Ryktebørsen

Her har vi samlet rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

31.jul 22:58Sauls representanter skal være på vei til England

Saul Niguez representanter skal reise til England i morgen, søndag, for å prøve å sikre en overgang til Premier League, skriver Daily Mirror lørdag. 

Manchester United skal være i førersete, men Liverpool skal også være interesserte. Sauls representanter ønsker å sikre en avtale snarlig. 

Daily Mirror er normalt ikke de mest pålitelige, men at informasjonen er såpass spesifikk har fått flere til å heve øyenbrynene. 

Daily Mirror

31.jul 10:30Nå har Brighton pengene til å hente Phillips, men en nordmann kan ha minket behovet

Det har tidligere vært meldt at Nat Phillips er Brighton førstevalg som erstatter for Ben White, og nå har det sistnevnte stoppertalentet fullført sin overgang til Arsenal. 

Det betyr at klubben fra sørkysten har 50 millioner pund å rutte med, men behovet for Phillips skal ha minket, ifølge Andy Naylor, som dekker Brighton for The Athletic. 

Nordmannen Leo Østigård skal ha imponert både i trening og i kamp i sesongoppkjøringen, og har egenskapene trener Graham Potter ser etter i en midtstopper. 

Sannsynligheten for at den norske stopperen blir i Brighton øker for hver dag som går, og det minker sannsynligheten for at laget kjøper Phillips.

Liverpool krever rundt 15 millioner pund for å gi slipp på sin 24 år gamle stopper. 

The Athletic

28.jul 14:57Skal ikke være noen konkret interesse for Chiesa

Flere sperret øynene opp for den 23 år gamle italieneren Federico Chiesa under sommerens europamesterskap, og det har naturligvis ledet til linker til de fleste klubbene i Europa, inkludert Liverpool. 

Denne uken har det vært rapportert om at Liverpool har kommet med et bud på lynvingen, men det stemmer ikke, skriver Fabrizio Romano. 

Liverpool har ikke kommet med et bud, og det skal ikke være mulighet for noen klubber å signere Juventus-spilleren dette vinduet. 

Fabrizio Romano

24.jul 16:52To klubber skal ha meldt seg på i kampen om Nat Phillips

Nathaniel Phillips fikk sine første minutter i Liverpools sesongoppkjøring fredag kveld, men linkes stadig bort fra de rødkledde. 

Nå skal to nye klubber ha meldt seg på i kampen om 24-åringen, ifølge The Athletic. 

Bayer Leverkusen og West Ham United skal ha tydeliggjort at de er interessert i stopperen de siste dagene. 

Fra før av har det blitt meldt om interesse fra Burnley, Newcastle United og Brighton, for spilleren Liverpool ønsker rundt 15 millioner pund for. 

At han var involvert i treningskampen fredag understreket imidlertid at en overgang ikke er nært forestående. 

The Athletic

24.jul 11:03Tre europeiske giganter følger Henderson-situasjonen

Tidlig denne uken ble det kjent at det er stillstand i kontraktsforhandlingene mellom Jordan Henderson og Liverpool. 

Flere europeiske giganter følger naturligvis situasjonen tett. 

PSGs manager Mauricio Pochettino, som nylig forlenget sin kontrakt med klubben til 2023, er en stor beundrer av de rødkleddes kaptein og følger utviklingen tett.

Det samme gjelder Atletico Madrid, hvor Diego Simeone har et godt øye til midtbanespilleren, samtidig som Hendersons gode venn Luis Suarez spiller for hovedstadslaget. 

Juventus skal også ha kastet seg inn i kampen etter at nyheten kom. 

Ingen av klubbene er fremmed for å signere rutinerte herremenn på store kontrakter.

Det har også blitt meldt om interesse fra engelske topplag, men det virker usannsynlig at den trofaste kapteinen går til en av Liverpools konkurrenter. 

The Athletic / Daily Mail

23.jul 08:28Malen ender opp i Dortmund

Donyell Malen var et av første konkrete navnene vi fikk høre at Liverpool var interessert i denne sommeren. Etter at navnet han ble linket, imponerte han i EM for et ellers ganske tamt Nederland som røk ut i åttendedelsfinalen mot Tsjekkia.

