Liveblogg

I går 23:25Manchester United bekrefter at Ed Woodward forlater klubben ved årsskiftet

Manchester United bekrefter i kveld at styreformann Ed Woodward forlater sin stilling ved utgangen av 2021. 

Woodward kom til United i 2015, og ble styreformann i 2012.

I går 23:10Chelsea klarte ikke å øke avstanden til Liverpool

Chelsea spilte 0-0 mot Brighton på Stamford Bridge i kveld, og er dermed fortsatt bare to poeng foran Liverpool når seks kamper gjenstår av Premier League-sesongen.

Chelsea ligger på fjerdeplass, på bedre målforskjell enn West Ham. Liverpool følger på sjetteplass.

Brighton fikk Ben White utvist på overtid. Sydkystklubben var laget som var nærmest å vinne kampen, da Welbeck hadde en suser i stolpen og Lallana også hadde en stor sjanse.

I går 21:07Salah Egypt-kaptein

Mohamed Salah er utnevnt som ny landslagskaptein for Egypt. Salah var trener Hossam El-Badrys valg, støttet av landslagets mest erfarne spillere.

I går 20:03Se hva Harvey gjorde foran Blackburns kamp på Hillsborough

Liverpools utlånte angriper Harvey Elliott plasserte denne blomsteroppsatsen foran Leppings Lane, til minne om de 96, foran kveldens kamp mellom Sheffield Wednesday og Blackburn på Hillsborough. 

I går 14:07U18-laget møter Burnley

Liverpools U18-lag spiller i dag kamp mot Burnley. Kampen startet klokken 14.

Liverpool kan klatre opp på midlertidig tabelltopp i Premier League U18 med seier i dag.

I går 13:57«Klare for dialog» med UEFA

Mark Ogden i ESPN skriver at de 12 utbryterklubbene som står bak «The Super League» nå er «klare for dialog» med sine respektive nasjonale ligaer og det europeiske fotballforbundet UEFA.

Superligaplanene har møtt massiv motstand fra en samlet fotballverden, i tillegg til politikere som Boris Johnson, og klubbene har nå innsett at de må gå i dialog for å få lagt frem sine planer på en ryddig måte, skriver Ogden.

I går 13:33Bill Shanklys barnebarn vil ha statue fjernet

Bill Shanklys barnebarn, Chris Carline, som driver Shankly Hotel og veldedighetsorganisasjonen Shankly Foundation, sier han er forskrekket etter nyhetene om Liverpool FCs innblanding i «The Super League. 

Han sier det som foregår i klubben nå er så langt unna bestefarens verdier man kan komme. 

– Det er ikke en underdrivelse å si at han snur seg i graven for øyeblikket, for det kan ikke være lenger unna hans verdier, sier Carline til Liverpool Echo, og legger til at han er flau over klubben sin.

Videre sier Carline at han vil støtte å fjerne statuen av Bill Shankly som en protest mot FSG. 

– Det som sårer mest er at Liverpool har en historie og en tradisjon som er skapt av ham, om å gjøre ting på riktig måte. Å være en av seks klubber som jobber for dette (superligaen) er uakseptabelt, sier han.

– Jeg synes synd på Jürgen Klopp og spillerne, for de har ikke blitt informert, og det har heller ikke supporterne. Eierne har møttes i hemmelighet og har kommet fram til denne avgjørelsen basert på grådighet, sier Carline.

I går 12:00Ryan Mason tar over Tottenham ut sesongen

José Mourinho fikk mandag sparken som Tottenham-manager etter å ha hatt jobben i under 18 måneder. 

Nå er den midlertidige erstatteren klar, og det er 29 år gamle Ryan Mason som skal lede laget ut sesongen. Mason er tidligere Tottenham-spiller, men måtte legge opp da han som Hull-spiller fikk en alvorlig hodeskade i 2017. Nå blir han den første under 30 år til å lede et lag i Premier League.

I går 09:54Se Carragher og Neville diskutere superligaen

«The Super League» var selvsagt tema i gårsdagens utgave av Monday Night Football på Sky Sports. Jamie Carragher og Gary Neville var på plass i studio, og kom med god innsikt og kraftige reaksjoner på den nye utbryterturneringen.

Man. 19.04. 23:09Leeds med stikk til Liverpool både før og etter kampen

Leeds passet på å påpeke at de hadde tatt poeng mot et Superliga-lag, etter at de varmet opp i T-skjorter som poengterte at fotballen er for fansen.

