Ryktebørsen

Her har vi samlet rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Fulham har feilet med to bud på Neco Williams-alternativet
Søn. 03.07. 09:29 kopier linkFulham har feilet med to bud på Neco Williams-alternativet

Forrige sesong var Neco Williams på lån i Fulham, og gjorde en meget god figur i andre halvdel av sesongen. Den walisiske landslagsspilleren gjorde det så bra at mange forventet at han kom til å ende på Craven Cottage.

Liverpool satte en prislapp på 15 millioner pund på 21-åringen, og dette synes London-klubben var for dyrt. Derfor trakk de seg bort fra forhandlingene, og per i dag skal Nottingham Forest være eneste klubb som er på jakt etter ham. De har allerede fått ett bud avslått.

Avslåtte bud har også Fulham fått på mannen de så på som alternativ til Williams. Kevin Mbabu fra Wolfsburg var spilleren Marco Silva siktet seg ut. 27-åringen spiller for det sveitsiske landslaget.

Ifølge The Athletic har Fulham til nå fått to bud avslått. Det ene budet skal ha vært på 10 millioner euro. 

Athletic skriver videre at Fulham-manageren er veldig frustrert over manglende transferaktivitet etter opprykket. Da han stilte til pre-season onsdag i forrige uke, hadde han bare 10 førstelagsspillere på plass.

Så langt har ikke Fulham kjøpt en eneste spiller.

The Athletic

Forest ser ut til å gå for Neco Williams-alternativ
Fre. 01.07. 23:44 kopier linkForest ser ut til å gå for Neco Williams-alternativ

Tidligere denne uken ble det rapportert at Nottingham Forest hadde fått avslått et bud på Neco Williams. Det skal ha vært et bud på 11 millioner pund, med mulighet for ytterligere fire millioner pund etter bonuser.

Hele tiden har vi hørt at Liverpools prisforlangende er 15 millioner pund, så da var det forventet at Forest ville komme tilbake med et nytt bud, og at partene skulle bli enige.

Nå melder transferguru Fabrizio Romano at Forest er i ferd med å signere den franske høyrebacken Giulian Biancone fra Troyes. En avtale skal være på plass, med medisinsk sjekk på tirsdag, ifølge Romano.

Williams kan spille både på venstre og høyre vingback, og også i en kantrolle, men det spørs om ikke den nyopprykkede klubben med denne signeringen har valgt å se et annet sted når den posisjonen skulle forsterkes. Høyre vingback er Williams sin foretrukne posisjon.

Onsdag ble det meldt at Fulham hadde bestemt seg for å se på andre overgangsmål, og at Forest var alene i kampen om Williams denne sommeren. Det skal være uaktuelt for Liverpool med et nytt utlån den kommende sesongen, og de røde har allerede forsterket høyrebacken med Calvin Ramsay, som skal være Trent Alexander-Arnolds backup.

Fabrizio Romano

Flere storklubber, inkludert Liverpool, følger stortalentet som imponerer i U19-EM
25.jun 18:50 kopier linkFlere storklubber, inkludert Liverpool, følger stortalentet som imponerer i U19-EM

Stortalentet Carney Chukwuemeka storspiller for England U19, og nå kan Aston Villa-manager Steven Gerrard miste ham, da både Arsenal, Liverpool, Barcelona, Bayern München og Borussia Dortmund sikter seg inn mot tenåringen, melder Talksport.

Aston Villa-spilleren har virkelig imponert i Slovakia, med to mål og to målgivende pasninger i kampene mot Serbia og Østerrike. I kveld spiller England sin siste gruppespillkamp, mot Israel.

Chukwuemeka kom til Villa fra Northampton Town i 2016, og har gått gradene i Birmingham-klubben. Nå er han en del av førstelagstroppen til Gerrard. 

Chukwuemeka fikk åtte innhopp fra benken i Gerrards tolv første kamper som Villa-manager. Totalt har han spilt 13 førstelagskamper under Gerrards ledelse, inkludert to kamper fra start.

Nå frykter scouseren at han vil miste stortalentet, dersom Villa ikke klarer å overbevise ham om å signere en ny kontrakt. 

