Ryktebørsen

Her har vi samlet rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Tor. 14.10. 17:44Raphinas agent bekrefter interesse fra Liverpool

Brasilianeres agent, Deco, snakket om Liverpools interesse for Leeds-kanten.

– Han er ung og han mange utfordringer foran seg. Det er mange klubber som liker han, og Liverpool liker han. Det har vært forespørsler, men ingenting offisielt.

– Leeds ville beholde ham en sesong til, sa Deco til Globo Esporte.

Deco er også agenten til Fabinho. Liverpools midtbanespiller var tidligere i uken ute og snakket om hans lagkamerat på landslaget.

Raphinha kom til Leeds før forrige sesong og endte opp med 15 målpoeng på 30 kamper i hans debutsesong i Premier League. Denne sesongen har han scoret tre mål på de syv første kampene.

Selv om brasilianeren har gode tall er han mest kjent for sitt fantastiske drible-repertoar.

Tir. 12.10. 10:34Rapporteres å ha startet forhandlinger om gratisovergang

Liverpool har ifølge den spanske avisen Mundo Deportivo allerede startet forhandlinger om å signere Barcelona-angriperen Ousmane Dembele på gratisovergang neste sommer.

Vingens kontrakt med katalanerne løper ut etter denne sesongen, og som Bosman-spiller kan derfor Dembele signere en kontrakt med en ny klubb allerede etter nyttår.

Liverpool er svært ivrige etter å hente Dembele til Anfield. Jürgen Klopp skal virkelig ha sansen for 24-åringen, og sportsdirektør Michael Edwards skal allerede ha tatt kontakt med Dembeles representant, Moussa Sissoko.

Liverpool kan ikke formelt forhandle med Dembele før den 1. januar, når han bare har seks måneder igjen av sin kontrakt med Barcelona. Ifølge rapportene vil Liverpool tilby 24-åringen en lukrativ signeringsbonus.

Dembele kom til Barcelona fra Borussia Dortmund sommeren 2017 for hele 105 millioner euro pluss 40 millioner euro i diverse klausuler. Han har slitt med å spille seg til fast plass på laget til katalanerne på grunn av diverse skadeproblemer, men står likevel bokført med 118 kamper for Barca. På disse kampene har han scoret 30 mål og levert 21 målgivende pasninger.

Søn. 10.10. 14:10Avfeier rykter rundt Olympiakos-stopper

Daily Mail skrev tidligere i uken at Liverpool er en av flere klubber som er interessert i å hente Pape Abou Cissé fra Olympiakos. 

Den senegalesiske midtstopperen skal ha blitt speidet av Liverpool i en Europa League-kamp for Olympiakos denne sesongen, men interessen skal være meget overdrevet av den engelske avisen.

Den troverdige greske journalisten Giannis Chorianopoulos melder søndag at Liverpool ikke er interessert i å hente 26-åringen. 

Liverpool ble for øvrig nylig linket til en annen Olympiakos-spiller, Aguibou Camara.

Giannis Chorianopoulos/Sportime

Fre. 08.10. 14:32Liverpool påstås å være ute etter midtstopper fra Senegal

Flere Premier League-klubber holder øye med Olympiakos-midtstopperen Pape Abou Cisse, og Liverpool leder an i jakten på Senegal-stjernen.

Liverpool, Arsenal og Everton sendte speidere til Istanbul for å se forvarsspilleren i aksjon i Europa League-kampen mot Fenerbahce. En kamp som Olympiakos vant 3-0.

Det greske lagets forsvar har vært solide denne sesongen, hvor 26-åringen har vært fast inventar i midtforsvaret sammen med tidligere Arsenal-stopper Sokratis Papastathopoulos. Laget har bare sluppet inn to mål på fem ligakamper.

Cisse har fire landskamper for Senegal, mye på grunn av den solide duoen Abdou Diallo og Kalidou Koulibaly.

Daily Mail

Ons. 06.10. 10:02– Liverpool tok nylig kontakt igjen

Bundesliga-klubber nevnes hyppigst når det gjelder interessen rundt Red Bull Salzburgs tyske stortalent Karim Adeyemi, men også Liverpool skal være interessert i spissen. 19-åringen har herjet både i østerriksk Bundesliga og i Champions League denne sesongen og står med elleve mål på 16 kamper i alle turneringer. 

