Ryktebørsen

Her har vi samlet rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Ons. 20.01. 15:45– RB Leipzig vurderer Origi

Liverpools motstander i 8. delsfinalen i Champions League, RB Leipzig, skal vurdere å hente Divock Origi denne måneden. Den tyske klubben ønsker spilleren på lån, ifølge Sport Bild

Kelechi Iheanacho (Leicester) og Kasper Dolberg (Nice) skal være to andre kandidater.

RB Leipzig har kun scoret 28 ligamål denne sesongen. Det er 20 færre enn Bayern München, som leder ligaen.

Sport Bild

Ons. 20.01. 12:52Venter fortsatt på svar fra Wijnaldum

Journalister som Paul Joyce i The Times har denne uken skrevet at det mest sannsynlige er at Gini Wijnaldum forlater Liverpool til sommeren.

Spilleren er inne i det siste halvåret av sin kontrakt, og kan nå skrive pre-kontrakt med en utenlandsk klubb, og forlate Liverpool gratis når kontrakten går ut 30. juni.

Transferguruen Fabrizio Romano meldte i desember at Liverpool hadde kommet med et nytt kontraktsforslag til 30-åringen, som han ville reflektere over. Han ville svare Liverpool, før han gikk i forhandlinger med andre klubber.

Nå skriver Romano at partene fortsatt ikke har kommet til enighet, men at Liverpool fortsatt venter på det endelige svaret fra spilleren.

Wijnaldum er ønsket av Ronald Koeman i Barcelona, men det spørs hvor lenge den tidligere nederlandske landslagssjefen blir sittende. Barcelona er nummer tre i La Liga, og tapte i helgen Supercopa de Espana-finalen mot Athletic Bilbao. I tillegg skal det være et presidentvalg, som kan påvirke managerens skjebne.

Fabrizio Romano

Man. 18.01. 23:46Var linket til Liverpool - skal være klar for Real Madrid

David Alaba har den siste tiden blitt linket til blant annet Liverpool, men det har hele veien blitt hevdet at østerrikeren helst ønsker å spille for Real Madrid. Nå melder spanske Marca at storklubben har kommet til enighet med Bayern München-spilleren, som er på utgående kontrakt.

Han skal ha blitt enig med Real Madrid om en fireårskontrakt og vil slutte seg til spanjolene i sommer.

Ifølge journalist Fabrizio Romano skal Liverpool og PSG ha vært i kontakt med Alabas representanter i desember, før han ble enig med Real Madrid.

Marca

Lør. 16.01. 18:15Hevder Gini har bestemt seg for å forlate Liverpool

Tabloidavisen Mirror hevder at Georginio Wijnaldum har bestemt seg for å ikke signere den nye kontrakten Liverpool har tilbudt ham, og vil forlate Anfield-klubben til fordel for Barcelona til sommeren.

Dermed vil han følge i fotsporene til andre nederlendere, som Johan Cruyff, Ronald Koeman og Frank Rijkaard, som også har spilt for katalanerne. 

Koeman er nå manager på Camp Nou, og har lenge ønsket seg Gini til den spanske storklubben.

Mirror hevder at nederlandske kilder har bekreftet midtbanespillerens standpunkt, selv om Liverpool har ønsket å beholde en spiller som var viktig da de røde vant ligaen for første gang på 30 år forrige sesong.

Fre. 15.01. 09:43– Upamecano vil bli solgt, men ikke før til sommeren

Dayot Upamecano er kanskje den stopperen som har blitt nevnt oftest etter at Virgil van Dijk og Joe Gomez ble skadet i oktober.

Den 22 år gamle franske landslagsspilleren er ønsket av en rekke storklubber, og ifølge journalistene som følger Liverpool tettest er han også på Liverpools blokk.

RB Leipzig kommer til å selge Upamecano i 2021 – men ikke før til sommeren. Det melder Fabrizio Romano for The Guardian

Flere klubber skal ha forhørt seg om muligheten til å kjøpe ham i januar, men det er ikke noe RB Leipzig vurderer. Liverpool, Chelsea, Manchester United og Bayern München er alle interessert spilleren.

Til sommeren har han en utkjøpsklausul på 37,4 millioner pund, noe som er langt under hans markedsverdi, men et salg i januar skal ikke være aktuelt.

Mohamed Salah og co kommer til å møte spilleren i 8. delsfinalen av Champions League.