Den offensive midtbanespilleren vegrer seg for å binde seg til Midlands-klubben ut over den nåværende kontrakten, som vil løpe ut neste sommer.

Gini kan være på vei tilbake til Merseyside
24.jun 23:01 kopier linkGini kan være på vei tilbake til Merseyside

Liverpool Echo melder at Everton linkes til tidligere Liverpool-spiller Georginio Wijnaldum. 

Midtbanespilleren spilte 237 kamper og scoret 22 mål for Liverpool i perioden 2016 til 2021, før han takket nei til en ny kontrakt med Liverpool og signerte for det franske mesterlaget Paris Saint-Germain på Bosman-overgang.

Ifølge 90min er PSG villige til å gi slipp på nederlenderen i sommer. Han startet bare 18 kamper for Paris-laget og slet med å få fast plass på laget under Mauricio Pochettinos ledelse.

31-åringen har to år igjen av sin kontrakt med PSG, og selv om Paris-klubben nok foretrekker et salg av midtbanespilleren, så virker et låneopphold på Goodison Park mer sannsynlig ifølge rapportene.

Det hevdes at Leicester, Wolverhampton og West Ham også er interesserte i Wijnaldum. Italienske, tyske og spanske klubber skal også vise interesse for ham. Wijnaldum selv skal imidlertid foretrekke en retur til England, hvor han i tillegg til fem år i Liverpool også tilbrakte ett år hos Newcastle.

– Liverpool vil være med i kampen om ham neste sommer
24.jun 14:48 kopier link– Liverpool vil være med i kampen om ham neste sommer

Liverpool ser ikke ut til å kjøpe en ny midtbanespiller denne sommeren. De røde var sterkt linket til Aurelien Tchouameni, men den 22 år gamle franskmannen endte opp i Real Madrid for en overgangssum som kan stige til 100 millioner euro.

Det virker som at planen igjen er å vente på at den riktige spilleren skal bli tilgjengelig, heller enn å gå lenger ned på listen og kjøpe en midtbanespiller akkurat i år, dersom en skal tro lokale journalister.

Den spilleren kan være Jude Bellingham, som i lang tid har blitt koblet til Liverpool.

Ifølge Fabrizio Romano kommer 18-åringen til å fortsette i Borussia Dortmund også neste sesong, men neste sommer kan tiden være inne for at han bytter klubb, og da vil Liverpool være med i kampen. Både Jude og hans 16 år gamle bror Jobe Bellingham, som også har blitt linket til Liverpool, var tilstede på Champions League-finalen i Paris i juni (se bildet). Der satt de foran Zinedine Zidane og sønnene hans.

– Jeg tror Jude Bellingham vil bli i Borussia Dortmund denne sommeren. Det er jeg ikke i tvil om. Dortmund er overbevist om at spilleren vil bli værende, og at han er klar for å bli. Jeg ser ingen problemer mellom de to partene, sier Romano i et intervju med Wett Freunde

Han tror flere storklubber vil melde seg på til sommeren.

– Jeg er sikker på at Liverpool vil være med i kampen om Jude Bellingham neste sommer.

– La oss se hva som skjer, og hvilke planer Borussia Dortmund har neste sommer. Men Liverpool vil være med i kampen. Og ikke bare Liverpool, for alle toppklubbene fra England og også Spania følger situasjonen rundt Bellingham. Jeg er sikker på at når tiden kommer, vil Liverpool være med, sier han.

Fabrizio Romano

Tre klubber er ute etter Takumi Minamino
21.jun 21:35 kopier linkTre klubber er ute etter Takumi Minamino

Det meste tyder på at Takumi Minamino kommer til å forlate Liverpool denne sommeren, etter å ha hjulpet de rødkledde til triumfer i ligacupen og FA-cupen. Nå skal det være tre klubber som stikker seg ut i kampen om japaneren. 

Leeds United, Southampton og Monaco skal være klubbene som har vært mest tydelig med sin interesse, skriver Neil Jones i Goal tirsdag. 

