Ryktebørsen

Her har vi samlet rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Ons. 15.09. 16:36Liverpool rapporteres å ha Salzburg-spiss på blokka til januarvinduet

Harry Elliott la ut en oppdatering på ankelskadden sin, og fikk respons fra en spiller som linkes til Liverpool, Karim Adeyemi.

Salzburg-spissen ønsket Elliott god bedring etter den forferdelige ankelskaden han fikk mot Leeds. 

Liverpool skal ifølge rapportene ha Salzburg-spissen på blokka til januarvindet, da de røde er ute etter å styrke angrepet.

Den tyske spissen har vært i strålende form så langt denne sesongen, og har gjort seks mål på sju ligakamper. 

Adeyemi har kontrakt med østerrikerne frem til 2024, og skal også være et transfermål for Barcelona og Bayern München.

Liverpool Echo

Tor. 09.09. 09:13Tysk journalist melder at Klopp ønsker seg Bellingham neste sommer

Det har vært mye om Jude Bellingham de siste dagene. 18-åringen har sett strålende ut både for Borussia Dortmund og England, og er er en svært ettertraktet spiller.

The Times rapporterte på onsdag at Liverpool er en av flere storklubber i England som følger situasjonen nøye, og som vil være med i kampen dersom han blir tilgjengelig. Avisen meldte samtidig at det var lite sannsynlig at Dortmund ville selge – ettersom Erling Braut Haaland er ventet å bli solgt neste sommer. Dortmund vil ikke selge Bellingham før etter VM i Qatar vinteren 2022.

Patrick Berger (nei, ikke vår tidligere spiller) er en journalist i tyske Sport 1 – og en god kilde når det kommer til Borussia Dortmund. 

Han har nå twitret at Liverpool jakter Bellingham – og at rapportene fra England stemmer. Jürgen Klopp følger med på midtbanespilleren før en mulig overgang neste sommer.

Samtidig er Dortmunds innstilling klar: de ønsker ikke å selge, og han har kontrakt til 2025 – uten utkjøpsklausul.

Sport 1

Ons. 08.09. 12:32Liverpool skal være med i kampen om Tysklands nye stjerneskudd

Liverpool, Barcelona og Bayern München skal alle være ute etter RB Salzburgs stjerneskudd Karim Adeyemi. Det er Christian Falk i Bild som skriver om interessen. Det er vanligvis en mann det er verdt å høre på når det kommer til transfernytt der tyske spillere er involvert.

19-åringen har scoret seks mål på seks kamper for det østerrikske klubben. Liverpool har et veldig godt forhold til Red Bull-klubbene, og har kjøpt spillere som Naby Keita, Takumi Minamino og Ibrahima Konaté fra RB Leipzig og RB Salzburg de siste sesongene. Sadio Mané har også en fortid i RB Salzburg.

På søndag fikk 19 år gamle Adeyemi sin debut for det tyske landslaget, og scoret det sjette målet i 6-0-seieren mot Andorra.

Adeyemi har nigeriansk far og rumensk mor. Han skal se opp til kantspillere som Arjen Robben og Serge Gnabry, skriver Bild. Han var i Bayern Münchens akademi fra 2010 til 2012.

i 2018 gikk han fra SpVgg Unterhaching, som nå spiller på nivå fire i det tyske ligasystemet, til RB Salzburg. De skal ha betalt tre millioner euro for angriperen.

Nå skal markedsverdien være på 20 millioner euro. Han har kontrakt til 2024.

Bild

Ons. 08.09. 10:51Hevder Liverpool vil sette ny overgangsrekord for å sikre seg England-stjernen

La det være sagt med en gang – The Star er ikke vanligvis den beste kilden når det kommer til rykter og Liverpool.

Likevel tar vi det med i ryktebørsen denne gang, siden Jordan Henderson denne uken har uttalt seg så positivt om spilleren, som ser så ekstremt lovende ut. Borussia Dortmunds midtbanespiller er to måneder yngre (!) enn Harvey Elliott, og storspiller både for klubblag og landslag.