Man. 19.04. 21:49Spirit of Shankly med pressemelding

Supporterorganisasjonen Spirit of Shankly har kommet med en pressemelding der de skriver at den nye superligaen truer med å ødelegge alle verdier som Liverpool FC er bygd på, og kaller ligaplanene ren grådighet.

Man. 19.04. 17:36Supporterne av utbryterklubbene med felles pressemelding

Spirit of Shankly og supportergruppene til de andre engelske utbryterklubbene har kommet med en pressemelding om sitt syn på The Super League.

Der skriver de at de samarbeider tett for å kjempe mot superligaplanene, og vil gjøre alt som står i deres makt for å stoppe disse planene.

Man. 19.04. 15:13Stiger på børsen

Ifølge E24 er Juventus og Manchester United blant fotballklubbene der eierselskapene stiger kraftig på børsen etter nyhetene om «The Super League». Dette til tross for at en hel fotballverden nær unisont fordømmer planene. 

Juventus-aksjene steg ved tolvtiden med over 11 prosent. Manchester Uniteds aksje stiger med mer enn 11 prosent i den amerikanske førhandelen, skriver avisen.

Man. 19.04. 12:59Fjerner flagg fra The Kop

Spion Kop 1906, som står for organisering av flagg og bannere på The Kop, melder at de nå vil ta ned sine flagg fra stadion etter nyhetene om The Super League. Andre grupperinger gjør det samme.

«Vi føler at vi ikke lenger kan gi vår støtte til en klubb som setter økonomisk grådighet fremfor spillets integritet», skriver de på Twitter.

Man. 19.04. 11:46Stille på sosiale medier

Det er kampdag, men lite som tyder på det på Liverpool FC sine kontoer på sosiale medier.

Forrige gang klubben ga lyd fra seg der var da de la ut pressemeldingen om superligaen sent i går kveld. Foreløpig er det ingen tegn til oppladning til kveldens bortekamp mot Leeds, som har avspark klokken 21. 

Liverpools siste tweet ble ikke akkurat godt mottatt.

Man. 19.04. 11:19Dortmund sier nei til Super League - PSG stemmer ja til Champions League

Tolv lag har så langt gått offentlig ut og sagt at de er med som grunnleggere av The Super League. Det var ventet at de tre siste lagene man venter på bekreftelse fra er Bayern München, Borussia Dortmund og PSG. 

Men ifølge journalist Fabrizio Romano har Dortmund mandag uttalt at de ikke vil være med på en superliga. De støtter det nye Champions League-formatet som blir innført fra 2024. 

Og samtidig som den meldingen kommer fra Dortmund, har UEFAs hovedstyre enstemmig valgt å gå inn for det nye formatet. Blant dem som stemte er PSG-president Nasser al-Khelaifi, noe som kan tyde på at heller ikke franskmennene vil være med på den nye ligaen. Det er New York Times-journalist Tariq Panja som melder dette.

Champions League vil dermed se annerledes ut fra 2024. Blant annet går det fra 32 til 36 lag, og i stedet for gruppespill innføres «swiss model» der lag skal spille ti kamper mot tilfeldige motstandere for å avgjøre hvem som tar seg til sluttspillet.

Man. 19.04. 10:03Kampdag!

Kveldens kamp mellom Leeds og Liverpool får nok ikke like mye oppmerksomhet som man hadde trodd, etter nyhetene om etableringen av The Super League. 

Men uansett er det en viktig kamp som i kveld skal spilles. Liverpool kan klatre opp til en foreløpig fjerdeplass med seier i kveld. Kampen på Elland Road har avspark klokken 21 norsk tid, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo.

Man. 19.04. 10:01Lovren er motstander

En rekke tidligere spillere har gått hardt ut i kritikken av den nye superligaen, men fra aktive spillere har det ikke vært mye uttalelser. Tidligere Liverpool-spiller Dejan Lovren letter imidlertid på sløret, og han er bekymret for hvordan det skal gå med sporten. 

«Ingen ser på det store bilet, bare på det økonomiske», skriver Zenit-spilleren på Twitter.

Søn. 18.04. 21:31Leicester tok seg til sin første FA-cupfinale på 52 år

Kelechi Iheanacho scoret kampens eneste mål mot Southampton da Leicester City spilte seg til FA-cupfinalen 15. mai. Der skal de møte Chelsea, som slo Manchester City lørdag kveld.

Det var 4 000 tilskuere på begge semifinalene, som et testarrangement før tribunene åpnes for inntil 10 000 tilskuere etter 17. mai.

Det er Leicester Citys første FA-cupfinale på 52 år, da de tapte finalen mot Manchester City. De har vært i finalen fire ganger tidligere, men aldri vunnet.