Liverpool skal ønske i underkant av tjue millioner pund for 27-åringen, som scoret ti mål i alle turneringer forrige sesong. 

Siden han ble hentet fra RB Salzburg for 7,25 millioner pund januar 2020 står Minamino med 55 kamper og 14 mål i den røde drakta. 

Fulham skal være klare til å by på Williams
21.jun 19:40 kopier linkFulham skal være klare til å by på Williams

Etter at det mandag ble meldt om interesse fra Nottingham Forest i Liverpools unge høyreback Neco Williams, skal Fulham nå være klar til å legge inn bud på waliseren. Det skriver vanligvis troverdige Neil Jones i Goal

Williams var på lån i London-laget forrige sesong, og gjorde sakene sine så godt at Marco Silva ønsker å ta med seg 21-åringen til Premier League. 

Liverpool skal ønske seg rundt 15 millioner pund for Williams, og det er ventet at Fulham kommer med et offisiellt bud denne uken.  

Keïta kan brukes som byttemiddel for nye spillere
21.jun 11:02 kopier linkKeïta kan brukes som byttemiddel for nye spillere

Selv om Liverpool virker å sette inn støtet mot midtbanen først neste sommer, fortsetter man å linkes med nye spillere i posisjonen.

26 år gamle Marco Asensio er en allsidig type, men han skal søke et sted å få mer fast spilletid enn han har fått i Real Madrid.

Et år yngre Nicolò Barella kan være en mer spennende løsning. Italieneren har en stil som burde passe Jürgen Klopps profil.

En utfordring er prisen. Inter skal verdsette midtbanespilleren til rundt £77 millioner, noe som er for mye for Liverpool. Dog kan det være aktuelt å bruke Naby Keïta i et bytte for å senke summen.

AS/Calciomercato

Steve Cooper har sett seg ut Neco Williams som viktig transfermål - Liverpool har satt prislapp
20.jun 16:48 kopier linkSteve Cooper har sett seg ut Neco Williams som viktig transfermål - Liverpool har satt prislapp

Samtidig som Taiwo Awoniyi nærmer seg klar for Nottingham Forest, skriver vanligvis troverdige John Percy i samme artikkel at Neco Williams skal være et av Steve Coopers viktigste mål på markedet. 

Cooper, som var i Liverpools akademi i fem år fra 2008 til 2013, skal ha bestemt seg for at 21 år gamle Williams er en verdig erstatter til talentfulle Djed Spence. 

Det er imidlertid konkurranse om den walisiske landslagsspilleren fra Fulham, som han hjalp til opprykk forrige sesong.

Liverpool ønsker kun å inngå en permanent avtale, og skal være ute etter 15 millioner pund for den talentfulle unggutten. 

Fulham med bud på Grujic
17.jun 13:24 kopier linkFulham med bud på Grujic

Marko Grujic kan være på vei tilbake til Premier League. Portugisiske Record melder i alle fall at Fulham har lagt inn et bud på 16 millioner pund for den tidligere Liverpool-spilleren.

Anfield-klubben forhandlet seg frem til 10 prosent av profitten ved et eventuelt videresalg av serberen, da de solgte midtbanespilleren til Porto for 10,5 millioner pund i fjor sommer.

Bolton ønsker seg Liverpool-back
16.jun 16:52 kopier linkBolton ønsker seg Liverpool-back

Den unge høyrebacken Conor Bradley fikk fem førstelagskamper for Liverpool i 2021/22. Nå linkes Bolton Wanderers til den nord-irske landslagsspilleren, melder Manchester Evening News.

Bolton har allerede sikret seg forsvarsspilleren Jack Iredale på en gratisovergang fra Cambridge United denne sommeren, men ønsker å styrke forsvarsrekka ytterligere. De har også fått målvakten James Trafford tilbake fra låneopphold hos Manchester City foran den kommende League One-sesongen, som starter i slutten av juli. 

18 år gamle Bradley har åtte seniorlandskamper for Nord-Irland. 

