Tidligere har manager Lucien Favre kritisert Sancho i media, og tonen skal være alt annet enn god.

Liverpool, Manchester United, Manchester City og Real Madrid skal alle være interesserte.

The Independent

28.nov 2019 15:47– Liverpool er med i kampen om Chiesa

Den italienske avisen La Nazione mener å vite at Liverpool er med i kampen om å signere Fiorentinas stjerneskudd Federico Chiesa (22).

Den hurtige vingen har spilt tolv kamper for Fiorentina denne sesongen, og han står så langt med to mål og fire assist i Serie A. Til tross for sin unge alder har han allerede spilt 126 kamper for de lilla fra Firenze.

I tillegg til Liverpool blir også Inter Milan og Juventus koblet til italieneren.

Men selv om Chiesa er en svært talentfull spiller, så havner han i samme kategori som andre offensive spillere Liverpool blir linket til. Dersom Liverpool skulle bruke mye penger på han, vil han likevel risikere å måtte sitte på benken bak Liverpools stjernetrio på topp.
La Nazione

27.nov 2019 14:44Havertz skal bestemme seg i løpet av få uker. Liverpool er en av sju klubber han snakker med

Kai Havertz er en av fotballeuropas aller mest ettertraktede spillere. Bayer Leverkusen-spilleren fylte 20 år i sommer, og har allerede sju landskamper for Tyskland.

Med 26 mål og 20 målgivende på 98 Bundesliga-kamper er han ønsket av alle storklubbene i Europa.

Liverpool er en av sju mulige klubber, ifølge Christian Falk i Bild. Bayern München har lenge vært ute etter ham, og er favoritt sammen med Barcelona, som har vært Havertz sin drømmeklubb fra barndommen. Spesielt om Mauricio Pochettino får Bayern-jobben, øker det mulighetene for at han ender opp på Allianz Arena.

Liverpool, Chelsea, Manchester City, Manchester United og Real Madrid er de fem andre klubbene det står mellom. Han kommer ikke til å bli billig - det snakkes om en overgangssum på over 100 millioner euro.

Ifølge Bild kommer Havertz til å ta avgjørelsen i løpet av de neste ukene.

26.nov 2019 15:08– Liverpool vil ikke være med på en auksjon for Sancho

Det meste tyder på at Jadon Sancho kommer til å returnere til Premier League neste sommer, og det snakkes om en overgangssum på over 100 millioner pund.

James Ducker, som har hatt gode kilder på Old Trafford, rapporterer i The Telegraph at Manchester United tror at de er i førersetet for å sikre seg vingen.

Liverpool, Real Madrid og Barcelona følger situasjonen, og ifølge Ducker ønsker ikke de helrøde å bli med i en auksjon for en spiller som vil ha to år igjen av kontrakten.

LFC vil kun kjøpe spillere som er fullt innstilt på å være del av det de bygger opp, og som ønsker å være del av laget til Jürgen Klopp.

Ducker skriver at linken Klopp-Dortmund vil bety at Liverpool-manageren bør ha et godt bilde av hvordan Sancho sin karakter og innstilling er.

26.nov 2019 12:21– Messi har blitt fortalt at han vinner Ballon d’Or

Førstkommende mandag skal Ballon d’Or deles ut. Hele sju Liverpool-spille er nominert til å vinne den prestisjetunge gullballen som årets spiller i Europa.

Virgil van Dijk har vært den store favoritten, og er fortsatt bookmakernes favoritt - men ifølge rapporter i Spania er det Lionel Messi som kommer til å vinne.

Avisen Mundo Deportivo rapporterer at argentineren allerede har blitt informert om at han skal vinne gullballen for første gang, og at representanter fra France Football, som deler ut prisen, har vært i Barcelona for å informere ham.

Kun én gang har en Liverpool-spiller vunnet prisen. Det var Michael Owen i 2001.