The Guardian

Tor. 14.01. 08:41Hevder at Liverpool ønsker å signere Napoli-forsvarer

Napoli-president Aurelio De Laurentils har fortalt Sky Sports at Liverpool har fulgt Napoli-stopper Nikola Maksimovic en stund, men Anfield-klubben skal ikke ha kommet med noe konkret bud på forsvarsspilleren.

29 år gamle Maksimovic er ikke noe førstevalg i Serie A-klubbens midtforsvar, men serberen har fått spille en del i det siste fordi Kalidou Koulibaly har vært skadet.

Tor. 14.01. 08:32Skotske storklubber ønsker seg Awoniyi

Liverpools utlånte spiss Taiwo Awoniyi har vært i meget god form for Union Berlin den siste tiden. 23-åringen har gjort fem mål i Bundesliga så langt denne sesongen, noe som er blitt lagt merke til langt utenfor Tysklands grenser.

Nå skal flere klubber ha nigerianeren på sin ønskeliste, inkludert de skotske storklubbene Rangers og Celtic. De to skotske klubbene rapporteres å lede kampen om spillerens signatur til sommeren.

Daily Record

Ons. 13.01. 21:52Skal ha blitt tilbudt stopperen Arsenal vil kvitte seg med

Arsenal ønsker å kvitte seg med midtstopperen Sokratis Papastathopoulos denne måneden. Den 32 år gamle grekeren, som kostet 17,6 millioner pund da Arsenal kjøpte ham fra Borussia Dortmund sommeren 2018, skal ikke være med i planene til Mikel Arteta.

Kontrakten hans går ut til sommeren, og de ønsker å kvitte seg med ham allerede nå.

Transferguruen Fabrizio Romano sier i Here We Go Podcast at det er en spiller Liverpool har blitt tilbudt denne måneden.

– Han blitt tilbudt til Liverpool også, vet du? Liverpool så etter en mulighet, og han ble tilbudt til Liverpool, men for øyeblikket er han ikke et alternativ, sier italieneren i podcasten.

Romano fikk spørsmål om det var på grunn av spillerens forhold til Jürgen Klopp.

– Han kunne vært et alternativ. Han var et alternativ fordi de ble tilbudt ham, men for øyeblikket har ikke Liverpool bestemt seg for om de skal kjøpe midtstopper eller ikke. De er midt opp i situasjonen, så ingenting har blitt avgjort, sier han videre.

Sokratis skal være på vei til Genoa, men har foreløpig ikke skrevet under. Det var Klopp som kjøpte ham fra Werder Bremen i 2013. Han spilte 74 kamper på to sesonger under Klopp, før han ga seg sommeren 2015.

Fabrizio Romano

Ons. 13.01. 13:29– Forhandlinger vil starte de kommende månedene

Transferguru Fabrizio Romano slår fast til CBS Sports at Liverpool kommer til å tilby Virgil van Dijk en ny kontrakt, og at forhandlingene vil starte de kommende månedene.

Van Dijks nåværende kontrakt løper ut i 2023. 

– Liverpool fokuserer på å få Virgil van Dijk tilbake fra skade. Liverpool-styret har planer om å tilby den nederlandske forsvarsspilleren en kontraktsforlengelse, og forhandlingene vil starte de kommende månedene, sier Romano.

Man. 11.01. 11:54Blackburn har forhørt seg om Van den Berg

Blackburn Rovers har forhørt seg om muligheten til å låne Liverpool-forsvarer Sepp van den Berg.

Championship-klubben får imidlertid hard konkurranse om nederlenderen. Liverpool ønsker at 19-åringen skal få mer førstelagserfaring, og klubber i Tyskland, Belgia og Sveits viser interesse for ham.

Blackburn ønsker å hente inn en midtstopper til i løpet av januar, og det er ventet at Liverpool tar en avgjørelse når det gjelder spillerens fremtid denne uken.

Blackburn har allerede Harvey Elliott på lån fra Liverpool.

Lancashire Telegraph

Man. 11.01. 11:41Selger ikke Upamecano i januar

Transfer-guru Fabrizio Romano melder på Twitter at det ikke er aktuelt for RB Leipzig å gi slipp på midtstopper Dayot Upamecano i januar. Det forventes imidlertid at forsvarsspilleren vil forlate Bundesliga-klubben til sommeren.

En rekke klubber viser interesse, og ønsker å starte samtaler med spillerens agent. Spilleren har en utkjøpsklausul på 42 millioner pund. Liverpool har stadig vært linket til Upamecano.