Til tross for sin unge alder har han allerede 44 førstelagskamper for Birmingham, og 51 kamper for Dortmund. Der har han scoret fem mål og har sju målgivende fra sin midtbaneposisjon. Han har åtte kamper for England, og var med i sommerens EM-tropp. På søndag startet han i en midtbanetrio sammen med Henderson og Trent Alexander-Arnold mot Andorra.

Tabloidavisen rapporterer at Liverpool skal være villig til å betale 80 millioner pund for 18-åringen neste sommer. Det vil være ny klubbrekord – fem millioner pund dyrere enn Virgil van Dijk var i 2018.

Jürgen Klopp skal ha gjort Bellingham til sitt hovedmål på overgangsmarkedet, og The Star skriver videre at Liverpool leder an i kampen om å sikre seg ham.

Også Manchester United er med i kampen, men det skal være Liverpool som er i førersetet. Bellingham skal ha takket nei til United i fjor sommer, da han gikk fra Birmingham City til Borussia Dortmund for 25 millioner pund.

Bellingham skal trives i tysk fotball, og har ikke hastverk for å komme seg tilbake. Det er likevel forventet at fremtiden hans er i Premier League, og da ønsker Liverpool å være med i kampen.

Selv om vi tar dette ryktet med en klype salt, vil det være en større overraskelse om Liverpool ikke skulle være interessert i en slik spiller med en slik profil.

Daily Star

Lør. 04.09. 20:10Tabloidavis rapporterer at Salah krever en halv million pund i uken for å signere en ny kontrakt!

Mohamed Salah krever utrolige 500 000 pund i uken for å forlenge sin kontrakt med Liverpool, ifølge Mirror.

29-åringen er allerede en av de best betalte spillerne på Anfield, men har mindre enn to år igjen av sin nåværende kontrakt, som skal være verdt rundt 200 000 pund i uken.

Manager Jürgen Klopp ønsker å beholde målgarantisten. En rekke av Liverpools beste spillere har allerede signert nye avtaler, inkludert Virgil van Dijk, Alisson Becker, kaptein Jordan Henderson, Fabinho og Trent Alexander-Arnold.

Ingen av dem har kommet med lønnskrav i nærheten av det Salah krever, hevder tabloidavisen, noe som har ført til at det fortsatt ikke er noe gjennombrudd i forhandlingene mellom egypteren og Liverpool-ledelsen. 

Dersom Liverpool går med på å betale det Salah krever, vil det være den klart høyeste lønnen i klubbens historie. Men så langt er det ikke noe som tyder på at angriperen vil få den lønnen han forlanger, rapporterer avisen.

Liverpool skal angivelig være villige til å gi Salah en betydelig lønnsøkning, men i korridorene på Anfield akter man ikke å ødelegge lønnsstrukturen i klubben med en slik fantasilønn.

Salah må nok derfor senke sitt lønnskrav betydelig skal partene bli enige om en ny avtale, om kildene til Mirror har rett.

Mirror

Tor. 02.09. 14:46Tyrkiske kilder hevder at Fenerbahce vil ha Divock Origi før transfervinduet der stenger den 8. september

Fra Tyrkia meldes det at Fenerbache er ute etter Divock Origi. Der stenger ikke transfervinduet før 8. september. 

Men ingen på engelsk side har meldt det samme, og rapportene fra Tyrkia inneholder også opplysninger om at Origi har kontrakt med Liverpool kun frem til neste sommer, noe som ikke stemmer, da belgieren har kontrakt med Anfield-klubben helt frem til 2024. 

En slik overgang virker også usannsynlig fordi Liverpool ikke vil ha mulighet til å hente inn en erstatter nå som transfervinduet i England er stengt.

Fenerbahce ble nummer tre i Super Lig forrige sesong, og skal delta i gruppespillet i Europa League i høst.