En overgangssum på i underkant av 30 millioner pund ble nevnt, og det hørtes ikke avskrekkende ut for en 22 år gammel angriper som har har scoret 55 mål og 24 målgivende på 116 kamper for PSV Eindhoven.

Ting har blitt mer komplisert av at Mino Raiola er spillerens agent, og det har kommet rapporter om at den kontroversielle agenten både skal ha 30 prosent av en eventuell overgangssum, i tillegg til at spilleren skal kreve en lønn på 100 000 pund i uken.

Det har uansett vært veldig stille rundt Liverpool og spilleren den siste måneden, og grunnen til det er at Borussia Dortmund har vært i førersetet. På Westfalenstadion er de på jakt etter en erstatter for Jadon Sancho, som har blitt solgt til Manchester United for 73 millioner pund, og Malen har vært spilleren de ønsker seg.

Fabrizio Romano rapporterer nå at bare detaljer gjenstår før Malen blir lagkamerat med Erling Braut Haaland, og skriver under på en kontrakt som binder ham til klubben til 2026. En medisinsk sjekk vil bli gjennomført i de kommende dagene.

Fabrizio Romano

22.jul 16:22Hevder at Lee Clark sin sønn er på vei til Liverpool

Nettstedet Rising Ballers er ikke det vi vanligvis vier mest oppmerksomhet – men dette ryktet tar vi likevel med – så får en heller ta det med en klype salt.

De rapporterer at Liverpool er i ferd med å sikre seg 16 år gamle Bobby Clark fra Newcastle. 2005-modellen skal ha fått sin debut for Newcastle U18 allerede som 14-åring, og er en kantspiller med aldersbestemte landskamper for England.

Tottenham har tidligere blitt linket til spilleren som har en veldig stor stjerne i Newcastles akademi.

Grunnen til at vi tar det med, er at han er sønnen til den tidligere Newcastle-spilleren Lee Clark, som spilte for Newcastle mellom 1990 og 1997, og igjen i 2005 til 2006. Han satt på benken i den første 4-3-kampen på Anfield, men spilte i den andre året etter.

Rising Ballers

21.jul 18:27Kabak er på vei tilbake til Premier League

Schalke 04 er i økonomiske problemer, og har senket prisen for å kvitte seg med Ozan Kabak etter nedrykket til 2. Bundesliga.

Nå ser det ut til at midtstopperen kan komme tilbake til Premier League. Crystal Palace, som har frigitt en lang rekke spillere denne sommeren, trenger forsterkninger, og skal være ute etter tyrkeren.

The Guardian rapporterer at Palace og Schalke er i forhandlinger, og at Patrick Vieira ønsker seg spilleren. Fra før har de kjøpt forsvareren Marc Guehi fra Chelsea denne sommeren.

Ifølge avisen vil Schalke nå kreve 10-12 millioner pund for 21-åringen, selv om han har tre år igjen av avtalen sin med klubben. Så desperate skal de være etter penger.

The Guardian

21.jul 12:11Skal ha Jarrod Bowen på ønskelisten

West Ham Uniteds angrepsspiller Jarrod Bowen skal være på Liverpools radar, skriver vanligvis troverdige James Pearce. 

24-åringen skal være på listen over angrepsspillere som kan forsterke de rødkleddes alternativer i det fremste leddet, ifølge journalistens opplysninger. 

Bowen passer Liverpools profil i forhold til alder, spillestil og allsidighet. Han ses på som en spiller med stort potensial som kan være reserve for fronttrioen og konkurranse i fremtiden. 

Han scoret åtte mål og leverte fem målgivende fra sin posisjon på høyrevingen. 

The Athletic

19.jul 13:53Championship-klubb leder an i kampen om Harry Wilson

Liverpool ønsker å selge Harry Wilson denne sommeren, og verdsetter waliseren til omtrent 15 millioner pund. 

Tidligere har det verdt meldt om interesse fra Benfica, men nå skal det være Fulham som leder an i kampen om mannen med den fantastiske venstrefoten. 

London-klubben skal ha vært interessert i 24-åringen i lang tid, og personlige betingelser forventes ikke å være et problem. 

De rødkledde avslo et bud på 12 millioner pund fra Burnley forrige sommer, men mener verdien har steget etter syv mål og tolv målgivende i Championship i 2020/21-sesongen. 