Man. 11.01. 08:26PSG tror de skal få Mbappe til å signere ny kontrakt

Paris Saint-Germain er optimistiske med tanke på å få Kylian Mbappe til å signere en ny kontrakt, selv om det spekuleres i at spissen kan være et transfermål for Liverpool, Real Madrid og Barcelona.

22-åringen har tidligere uttalt seg positivt om Liverpool, og den regjerende Premier League-mesteren er en av et fåtall klubber som kan ha en realistisk mulighet å kjøpe den ettertraktede franskmannen.

PSG-president Nasser Al-Khelaifi ønsker imidlertid å beholde sin store stjerne. Mbappe har en kontrakt som løper ut i 2022, og Al-Khelaifi håper at ansettelsen av Mauricio Pochettino som ny hovedtrener i PSG skal overbevise spissen til å signere en ny avtale.

Transfer-guru Fabrizio Romano sier at PSG-sjefen tror han skal klare å holde Mbappe borte fra klørne til Liverpool og Real Madrid.

Express

Ons. 06.01. 13:43Hevder Wijnaldum har avslått kontraktstilbudet

I romjulen meldte The Guardian at Gini Wijnaldum trengte mer tid til å tenke på det seneste kontraktstilbudet fra Liverpool. Partene har gjennom sesongen ikke klart å komme til enighet om en ny kontrakt, og nederlenderen står nå fritt til å forhandle med klubber i utlandet. Barcelona skal fortsatt være meget interessert i å hente 30-åringen gratis etter sesongen. 

Nå melder Mirror, via nettstedet Todofichajes, at Wijnaldum har fått tid til å tenke - og at han avslår det seneste tilbudet fra Liverpool. 

De hevder å sitte på informasjon om at Wijnaldum ikke ønsker å forplikte seg til Liverpool på nåværende tidspunkt.

Wijnaldum har vært på banen i samtlige Premier League-kamper denne sesongen.

Todofichajes

Tir. 05.01. 13:36Liverpool har tatt kontakt - men Real Madrid er i førersetet

Ifølge den velinformerte journalisten Fabrizio Romano er Liverpool en av fem klubber som har tatt kontakt med agenten til David Alaba om en overgang til sommeren. 

Bayern Münchens svært allsidige spiller er på utgående kontrakt og kan nå fritt forhandle med andre klubber. Liverpool er interessert, men ifølge Romano er det Real Madrid som leder an i kampen om 28-åringen fra Østerrike.

Romano skriver på Twitter at Alaba alltid har drømt om å spille for den spanske giganten, og at samtalene mellom klubb og agent går framover.

Alaba skal tidligere ha gjort det klart at han ikke ønsker å forlate Bayern München før kontrakten utløper i sommer.

Fabrizio Romano

Søn. 03.01. 21:19– Botman er en spiller Liverpool har fulgt, men klubbene er ikke i forhandlinger

Den siste uken har Lille-stopper Sven Botman vært det heteste navnet på ryktebørsen, for et Liverpool som er tynt besatt på midtstopperplass.

James Pearce i The Athletic kom med dårlige nyheter til de som ønsker seg nederlenderen tidligere på søndag, da han rapporterte at Liverpool ikke var i forhandlinger om spilleren. Han hinter om at det kan være en ivrig agent som står bak, og ønsker å få opp interessen for sin klient.

Det melder også transferguru Fabrizio Romano nå. Romano skriver blant annet for The Guardian. En detalj han tar med, er at det er en spiller Liverpool har fulgt, og ser på som et stort talent.

Han skriver videre at partene ikke er i konkrete samtaler, men at en må vente og se hva Liverpool foretar seg med midtstoppersituasjonen de kommende ukene.

Fabrizio Romano

Søn. 03.01. 08:21Hevder United vil gi Liverpool kamp om Sven Botman

Det har vært stille fra journalistene som følger Liverpool tettest, men på sosiale medier koker det med spekulasjoner rundt Lille-stopperen Sven Botman.

Nederlenderen, som har vært makker med Sepp van den Berg i midtforsvaret til Nederland U19, har hatt en kjempesesong for Lille i Ligue 1. Laget ligger på andreplass i ligaen, men har trøbbel med økonomien.

Det ble enda mer fart i ryktene i forrige uke, da journalisten Duncan Castles uttalte på en podcast at Liverpool jobbet med en avtale. At spilleren besøkte sin agent, og en aktiv like-knappen på Instagram har gjort at det koker godt rundt nederlenderen, og en supporterskare som er desperat etter ny midtstopper.