23.nov 2019 12:52Palace ønsker Brewster på lån

Lørdagens motstander Crystal Palace skal angivelig være interessert i å hente Rhian Brewster på lån i januar. Liverpool skal være villig til å låne ut unggutten etter nyttår siden han har fått få sjanser for Liverpool denne sesongen. Så langt har han bare startet mot MK Dons og Arsenal.
Fotball Insider

22.nov 2019 12:07Vurder å låne ut Brewster

Liverpool vurderer å låne ut Rhian Brewster i januar. Spissen har bare spilt mot MK Dons og Arsenal i Carabao Cup denne sesongen, og siden han sannsynligvis også fortsatt vil få lite spilletid, skal Klopp vurdere å låne han ut i januar.
Football Insider

21.nov 2019 17:11Besiktas med helomvending om Karius

Tyrkiske medier har vært ivrige i at rapportere om opp- og nedturer for den utlånte Liverpool-keeperen Loris Karius. Fra å ha ønsket å sende Karius tilbake til Liverpool allerede neste sommer, ett år før låneavtalen går ut, skal Besiktas nå ha ønske om å kjøpe han på permanent basis. Lederen for Besiktas sin transferkomité Erdal Torunogullari, skal ha hatt diskusjoner med manager Abdullah Avci om dette. Angivelig skal de ha ønske om å signere Karius for 8 millioner euro allerede i januar, og betale ned summen med 2 millioner euro i året.
Fanatik

20.nov 2019 22:59– Liverpool følger Leeds-stopper

Denne sesongen har Leeds United hentet Ben White på lån fra Brighton. 22-åringen, som spilte for Peterborough i League One forrige sesong, har gjort sakene sine så bra i Championship at han nå linkes til større klubber.

Leeds ønsket en opsjonsavtale på kjøp av White når utlånsperioden går ut etter sesongen, men fikk avslag fra Brighton.

Nå er han hjertet i Marcelo Bielsas forsvar - et forsvar som har sluppet inn færrest mål i Championship denne sesongen. Leeds ligger på 3. plass, og har kun sluppet inn ni mål på 16 kamper. Det er tall ingen andre er i nærheten av.

Ifølge The Athletic er Liverpool en klubb som følger White sin situasjon. Journalisten Phil Hay rapporterer at interessen fra Anfield er genuin. Også Manchester United har hatt speidere som følger 22-åringen.

20.nov 2019 15:52Napoli kjemper for å beholde Ruiz

Napoli skal ha tilbudt midtbanespiller Fabian Ruiz en kontraktsforlengelse på to år for å holde ham ute av klørne til Real Madrid, Barcelona og Liverpool, som alle skal ha vist interesse for 23-åringen.
Mundo Deportivo

15.nov 2019 15:18Krise i Napoli gjør Liverpool interessert i angrepstjerne

Høyt profilerte spillere i Napoli er i clinch med eier Aurelio De Laurentiis, i en klubb som virker å være i fullstendig kaos. De Laurentiis har svart med at det kan bli aktuelt å selge spillere som har satt seg til motverge, inkludert flere av de største stjernene til Liverpools motstander i gruppespillet i Champions League. En av de som nevnes som et mulig salgsobjekt er hjemmefavoritten Lorenzo Insigne, hvor Liverpool er en av klubbene som nevnes som interesserte, sammen med bl.a. Borussia Dortmund og Inter. En ventes salgssum er nevnt som £55M, men Liverpool og andre vil nok håpe at situsjonen gjør at prisen kan prutes ned.
Daily Mail

14.nov 2019 10:22– Sancho ønsker å forlate Borussia Dortmund

Britiske medier melder at Jaden Sancho ønsker seg bort fra Borussia Dortmund, etter gjentatte hendelser som har vært ubehagelige for engelskmannen.

I helgen spilte Borussia Dortmund mot Bayern München. Det endte med 4-0-tap på bortebane. Etter kampen var sportsdirektøren, Michael Zorc, ute og betegnet Sanchos forestilling som «ikke god nok», ifølge Goal.com.