GOAL

16.jul 13:46Liverpool skal ha meldt seg på i kampen om Houssem Aouar

Liverpool skal ha meldt seg på i kampen om Houssem Aouar denne sommeren, skriver ESPNs franske journalist Julien Laurens. 

23-åringen har to år igjen av kontrakten med Lyon, men den franske klubben skal være ivrige etter å kvitte seg med midtbanespilleren.

Forrige sommer skrev Liverpool-journalisten David Maddock at de rødkledde hadde planlagt å kjøpe Aouar i tillegg til Timo Werner, før korona-pandemiens påvirkning på økonomien satte en stopper for planene. 

Liverpools forhold med Lyon skal imidlertid ikke være det beste etter klubbens mye omtalte forsøk i å signere Nabil Fekir i 2018, som aldri materialiserte seg grunnet en mislykket legesjekk. 

Prisen sies å være på rundt 20 millioner pund for spilleren som var en av Europas mest ettertraktede unggutter for bare noen år siden. 

ESPN

15.jul 16:39Italiensk klubb har forhørt seg om Marko Grujic

Det italienske laget Sassuolo skal ha forhørt seg om Marko Grujic. Det skriver Fabrizio Romano på sin Twitter. 

Klubben ser på serberen som en erstatter til Manuel Locatelli, som ser ut til å forlate klubben etter et godt Europamesterskap. 

Liverpool ønsker å selge 24-åringen for å frigjøre midler til å hente en ny midtbanespiller, og ønsker rundt 15 millioner pund for Grujic. 

14.jul 22:51Tielemans skal ikke være et overgangsmål

Liverpool skal ikke ha Tielemans som et overgangsmål den sommeren, skriver John Percy, som følger klubben tett. 

Belgieren har fortsatt to år igjen av kontrakten, og Liverpool måtte ha punget ut en stor sum for å overtale Leicester. 

Revene håper å forlenge 24-åringens kontrakt før neste sesong, og har kommet med et forbedret tilbud til spilleren. 

14.jul 22:23Saul Niguez har gitt grønt lys til Barcelona-overgang

Atletico Madrid og Barcelona skal ha kommet langt i samtalene om en byttehandel som involverer Saul Niguez og Antoine Griezmann, skriver Fabrizio Romano på Twitter. 

Liverpool har vært linket til Atleticos spanske midtbanespiller den siste uken, men ryktene ser bare ut til å ha kommet fra spansk hold. 

Begge spillerne skal ha gitt grønt lys til avtalen, og klubbene diskuterer nå en overgangspris. 

David Lynch skrev i sin spalte onsdag at det aldri var noe hold i ryktene om at Liverpool var ute etter Niguez, og at de rødkledde kan ha blitt brukt for å drive opp interessen. 

13.jul 16:09Skal være i samtaler med agenten til nederlandsk angrepsspiller

Liverpool skal ha kontaktet agenten til PSV Eindhovens unge angrepsspiller Donyell Malen, ifølge journalisten Fabrizio Romano. 

Malen scoret 27 mål og leverte 10 målgivende for PSV Eindhoven forrige sesong, etter å ha vært ute med en alvorlig kneskade sesongen før. 22-åringen spilte fire kamper for Nederland under Euro 2020, og leverte to målgivende pasninger.

Den lynraske angriperen kan bekle alle posisjoner i angrepet, og har en fortid i England da han spilte for Arsenal i ungdomsårene. 

Fabrizio Romano

13.jul 13:23Chelsea vil selge tre stjerner for å finansiere Haaland

Premier League-tittelen 2021/22 kan bli en av de tøffeste kampene noensinne.

Tidligere Borussia Dortmund-trener Thomas Tuchel kan få en norsk spiss fra Dortmund i arsenalet sitt kommende sesong.

Champions League-vinner Chelsea skal ønske å selge Tammy Abraham, Callum Hudson-Odoi og Hakim Ziyech for å kunne finansiere et storkjøp av 20-åringen fra Jæren.

Dortmund og Michael Zorc er kjent for å være harde i forhandlingene, noe Manchester United fikk erfare i Jadon Sancho-sagaen. Tyskerne skal ønske seg €175 millioner.

Et salg vil gi Borussia Dortmund midler til å hente PSV Eindhovens Donyell Malen, som også er satt i forbindelse med Liverpool.