Kevin Palmer skriver for avisen Sunday World – ikke den avisen vi har mest tiltro til – men iren treffer blant. Som da han meldte at Virgil van Dijk kom til å bli Liverpool-spiller i desember 2017, og i julen at Thiago Alcantara var tilbake i full trening. 

Han skriver at Liverpool er en av flere klubber som er interessert i å kjøpe Botman i dette vinduet, og at overgangssummen kan bli fire ganger høyere enn de €8 millionene Lille betalte i fjor sommer.

Botman og Ben White fra Brighton skal være to av spillerne Liverpool er ute etter, og de røde ønsker en ung spiller heller enn en rutinert midtstopper, som kan erstatte Joel Matip på sikt.

Palmer skriver at Liverpool kan få kamp fra Manchester United om spillerens signatur.

Sunday World

Fre. 01.01. 15:02Liverpool jakter midtstopper - tre navn trekkes frem

Liverpool er aktivt ute etter en midtstopper i januarvinduet, skriver Grizz Khan på Twitter. Han har tidligere vært tidlig ute i forbindelse med signeringer, og har noen gode kilder i klubben. 

Han trekker frem tre konkrete navn. 

Lilles nederlandske stopperkjempe Sven Botman, som kan hentes relativt rimelig grunnet deres økonomiske vanskeligheter. 

David Carmo fra Braga (21 år). I likhet med Botman høyreist (1,96) og venstrebent, og har blitt linket med Manchester United i høst. 

Milan Skriniar fra Inter, som er det mest etablerte navnet som har blitt nevnt så langt. 25-åringen fra Slovakia har vært blant verdens beste midtstoppere i noen år, og vil ikke selges for en billig penge. 

Grizz Khan

Fre. 01.01. 12:08Lille er i økonomisk trøbbel - Liverpool skal ha kontaktet talentfull forsvarsspiller allerede i november

Liverpool skal ha kontaktet Lille angående deres forsvarsspiller Sven Botman allerede i november, skriver Get French Football News

Klopps mannskap har stoppermangel etter å ha mistet Virgil van Dijk og Joe Gomez til langvarige kneskader, samtidig som Joel Matip sliter med å holde seg skadefri. 

Den 20 år gamle midtstopperen kom til Lille i sommer, men grunnet deres kritiske økonomiske situasjon kan de måtte selge juvelen allerede i 2021. Han ble kjøpt for ti millioner euro, og verdien skal ha tredoblet seg. 

Den høyreiste venstrebente midtstopperen har en fortid i Ajax-systemet, og tilpasningen ville blitt hjulpet av hans landsmenn Virgil van Dijk og Gini Wijnaldum. 

Get French Football News

27.des 2020 16:04Liverpool melder seg på i kampen om Arsenal-unggutt

Arsenals 19 år gamle spiss Folarin Balogun har fått noen innhopp denne sesongen og regnes som et stort talent. Balogun er født i USA, men spiller aldersbestemt landslagsfotball for England.

Flere klubber melder nå sin interesse for å hente unggutten gratis ved sesongslutt når kontrakten går ut. Ifølge The Athletic er det fortsatt et stykke fra enighet mellom spiller og klubb om en ny kontrakt. De melder sammen med Mirror at Liverpool er en av mange klubber som vurderer å gjøre et framstøt for å hente 19-åringen.

Utenlandske klubber har imidlertid en fordel. De kan fritt forhandle med Balogun fra 1. januar. Engelske klubber må vente til etter sesongslutt.

The Athletic/Mirror

26.des 2020 12:12Flere klubber kjemper om Bayern-stjerne

Bayern München-spiller David Alaba kommer ifølge David Ornstein i The Athletic ikke til å fornye sin kontrakt som utløper ved sesongslutt. En rekke klubber følger situasjonen nøye. Alaba skal ikke ønske å bli solgt i januar, men gå gratis ved sesongslutt. 

Østerrikerens preferanse er å flytte til Spania, men det skal også være sterk interesse fra både Liverpool og de to Manchester-klubbene. 28 år gamle Alaba kan bekle roller både i forsvaret og på midtbanen.

The Athletic

24.des 2020 08:13Manchester United akter å gi Liverpool kamp om Schalke-forsvarer

Daily Mail melder at det ikke bare er Liverpool som har Schalke-stopper Ozan Kabak i kikkerten. Bundesligaklubben skal ha senket sitt prisforlangende fra 40 millioner pund til 25 millioner pund på grunn av økonomiske problemer, og det har fått Manchester United til å se i retning forvarsspilleren som har sju landskamper for Tyrkia.