Ifølge Sky Germany-jouranlist Marc Behrenbeck er Liverpool jevnlig i dialog med Red Bull Salzburg, som de kjøpte Takumi Minamino fra i januar 2020. 

– Liverpool tok nylig kontakt igjen, og spillet er i gang, sier Behrenbeck til Sky Germany sine nettsider.

Det er imidlertid til tysk Bundesliga den unge spissen helst skal ønske seg, og der står interessentene i kø Bayern München, Dortmund og RB Leipzig jakter 19-åringen. 

– Det er klart at Adeyemis karriereplan innebærer å ta det neste steget i Bundesliga før han drar til utlandet igjen, sier Behrenbeck.

Red Bull Salzburg skal være forberedt på å miste Adeyemi neste sommer. Det snakkes om en prislapp på mellom 25 og 35 millioner pund.

Sky Germany

Tir. 05.10. 17:48Skal foretrekke spill i Bundesliga foran å bli Liverpool-spiller

RB Salzburg-stjernen Karim Adeyemi foretrekker en overgang til Bundesliga, selv om Liverpool har ham i kikkerten. 

19-åringen er et av de mest ettertraktede talentene i europeisk fotball, etter en strålende start på sesongen hvor han allerede har gjort elleve mål. 

Adeyemi skal foretrekke en retur til sitt hjemland, Tyskland, hvor både Bayern München, Borussia Dortmund og RB Leipzig ønsker tenåringen velkommen med åpne armer.

Det snakkes om en overgangssum som vil ligge et sted mellom 30 og 40 millioner euro. 

Sky Germany

Man. 04.10. 22:30Liverpool hevdes å jakte polsk stortalent

Liverpool jakter den offensive midtbanespilleren Kacper Kozlowski, som i hjemlandet Polen er blitt sammenlignet med Manchester Citys Kevin De Bruyne.

Kozlowski fyller 18 år denne måneden. Han spiller til daglig for Pogon Szczecin, og har fem A-landskamper for Polen.

Den unge polakken skrev historie under EM i sommer, da han i 1-1 kampen mot Spania ble den yngste spilleren noensinne til å spille i et EM-sluttspill. 

Liverpool, Bayer Leverkusen, AC Milan, Leipzig og Salzburg har alle Kozlowski i kikkerten, så det blir mange om beinet når spilleren blir tilgjengelig for overgang neste sommer.

Mirror

30.sep 12:01Hadde speidere på plass i Lisboa

Liverpool var en av mange klubber som hadde speidere på plass da Benfica kjørte over Barcelona, og knuste Philippe Coutinho og co 3-0 onsdag kveld.

Melissa Reddy i The Independent melder at Liverpool FC var en av mange storklubber som hadde speidere akkreditert til kampen.

Det hadde også Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Tottenham, Juventus, Borussia Dortmund, Bayern München og en rekke andre europeiske storklubber.

Det er uvisst hvem Liverpool følger – men Reddy nevner Darwin Nunez, som spilte en stor kamp mot Barca.

22-åringen fra Uruguay kom til Europa før 2019/20-sesongen, og scoret 16 mål på 30 kamper for Almeria i La Liga 2. Han ble så solgt videre til Benfica for 22 millioner pund i september 2020. Han har 20 mål og 12 målgivende på sine 51 første kamper for Benfica – og scoret to mål mot Barcelona onsdag kveld.

The Independent

29.sep 09:12Viser interesse for Leverkusens stjerneskudd

Florian Wirtz er én måned yngre enn Harvey Elliott. Allerede har han debutert for det tyske landslaget, og har spilt tre kamper med flagget på brystet.

Den unge midtbanespilleren spiller stort sett sentralt i en offensiv midtbanerolle, men har også blitt brukt ute til høyre. Han har allerede 53 førstelagskamper for Bayer Leverkusen, der han har scoret 14 mål og har 12 målgivende.