30.aug 11:56Rapporter om Damsgaard inn og Jones ut før vinduet stenger

Tottenham skal ikke lenger være interesserte i Sampdoria og Danmark-vingen Mikkel Damsgaard, men Liverpool, Aston Villa og Leeds følger med på situasjonen. Villa rapporteres også å være interesserte i Liverpools Curtis Jones, og forbereder et bud på 15 millioner pund. Den 20 år gamle midtbanespilleren har havnet lenger bak i køen på Anfield etter Harvey Elliotts gjennombrudd. Jones har fortsatt ikke spilt førstelagsfotball for de røde denne sesongen.

The Guardian

27.aug 00:02Liverpool skal ha forhørt seg om Bissouma

Yves Bissouma har vært på Jürgen Klopps radar en stund, og nå har Anfield-klubben kommet med en offisiell henvendelse på midtbanespilleren.

Brighton krever rundt 40 millioner pund for spilleren fra Mali. Liverpool vil få konkurranse om 24-åringen fra både Manchester United og Arsenal.

Bissouma er blitt en nøkkelspiller for Albion-manager Graham Potter siden han kom fra Lille i 2018 for 15 millioner pund.

Brighton har allerede startet innledende samtaler med Bissouma om en ny kontrakt. Midtbanespilleren startet 35 ligakamper for sydkystklubben forrige sesong, og scoret ett mål. 

Brighton står i likhet med Liverpool med full pott etter to kamper denne sesongen.

Express

24.aug 11:56Var linket til Liverpool - kan havne hos en av rivalene

Atletico Madrid skal i hele sommer ha forsøkt å selge midtbanespiller Saul Niguez etter at de kjøpte inn Rodrigo De Paul fra Udinese. I starten av sommeren ble Liverpool koblet til 26-åringen som har spilt for Atletico i hele sin karriere. 

Ryktene om en Liverpool-overgang begynte etter hvert å stilne, men Saul er fremdeles på jakt etter en ny klubb, og nå kan han havne hos en av Liverpools rivaler.

The Telegraph skriver at Chelsea ønsker å sikre seg midtbanespilleren på lån ut sesongen. Liverpools neste motstander er for øvrig også på jakt etter Sevilla-stopper Jules Koundé.

Flere Twitter-kontoer siterer spanske AS på at også Manchester United jakter Saul, og at det er Ole Gunnar Solskjærs klubb som for øyeblikket er først i køen.  

Saul har spilt 90 minutter i begge seriekampene til Atletico Madrid så langt denne sesongen, så det er lite som tyder på at han har mistet sin plass i laget allerede. I helgens kamp mot Elche spilte han sågar sammen med nykommer De Paul.

The Telegraph/AS

23.aug 20:26Premier League-klubb har vist interesse for Mbappe

Kylian Mbappes fremtid hos Paris Saint-Germain virker usikker, ettersom franskmannen har takket nei til klubbens siste kontraktstilbud.

PSG sitt siste tilbud var en femårskontrakt med opsjon på et sjette år.

Real Madrid har vært nevnt som en mulig destinasjon for Mbappe, men den eneste klubben som har tatt kontakt med PSG de siste ukene er en Premier League-klubb. 

Dersom angriperen forlater PSG vil den franske klubben forsøke å hente Evertons brasilianske angriper Richarlison som erstatter. PSG har allerede tatt kontakt med brasilianerens representanter, i tilfelle Mbappe velger å forlate klubben.

Dersom det ikke kommer noe bud på Mbappe før transfervinduet stenger vil PSG gjøre et nytt forsøk på å få spilleren til å signere en ny kontrakt, men VM-vinneren kan signere en pre-kontrakt med en ny klubb allerede i januar dersom han ikke skriver under på en ny avtale med Paris-klubben i høst.

RMC Sport

22.aug 09:04– Få detaljer gjenstår. Henderson signerer snart kontrakten

Tidligere i sommar så Jordan Hendersons kontraktssituasjon vanskelig ut, men etter at Jürgen Klopp kom på banen skal ting ha løst seg.