Ny klubb melder seg på i kampen om Neco Williams
12.jun 08:36 kopier linkNy klubb melder seg på i kampen om Neco Williams

Tottenham skal ha kommet til enighet om kjøp av Djed Spence fra Middlesbrough. Spence var glimrende på lån under Steve Cooper, og en sentral spiller for laget som til slutt rykket opp til Premier League. Han var på årets lag i Championship, og markerte seg også veldig positivt i FA-cupen, der Forest til slutt ble slått ut av Liverpool.

Men Cooper ser ikke ut til å kunne beholde ham, og Tottenham skal være enig om en overgangssum på 20 millioner pund for den engelske U21-spilleren med fortid i Fulham.

Det gjør at Forest må på jakt etter en ny back. De har blitt linket til Issa Kabore, som Manchester City har lånt ut til Troyes, og det skal være interesse for Arsenals Ainsley Maitland-Niles. Men nå kastes et nytt navn inn i miksen, og det er Neco Williams fra Liverpool, skriver Guardian

Liverpool skal ha satt en prislapp på 15 millioner pund for den walisiske landslagsspilleren, som imponerte for Fulham i andre halvdel av sesongen og spiller fast for et Wales-lag som skal til VM i Qatar. På landslaget spiller han sammen med Forest sin spiss Brennan Johnson, som lørdag scoret sitt første landslagsmål.

Manager Steve Cooper har en fortid på akademiet i Liverpool, og bør ha gode kontakter dersom Williams er backen han ønsker seg

The Guardian

Keita skal ha tipset Liverpool om sin landslagskamerat
11.jun 12:43 kopier linkKeita skal ha tipset Liverpool om sin landslagskamerat

Ifølge L’Equipe har Liverpool hatt speidere på plass for å se Saidou Sow i aksjon. Midtstopperen skal ha blitt anbefalt av Naby Keita, som er lagkamerat med ham på landslaget.

Sow er kun 19 år gammel, men har allerede spilt 12 kamper for Guinea, og Liverpool skal ha hatt speidere på plass for å se Guinea mot Egypt forrige søndag, en kamp Egypt vant 1-0.

Sow spiller for Saint-Etienne, og spilte 14 kamper i den franske toppdivisjonen denne sesongen. Grunnen til at han ikke spilte mer, var en ankelskade han pådro seg i Afrikamesterskapet.

St. Etienne rykket ned etter å ha tapt mot Auxerre i playoff.

L’Equipe

United avfeier rykter om Ten Hags flytur til Portugal
10.jun 11:49 kopier linkUnited avfeier rykter om Ten Hags flytur til Portugal

Torsdag ble det rapportert at Manchester United-manager Erik Ten Hag hadde fløyet til Portugal for å møte agent Jorge Mendes med håp om å overbevise Darwin Nunez om å komme til Old Trafford. Daily Mail skriver at klubben har gjort det klart overfor media at dette bare var tullprat. 

Liverpool virker å være i førersetet i kampen om uruguayanerens signatur, men United skal ikke ha gitt opp jakten selv om flyturen virker å være en oppdiktet historie. Liverpool har kommet til enighet om de personlige betingelsene med Nunez, og kun detaljer gjenstår før Benfica sier seg fornøyd med tilbudet fra de røde. 

Selv om Nunez fremdeles er aktuell for United, skal Ten Hags første prioritet være å hente en sentral midtbanespiller for å fylle tomrommet etter Paul Pogba og Nemanja Matic. Det ESPN som melder om dette. 

I så fall kan Liverpool-supporterne slappe litt mer av i håpet om å se Nunez i den røde drakten. 

Daily Mail/ESPN

– Manchester United skal ha et møte med Nunez sin agent
09.jun 14:56 kopier link– Manchester United skal ha et møte med Nunez sin agent

Den portugisiske journalisten Pedro Sepulveda, som har vært veldig godt oppdatert rundt Darwin Nunez og spillerens mulige overgang til Liverpool, har kommet med en oppdatering.

Det er kanskje ikke den oppdateringen en ønsker seg – for Sepulveda sier at det skal være et møte mellom Manchester United og «superagent» Jorge Mendes. Mendes har nylig blitt Nunez sin agent, og ifølge The Telegraph har han fått ansvaret med å selge spilleren.