Leverkusens stjerneskudd vil ikke være tilgjengelig for overgang sommeren som kommer, men i 2023 er det forventet at han skal forlate BayArena, og Liverpool skal være en av klubbene som følger situasjonen tett. Det skulle vel kanskje også bare mangle, slik han presterer i Bundesliga.

Christian Falk i Bild rapporterer at det er Bayern München som leder an i kampen om 2003-modellen, og at Manchester City også følger ham aktivt. Liverpool nevnes sammen med Chelsea, Manchester United og Arsenal som klubber som viser interesse for spilleren.

Han har kontrakt til 2026, og verdsettes allerede til 45 millioner euro av Transfermarkt.

Bild

22.sep 19:04I januar kan Karius bli lagkamerat med Liam Millar

Loris Karius fant seg ikke ny klubb før overgangsvinduet stengte i august, og er fortsatt på AXA Training Centre der han daglig trener sammen med Alisson, Kelleher, Adrian og co.

Det er ingen sjanse for at Karius vil få noen kamper for Liverpool, og han er ikke i klubbens planer selv om han var involvert i sommerens pre-season.

Til vinteren går det mot et klubbskifte, og Christian Falk rapporterer at 28-åringen ser ut til å ende opp i sveitsisk fotball. Basel skal ønske seg spilleren i januar, i førsteomgang på lån.

Der må han kjempe med Heinz Lindner om plassen. Lindner er andremålvakt for det østerrikske landslaget, og har 28 landskamper.

Går han til Basel vil han bli lagkamerat med Liam Millar, som de røde solgte til Basel for for 1,3 millioner pund i sommer. Millar har ett mål og to målgivende på sine 13 første kamper for klubben.

Christian Falk

15.sep 16:36Liverpool rapporteres å ha Salzburg-spiss på blokka til januarvinduet

Harry Elliott la ut en oppdatering på ankelskadden sin, og fikk respons fra en spiller som linkes til Liverpool, Karim Adeyemi.

Salzburg-spissen ønsket Elliott god bedring etter den forferdelige ankelskaden han fikk mot Leeds. 

Liverpool skal ifølge rapportene ha Salzburg-spissen på blokka til januarvindet, da de røde er ute etter å styrke angrepet.

Den tyske spissen har vært i strålende form så langt denne sesongen, og har gjort seks mål på sju ligakamper. 

Adeyemi har kontrakt med østerrikerne frem til 2024, og skal også være et transfermål for Barcelona og Bayern München.

Liverpool Echo

09.sep 09:13Tysk journalist melder at Klopp ønsker seg Bellingham neste sommer

Det har vært mye om Jude Bellingham de siste dagene. 18-åringen har sett strålende ut både for Borussia Dortmund og England, og er er en svært ettertraktet spiller.

The Times rapporterte på onsdag at Liverpool er en av flere storklubber i England som følger situasjonen nøye, og som vil være med i kampen dersom han blir tilgjengelig. Avisen meldte samtidig at det var lite sannsynlig at Dortmund ville selge – ettersom Erling Braut Haaland er ventet å bli solgt neste sommer. Dortmund vil ikke selge Bellingham før etter VM i Qatar vinteren 2022.

Patrick Berger (nei, ikke vår tidligere spiller) er en journalist i tyske Sport 1 – og en god kilde når det kommer til Borussia Dortmund. 

Han har nå twitret at Liverpool jakter Bellingham – og at rapportene fra England stemmer. Jürgen Klopp følger med på midtbanespilleren før en mulig overgang neste sommer.

Samtidig er Dortmunds innstilling klar: de ønsker ikke å selge, og han har kontrakt til 2025 – uten utkjøpsklausul.

Sport 1

08.sep 12:32Liverpool skal være med i kampen om Tysklands nye stjerneskudd

Liverpool, Barcelona og Bayern München skal alle være ute etter RB Salzburgs stjerneskudd Karim Adeyemi. Det er Christian Falk i Bild som skriver om interessen. Det er vanligvis en mann det er verdt å høre på når det kommer til transfernytt der tyske spillere er involvert.