Sancho var tvilsom til kampen med en hamstringskade, men startet likevel storoppgjøret. 19-åringen ble byttet ut etter kun 36 minutter på stillingen 1-0 til Bayern.

– Han var ikke skadet, han trente i går. Jeg måtte ta en avgjørelse ut ifra hva jeg så, og for å være ærlig, det var ikke bra nok, sa manageren etter kampen.

Stemningen mellom klubb og spiller er noe flere av de største klubbene i Europa følger med på.

Liverpool får konkurranse av Manchester United, Paris Saint-Germain, Barcelona og Real Madrid, hvis engelskmannen velger å bevege på seg neste sommer.

Daily Mail

11.nov 2019 19:01Avfeier samtaler med Fraser

Ifølge talkSPORT har Liverpool og Ryan Fraser vært i samtaler om en mulig overgang, men dette har velinformerte James Pearce i The Athletic avfeid.

– Har blitt fortalt at spekulasjonene om Liverpool og Ryan Fraser er helt på jordet. Påstander om at de snakker om en overgang i januar ble avvist som tøv, skriver Pearce på Twitter.

TalkSPORT hevder uansett at Liverpool leder an i kampen om skottens signatur i det overgangsvinduet åpner igjen i januar. Frasers kontrakt med Bournemouth går ut neste sommer, så sørkyst-klubben kan være interessert i å innkassere penger for kantspilleren i januar – noe som kan føre til en billigere overgangssum enn hva han ellers ville gått for. 22-åringen har scoret ett mål og fått to assist så langt denne sesongen.

09.nov 2019 16:56Vurderer å legge Champions League-finalen til New York i 2024

For første gang vurderer UEFA å legge Champions League-finalen utenfor Europa. Ifølge Morning Consult vurderer de å arrangere finalen i 2024 i New York.

TEAM Marketing AG, et sveitsisk byrå som representerer UEFAs kommersielle interesser, har vært i kontakt med sponsorer og rettighetsholdere, ifølge Morning Consult.

UEFA har allerede bekreftet at finalen i 2022 vil arrangeres i München, og 2023-finalen går i London. 2024 er så langt ikke tildelt.

MetLife Stadium i New Jersey nevnes som et foretrukket stadion. Det var der Liverpool møtte Manchester City i pre-season 2018.

09.nov 2019 12:03– Sancho er en av få klubben ser på som en forsterkning

Liverpool har de siste månedene blitt linket til Kylian Mbappé - kanskje verdens mest ettertraktede spiller. Akkurat franskmannen kan man glemme, ifølge Jürgen Klopp, men det at man blir satt i forbindelse med slike navn viser hvor langt klubben nå har kommet.

Klopp sier at Liverpool nå har en så god tropp at det er veldig utfordrende å skulle forsterke laget, fordi det er så dyrt å finne spillere som kan øke kvaliteten på det som allerede er der.

Velinformerte Chris Bascombe i The Telegraph nevner i sin sak at Mbappé er én spiller Liverpool anser som en av få som kan heve kvaliteten på troppen. En annen klubben ser slik på, er Jadon Sancho fra Borussia Dortmund.

19-åringen har vært fantastisk for Borussia Dortmund etter overgangen fra Manchester City sommeren 2018, og er en svært ettertraktet spiller. Det er forvente at han kan komme til å forlate den tyske klubben neste sommer, og han har blitt kraftig linket til Manchester United og Real Madrid.

06.nov 2019 15:39– Du er en interessant spiller, en veldig interessant spiller

Etter at Liverpool hadde slått Genk 2-1, skal Jürgen Klopp ha sagt noen ord til den norske landslagsspilleren Sander Berge.

– Du er en interessant spiller, en veldig interessant spiller, skal Klopp ha sagt ifølge VG sine opplysninger.

Han ville ikke gå ytterligere inn på hva Klopp hadde sagt da han snakket med avisen i etterkant.

Det var et stort øyeblikk. Det er hyggelig. Man tar jo det med et lurt smil. Det er hyggelig at en så anerkjent trener kommer bort og sier noe sånt.