For Liverpools del, betyr det at Brendan Rodgers og laget hans får en ny kamp de må prioritere. De røde kjemper med Leicester om en topp fire-plassering, og Leicester er det laget som har den tøffeste innspurten, med kamper mot Manchester United (borte), Chelsea (borte) og Tottenham (hjemme) på de tre siste.

Søn. 18.04. 16:30Arsenal utlignet sju minutter på overtid

I søndagens første Premier League-kamp møttes Arsenal og Fulham på Emirates Stadium. Det var gjestene fra Fulham som tok ledelsen, etter at de scoret på straffespark.

Det så ut til å gå mot en utrolig viktig seier for Fulham, som ligger under streken. Dessverre for Scott Parker skulle det kun bli ett poeng.

Sju minutter på overtid, da Arsenal hadde sendt opp målvakten, klarte de å utligne. Det var faktisk keeper Mat Ryan som headet ballen videre inn i feltet, det ble avsluttet, Alphonse Areola gjorde en redning, men ballen havnet i beina på Edward Nketiah som hadde en enkel jobb med å score.

Sluttresultatet ble 1-1.

Søn. 18.04. 09:01Origi fyller år

En av de store heltene fra Champions League-triumfen 2018/19, Divock Origi, har bursdag i dag.

Belgieren fyller 26 år.

Han er for tiden skadet, i det som har vært en veldig vanskelig sesong for hans del. Han har kun vært involvert i 17 kamper, og har scoret ett mål i alle turneringer. Det har stort sett vært som innbytter, og han har kun 536 minutter på banen. Det er i underkant av seks fulle kamper...

Søn. 18.04. 08:14Dagens Premier League-kamper

Det er søndag, og i dag skal det spilles tokamper i Premier League.

Kl. 14.30: Arsenal - Fulham
Kl. 17.00: Manchester United - Burnley

Begge kampene vises på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Det skal også spilles semifinale i FA-cupen, om retten til å møte Chelsea i finalen 15. mai.

Kl. 19.30: Leicester City - Southampton, V Sport 1 og Viaplay.

Lør. 17.04. 23:07Sheffield United rykket ned fra Premier League

Med 1-0-tapet mot Wolverhampton lørdag kveld var det endelig klart – Sheffield United rykker ned fra Premier League.

Rhian Brewster og co kan ikke lenger ta igjen Burnley, Brighton og de andre lagene over streken, og er første lag til å rykke ned. Det gjør de med seks serierunder og 18 poeng igjen å spille om.

14 poeng på 32 kamper har vært fryktelig svakt, av et lag som har fått mye ødelagt av skader. De mistet viktige Jack O’Connell tidlig, og så røk også Sander Berge i mange måneder.

Rhian Brewster (bildet), spilte lørdag kveld sin 26. kamp for klubben. Han har fortsatt null scoringer og null målgivende, etter at de betalte 23,5 millioner pund for ham i høst.

Det er dog ikke like svakt som det Derby County presterte i 2007/08-sesongen, da de rykket ned 11 poeng. Sheffield United trenger ett poeng for å tangere Sunderland, som er nest verst på listen med 15 poeng. Med seks kamper igjen bør det kunne gå. Huddersfield rykket ned med 16 poeng i 2018/19-sesongen.

Lørdag ble det også klart at Norwich City rykker opp fra Championship.

Lør. 17.04. 22:50De Bruynes sesong kan være over

Manchester City ser ut til å måtte klare seg uten Kevin de Bruyne i ligacupfinalen, semifinalene i Champions League og de siste ligakampene.

Citys beste spiller måtte av banen etter bare 48 minutter i semifinaletapet mot Chelsea på lørdag, og det skal være snakk om en leddbåndsskade. Dermed kan sesongen hans være over, og EM kan også være i fare.

Lør. 17.04. 20:32Drømmen om fire troféer røk for City, da Liverpools topp fire-konkurrent tok seg til finale

Lørdag kveld møttes Chelsea og Manchester City til semifinale i FA-cupen på Wembley.

Det har vært mye snakk om at dette kan være sesongen når Manchester City vinner fire titler. De ser ut til å stikke av med ligagullet, er i semifinalen i Champions League og skal spille finale i ligacupen neste helg. Men fire titler blir det ikke.

Chelsea scoret kampens eneste mål, da Timo Werner løp fra City-forsvaret og spilte ballen til Hakim Ziyech foran mål. London-klubben skal møte vinneren av Leicester og Southampton i finalen.

For Liverpools del, betyr det at Chelsea får enda en tøff kamp i kampprogrammet sitt. De røde kjemper med Thomas Tuchel sitt lag om topp fire-plassering i Premier League, LFC er to poeng bak Chelsea i skrivende stund.