19-åringen har scoret seks mål på seks kamper for det østerrikske klubben. Liverpool har et veldig godt forhold til Red Bull-klubbene, og har kjøpt spillere som Naby Keita, Takumi Minamino og Ibrahima Konaté fra RB Leipzig og RB Salzburg de siste sesongene. Sadio Mané har også en fortid i RB Salzburg.

På søndag fikk 19 år gamle Adeyemi sin debut for det tyske landslaget, og scoret det sjette målet i 6-0-seieren mot Andorra.

Adeyemi har nigeriansk far og rumensk mor. Han skal se opp til kantspillere som Arjen Robben og Serge Gnabry, skriver Bild. Han var i Bayern Münchens akademi fra 2010 til 2012.

i 2018 gikk han fra SpVgg Unterhaching, som nå spiller på nivå fire i det tyske ligasystemet, til RB Salzburg. De skal ha betalt tre millioner euro for angriperen.

Nå skal markedsverdien være på 20 millioner euro. Han har kontrakt til 2024.

Bild

08.sep 10:51Hevder Liverpool vil sette ny overgangsrekord for å sikre seg England-stjernen

La det være sagt med en gang – The Star er ikke vanligvis den beste kilden når det kommer til rykter og Liverpool.

Likevel tar vi det med i ryktebørsen denne gang, siden Jordan Henderson denne uken har uttalt seg så positivt om spilleren, som ser så ekstremt lovende ut. Borussia Dortmunds midtbanespiller er to måneder yngre (!) enn Harvey Elliott, og storspiller både for klubblag og landslag.

Til tross for sin unge alder har han allerede 44 førstelagskamper for Birmingham, og 51 kamper for Dortmund. Der har han scoret fem mål og har sju målgivende fra sin midtbaneposisjon. Han har åtte kamper for England, og var med i sommerens EM-tropp. På søndag startet han i en midtbanetrio sammen med Henderson og Trent Alexander-Arnold mot Andorra.

Tabloidavisen rapporterer at Liverpool skal være villig til å betale 80 millioner pund for 18-åringen neste sommer. Det vil være ny klubbrekord – fem millioner pund dyrere enn Virgil van Dijk var i 2018.

Jürgen Klopp skal ha gjort Bellingham til sitt hovedmål på overgangsmarkedet, og The Star skriver videre at Liverpool leder an i kampen om å sikre seg ham.

Også Manchester United er med i kampen, men det skal være Liverpool som er i førersetet. Bellingham skal ha takket nei til United i fjor sommer, da han gikk fra Birmingham City til Borussia Dortmund for 25 millioner pund.

Bellingham skal trives i tysk fotball, og har ikke hastverk for å komme seg tilbake. Det er likevel forventet at fremtiden hans er i Premier League, og da ønsker Liverpool å være med i kampen.

Selv om vi tar dette ryktet med en klype salt, vil det være en større overraskelse om Liverpool ikke skulle være interessert i en slik spiller med en slik profil.

Daily Star

04.sep 20:10Tabloidavis rapporterer at Salah krever en halv million pund i uken for å signere en ny kontrakt!

Mohamed Salah krever utrolige 500 000 pund i uken for å forlenge sin kontrakt med Liverpool, ifølge Mirror.

29-åringen er allerede en av de best betalte spillerne på Anfield, men har mindre enn to år igjen av sin nåværende kontrakt, som skal være verdt rundt 200 000 pund i uken.

Manager Jürgen Klopp ønsker å beholde målgarantisten. En rekke av Liverpools beste spillere har allerede signert nye avtaler, inkludert Virgil van Dijk, Alisson Becker, kaptein Jordan Henderson, Fabinho og Trent Alexander-Arnold.

Ingen av dem har kommet med lønnskrav i nærheten av det Salah krever, hevder tabloidavisen, noe som har ført til at det fortsatt ikke er noe gjennombrudd i forhandlingene mellom egypteren og Liverpool-ledelsen. 

Dersom Liverpool går med på å betale det Salah krever, vil det være den klart høyeste lønnen i klubbens historie. Men så langt er det ikke noe som tyder på at angriperen vil få den lønnen han forlanger, rapporterer avisen.