Etter kampen skal han ha byttet drakt med Fabinho.

Sander Berge har blitt linket til en rekke storklubber de siste årene. Hans agenter Mike Kjølø og Morten Wivestad var tilstede på Anfield i går.

Ifølge Sven Claes, som liverpool.no intervjuet før det første møtet mellom lagene, har Genk satt en prislapp på 25 millioner euro for nordmannen.

28.okt 2019 08:46Kan samarbeid med Nike gjøre at Mbappe blir rød?

Liverpool skal ha startet arbeidet med å prøve å hente stjernespissen Kylian Mbappe til klubben. Den 20-årige franskmannen skal ha blitt imponert og sjarmert av Jürgen Klopp da Liverpool var interessert i 2017, men hvor Mbappe valgte å gå til Paris Saint-Germain. Liverpool skal på det tidspunktet heller ikke ha vært i stand til å konkurrere med det PSG kunne tilby økonomisk. Den kommende utstyrsavtalen med Nike kan imidlertid gjøre at Liverpool vil stå sterkere i så måte, og i tillegg er Kylian Mbappe på lønningslisten til Nike. En annen positiv faktor kan være at han er god venn med Fabinho etter deres tid som lagkamerater i Monaco.
Daily Express

24.okt 2019 20:18Speidet på nordmann

Liverpool skal visstnok ha hatt speidere på Red Bull Arena for å se på Erling Braut Haaland.
Nicolo Schira, Gazetta

22.okt 2019 16:57Liverpool interessert i Jadon Sancho, ifølge tysk Liverpool-legende

Tidligere Liverpool-spiller Didi Hamann har uttalt at Borussia Dortmund-spiller Jadon Sancho er en mann Liverpool sannsynligvis vil ha stor interesse i og at de vil være en av de ledende klubbene i jakten på det engelske stortalentet.
Metro

18.okt 2019 14:25Kjemper med Chelsea om Cook

Liverpool og Chelsea kjemper om Bournemouth-spilleren Lewis Cook. Den 22 år gamle midtbanespilleren var tilbake i spill i forrige måned etter å ha vært ute siden desember med en båndskade i det ene kneet. Cook debuterte for England i fjor, og har kontrakt med The Cherries til 2022.
Daily Mail

09.okt 2019 20:18Var ønsket av Klopp i 2017 - nå vil han bort fra Bayern

Den store nyheten fra Bundesliga i dag er at Thomas Müller ønsker å forlate Bayern München når overgangsmarkedet åpner i januar. Det rapporterer velinformerte Christian Falk i Bild, og et samlet tysk pressekorps.

Falk skriver videre at Müller var en spiller Jürgen Klopp ønsket seg i 2017. Det rapporterte også avisen den gang, da Coutinho var sterkt linket til Barcelona, og LFC vurderte tyskeren som erstatter. Det ble aldri noe salg før vinteren etter - og Klopp har droppet å direkte erstatte brasilianeren.

Müller sitter nå på benken for den tyske storklubben, og er bak Philippe Coutinho i køen. Det har også manager Niko Kovac bekreftet, ifølge Bild.

30-åringen har kontrakt til sommeren 2021. Han har scoret 38 mål på 100 landskamper for Tyskland, og har 186 mål og 171 målgivende på 495 kamper for Bayern, ifølge Transfermarkt.

04.okt 2019 08:57"Liverpool følger situasjonen til Martin Ødegaard"

Martin Ødegaard er inne i sin tredje utlånsperiode etter overgangen til Real Madrid, hvor han etter først å ha spilt for 2. laget til Real, Castilla, hadde perioder i nederlandsk fotball hos Herenveen og Vitesse. Nå er han inne i en toårig avtale med Real Sociadad, og hvor han har startet så bra at han ble kåret til beste spiller i La Liga for september. Liverpool var en av mange toppklubber som var i kontakt med Ødegaard da han gikk til Real Madrid som 16-åring i 2015. Nå 20 år skal engelske klubber som Manchester United, Arsenal, Liverpool og Manchester City fortsatt følge hans situasjon, til tross for at spilleren selv uttrykker ønske for å lære spansk toppfotball bedre gjennom å fullføre avtalen med Real Sociedad og aller helst kunne forlenge kontrakten med Real Madrid som løper ut 2022.
Goal