Mens Liverpool kun har sju ligakamper å konsentrere seg om, skal Chelsea i tillegg spille semifinale mot Real Madrid 27. og 5. mai, og finale på Wembley 15. mai – før de to siste ligarundene.

Lør. 17.04. 19:29Flick kommer til å ta jobben Klopp var linket til

Da det ble klart at Joachim Löw er ferdig som tysk landslagssjef etter sommerens EM, var det manges om fryktet at Jürgen Klopp skulle ta den jobben. Nyheten om Löw kom samtidig som Liverpool var inne i et skikkelig blindspor denne vinteren.

Klopp var heldigvis helt klar på at han ikke var aktuell for jobben, og skulle bli i Liverpool.

Nå ser det ut til at det er Bayern München som mister treneren sin. Hansi Flick har vunnet det som kan vinnes med Bayern, og skal ha informert laget sitt på lørdag om at han vil forlate klubben etter sesongen.

Da vil han ende opp som tysk landslagssjef, og lede laget inn mot VM i Qatar 2022.

RB Leipzig-sjef Julian Nagelsmann er den store favoritten til å overta etter Flick i Bayern.

Lør. 17.04. 16:55Nye bilder av van Dijk på treningsfeltet

Liverpool FC har lagt ut en ny videosnutt og nye bilder av Virgil van Dijk på treningsfeltet. Nederlenderen ser ut til å være ved godt mot på Liverpools nye treningsfelt i Kirkby.

Se bildene her.

Lør. 17.04. 15:10På denne dag i 2019...

Liverpool knuste Porto på veien til Champions League-finalen i Madrid. Det er verdt et gjensyn med scoringene.

Lør. 17.04. 09:45Dagens kamper i Premier League

Det er lørdag, og det skal spilles to kamper i Premier League. Den første er nok den viktigste for Liverpool-supportere, som må håpe at David Moyes sitt lag skal snuble i kampene fremover.

Kl. 13.30: Newcastle - West Ham, TV 2 Sport Premium og Sumo

Kl. 21.15: Wolverhampton - Sheffield United, TV 2 Sport Premium og Sumo

I tillegg skal det spilles semifinale i FA-cupen på Wembley mellom Chelsea og Manchester City. Den kampen har avspark kl. 18.30, og vises på V Sport 1 og Viaplay.

Lør. 17.04. 08:04Pressekonferanse med Klopp i ettermiddag

Mandag skal Liverpool i aksjon borte mot Leeds United. Lørdag skal Jürgen Klopp komme med en oppdatering før den viktige kampen mot Marcelo Bielsas lag.

Nå har de røde kun topp fire igen å kjempe om denne sesongen, og trenger hvert eneste poeng samtidig som Leicester og West Ham må snuble.

West Ham møter Newcastle kl. 13.30, i en kamp som vises på TV 2 Sport Premium og Sumo. Det er samtidig som Klopp setter seg ned foran webkameraet for å snakke med journalistene.

Vi kommer til å følge pressekonferansen her på liverpool.no.

Fre. 16.04. 23:02Kane stikker av i jakten på toppscorertittelen, men måtte hinke av banen på Goodison

Fredag kveld møttes Everton og Tottenham på Goodison Park. Det ble en underholdende kamp, som endte 2-2. 

Både den blå naboen og José Mourinhos lag ligger i nærheten av Liverpool på tabellen, og er med i kampen om europacupspill. Dermed var det et helt perfekt resultat at de to delte poengene seg i mellom.

Harry Kane scoret to mål, og rykket dermed ifra Mohamed Salah på toppen av toppscorerlisten. Spurs-spissen har nå 21 ligamål, mens Salah har 19. Kane måtte hinke av med skade på overtid, men det er fortsatt ikke klart hvor alvorlig skaden er.

1. Harry Kane - 21 mål
2. Mohamed Salah - 19 mål
3. Bruno Fernandes - 16 mål
4. Patrick Bamford - 14 mål
4. Dominic Calvert-Lewin - 14 mål
4. Son Hueng-min - 14 mål

Fre. 16.04. 20:41Ungguttene leder i Leicester

Liverpool tok ledelsen i FA Youth Cup-kampen mot Leicester City. James Balagizi scoret målet.

Brendan Rodgers er på plass på sidelinjen for å se de unge spillerne, rapporterer Andy Kelly.

Fre. 16.04. 16:36FA Youth Cup i kveld

Liverpools unggutter slo ut Manchester United i forrige runde, og er skal i kveld møte Leicester City i femte runde.