Liverpool skal angivelig være villige til å gi Salah en betydelig lønnsøkning, men i korridorene på Anfield akter man ikke å ødelegge lønnsstrukturen i klubben med en slik fantasilønn.

Salah må nok derfor senke sitt lønnskrav betydelig skal partene bli enige om en ny avtale, om kildene til Mirror har rett.

Mirror

02.sep 14:46Tyrkiske kilder hevder at Fenerbahce vil ha Divock Origi før transfervinduet der stenger den 8. september

Fra Tyrkia meldes det at Fenerbache er ute etter Divock Origi. Der stenger ikke transfervinduet før 8. september. 

Men ingen på engelsk side har meldt det samme, og rapportene fra Tyrkia inneholder også opplysninger om at Origi har kontrakt med Liverpool kun frem til neste sommer, noe som ikke stemmer, da belgieren har kontrakt med Anfield-klubben helt frem til 2024. 

En slik overgang virker også usannsynlig fordi Liverpool ikke vil ha mulighet til å hente inn en erstatter nå som transfervinduet i England er stengt.

Fenerbahce ble nummer tre i Super Lig forrige sesong, og skal delta i gruppespillet i Europa League i høst.

30.aug 11:56Rapporter om Damsgaard inn og Jones ut før vinduet stenger

Tottenham skal ikke lenger være interesserte i Sampdoria og Danmark-vingen Mikkel Damsgaard, men Liverpool, Aston Villa og Leeds følger med på situasjonen. Villa rapporteres også å være interesserte i Liverpools Curtis Jones, og forbereder et bud på 15 millioner pund. Den 20 år gamle midtbanespilleren har havnet lenger bak i køen på Anfield etter Harvey Elliotts gjennombrudd. Jones har fortsatt ikke spilt førstelagsfotball for de røde denne sesongen.

The Guardian

27.aug 00:02Liverpool skal ha forhørt seg om Bissouma

Yves Bissouma har vært på Jürgen Klopps radar en stund, og nå har Anfield-klubben kommet med en offisiell henvendelse på midtbanespilleren.

Brighton krever rundt 40 millioner pund for spilleren fra Mali. Liverpool vil få konkurranse om 24-åringen fra både Manchester United og Arsenal.

Bissouma er blitt en nøkkelspiller for Albion-manager Graham Potter siden han kom fra Lille i 2018 for 15 millioner pund.

Brighton har allerede startet innledende samtaler med Bissouma om en ny kontrakt. Midtbanespilleren startet 35 ligakamper for sydkystklubben forrige sesong, og scoret ett mål. 

Brighton står i likhet med Liverpool med full pott etter to kamper denne sesongen.

Express

24.aug 11:56Var linket til Liverpool - kan havne hos en av rivalene

Atletico Madrid skal i hele sommer ha forsøkt å selge midtbanespiller Saul Niguez etter at de kjøpte inn Rodrigo De Paul fra Udinese. I starten av sommeren ble Liverpool koblet til 26-åringen som har spilt for Atletico i hele sin karriere. 

Ryktene om en Liverpool-overgang begynte etter hvert å stilne, men Saul er fremdeles på jakt etter en ny klubb, og nå kan han havne hos en av Liverpools rivaler.

The Telegraph skriver at Chelsea ønsker å sikre seg midtbanespilleren på lån ut sesongen. Liverpools neste motstander er for øvrig også på jakt etter Sevilla-stopper Jules Koundé.

Flere Twitter-kontoer siterer spanske AS på at også Manchester United jakter Saul, og at det er Ole Gunnar Solskjærs klubb som for øyeblikket er først i køen.  

Saul har spilt 90 minutter i begge seriekampene til Atletico Madrid så langt denne sesongen, så det er lite som tyder på at han har mistet sin plass i laget allerede. I helgens kamp mot Elche spilte han sågar sammen med nykommer De Paul.

The Telegraph/AS

23.aug 20:26Premier League-klubb har vist interesse for Mbappe

Kylian Mbappes fremtid hos Paris Saint-Germain virker usikker, ettersom franskmannen har takket nei til klubbens siste kontraktstilbud.