Manchester United leter etter en ny midtstopper som skal være partner til Harry Maguire, da Old Trafford-klubben ønsker å kvitte seg med Marcos Rojo og Phil Jones.

Både RB Leipzig og Liverpool har vist interesse for den 20 år gamle forsvarsspilleren, og for Anfield-klubbens del har det vært snakk om en byttehandel med Divock Origi. 

18.des 2020 14:17Liverpool følger Brighton-spiller tett

Ifølge ESPN følger Liverpool Brightons midtbanespiller Yves Bissouma tett inn mot januarvinduet. 

24-åringen er verdsatt til 30 millioner pund og ses på som en god erstatter for Gini Wijnaldum dersom han ikke skulle signere ny kontrakt. 

Brighton venter å motta bud på Bissouma i januarvinduet. Monaco og Manchester United skal også være interessert i malieren som kom til Brighton fra Lille for 15 millioner pund i 2018. 

The Athletic meldte torsdag at det ikke ser ut til at Liverpool vil gjøre noen kjøp i januar.

ESPN

15.des 2020 19:51– Liverpool vil tilby ny kontrakt til van Dijk

Ifølge journalisten Fabrizio Romano, som kanskje er den med best innsikt på overgangsmarkedet, er Liverpool i ferd med å tilby langtidsskadde Virgil van Dijk en ny kontrakt.

Nederlenderen har to og et halvt år igjen på sin nåværende avtale og fyller 30 neste år, men det stanser ikke Liverpool fra å forlenge. 

– Liverpool vil gå i samtaler med agenten til Virgil van Dijk med ønske om å forlenge kontrakten på nyåret, sier Romano i podcasten Que Golaso, sitert av HITC.

Like etter den stygge skaden han fikk mot Everton, skal Liverpool ha forsikret midtstopperen om at han er med i framtidsplanene. Ifølge Romano står Liverpool klare med en femårskontrakt. 

Fabrizio Romano

14.des 2020 18:15Har blitt linket til Liverpool - skal nærme seg Bayern

RB Leipzigs midtbanetalent, 22 år gamle Dayot Upamecano, blir stadig linket til andre klubber. En klausul i kontrakten sier at han kan forlate klubben for 38 millioner pund etter sesongen, og mange klubber blir linket til franskmannen. 

Ifølge The Athletic skal Upamecano selv være interessert i å forlate Leipzig, som er Liverpools motstander i åttedelsfinalen i Champions League. 

Men han blir trolig ikke å se i Liverpool neste år. Ifølge The Athletic er det Bayern München og Manchester United som er fremst i køen, og det er de tyske mesterne som skal ligge aller best an. United skal ha gitt beskjed om at de gir opp jakten, og dermed kan mye ligge til rette for at Bayern sikrer seg et av verdens største stoppertalenter. 

The Athletic

11.des 2020 09:32Flere klubber vurderer Ben White

Liverpool-linkede Ben White skal nå være en av tre midtstoppere som Manchester United vurderer. 

De to andre skal være Real Madrid-stjernen Raphaël Varane og RB Leipzigs unge Dayot Upamecano. Sistnevnte har også blitt satt i forbindelse med Liverpool tidligere.

23-årige White har spilt nesten samtlige minutter for Brighton denne sesongen. Kun stopperkollega Adam Webster, med 990 minutter på banen, slår Whites 970.

Han var en sentral brikke sesongen før, da Leeds United rykket opp til Premier League igjen.

Manchester Evening News

10.des 2020 14:47Mbappé kan senke lønnskravene for å sikre seg Liverpool-overgang

Kylian Mbappé har gjentatte ganger uttrykt sin beundring for Liverpool og Jürgen Klopp, men det har hele tiden virket usannsynlig at de regjerende mesterne kan tilfredsstille verdensstjernens skyhøye lønnskrav.

Nå skriver imidlertid Mirror at 21-åringen ikke bare er ute etter penger, men også «sportslige garantier».

Real Madrid og Barcelona er i dårligere forfatning enn på lang tid og kan ikke tilby disse garantiene, og da seiler Klopps mesterlag opp som en naturlig destinasjon. 

Mbappés kontrakt løper ut i sommeren 2022, og vil derfor være tilgjengelig for en fin pris neste sommer.

Det har vært snakk om at Nike, som har store avtaler med både Liverpool og franskmannen, kan bidra til å finansiere en eventuell overgang. 