Kampen spilles på bortebane. Vinneren skal møte vinneren av West Ham og Arsenal i kvartfinalen.

Marc Bridge-Wilkinsons lag er ekstremt målfarlige, og har scoret 65 mål på 21 kamper denne sesongen.

Kampen har avspark kl. 20.00 norsk tid. Vi vil komme tilbake med en sluttrapport om hvordan det går med Mateusz Musialowski og co.

Fre. 16.04. 12:02Supportergrupper hardt ut mot nytt Champions League-format

Supportergrupper for en rekke klubber har skrevet åpent brev til ECA (European Club Association) der de er klare i sin motstand mot det nye foreslåtte Champions League-formatet som ventes å innføres fra 2024. 

Supportere av PSG, Real Madrid, Arsenal, Ajax, Bayern München, Anderlecht, Atletico Madrid, Benfica, Dortmund, FC København, Fenerbache, Young Boys og Lyon står bak oppropet, skriver The Athletic.

UEFA planlegger å innføre såkalt sveitsisk modell for den fremtidige Champions League. Antall deltakende lag vil gå fra 32 til 36, og i stedet for gruppespillet slik vi kjenner det i dag, vil klubbene spille ti kamper i innledende runder av turneirngen. Liverpool.no har tidligere omtalt planene. Les mer om de her

Fre. 16.04. 11:25Rafa Benitez fyller år

Tidligere Liverpool-manager Rafa Benitez, som ble en svært populær mann på Anfield i løpet av de seks årene han var i klubben, fyller i dag 61 år. Vi gratulerer! 

Benitez forlot nylig jobben som manager i kinesiske Dalian Professional og er etter sigende nå på utkikk etter en ny jobb i Europa. 

Tor. 15.04. 21:01Arsenal-spiller fikk malaria

Arsenal-spiller Pierre-Emerick Aubameyang skriver på sin Instagram at han har fått påvist malariasykdom. Angrepsspilleren startet mot Liverpool og var med som innbytter mot Slavia Praha påfølgende midtuke, men mistet helgens kamp mot Sheffield United, og han er ikke med til kveldens returoppgjør mot tsjekkerne.

På Instagram har han lagt ut et bilde av seg selv på sykehuset. Han skriver at han fikk malaria på landslagssamling med Gabon like før møtet med Liverpool. 

Sykdommen ble oppdaget såpass tidlig at 31-åringen snart blir frisk. 

Tor. 15.04. 16:32La ned krans ved minnesmerket

Representanter for Liverpool FC, inkludert Jürgen Klopp og Jordan Henderson, har i dag vært på minnesmerket ved Anfield. Der har de lagt blomster og kranser for å markere at det i dag er 32 år siden Hillsborough-tragedien. 

Tor. 15.04. 13:34Europa League i kveld

For den som ikke trenger en liten fotballpause etter Liverpools Champions League-exit på onsdag, spilles det fire kvartfinaler i Europa League i kveld.

Alle kampene har avspark kl. 21.00.

Slavia Praha - Arsenal, TV 2 Sport Premium og Sumo

Manchester United - Granada, TV 2 Sport 1 og Sumo

Roma - Ajax, Sumo

Villarreal - Dinamo Zagreb, Sumo

Ons. 14.04. 23:54Semifinalene er klare

Real Madrid slo ut Liverpool av Champions League onsdag kveld. Mesterne fra 2016, 2017 og 2018 skal møte mesterne fra 2012, Chelsea i semifinalen. 

I den andre semifinalen møtes to lag som aldri har vunnet turneringen. PSG slo ut Bayern München tirsdag kveld, mens Manchester City tok seg videre på bekostning av Borussia Dortmund i kveld.

Ons. 14.04. 20:34Knuste rute på Real Madrid-bussen

Bilder fra ankomsten til lagbussen til Real Madrid viser at den har fått seg en smell i form av et knust vindu. Ifølge flere journalister skal en gjenstand ha blitt kastet fra en Liverpool-supporter. En stor gruppe supportere samlet seg utenfor stadion før kampstart for å skape stemning før oppgjøret.

Ons. 14.04. 19:32Supportere er på plass

Noen supportere har samlet seg utenfor stadion for å ta imot lagbussen foran møtet med Real Madrid.

Ons. 14.04. 15:0730 sekunder for å komme i stemning til kveldens kamp

Liverpool - Real Madrid har avspark kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport 1, Sumo og Viaplay.

Ons. 14.04. 13:52You'll Never Walk Alone, på denne dag i 2016

I dag er det fem år siden den fantastiske kampen mot Borussia Dortmund. For en fantastisk versjon av You'll Never Walk Alone det var!