22-årige Malen gjorde seg bemerket for Nederland i EM, og flere klubber skal følge den kvikke angriperen nærmere nå.

Bild

11.jul 13:12Denne uken skrev den unge målvakten under på en ny langtidskontrakt. Nå kan han bli lånt ut til walisisk fotball

Jakub Ojrzynski har skrevet under på en ny langtidskontrakt med Liverpool, og er en spiller de tydeligvis har stor tro på i klubben.

Nå ser han ut til å bli lånt ut for å få førstelagserfaring – og valget har skal ha falt på en walisisk klubb. Lewis Bower, som følger klubbens unge spillere tett, melder at Ojrzynski skal spille på lån hos den walisiske klubben Caernarfon Town denne sesongen.

Laget kom på 6. plass i Cymru Premier forrige sesong.

Lewis Bower

11.jul 11:10Luis Alberto har ikke stilt på trening. Nå kan han bli solgt – og det kan bety store penger for Liverpool

Luis Alberto ble ingen hit på Anfield, og spilte kun 12 kamper for de røde. I 2016 ble han solgt til italienske Lazio, og der har han virkelig slått til.

28-åringen har 35 mål og 48 målgivende på 175 kamper for den italienske hovedstadsklubben, og har blitt en ettertraktet spiller. Ifølge Transfermarkt er han verdsatt til 45 millioner euro – 10 ganger det Liverpool tok seg betalt for ham for fem år siden.

Nå skal han gå i gang med sin sjette sesong i Lazio, men har ikke stilt på trening. Han har heller ikke oppgitt noen grunn for hvorfor han streiker.

– Luis Alberto har ikke tatt telefonen. Det er et problem for meg og klubben. Av moralske grunner bør han snakke med meg og lagkameratene, og han må overbevise oss om grunnene til at han er forsinket. Ellers må han ville måtte beklage for meg og de andre. I mine lag er det ingen dødsstraff for de som ikke respekterer reglene, men enkelte situasjoner må være klare, siteres manager Maurizio Sarri av Football Italia.

Spilleren har blitt linket til Atletico Madrid – og dersom det blir en overgang denne sommeren, vil det være godt nytt for de røde.

LFC har nemlig krav på hele 30 prosent fra et videresalg. Det betyr at et eventuelt salg av ham i sommer med all sannsynlighet vil bety større inntekter enn det de røde fikk da han ble solgt i 2016.

Football Italia

10.jul 22:34– En avtale for Grujic er nærmere enn noen gang

FC Porto ønsker å kjøpe Marko Grujic denne sommeren, etter at de hadde spilleren på lån forrige sesong.

Den portugisiske avisen A Bola rapporterer at Liverpool i utgangspunktet krevde 17 millioner euro for spilleren, mens Porto kun var villig til å betale 10 millioner euro. 

Nå skal partene være nær å møtes på midten, og at Liverpool vil akseptere et bud på 13 millioner euro for midtbanemannen for å få til en permanent avtale.

Grujic selv skal ønske seg tilbake til Porto. Egentlig skal han til Østerrike for å starte pre-season med Liverpool på mandag, men dersom rapportene fra Portugal stemmer vil han snart bli solgt.

A Bola

10.jul 09:33– Tielemans ønsker seg til Liverpool

Youri Tielemans har denne sommeren blitt linket til Liverpool. Spilleren har to år igjen av avtalen sin med Leicester City, og klubben ønsker å forlenge med ham.

Tielemans ble kåret til årets spiller i Leicester forrige sesong, og ifølge nettstedet Voetbal24 i spillerens hjemland, verdsettes han til 75 millioner euro (£64M). De skriver videre at Jürgen Klopp ser på Tielemans som en ideell erstatter for Gini Wijnaldum.

Den største nyheten i saken, er at at spilleren selv skal ønske seg til Anfield. Voetbal24 skriver at han allerede har informert alle parter om at han vil til Liverpool.

Samtidig sier «transferguru» Fabrizio Romano at det er vanskelig å få til en slik avtale denne sommeren. «Snakk om spillere som Tielemans er veldig komplisert denne sommeren på grunn av prisen». 

Voetbal 24

09.jul 19:55– Dortmund sliter med å finne pengene for Malen

En av angriperne Liverpool skal ha på blokka denne sommeren er Donyell Malen. 22-åringen som scoret 27 mål forrige sesong imponerte for Nederland i EM, og flere klubber er ute etter PSV Eindhoven-spilleren.