Det skal være enighet mellom klubben og kapteinen om en kontraktforlengelse frem til sommeren 2024.

Fabrizio Romano, som har fingeren på pulsen når det kommer til transfers og saker som dette, rapporterer at spilleren og LFC nå diskuterer de siste detaljene, før alt vil gå i orden og han snart vil signere på avtalen. 

Alle parter skal føle seg trygge på at avtalen blir underskrevet. Det var også tydelig på Klopp da han ble spurt om situasjonen på fredagens pressekonferanse.

Fabrizio Romano

19.aug 12:50– Shaqiri er enig med Lyon. Det er klubbene det står på

Xherdan Shaqiri var ikke med i troppen mot Norwich, eller i de siste treningskampene denne sommeren. Sveitseren har heller ikke blitt avbildet på trening.

Grunnen til det er at det forhandles om en overgang. Lyon ønsker seg 29-åringen, og skal ha lagt inn et bud som var under det Liverpool kunne akseptere.

«Transferguru» Fabrizio Romano melder at spilleren har kommet til enighet med Lyon om de personlige betingelsene, men at det fortsatt ikke er enighet mellom klubbene. De har vært i forhandlinger, sier han på sin egen podcast «Here we go» denne uken.

Shaqiri er en av de spillerne vi forventer at forlater klubben denne sommeren.

Fabrizio Romano

17.aug 10:50Phillips kan fortsatt bli solgt, selv om Davies er lånt ut

Mandag ble Ben Davies lånt ut til Sheffield United for hele denne sesongen. Championship-klubben betaler 500 000 pund for låneavtalen, og må ut med ytterligere 500 000 pund dersom de rykker opp igjen til Premier League.

Nat Phillips er fortsatt en spiller som er tilgjengelig for salg denne sommeren, rapporterer James Pearce i The Athletic.

Liverpool har nå Virgil van Dijk, Joel Matip, Joe Gomez og Ibrahima Konaté tilgjengelig, i tillegg til Rhys Williams som så langt ikke er lånt ut.

De røde er fortsatt åpne for å selge Phillips dersom det kommer et bud som passer både klubb og spiller, og verdsetter 24-åringen til 12-15 millioner pund.

Klubber som Brighton, Burnley og Southampton er på stopperjakt, og har blitt linket til spilleren så langt i sommer.

The Athletic

16.aug 09:56Har vist interesse for Harvey Barnes

Harvey Barnes mistet avslutningen på forrige sesong på grunn av en kneskade, men var tilbake for Leicesters sesongpremiere i helgen, da de slo Wolverhampton 1-0.

Barnes scoret 13 mål på 35 kamper forrige sesong, før skaden han fikk i februar.

David Ornstein i The Athletic skriver at Liverpool har vist konkret interesse for Barnes, men har ikke kommet med noe formelt bud. 

Nå skal han være i ferd med å skrive under på en ny fireårskontrakt med Leicester. Han er allerede under kontrakt til 2024, så han vil uansett aldri bli en billig mann å kjøpe fri fra King Power Stadium

The Athletic

14.aug 11:16Burnley-kjøp kan føre til Shaqiri-overgang

Burnley ønsker å kjøpe Maxwell Cornet fra Lyon for 13,5 millioner pund, skriver troverdige The Athletic.

Dersom overgangen går i orden kan det føre til at franskmennene gjør alvor av sin interesse for Liverpools Xherdan Shaqiri. Tidligere denne uken har det blitt rapportert at sveitseren har kommet til enighet med Lyon om en kontrakt, men Liverpool er ikke fornøyd med overgangssummen de har blitt tilbudt. 

Lyon skal bare ha kommet med et bud på drøye 5 millioner pund. Men blir det salg av Cornet, kan de kanskje levere noe nærmere det Liverpool ønsker seg.