PSG sitt siste tilbud var en femårskontrakt med opsjon på et sjette år.

Real Madrid har vært nevnt som en mulig destinasjon for Mbappe, men den eneste klubben som har tatt kontakt med PSG de siste ukene er en Premier League-klubb. 

Dersom angriperen forlater PSG vil den franske klubben forsøke å hente Evertons brasilianske angriper Richarlison som erstatter. PSG har allerede tatt kontakt med brasilianerens representanter, i tilfelle Mbappe velger å forlate klubben.

Dersom det ikke kommer noe bud på Mbappe før transfervinduet stenger vil PSG gjøre et nytt forsøk på å få spilleren til å signere en ny kontrakt, men VM-vinneren kan signere en pre-kontrakt med en ny klubb allerede i januar dersom han ikke skriver under på en ny avtale med Paris-klubben i høst.

RMC Sport

22.aug 09:04– Få detaljer gjenstår. Henderson signerer snart kontrakten

Tidligere i sommar så Jordan Hendersons kontraktssituasjon vanskelig ut, men etter at Jürgen Klopp kom på banen skal ting ha løst seg.

Det skal være enighet mellom klubben og kapteinen om en kontraktforlengelse frem til sommeren 2024.

Fabrizio Romano, som har fingeren på pulsen når det kommer til transfers og saker som dette, rapporterer at spilleren og LFC nå diskuterer de siste detaljene, før alt vil gå i orden og han snart vil signere på avtalen. 

Alle parter skal føle seg trygge på at avtalen blir underskrevet. Det var også tydelig på Klopp da han ble spurt om situasjonen på fredagens pressekonferanse.

Fabrizio Romano

19.aug 12:50– Shaqiri er enig med Lyon. Det er klubbene det står på

Xherdan Shaqiri var ikke med i troppen mot Norwich, eller i de siste treningskampene denne sommeren. Sveitseren har heller ikke blitt avbildet på trening.

Grunnen til det er at det forhandles om en overgang. Lyon ønsker seg 29-åringen, og skal ha lagt inn et bud som var under det Liverpool kunne akseptere.

«Transferguru» Fabrizio Romano melder at spilleren har kommet til enighet med Lyon om de personlige betingelsene, men at det fortsatt ikke er enighet mellom klubbene. De har vært i forhandlinger, sier han på sin egen podcast «Here we go» denne uken.

Shaqiri er en av de spillerne vi forventer at forlater klubben denne sommeren.

Fabrizio Romano

17.aug 10:50Phillips kan fortsatt bli solgt, selv om Davies er lånt ut

Mandag ble Ben Davies lånt ut til Sheffield United for hele denne sesongen. Championship-klubben betaler 500 000 pund for låneavtalen, og må ut med ytterligere 500 000 pund dersom de rykker opp igjen til Premier League.

Nat Phillips er fortsatt en spiller som er tilgjengelig for salg denne sommeren, rapporterer James Pearce i The Athletic.

Liverpool har nå Virgil van Dijk, Joel Matip, Joe Gomez og Ibrahima Konaté tilgjengelig, i tillegg til Rhys Williams som så langt ikke er lånt ut.

De røde er fortsatt åpne for å selge Phillips dersom det kommer et bud som passer både klubb og spiller, og verdsetter 24-åringen til 12-15 millioner pund.

Klubber som Brighton, Burnley og Southampton er på stopperjakt, og har blitt linket til spilleren så langt i sommer.

The Athletic

16.aug 09:56Har vist interesse for Harvey Barnes

Harvey Barnes mistet avslutningen på forrige sesong på grunn av en kneskade, men var tilbake for Leicesters sesongpremiere i helgen, da de slo Wolverhampton 1-0.

Barnes scoret 13 mål på 35 kamper forrige sesong, før skaden han fikk i februar.

David Ornstein i The Athletic skriver at Liverpool har vist konkret interesse for Barnes, men har ikke kommet med noe formelt bud. 