Ons. 14.04. 13:42For en scoring!

I dag er det to år siden Mohamed Salahs utrolige scoring mot Chelsea.

Ons. 14.04. 10:35Real Madrid bor på Titanic Hotel

Real Madrid bor på Titanic Hotel på Stanley Dock under sitt opphold på Merseyside.

I dag er det 14. april. Det var natten 14-15. april at Titanic sank etter å ha truffet et isfjell for 109 år siden.

Ikke at vi skal legge så mye i akkurat det...

Ons. 14.04. 09:07Forsiden av Marca i dag

Marca har det med å levere noen merkelige forsider før kamper mellom Liverpool og Real Madrid.

I dag har de gått for The Beatles som tema, men Abbey Road er i London, ikke Liverpool...

Ons. 14.04. 08:49Igjen ble Real Madrids treningsstadion tema

Jürgen Klopp var ikke imponert over stadion på Real Madrids treningsbane der den første kvartfinalen ble spilt.

– Det vi så her i kveld var veldig merkelig. Det var veldig vanskelig. En annerledes situasjon med stadion – men Anfield er i det minste et skikkelig stadion, og det vil være bra for oss, sa Liverpool-manageren.

Det ble lagt merke til i Spania, og til og med Barcelona-sjef Ronald Koeman uttalte seg om saken... 

Tirsdag ble han igjen spurt om kommentarene sine.

– Jeg ønsker ikke å være respektløs. Dersom de mener at det er stadion de bør spille på, så er det helt greit for meg. Jeg skjønner situasjonen. Det er greit for meg, men å lage en historie om hva jeg sa er det som virkelig er en spøk, sier han.

Ons. 14.04. 08:11Kampdag!

I kveld er det klart for den andre kvartfinalen i Champions League!

Liverpool har et meget vanskelig utgangspunkt, etter å ha tapt 3-1 i Madrid. En 2-0-seier vil være nok, men er det mulig mot et så godt Real Madrid-lag, på et tomt Anfield? De røde har gjort det før, og kommet tilbake fra enda vanskeligere utgangspunkt...

Liverpool - Real Madrid spilles kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport 1, Sumo og Viaplay.

Tir. 13.04. 22:57Nå er det klart hvem Liverpool møter om det blir avansement

To av fire semifinalister i Champions League er klare etter tirsdagens begivenheter i turneringen.

I et intenst oppgjør vant Bayern München 1-0 borte mot PSG. Men det var det franske laget som tok seg videre på bortemål etter å ha vunnet 3-2 i Tyskland. Dermed fikk PSG sin revansje etter fjorårets finaletap. De skal møte vinneren av Dortmund og Manchester City i semifinalen. City leder 2-1 etter hjemmekampen.

Tirsdag ble det også klart at det er Chelsea som venter vinneren av Liverpool og Real Madrid i semifinalen. Chelsea tapte 0-1 i «hjemmekampen» mot Porto i Sevilla, men gikk videre med 2-1 sammenlagt. 

Tir. 13.04. 20:45I dag er det 33 år siden en av tidenes Liverpool-kamper

I dag er det 33 år siden det mange ser på som tidenes beste forestilling av Liverpool FC. 13. april 1988 kom topplaget Nottingham Forest på besøk til Anfield og ble offer for fantastisk fotball fra hjemmelaget.

Liverpool vant kampen 5-0, og den har blant annet blitt beskrevet som århundrets kamp av The Sportsman

Tir. 13.04. 18:55Real Madrid har ankommet

Real Madrid er på plass på hotellet i Liverpool foran morgendagens kamp i Champions League. Klokken 19.15 skal Zinedine Zidane møte pressen.

Tir. 13.04. 10:54Ramos har testet positivt for Covid-19

Real Madrid-kaptein Sergio Ramos har nå testet positivt for Covid-19. Han skulle uansett ikke være med i troppen mot Liverpool på grunn av en annen skade.

Tir. 13.04. 10:37Mönchengladbach har funnet sin nye manager

Tidligere i år ble det rapportert at Xabi Alonso skulle overta som Borussia Mönchengladbach-sjef til sommeren. Det viste seg å være feil, og han signerte en ny kontrakt med Real Sociedad.

Nå har den tyske storklubben funnet sin nye sjef. Det er Adi Hütter, som ser ut til å lede Eintracht Frankfurt til topp fire-plassering i Bundesliga denne sesongen.

Gladbachs manager, Marco Rose, skal til Borussia Dortmund etter denne sesongen. I skrivende stund ser verken Gladbach eller Dortmund ut til å få Champions League-spill neste sesong.