Borussia Dortmund ser på Malen som en mulig erstatter for Jadon Sancho, som selges til Manchester United for 73 millioner pund etter EM.

Det er bare et stort problem, og det er at Malen har Mino Raiola som agent – og han vil at klienten hans skal få godt betalt. Ifølge tyske Bild skal Raiola kreve at spilleren får fem millioner pund per år i lønn. Daily Mail siterer den tyske avisen.

På kontrakten hans i PSV er han på 1,72 millioner pund, og det vil bety et stort lønnshopp.

Den nederlandske klubben skal kreve 26 millioner pund for spilleren, mens Dortmund bare vil strekke seg til 23 millioner pund.

Dersom Liverpools interesse er seriøs, er det ikke sikkert at det er for sent…

Bild

09.jul 11:44Atletico Madrid-spiller linkes til Liverpool

Daily Mail siterer spanske AS på at Liverpool nå er fremst i køen av klubber som ønsker å hente Saul Niguez fra Atletico Madrid.

I spansk media er dette et rykte som blir stadig hyppigere nevnt. Den spanske seriemesteren skal slite med økonomien, og de har allerede sikret seg Rodrigo de Paul fra Udinese i sommer. Dermed har Saul falt bakover i køen.

Storklubben skal være villig til å lytte til bud på rundt 35 millioner pund for spanjolen som er 26 år gammel.

AS

08.jul 20:03Adama Traorés verdi har falt

En mann Liverpool har blitt linket til tidligere er Wolverhamptons Adama Traoré. Den sterke og lynraske kantspilleren var et hett navn på denne tiden i fjor etter en imponerende sesong i Premier League. 2020/21-sesongen gikk ikke like bra. Det ble bare to mål og to målgivende pasninger på 37 kamper. I EM fikk han bare spille 14 minutter for Spania. 

Derfor kan prislappen ha gått kraftig ned for 25-åringen. ESPN siterer Football Insider på at Liverpool har sendt en forespørsel til Wolves og bedt om å få vite hvor mye Traoré vil koste. I januar var det snakk om 35 millioner pund, men mye har skjedd siden den gang. 

Football Insider

08.jul 15:09Linkes til spansk ligamester

Liverpool linkes til Saul Niguez, og Atletico Madrid skal være villig til å akseptere et bud på 40 millioner euro for midtbanespilleren.

Det har blitt hevdet at den nybakte La Liga-mesteren er villig til å selge 26-åringen denne sommeren, selv om spilleren selv skal ha ønske om å avslutte karrieren på Wanda Metropolitano.

Den opprinnelige kilden skal være La Razon.

Den spanske storklubben skal være nær ved å fullføre en overgang for den argentinske landslagsspilleren Rodrigo de Paul fra Udinese. Han er for tiden i Brasil og spiller Copa America.

La Razon

05.jul 08:36Portugisisk presse fortsetter å linke Liverpool til brasilianer

Fra engelske journalister har det vært stille rundt Liverpool og Portos brasilianske playmaker Otavio, men i Portugal er det stadig nye oppslag om de rødes interesse.

Liverpool skal ha spilleren på radaren. 1. juli skal utkjøpsklausulen hans ha økt til 60 millioner euro, uten at det ser ut til å ha skremt bort klubben. Spillerens agent skal ha sagt at klienten hans kan gå til Liverpool dersom avtalen er god for både Porto og Otavio, melder den portugisiske avisen A Bola

Porto er interessert i Marko Grujic, som spilte på lån der forrige sesong. Tidligere har det blitt nevnt som en mulighet at serberen kan gå motsatt vei i en eventuell avtale.

Otavio er 26 år gammel. og kom til portugisisk fotball i 2014. Ifølge Transfermarkt var han på utgående kontrakt så sent som i mars i år, da han signerte en ny fireårskontrakt. Sånn sett virker hele interessen fra Liverpool veldig merkelig, siden det er en klubb som har virket å ha god kontroll på markedet, hvem som er tilgjengelig og hvor det er mulig å gjøre et kupp.