Mirror

04.des 2020 15:20To franskmenn skal være på Liverpools stopperliste

Liverpool har måttet se flere spillere i det bakerste ledd pådra seg alvorlige skader, og det har ført til at flere stoppere linkes til de rødkledde. 

Det er enda uvisst om Klopp og co ønsker å hente inn en ny midtstopper i januar, men fredag ble et nytt navn lansert. 

Ifølge den troverdige tyske journalisten Christian Falk skal Liverpool ha RB Leipzigs franske midtstopper Ibrahima Konate på «stopperlisten» i tillegg til hans makker, landsmannen Dayot Upamecano. 

Den førstnevnte 21-åringen har kontrakt med den tyske klubben til 2023, og verdsettes til omlag 35 millioner pund.

22 år gamle Upamecanos kontrakt på sin side utløper også i 2023, men den skal inneholde en utkjøpsklausul på overkommelige 40 millioner pund. 

Liverpool har et godt forhold til Red Bull-klubbene etter å ha hentet Naby Keita og Takumi Minamino fra klubber i deres system tidligere. 

Christian Falk

13.nov 2020 13:51Midtstopperen ble dømt til fem års fengsel. Nå linkes han til Liverpool

Liverpool skal være ute etter Olympiakos sin 26 år gamle midtstopper Ruben Semedo. Portugiseren har to landskamper, og kom til Hellas fra Villarreal sommeren 2019 for fire millioner euro.

Hans to år i Spania gikk ikke stille for seg…

Kostas Tsimikas sin tidligere lagkamerat gikk til Villarreal for store penger i 2017. Allerede måneder inn i karrieren ble han pågrepet av politiet for å ha truet to personer med pistol.

Året etter ble han tiltalt for drapsforsøk, trusler, vold, ran, frihetsberøvelse og ulovlig våpenbesitttelse. Ifølge TV 2 satt han fem måneder i varetekt, før han betalte 330.000 i kausjon. 

Han ble dømt til fem år fengsel, og er utestengt fra Spania i de neste åtte årene, skrev Colin Millar for Football-Espana i sommer. 

Nå linkes han altså til Liverpool. De helrøde er på stopperjakt, og journalisten Giannis Chorianopoulos, som var den første som rapporterte om budet på Kostas Tsimikas i sommer, rapporterer at Liverpool har forhørt seg om midtstopperen.

Olympiakos kommer til å kreve minst 20 millioner euro for spilleren. Han har spilt 55 kamper og scoret fem mål siden han kom til Olympiakos i fjor sommer.

Giannis Chorianopoulos / Athena

12.nov 2020 17:37Hevder Liverpool har blitt tilbudt tidligere nederlandsk landslagsspiller

Liverpool har en skikkelig forsvarskrise. Joe Gomez og Virgil van Dijk har begge kneskader som kan gjøre at de mister hele sesongen, og da sitter en igjen med Joel Matip som klubbens eneste rutinerte midtstopper. Han er også svært skadeutsatt.

De røde kan signere spillere som er kontraktløse. En spiller som blir nevnt er Daryl Janmaat.

Team Talk er ikke den mest kredible kilden som er der ute, men journalist Kevin Palmer har truffet tidligere. Han skriver at nederlenderen, som ble frigitt fra Watford i oktober, er blitt tilbudt til Liverpool.

Han spilte landslagsfotball for Nederland senest i september 2018, og Palmer skriver at det er en spiller Gini Wijnaldum snakker varmt om. De var også lagkamerater i Newcastle. 

Janmaat er 31 år gammel, og har spilt 145 kamper i Premier League. Han har vært kjent som en høyreback som er bedre offensivt enn defensivt, men han har også vikariert som midtstopper tidligere.

Han vil kunne registreres og spille i Premier League umiddelbart. I Champions League vil han ikke være aktuell før tidligst i januar.

Vi må igjen legge til at ryktet må tas med et par klyper salt. Ingen av journalistene som følger Liverpool tettest har rapportert noe om det.

Talk Sport

07.nov 2020 12:10Skal ha fått akseptert bud på tenåring

Liverpool har fått akseptert et bud på Motherwells tenåring Sam Campbell. 16-åringen har vært på prøvespill hos Premier League-mestrene, og har også hatt samtaler om en overgang.

Den unge forsvarsspilleren har fått tillatelse av sin skotske klubb til å snakke med klubber i England, selv om de har tilbudt ham en ny trekårskontrakt. Leeds og Brighton har i likhet med Liverpool også fått akseptert bud på Campbell, men skottene håper likevel å beholde sitt stortalent.

Football Insider