19.sep 2019 11:30Målfarlig midtbanespiller linkes fortsatt til Liverpool av tysk media

Liverpool er en av flere klubber som fortsatt linkes til Kai Havertz, storvokst og målfarlig midtbanespiller hos Bayer Leverkusen. Barcelona og Bayern München er blant de få klubbene som ville kunne bla opp en ventet pris på om lag 100 millioner euro, eller om lag £90M. Bayer Leverkusen er med i denne sesongens Champions League, men tapte første kamp hjemme mot Lokomotiv Moskva med 1-2.
SportBILD

12.sep 2019 12:40– Med i drakampen om Fabián Ruiz

Liverpool er blant storklubbene som viser interesse for den spanske Napoli-profilen Fabián Ruiz, skriver CalcioMercato.com. De røde skal ha konkurranse fra Real Madrid, Barcelona og Bayern München.

Jürgen Klopp ønsker ifølge nettstedet å styrke midtbanen ytterligere, og i Champions League får han gode muligheter til å se 23-åringen på nært hold – med kamper mot Napoli 17. september (B) og 27. november (H).

Fabián Ruiz gikk gradene og slo gjennom i Real Betis, og ble hentet til Napoli da de betalte utkjøpsklausulen på 30 millioner euro i fjor.

Napolis nummer 8 var en sentral brikke da Spania vant U21-EM i sommer, og han ble kåret til mesterskapets Golden Player. Midtbanespilleren debuterte for A-landslaget i juni.

CalcioMercato.com

09.sep 2019 15:59– Real Madrid er interessert, men Van Dijk vurderer ikke å dra

Mens det er motstridende rapporter om ny kontrakt for Virgil van Dijk – der Liverpool Echo tilbakeviste påstander om at en ny stor avtale var i bok – hevder den italienske journalisten Nicolò Schira at partene er i samtaler om en forbedret kontrakt som kan strekke seg til 2025.

Schira, som jobber for La Gazzetta dello Sport og CalcioMercato.com, skriver på Twitter at Real Madrid er interessert i mannen som ble UEFAs Player of the Year, men at spilleren selv ikke vurderer en overgang.

Van Dijks nåværende Liverpool-kontrakt strekker seg til 2023 og kan utvides til 2024. Ifølge Liverpool Echo skal spilleren selv være overrasket over ryktene om ny avtale, og han skal ikke ha bedt om mer lønn.

Nicolò Schira (Calcio Mercato)

07.sep 2019 23:38Mirror: Enig med Van Dijk om ny kontrakt

Sunday Mirror rapporterer eksklusivt at Liverpool og Virgil van Dijk har kommet til enighet om en ny seksårskontrakt. Partene skal ha kommet til enighet i forrige uke.

Det er ikke David Maddock som normalt sett dekker Liverpool FC som har skrevet artikkelen. Derfor kjører vi det som ryktebørs heller enn artikkel her på liverpool.no.

Partene har vært i forhandlinger siden i sommer, og selv om hans nåværende avtale først går ut i 2023, vil Liverpool forlenge med 28-åringen nå.

Han kan vente seg en kraftig lønnsøkning, og vil tjene opp mot 200.000 pund i uken for å skrive under frem til 2025. Da vil Van Dijk være 34 år gammel.

07.sep 2019 11:04Duncan må spille Serie A-fotball for at Liverpool skal få hele overgangssummen

Den tidligere The Times-spaltisten Matt Hughes har nå begynt å skrive for Daily Mail. I sin lørdagsspalte skriver han om Liverpools salg av Bobby Duncan til Fiorentina.