A Bola

04.jul 16:08Clarkson skal være ønsket i Blackburn

Blackburn er på lånemarkedet etter en midtbanespiller, og et av navnene som Lancashire-klubben har på blokka er Liverpools Leighton Clarkson.

Rovers skal være villige til å vente tålmodig for å se hvilke planer Liverpool har for akademitalentet. 

På Ewood Park har man gode erfaringer med lån fra Liverpool. Lancashire-klubben var meget godt fornøyd med låneoppholdet til Harvey Elliott forrige sesong.

LancsLive

04.jul 12:12Søndagsavis hevder Swansea ønsker å låne Liverpool-angriper

Swansea City ønsker å låne Liverpools Harry Wilson kommende sesong. Den walisiske klubben tapte playoff-finalen mot Brentford i mai. Nå skal manager Steve Cooper gjøre et nytt forsøk på å ta svanene opp i Premier League, og ønsker i den forbindelse forsterkninger. 

Liverpool er villige til å gi slipp på Wilson, men ønsker helst en permanent overgang. Anfield-klubben har satt en prislapp på 15 millioner pund på den walisiske landslagsspilleren, men dersom ingen ønsker å kjøpe angriperen kan de la seg friste til å få en ukelønn på 60 000 pund bort fra lønningslista.

I 2019/20 gjorde Wilson sju mål på lån for Bournemouth i Premier League. Cooper forsøkte å sikre seg Wilson sist sesong, men tapte den drakampen for erkerivalen Cardiff City. For blåtrøyene gjorde Wilson sju mål og leverte hele tolv målgivende pasninger.

Sunday People

03.jul 16:29Fra Italia rapporteres det at Liverpool har tatt kontakt med Inter angående Barella

Liverpool har takt kontakt med Inter og forhørt seg om muligheten for å signere midtbanespiller Nicolo Barella i sommer.

Barrella er for tiden opptatt med EM-sluttspillet med Italia, som er klare for semifinale mot Spania. 

Liverpool er ute etter en sentral midtbanespiller til i sommer, etter at Georginio Wijnaldum forlot klubben. 

24 år gamle Barella scoret tre mål og leverte tolv målgivende pasninger i alle turneringer forrige sesong. Hans anvendelighet imponerer også Jürgen Klopp.

Calciomercato

03.jul 14:31Fransk avis hevder Liverpool er veldig interesserte i Lille-spiller

Liverpool har fulgt Lilles midtbanespiller Renato Sanches en stund, og den franske avisen L'Equipe hevder nå at både Liverpool og Arsenal er svært interesserte i mannen som hadde et meget bra EM for Portugal.

Sanches scoret ett mål og hadde fire målgivende pasninger på 29 kamper for Lille sist sesong.

Bekymringen er at spilleren hadde flere muskelskader i 2020/21. Goals Neil Jones har også nevnt Sanches blant spillerne som Liverpool vurderer som erstatter for Georginio Wijnaldum, sammen med Florian Neuhaus, John McGinn, Yves Bissouma og Ryan Gravenberch.

Lille må kvitte seg med spillere på grunn av sin økonomiske situasjon.

Sanches spilte fire kamper for Portugal under EM, og startet både mot Frankrike og Belgia. 

L'Equipe

03.jul 09:3220-åringen som erstattet Christian Eriksen i Danmark-troppen linkes nå til Liverpool

Den 12. juni kollapset Christian Eriksen med hjertestans under Danmarks EM-kamp mot Finland i Parken. Heldigvis gikk det bra med Eriksen, og danskene hentet inn 20 år gamle Mikkel Damsgaard som hans erstatter. 

Damsgaard scoret to ganger i sin landslagsdebut mot Moldova i mars, etter en imponerende debutsesong i Sampdoria. Han ble hentet til Italia fra FC Nordskjælland for 5,8 millioner pund, og har blomstret under Claudio Ranieris ledelse.

Etter at han fikk sjansen i EM har Damsgaard storspilt, med scoring i sin første start mot Russland, i danskenes andre gruppespillkamp. Damsgaard fikk starte på nytt mot Wales, og var involvert i danskenes åpningsmål også i den kampen. 

Disse to kampene førte til at fotballverden la merke til den unge offensive midtbanespilleren, og EM-innsatsen har økt prislappen for Damsgaard til 45 millioner pund. Nå rapporteres det om interesse fra Liverpool, Tottenham og AC Milan.

Express