Til Sky Sports sier journalisten dette:

– Det er to andre engelske klubber som er interessert i ham. Det er Newcastle og Manchester United. Den informasjonen jeg har, er at Benfica ikke har mottatt et formelt bud fra noen av disse klubbene. Ikke fra Newcastle og Manchester United, men i dag vil Manchester United ha et møte med Jorge Mendes, som er Darwin Nunez sin nye agent, sier han.

– Manchester United vet at Benfica allerede har fått et formelt bud fra Liverpool, og ønsker å sette seg ned med Jorge Mendes for å se om de fortsatt kan gjøre noe.

– Etter informasjonen jeg har, vil ikke møtet skje i England, men i en annen europeisk bud. Informasjonen jeg har fra spillerens side er at spilleren allerede ser for seg å spille på Anfield, så det vil være så vanskelig å overtale ham til å spille for Newcastle eller Manchester United, for han ønsker å spille Champions League, og det kan han gjøre med Liverpool.

Pedro Sepulveda / Sky Sports

– Dette vil Liverpool akseptere for Mané
09.jun 08:44 kopier link– Dette vil Liverpool akseptere for Mané

Onsdag ble Bayern Münchens andre bud på Sadio Mané avslått. Det skal ha vært et bud der Bayern måtte vinne Champions League, samtidig som at Mané vant Ballon d’Or som årets spiller i verden de tre neste sesongene for at Liverpool skulle få hele summen.

Budet ble beskrevet som «latterlig og en fornærmelse».

Bayern ser ut til å miste sin talisman denne sommeren, og Robert Lewandowski har gjort det klart at han ønsker en ny utfordring. For den polske landslagsspissen, som er tre år eldre enn Mané, krever de 50 millioner euro.

Det er det samme Liverpool vil ha for å slippe Mané.

Ifølge David Maddock i The Mirror vil Liverpool akseptere en sum på 26 millioner pund – i tillegg 18 millioner pund etter bonuser og realistiske kriterier, som gjør at summen vil ende på omtrent 50 millioner euro. 

The Mirror

Liverpool holder et øye med Pulisic
08.jun 23:33 kopier linkLiverpool holder et øye med Pulisic

Christian Pulisic sin fremtid i Chelsea virker å være usikker. Amerikaneren har slitt med å få tillit hos manager Thomas Tuchel, og nå skal forhandlingene om en kontraktsforlengelse ha gått i stampe. 

Det fører til at flere klubber følger med på situasjonen. Blant dem er Liverpool, ifølge Mirror. Den 23 år gamle lynhurtige angrepsspilleren har i likhet med Jürgen Klopp en fortid i Borussia Dortmund. 

Chelsea skal være interessert i å beholde spilleren, spesielt etter at gruppen ledet av landsmann Todd Boehly nylig tok over som eiere. Pulisic er en god mann å ha når klubben skal markedsføres i USA, og London-klubben skal på turné i 23-åringens hjemland i sommer. 

Pulisic har to år igjen av sin kontrakt med Chelsea. 

Mirror

Bayern har bedt Mané om å være tålmodig
08.jun 14:36 kopier linkBayern har bedt Mané om å være tålmodig

Onsdag fikk Bayern München sitt andre bud på Sadio Mané avslått, og denne gang ble det omtalt som «latterlig og fornærmende» fra de helrøde.

Budet skal ha vært på 23,5 millioner garantert, med ytterligere potensielt 6,5 millioner pund etter det som regnes som urealistiske kriterier. For at Liverpool skulle få utbetalt den fulle summen, ville Bayern München måtte vinne Champions League og Mané bli vinner av Ballon d’Or tre ganger på rad de neste tre sesongene, rapporteres det fra engelsk media.

Florian Plettenberg i tyske Sky Sport kommer med det siste fra Tyskland, og han skriver at sportsdirektør Hasan Salihamidzic regelmessig er i kontakt med Liverpool og spillerens agent Björn Bezemer. De håper på forhandlinger ansikt til ansikt denne ukenBayern er sikre på at Mané kun ønsker seg til den tyske storklubben, og de har bedt han om å være tålmodig, fordi de tøffe forhandlingene er som poker.