Nå skal han være i ferd med å skrive under på en ny fireårskontrakt med Leicester. Han er allerede under kontrakt til 2024, så han vil uansett aldri bli en billig mann å kjøpe fri fra King Power Stadium

The Athletic

14.aug 11:16Burnley-kjøp kan føre til Shaqiri-overgang

Burnley ønsker å kjøpe Maxwell Cornet fra Lyon for 13,5 millioner pund, skriver troverdige The Athletic.

Dersom overgangen går i orden kan det føre til at franskmennene gjør alvor av sin interesse for Liverpools Xherdan Shaqiri. Tidligere denne uken har det blitt rapportert at sveitseren har kommet til enighet med Lyon om en kontrakt, men Liverpool er ikke fornøyd med overgangssummen de har blitt tilbudt. 

Lyon skal bare ha kommet med et bud på drøye 5 millioner pund. Men blir det salg av Cornet, kan de kanskje levere noe nærmere det Liverpool ønsker seg.

The Athletic

11.aug 14:37Doku fortsetter å imponere Liverpool

Liverpool fortsetter å la seg imponere av Jeremy Doku, men det kreves 45 millioner euro for at Rennes skal gå med på å selge tenåringen.

Rennes har kjøpt den talentfulle unge vingen Kamaldeen Suleman, og det gir håp om at den franske klubben skal være vlllige til å selge belgieren. 

Doku scoret fire mål og bidro med åtte målgivende pasninger de Rennes kom på sjetteplass i Ligue 1. 

Den nye sesongen i Frankrike er allerede igang, og Doku kom inn fra benken da Rennes spilte 1-1 hjemme mot Lens i helgen. 

Voetbal24

11.aug 10:42Liverpool rapporteres å ligge best an i løypa i jakten på Sanches

Liverpool ligger an til å vinne kampen om den portugisiske midtbanespilleren Renato Sanches, på grunn av at Barcelona, som også er interesserte i spilleren, sliter med økonomiske problemer.

23-åringen forventes å forlate Lille i sommer, hvor han var en nøkkelspiller da laget hans vant den franske ligaen forrige sesong. 

Lille har satt en prislapp på 40 millioner pund på Sanches.

Daily Mail

08.aug 21:13Southampton ønsker å låne Ox

Southampton ivrer etter å låne Alex Oxlade-Chamberlain fra Liverpool, ti år etter at midtbanespilleren forlot St Mary's til fordel for Arsenal for 15 millioner pund. 

Ox vant FA-cupen tre ganger i løpet sine seks år hos The Gunners, før han flyttet til Merseyside sommeren 2017. 

Han har vunnet Premier League og Champions League med Liverpool, men han har slitt med skader i sin tid på Anfield. 

Sørkystklubben tror at Liverpool er åpen for bud på Oxlade-Chamberlain, etter at han spilte bare 13 ligakamper forrige sesong. 27-åringen har kontrakt med Liverpool til juni 2023. Han har også vært linket til West Ham i sommer.

Teamtalk

05.aug 13:20Har satt prislapp på Shaqiri

Sky Sports melder at Liverpool ikke vil lette på kravene når det gjelder et eventuelt salg av Xherdan Shaqiri. Anfield-klubben skal kreve 12,75 millioner pund for sveitseren. Liverpool betalte 13 millioner pund for 29-åringen  for tre år siden. Nå har han to år igjen av kontrakten.

Shaqiri har blitt linket bort fra klubben denne sommeren, og i et intervju med en italiensk avis gjorde han det klart at han er åpen for nye utfordringer. I et intervju med klubbens offisielle kanaler denne uken sa han imidlertid at han gledet seg til en ny sesong i rødt.

Sevilla, Villarreal og Napoli er blant klubbene som har blitt linket til EM-helten til Sveits.

Sky Sports

04.aug 23:52Wolves er ikke lenger interesserte i Origi

Slik ting står nå virker det ikke som Wolverhampton er interesserte i Divock Origi, selv om klubben har vist interesse for Liverpool-spissen en rekke ganger tidligere.

Wolves er i en posisjon hvor de må selge spillere før de kan kjøpe. Så langt i dette transfervinduet har de kjøpt spillere for 21,3 millioner pund, og solgt spillere for 10,25 millioner pund.

The Athletic