Tir. 13.04. 09:29Grujic spiller kvartfinale på bursdagen

Marko Grujic fyller 25 år i dag.

Den utlånte midtbanespilleren startet fort Porto i kvartfinalen mot Chelsea forrige onsdag. Da endte det med 2-0-tap. I kveld er det nytt møte mellom de to lagene i Sevilla, og i dag er det Chelsea som har «hjemmebane».

Vinneren av denne kvartfinalen blir motstanderen til vinneren av Liverpool og Real Madrid i semifinalen.

Chelsea - Porto spilles kl. 21.00, og vises på V Sport 1 og Viaplay.

Tir. 13.04. 08:22Pressekonferanse i ettermiddag

Onsdag kveld er det klart for den andre kvartfinalen i Champions League – og Real Madrid kommer til Anfield.

De røde har et veldig vanskelig utgangspunkt, etter å ha tapt 3-1 i Madrid for en uke siden.

Kl. 14.00 vil Jürgen Klopp og en spiller møte pressen. Vi kommer til å følge pressekonferansen her på liverpool.no.

Tir. 13.04. 08:13Neco fyller 20

Liverpools høyreback er 20 år i dag.

Man. 12.04. 23:12Everton avga nye poeng

Everton leverte ingen god kamp borte mot Brighton mandag, men klarte å skrape med seg ett poeng i kampen som endte målløst.

Det betyr at Liverpools byrival kun har tatt to poeng på de siste fire kampene. Everton forblir på 8. plass på tabellen og har nå ikke lenger mulighet til å ta igjen Liverpool. De har 48 poeng etter 30 kamper, mens Liverpool på 6. plass har 52 poeng etter 31 kamper. 

Man. 12.04. 20:56Ble vraket igjen da Southampton gikk på stortap

Takumi Minamino sliter med å få spilletid i Southampton etter en frisk start på låneoppholdet. 

Mandag måtte han nok en gang finne seg i å bli sittende på benken hele kampen da laget fra sørkysten tapte hele 3-0 borte mot bunnlaget West Bromwich. 

26-åringen fikk heller ikke spilletid mot Burnley forrige runde, og nå har han bare spilt 64 minutter de siste fire serierundene. De minuttene kom mot Brighton 14. mars. 

Southampton har bare vunnet to av sine 14 siste kamper i Premier League. De ligger på 14. plass med 36 poeng. West Bromwich tok mandag sin andre strake seier og står nå med 24 poeng etter 31 kamper. De er fremdeles på 19. plass på tabellen og har 8 poeng opp til trygg grunn.

Man. 12.04. 18:29Minamino på benken igjen

Takumi Minamino må finne seg i å sitte på benken igjen når Southampton møter West Bromwich på bortebane. Kampen har avspark klokken 19. 

Japaneren som er på utlån fra Liverpool har slitt med spilletiden i det siste. Det har bare blitt 64 minutter med spilletid de siste tre kampene i Premier League, og alle de minuttene kom i tapet mot Brighton. Han var ubenyttet reserve mot både Manchester City og Burnley.

Man. 12.04. 15:45«Inside Anfield» fra da Liverpool endelig vant hjemme igjen

Liverpool FC har kommet med en ny episode av Inside Anfield – og endelig fra en hjemmeseier! 

Sett av ni minutter for denne. Det er for lenge siden forrige gang...

Man. 12.04. 13:49Ny spiller ser ut til å være ute for Real Madrid

Real Madrid har hatt en siste treningsøkt i Madrid, før avreise til Liverpool der de etter planen kommer til å trene tirsdag kveld.

Fra før er det klart at Lucas Vazquez kommer til å miste kampen mot Liverpool på grunn av en kneskade han pådro seg i lørdagens «El Classico», men han er ikke den eneste. 

Fra Madrid rapporteres det at Federico Valverde ikke kunne trene med laget i dag, og måtte trene individuelt innendørs. Det sies videre at han kommer til å miste kampen. Om det stemmer får vi svar på når Real Madrid offentliggjør troppen. Det vil trolig skje tirsdag.

Valverde startet på benken mot Liverpool, da Marco Asensio ble foretrukket, men kom inn. Han startet i lørdagens seier mot Barcelona, og blir sett på som en viktig spiller for Zinedine Zidanes lag.

Liverpool ligger under 3-1 fra første oppgjør mot Real Madrid. Returoppgjøret spilles på Anfield onsdag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport 1, Sumo og Viaplay.

Man. 12.04. 13:32Amber Whiteley ble månedens manager

LFC Women sin midlertidige manager Amber Whiteley er kåret til månedens manager i Championship.