Ifølge The Times krever Liverpool 50 millioner euro, eller 42,5 millioner pund for å slippe 30-åringen

Sky Sport Tyskland

Liverpool og City vil ha Saka
07.jun 00:02 kopier linkLiverpool og City vil ha Saka

Manchester City og Liverpool ønsker seg Bukayo Saka fra Arsenal. 20-åringen er snart inne i de to siste årene av sin kontrakt, og så langt har ikke Arsenal klart å få den talentfulle kantspilleren til å skrive under på en lengre avtale.

Både Liverpool og City har Saka som et overgangsmål for fremtiden, men ifølge Daily Mail virker det lite sannsynlig at de to ledende klubbene i Premier League vil gjøre et fremstøt for å sikre seg ham denne sommeren.

Saka har ikke spilt i Champions League, og Arsenal endte som nummer fem i Premier League forrige sesong. Det kan gjøre det problematisk for «the Gunners» å få ham til å skrive under på en lengre avtale.

Daily Mail

Liverpool har flere angrepsspillere på radaren
05.jun 13:05 kopier linkLiverpool har flere angrepsspillere på radaren

Daily Mail melder at Liverpool har flere angrepsspillere på radaren. Bayern Münchens Serge Gnabry skal være en av disse. Han har ett år igjen av sin kontrakt, akkurat som Sadio Mané, som linkes motsatt vei.

Watford-duoen Joao Pedro og Ismaila Sarr er to andre, og Barcelonas Ousmane Dembele kan også være en spiller som er aktuell for Liverpool.

Chelseas Christian Pulisic er en annen spiller som Jürgen Klopp liker, og det samme gjelder Anraut Danjuma, som har hatt en kanonseong for Villarreal etter at han kom fra Bouremouth. 

Tabloidavis hevder både Manchester City og Liverpool er ute etter samme midtbanespiller
05.jun 10:27 kopier linkTabloidavis hevder både Manchester City og Liverpool er ute etter samme midtbanespiller

Mirror skriver at både Jürgen Klopp og Pep Guardiola jakter Leeds sin midtbanespiller Kalvin Phillips. 

Guardiola vil ha den engelske landslagsspilleren som erstatter for Fernandinho, men Liverpool har også peilet seg inn mot 26-åringen.

Leeds på sin side, ønsker ikke å miste Phillips etter at de sikret seg fornyet Premier Leauge-kontrakt, men innser at de to storklubbene kan lokke midtbanespilleren med Champions League-fotball.

Liverpool hadde Monacos Aurelien Tchouameni som førstevalg når de skulle styrke troppen med en ny midtbanespiller, men den unge franskmannen ser ut til å havne i Real Madrid. Dermed måtte Anfield-klubben se seg om etter alternativer, og Phillips skal være blant disse.

Engelskmannens fotballfremtid har vært uklar etter at han ikke ble enig med Leeds om en ny kontrakt. Manchester United har også fulgt situasjonen hans, mens West Ham gjerne vil ha ham som makker til England-kollega Declan Rice.

Barcelona med lovnad til Salah
05.jun 09:35 kopier linkBarcelona med lovnad til Salah

Mirror hevder at Barcelona har fortalt Mohamed Salah at han kan slutte seg til dem på gratisovergang neste sommer dersom han går kontrakten ut i Liverpool.

Salah har fortsatt ikke kommet til enighet med Liverpool om en kontraktsforlengelse, og Barcelonas lovnad skal være en av grunnene til at angriperen vegrer seg for å signere en ny avtale, hevder tabloidavisen. 

Salah skal for flere måneder siden ha informert nære venner om at han kom til å forlenge kontrakten sin med Liverpool, men så skal Barcelona ha kommet på banen.

Selv om Salah insisterer på at han er klar for en ny sesong med Liverpool, så har klubben fått et problem i fanget. Skal de tillate at egypteren går ut kontrakten, eller selge ham nå.

– Jeg ønsker ikke å snakke om kontraktsforhandlinger nå. Jeg blir i Liverpool neste sesong, det er helt sikkert, sa Salah foran Champions League-finalen i Paris.