The Athletic

11.aug 14:37Doku fortsetter å imponere Liverpool

Liverpool fortsetter å la seg imponere av Jeremy Doku, men det kreves 45 millioner euro for at Rennes skal gå med på å selge tenåringen.

Rennes har kjøpt den talentfulle unge vingen Kamaldeen Suleman, og det gir håp om at den franske klubben skal være vlllige til å selge belgieren. 

Doku scoret fire mål og bidro med åtte målgivende pasninger de Rennes kom på sjetteplass i Ligue 1. 

Den nye sesongen i Frankrike er allerede igang, og Doku kom inn fra benken da Rennes spilte 1-1 hjemme mot Lens i helgen. 

Voetbal24

11.aug 10:42Liverpool rapporteres å ligge best an i løypa i jakten på Sanches

Liverpool ligger an til å vinne kampen om den portugisiske midtbanespilleren Renato Sanches, på grunn av at Barcelona, som også er interesserte i spilleren, sliter med økonomiske problemer.

23-åringen forventes å forlate Lille i sommer, hvor han var en nøkkelspiller da laget hans vant den franske ligaen forrige sesong. 

Lille har satt en prislapp på 40 millioner pund på Sanches.

Daily Mail

08.aug 21:13Southampton ønsker å låne Ox

Southampton ivrer etter å låne Alex Oxlade-Chamberlain fra Liverpool, ti år etter at midtbanespilleren forlot St Mary's til fordel for Arsenal for 15 millioner pund. 

Ox vant FA-cupen tre ganger i løpet sine seks år hos The Gunners, før han flyttet til Merseyside sommeren 2017. 

Han har vunnet Premier League og Champions League med Liverpool, men han har slitt med skader i sin tid på Anfield. 

Sørkystklubben tror at Liverpool er åpen for bud på Oxlade-Chamberlain, etter at han spilte bare 13 ligakamper forrige sesong. 27-åringen har kontrakt med Liverpool til juni 2023. Han har også vært linket til West Ham i sommer.

Teamtalk

05.aug 13:20Har satt prislapp på Shaqiri

Sky Sports melder at Liverpool ikke vil lette på kravene når det gjelder et eventuelt salg av Xherdan Shaqiri. Anfield-klubben skal kreve 12,75 millioner pund for sveitseren. Liverpool betalte 13 millioner pund for 29-åringen  for tre år siden. Nå har han to år igjen av kontrakten.

Shaqiri har blitt linket bort fra klubben denne sommeren, og i et intervju med en italiensk avis gjorde han det klart at han er åpen for nye utfordringer. I et intervju med klubbens offisielle kanaler denne uken sa han imidlertid at han gledet seg til en ny sesong i rødt.

Sevilla, Villarreal og Napoli er blant klubbene som har blitt linket til EM-helten til Sveits.

Sky Sports

04.aug 23:52Wolves er ikke lenger interesserte i Origi

Slik ting står nå virker det ikke som Wolverhampton er interesserte i Divock Origi, selv om klubben har vist interesse for Liverpool-spissen en rekke ganger tidligere.

Wolves er i en posisjon hvor de må selge spillere før de kan kjøpe. Så langt i dette transfervinduet har de kjøpt spillere for 21,3 millioner pund, og solgt spillere for 10,25 millioner pund.

The Athletic

02.aug 19:07Liverpool hevdes å være interesserte om Lille vurderer å selge spiss

Dersom Lille vurderer å selge sin canadiske spiss Jonathan David på grunn av klubbens økonomiske utfordringer, så vil Liverpool være svært interesserte i 21-åringen. David står nemlig høyt på Anfield-klubbens liste over spissalternativer. De røde har fulgt angriperens utvikling over lang tid.

Canadieren gjorde 13 mål for Lille, da de overraskende vant den franske ligaen forrige sesong. Spilleren fra Ottawa kom til Lille fra belgiske KAA Gent i august i fjor.

David har gjort 15 mål på 16 kamper for det canadiske landslaget, og ble kåret til årets spiller i Canada i 2019.