Det ble rapportert at det er en overgangssum på 1,8 millioner pund - men ifølge Hughes er dette en sum som kun blir oppnådd dersom 18-åringen spiller et visst antall kamper i Serie A.

250.000 pund til nå

Duncan kom inn fra benken da Fiorentina fredag kveld spilte treningskamp mot Perugia. Ifølge Hughes har Liverpool bare fått 250.000 pund for spissen - men det vil motta 100.000 pund hver gang han når et visst antall kamper i Serie A.

Ifølge Hughes virker det usannsynlig at det tallet kommer til å bli nådd, men Liverpool FC er likevel fornøyd med avtalen de har gjort. Slik situasjonen ble, var hovedfokus å bli kvitt spilleren og få tilbake minst de 200.000 pundene de betalte til Manchester City for et år siden.

06.sep 2019 13:13Guardiola avslo også Coutinho-tilbud i sommer

Sportslig har det ikke vært enkelt for Philippe Coutinho etter Barcelona-overgangen, og i sommer presset katalanerne på for å sende ham vekk. En retur til Liverpool var i teorien mulig, men utlåns- og lønnskostnadene hans tilsvarte flere hundre millioner kroner, selv kun for én sesong, og derfor sa de røde raskt nei.

Ifølge katalanske TV3 og storavisen Marca ble også Manchester City tilbudt Coutinho i sommervinduet, men manager Pep Guardiola var ikke interessert i nok en midtbaneprofil. Flere andre storklubber skal også ha blitt spurt, blant annet Manchester United, Tottenham og Arsenal.

Til slutt endte det altså med et utlån til Bayern München for brassen som trollbandt Liverpool-fansen fra 2013 til rekordsalget i januar 2018. Tyskerne betalte 8,5 millioner euro for selve lånet, skal dekke hele lønna hans selv og har muligheten til å gjøre overgangen permanent etter sesongen for 120 millioner euro.

TV3 (Katalonia) / Marca

02.sep 2019 11:25Sky: Lovren blir i Liverpool

I kveld stenger overgangsvinduet i Europa, og Dejan Lovren er en av spillerne som har blitt linket til klubber som fortsatt kan handle.

Da Juventus-stopper Giorgio Chiellini pådro seg en alvorlig kneskade i forrige uke, var Juventus den siste klubben som ble linket til spilleren. Også AS Roma har vært i forhandlinger med Liverpool, men har nå lånt Chris Smalling fra Manchester United.

Sky Sports rapporterer nå at 30-åringen kommer til å bli på Anfield, etter at Liverpool har avsluttet samtalene med de interesserte klubbene.

Lovren er fjerdevalg på stopperplass bak Virgil van Dijk, Joel Matip og Joe Gomez.

29.aug 2019 09:39Lar Lovren gå likevel?

Dejan Lovren er fjerdevalg på stopperplass i Liverpool, og selv om han er i full trening, har han enda ikke vært på banen eller benken for de helrøde denne sesongen.

Han har vært kraftig linket til AS Roma, men ifølge velinformerte journalister trakk Liverpool seg fra behandlingene etter at italienerne bare ønsket en låneavtale for midtstopperen.

Nå kan det skje likevel.

Ifølge den kroatiske avisen Sportske Novosti, aksepterte Liverpool et bud fra Roma på tirsdag. Det var thisisanfield.com som først omtalte rapporten fra Lovrens hjemland.

Det skal være snakk om en låneavtale som vil gjøres permanent for en sum på mellom 13 og 20 millioner euro. Partene er fortsatt i diskusjoner, og ifølge avisen diskuterer klubbene hvor mange kamper Lovren må spille, for at Roma skal måtte gjøre overgangen permanent.

Den italienske avisen Corriere dello Sport rapporterer samtidig at Roma ikke har gitt opp jakten sin på 30-åringen.

Overgangsvinduet i Italia stenger mandag 2. september.