Klopp ønsker å hente Raphinha fra Leeds
05.jun 00:00 kopier linkKlopp ønsker å hente Raphinha fra Leeds

Med Sadio Mané på vei ut Shankly Gates stiger Liverpools interesse for Leeds-vingen Raphinha, melder Mirror.

Takumi Minamino kan bli brukt som agn for å få fatt i brasilianeren.

Jürgen Klopp er en stor fan av den hurtige 25-åringen, som gjorde elleve mål i Premier League for Leeds, og noterte seg for tre målgivende i tillegg. Det i en sesong hvor Leeds såvidt berget plassen i den engelske toppdivisjonen. 

Raphinha er også på ønskelisten til Barcelona, men katalanerne er i såpass store økonomiske problemer at de må selge før de kan kjøpe i sommer.

Spilleren selv er for tiden på landslagsoppdrag med Brasil.

Leeds ønsker store penger for Raphinha, som de betalte 17 millioner pund for da han kom til Elland Road fra franske Rennes i oktober 2020. 

Hevder Klopp reiste til Monaco – men nå har Liverpool gitt opp Tchouameni
31.mai 22:37 kopier linkHevder Klopp reiste til Monaco – men nå har Liverpool gitt opp Tchouameni

Real Madrid og Monaco skal nå være veldig nær en avtale som gjør at Aurelien Tchouameni blir Real Madrid-spiller.

Allerede i forrige uke skal 22-åringen ha gitt den spanske hovedstadsklubben sitt ord, og at det var der han ønsket seg. En avtale kommer til å koste i overkant av 80 millioner euro for den unge franske midtbanespilleren.

Liverpool skal ha vært nær ved å sikre seg Monaco-spilleren, men etter at Kylian Mbappé valgte å forlenge med Paris Saint-Germain, ble Tchouameni en prioritet for Real Madrid-president Florentino Perez.

Ifølge Marca har Jürgen Klopp vært i Monaco for å overbevise spilleren om å velge Liverpool, men nå skal de røde ha kastet inn håndkleet og gitt opp kampen om den ettertraktede spilleren.

Paris Saint-Germain gjør fortsatt et forsøk på å sikre seg ham, men alt tyder nå på at han blir klar for Real Madrid denne uken.

Marca

Liverpool følger Rennes-angriper
31.mai 13:29 kopier linkLiverpool følger Rennes-angriper

Det virker mer og mer sannsynlig at Sadio Mané kommer til å forlate Liverpool i sommer, og Liverpool jakter dermed nye spisser, da Divock Origi også er på flyttefot. 

Mirror hevder at Anfield-klubben følger Rennes-angriper Martin Terrier. Etter å ha vært innom både Lille og Lyon tidligere, har Terrier virkelig blomstret etter at han sluttet seg til Rennes sommeren 2020 for litt over 10 millioner euro. 

I sin første sesong for Rennes gjorde han ni ligamål og slo sju målgivende pasninger. Denne sesongen har han mer enn doblet antall ligamål, til 21, og 19 av disse har kommet i åpent spill. 

25-åringen er en høyvokst og sterk spiss, men er også teknisk god. Han kan spille både på topp og som tilbaketrukket spiss. Han kan også benyttes som ving. Det er ute til venstre han har hatt størst suksess denne sesongen.

Hevder Liverpool er interesserte i Tottenham-stjerne
31.mai 08:24 kopier linkHevder Liverpool er interesserte i Tottenham-stjerne

Jürgen Klopp har sansen for Tottenham-angriper Son Heung-min ifølge Express.

Liverpool ser ut til å miste Sadio Mané i løpet av sommeren, da senegaleseren ønsker nye utfordringer, og Son er en kandidat til å fylle Manés sko i Liverpool-angrepet. 

Son delte denne sesongen toppscorerprisen i Premier League med Mohamed Salah, og har kontrakt med Spurs helt frem til sommeren 2025. Ifølge Express vurderte Liverpool et bud på ham uavhengig av en Mané-exit dersom Spurs ikke klarte å kvalifisere seg for neste sesongs Champions League.