TSN

31.jul 22:58Sauls representanter skal være på vei til England

Saul Niguez representanter skal reise til England i morgen, søndag, for å prøve å sikre en overgang til Premier League, skriver Daily Mirror lørdag. 

Manchester United skal være i førersete, men Liverpool skal også være interesserte. Sauls representanter ønsker å sikre en avtale snarlig. 

Daily Mirror er normalt ikke de mest pålitelige, men at informasjonen er såpass spesifikk har fått flere til å heve øyenbrynene. 

Daily Mirror

31.jul 10:30Nå har Brighton pengene til å hente Phillips, men en nordmann kan ha minket behovet

Det har tidligere vært meldt at Nat Phillips er Brighton førstevalg som erstatter for Ben White, og nå har det sistnevnte stoppertalentet fullført sin overgang til Arsenal. 

Det betyr at klubben fra sørkysten har 50 millioner pund å rutte med, men behovet for Phillips skal ha minket, ifølge Andy Naylor, som dekker Brighton for The Athletic. 

Nordmannen Leo Østigård skal ha imponert både i trening og i kamp i sesongoppkjøringen, og har egenskapene trener Graham Potter ser etter i en midtstopper. 

Sannsynligheten for at den norske stopperen blir i Brighton øker for hver dag som går, og det minker sannsynligheten for at laget kjøper Phillips.

Liverpool krever rundt 15 millioner pund for å gi slipp på sin 24 år gamle stopper. 

The Athletic

28.jul 14:57Skal ikke være noen konkret interesse for Chiesa

Flere sperret øynene opp for den 23 år gamle italieneren Federico Chiesa under sommerens europamesterskap, og det har naturligvis ledet til linker til de fleste klubbene i Europa, inkludert Liverpool. 

Denne uken har det vært rapportert om at Liverpool har kommet med et bud på lynvingen, men det stemmer ikke, skriver Fabrizio Romano. 

Liverpool har ikke kommet med et bud, og det skal ikke være mulighet for noen klubber å signere Juventus-spilleren dette vinduet. 

Fabrizio Romano

24.jul 16:52To klubber skal ha meldt seg på i kampen om Nat Phillips

Nathaniel Phillips fikk sine første minutter i Liverpools sesongoppkjøring fredag kveld, men linkes stadig bort fra de rødkledde. 

Nå skal to nye klubber ha meldt seg på i kampen om 24-åringen, ifølge The Athletic. 

Bayer Leverkusen og West Ham United skal ha tydeliggjort at de er interessert i stopperen de siste dagene. 

Fra før av har det blitt meldt om interesse fra Burnley, Newcastle United og Brighton, for spilleren Liverpool ønsker rundt 15 millioner pund for. 

At han var involvert i treningskampen fredag understreket imidlertid at en overgang ikke er nært forestående. 

The Athletic

24.jul 11:03Tre europeiske giganter følger Henderson-situasjonen

Tidlig denne uken ble det kjent at det er stillstand i kontraktsforhandlingene mellom Jordan Henderson og Liverpool. 

Flere europeiske giganter følger naturligvis situasjonen tett. 

PSGs manager Mauricio Pochettino, som nylig forlenget sin kontrakt med klubben til 2023, er en stor beundrer av de rødkleddes kaptein og følger utviklingen tett.

Det samme gjelder Atletico Madrid, hvor Diego Simeone har et godt øye til midtbanespilleren, samtidig som Hendersons gode venn Luis Suarez spiller for hovedstadslaget. 

Juventus skal også ha kastet seg inn i kampen etter at nyheten kom. 

Ingen av klubbene er fremmed for å signere rutinerte herremenn på store kontrakter.

Det har også blitt meldt om interesse fra engelske topplag, men det virker usannsynlig at den trofaste kapteinen går til en av Liverpools konkurrenter. 