27.aug 2019 09:53Forhandler om avtale for Duncan

Fiorentina skal ha lagt inn et bud på Bobby Duncan for over 10 millioner pund. Liverpools sportsdirektør Michael Edwards skal nå være i forhandlinger om et salg. Hvis ryktene skulle stemme er det i så fall med en enorm avkastning for Liverpool, som kjøpte Steven Gerrards søskenbarn for 200.000 pund sist sommer. Det skal være snakk om en avtale med først lån og så kjøp av 18-åringen.
Football Insider

26.aug 2019 20:55Werner signerte ny kontrakt med lavere utkjøpsklausul

Liverpool-linkede Timo Werner signerte denne uken en ny kontrakt med RB Leipzig. Spissen har over lengre ting unnlatt å forlenge kontrakten som går ut neste sommer, men nå har han altså gjort det. Det meldes at den nye kontrakten har en utkjøpsklausul på kun 30 millioner euro, noe som kan forklare hvorfor Werner valgte å putte pennen til papiret.
Daily Mirror

22.aug 2019 10:07Liverpool linkes til tysk stjerneskudd

Liverpool skal være med i køen som følger Kai Havertz, den offensive midtbanespilleren til Bayer Leverkusen. 20-åringen nettet hele 20 ganger på totalt 42 kamper forrige sesong. Prislappen skal være på 100 millioner euro, eller om lag £91M. Ved siden av Liverpool skal de fleste toppklubbene ha den langbente tyskeren i kikkerten, inkludert Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Manchester United, Arsenal og Chelsea, i det som ventes å bli en overgang sommeren 2020.
Sport 1

21.aug 2019 11:00Leverkusen vil ha Lovren på lån

Dejan Lovren har ikke vært med i Liverpools kamptropper de to første ligarundene, og han varmet benken i supercupfinalen. Nå kan midtstopperen, som snakker flytende tysk, havne i Bundesliga før det internasjonale overgangsvinduet stenger 2. september.

Ifølge Bild håper Bayer Leverkusen å sikre seg 30-åringen på lån ut sesongen. De ønsker å få til en låneavtale som gir Liverpool rundt 3 millioner euro, melder den tyske storavisen.

Bild

18.aug 2019 18:33Bayern kjøper ikke Werner denne sommeren

Det var forventet at Timo Werner kom til å forlate RB Leipzig denne sommeren. Spilleren har ett år igjen av sin kontrakt, og har vært til salgs.

Liverpool er en av klubbene som har vist interesse for den 23 år gamle tyske landslagsspilleren, og ifølge Raphael Honigstein har han vært en spiller som vil være et realistisk overgangsmål for Liverpool.

Tysk presse hevdet i vår at Werner allerede var enig med Bayern München om en overgang, og at det kom til å skje i sommer. Det har ikke skjedd.

Nå rapporterer Christian Falk i Bild at Bayern ikke kommer til å kjøpe ham i sommer. Falk er kanskje den journalisten med mest greie på hva som foregår i den tyske storklubben.

Ronan Murphy som dekker Bundesliga for Goal rapporterer at Werner har bestemt seg for å la kontrakten gå ut, og at Bayern fortsatt er det mest sannsynlige som neste klubb for spilleren.

Liverpool kommer nok til å følge situasjonen, med en så ettertraktet spiller tilgjengelig på Bosman.

18.aug 2019 12:41Nå vil Juventus kvitte seg med Emre Can

Juventus har en enorm bredde på midtbanen sin, og har i sommer hentet inn Aaron Ramsey og Adrien Rabiot i den posisjonen.

Ifølge italienske medier, deriblant Calcio Mercato, vil den regjerende Serie A-mesteren prøve å selge Emre Can før overgangsvinduet stenger 2. september. De har ikke klart å kvitte seg med spillere som Sami Khedira og Blaise Matuidi i sommer.

Tuttosport hevder at både Bayern München og Paris Saint-Germain har forhørt seg om 25-åringen som kom til Torino-klubben fra Liverpool i fjor sommer.

I hans første sesong for Juventus spilte han 37 kamper og scoret fire mål.