Nå klarte Tottenham å gjøre nettopp det, og dermed kan det bli vanskeligere å prise Son bort fra London-klubben.

Tchouameni har fortalt sine lagkamerater at han ønsker å signere for Real Madrid
24.mai 17:28 kopier linkTchouameni har fortalt sine lagkamerater at han ønsker å signere for Real Madrid

Den franske journalisten Julien Maynard melder på Twitter at Liverpool-linkede Aurelien Tchouameni har fortalt sine lagkamerater i Monaco at han ønsker å signere for Real Madrid, og at han drømmer om å spille for Madrid-klubben.

Prislappen blir på over 50 millioner euro. Real Madrid har endret sine planer som en følge av at overgangen til Kylian Mbappe ikke ble noe av.

Blåser nytt liv i Tchouameni-ryktene
23.mai 09:23 kopier linkBlåser nytt liv i Tchouameni-ryktene

Søndag rapporterte både Liverpool Echo og Mirror at Monaco-stjerneskuddet Aurelien Tchoumaeni hadde gitt beskjed til Liverpool om at Real Madrid er hans foretrukne klubb å dra til i sommer. Den 22 år gamle midtbanespilleren skal ha vært på Jürgen Klopps radar, men det ble altså meldt at midtbanespilleren heller ville dra til de rødes motstander i helgens Champions League-finale. 

Franske L'Equipe kommer imidlertid med ny informasjon i sin mandagsutgave. LFC Transfer Room på Twitter er blant dem som siterer den franske avisen på at Tchouameni foretrekker Liverpool fremfor Real Madrid, og at han er i samtaler også med de røde. Franskmannen skal ha en prislapp på over 80 millioner pund.

L'Equipe

Aurelien Tchouameni skal velge mellom Liverpool og Real Madrid
22.mai 21:04 kopier linkAurelien Tchouameni skal velge mellom Liverpool og Real Madrid

Etter at Kylian Mbappé røk for Real Madrid lørdag kveld, har de igjen vært i kontakt med Monaco og Aurelien Tchouameni om en overgang.

Dette er en spiller Liverpool har blitt linket til i lang tid, og ifølge fransk media har de røde vært favoritter til å sikre seg spilleren. Jürgen Klopp skal ha gjort ham som en prioritet på overgangsmarkedet denne sommeren.

Også Paris Saint-Germain skal ha gjort et forsøk på å sikre seg den franske landslagsspilleren, men han kommer ikke til å gå dit. PSG skal ha gjort et siste forsøk søndag ettermiddag via sin nye sportsdirektør Luis Campos uten å lykkes.

Det står mellom to klubber – og det er Liverpool og Real Madrid.

RMC Sport rapporterer nå at den 22 år gamle midtbanespilleren har kommet til enighet med både Liverpool og Real Madrid om de personlige betingelsene, og nå vil han ta seg noen dager betenkningstid, før han tar et valg av hvilke av de to Champions League-finalistene han ønsker å spille for. 

Han skal bestemme seg i løpet av neste uke! Lørdag kveld møtes Liverpool og Real Madrid i Champions League-finalen i Paris.

RMC

Nå går Real Madrid for Tchouameni
22.mai 13:11 kopier linkNå går Real Madrid for Tchouameni

Liverpool har blitt linket til Aurelien Tchouameni de siste månedene, og det har blitt hevdet at de røde har vært i førersetet i jakten på 22-åringens signatur.

En av grunnene til det, er at Real Madrid har konsentrert seg om Kylian Mbappé. På lørdag signerte Mbappé en ny treårskontrakt med PSG, og fra før har Real Madrid mistet overgangsmålet Erling Braut Haaland, fordi de har prioritert Mbappé.

Nå vil den spanske storklubben likevel gå for Tchouameni, og har vært i kontakt med Monaco de siste timene. Det har så langt ikke kommet noe offisielt bud, men det kan komme snart, melder den franske journalisten Santi Aouna for Foot Mercato

Liverpool og PSG er fortsatt med i kampen om det franske stjerneskuddet.

Foot Mercato