The Athletic / Daily Mail

23.jul 08:28Malen ender opp i Dortmund

Donyell Malen var et av første konkrete navnene vi fikk høre at Liverpool var interessert i denne sommeren. Etter at navnet han ble linket, imponerte han i EM for et ellers ganske tamt Nederland som røk ut i åttendedelsfinalen mot Tsjekkia.

En overgangssum på i underkant av 30 millioner pund ble nevnt, og det hørtes ikke avskrekkende ut for en 22 år gammel angriper som har har scoret 55 mål og 24 målgivende på 116 kamper for PSV Eindhoven.

Ting har blitt mer komplisert av at Mino Raiola er spillerens agent, og det har kommet rapporter om at den kontroversielle agenten både skal ha 30 prosent av en eventuell overgangssum, i tillegg til at spilleren skal kreve en lønn på 100 000 pund i uken.

Det har uansett vært veldig stille rundt Liverpool og spilleren den siste måneden, og grunnen til det er at Borussia Dortmund har vært i førersetet. På Westfalenstadion er de på jakt etter en erstatter for Jadon Sancho, som har blitt solgt til Manchester United for 73 millioner pund, og Malen har vært spilleren de ønsker seg.

Fabrizio Romano rapporterer nå at bare detaljer gjenstår før Malen blir lagkamerat med Erling Braut Haaland, og skriver under på en kontrakt som binder ham til klubben til 2026. En medisinsk sjekk vil bli gjennomført i de kommende dagene.

Fabrizio Romano

22.jul 16:22Hevder at Lee Clark sin sønn er på vei til Liverpool

Nettstedet Rising Ballers er ikke det vi vanligvis vier mest oppmerksomhet – men dette ryktet tar vi likevel med – så får en heller ta det med en klype salt.

De rapporterer at Liverpool er i ferd med å sikre seg 16 år gamle Bobby Clark fra Newcastle. 2005-modellen skal ha fått sin debut for Newcastle U18 allerede som 14-åring, og er en kantspiller med aldersbestemte landskamper for England.

Tottenham har tidligere blitt linket til spilleren som har en veldig stor stjerne i Newcastles akademi.

Grunnen til at vi tar det med, er at han er sønnen til den tidligere Newcastle-spilleren Lee Clark, som spilte for Newcastle mellom 1990 og 1997, og igjen i 2005 til 2006. Han satt på benken i den første 4-3-kampen på Anfield, men spilte i den andre året etter.

Rising Ballers

21.jul 18:27Kabak er på vei tilbake til Premier League

Schalke 04 er i økonomiske problemer, og har senket prisen for å kvitte seg med Ozan Kabak etter nedrykket til 2. Bundesliga.

Nå ser det ut til at midtstopperen kan komme tilbake til Premier League. Crystal Palace, som har frigitt en lang rekke spillere denne sommeren, trenger forsterkninger, og skal være ute etter tyrkeren.

The Guardian rapporterer at Palace og Schalke er i forhandlinger, og at Patrick Vieira ønsker seg spilleren. Fra før har de kjøpt forsvareren Marc Guehi fra Chelsea denne sommeren.

Ifølge avisen vil Schalke nå kreve 10-12 millioner pund for 21-åringen, selv om han har tre år igjen av avtalen sin med klubben. Så desperate skal de være etter penger.

The Guardian

21.jul 12:11Skal ha Jarrod Bowen på ønskelisten

West Ham Uniteds angrepsspiller Jarrod Bowen skal være på Liverpools radar, skriver vanligvis troverdige James Pearce. 

24-åringen skal være på listen over angrepsspillere som kan forsterke de rødkleddes alternativer i det fremste leddet, ifølge journalistens opplysninger. 

Bowen passer Liverpools profil i forhold til alder, spillestil og allsidighet. Han ses på som en spiller med stort potensial som kan være reserve for fronttrioen og konkurranse i fremtiden. 

Han scoret åtte mål og leverte fem målgivende fra sin posisjon på høyrevingen. 

The Athletic