De røde har tatt sju av ni mulige poeng den siste måneden, og ligger på fjerdeplass på det nest øverste nivået.

Man. 12.04. 10:0235 år siden Whelans hattrick

På denne dag i 1986.

Man. 12.04. 09:10Nesten ingen ble testet for doping under pandemien. Nå får UKAD en større rolle

I 2019 ble 1302 Premier League-spillere testet for doping. Under pandemien og nedstengingen i 2020, var tallet så lavt som 24 spillere, rapporterer The Athletic.

Nå skal UK Anti-Doping (UKAD) få en større rolle i fotballen, skriver David Ornstein i The Athletic. Tidligere har fotballforbundet sendt en person, kjent som en Football Association Supervising Officer (FASO) for å ta seg av testprosessen. Det skjer ikke i andre idretter i England.

Endringen gjør at fotballen skal følge samme prosess rundt anti-doping som alle andre idrettsforbund.

Man. 12.04. 08:16I dag starter gjenåpningen av England

Siden 6. januar har engelskmennene vært inne i sin tredje «lockdown». I dag starter gjenåpningen av landet.

Fra og med i dag kan alle butikkene åpne igjen. Det kan også frisører og skjønnhetssalonger, treningssentre, fornøyelsesparker, bibliotek og samfunnshus.

Familier som bor sammen kan igjen reise på ferie i England. En kan ha inntil 15 gjester i bryllup, og 30 kan komme i begravelser.

Og til glede for mange – kan en endelig gå på restaurant og puber med uteservering igjen. Det betyr åpning av Taggy’s (bildet) i 21. Anfield Road. En kan være helt sikker på at det vil renne inn med bilder av at det igjen drikkes øl i England utover dagen.

Neste steg i gjenåpningen skal etter planen skje 17. mai. Da blir det tillatt med inntil 10 000 tilskuere på Anfield. 21. juni skal landet etter planen være helt gjenåpnet.

Søn. 11.04. 21:54Arsenal fikk lett match i Sheffield

Arsenal hadde ingen problemer med å slå bunnlaget Sheffield United på Bramall Lane.

The Gunners klatret dermed forbi Leeds og Aston Villa, og opp på niendeplass på Premier League-tabellen.

Søn. 11.04. 15:37Rykter om at fem Leicester-spillere har brutt koronareglene

Ryktene vil ha det til at flere Leicester-spillere ikke er i troppen til dagens kamp mot West Ham fordi de har brutt koronareglene ved å gå på en fest.

James Maddison, Ayoze Perez og Hamza Choudhury er ikke i Leicester-troppen i dag. Caglar Soyuncu er fortsatt ute fordi han testet positivt for koronaviruset etter landskampene.

Søn. 11.04. 15:06Newcastle vant det viktige bunnoppgjøret

Det så lenge mørkt ut for Newcastle på Turf Moor. Burnley tok ledelsen tidlig i kampen, men i løpet av seks minutter i andre omgang snudde gjestene oppgjøret, og med ett ser situasjonen mye lysere ut for laget fra nordøst.

Med dagens seier er skjærene nemlig seks poeng foran Fulham under nedrykksstreken, og har i tillegg en kamp til gode. Steve Bruce sine menn er nå oppe på samme poengsum som Brighton, og er bare ett poeng bak dagens motstander, Burnley.

Søn. 11.04. 13:55Liverpool er det laget som har fått klart flest mål annullert av VAR

Liverpool har fått annullert 10 mål av VAR siden starten av 2019/20. Det er fire mål mer enn de neste lagene på lista, nemlig Aston Villa, Manchester City, Tottenham og Wolves, som har fått underkjent seks scoringer hver.

Deretter følger Bournemouth, Chelsea, Sheffield United og West Ham med fem annullerte mål.

Søn. 11.04. 10:19Gratulerer med dagen, Thiago!

Thiago Alcantara fyller 30 år i dag.

Søn. 11.04. 09:33Matchvinneren spilte med feil på drakten

Våkne TV-seere vil ha oppdaget en feil på trøyen til matchvinner Trent Alexander-Arnold under kampen mot Aston Villa.

Personen som har satt på Premier League-logoen på høyre overarmen på Trents drakt har hatt en dårlig dag på jobb, og satt på logoen opp ned. Det brakte tydeligvis lykke for scouseren.

Søn. 11.04. 09:18Elliott og Wilson med nye målgivende

De utlånte Liverpool-spillerne Harvey Elliott og Harry Wilson fortsetter å imponere i Championship. I går møttes de to da Blackburn reiste til Wales for å møte Cardiff, og begge bidro nok en gang med målgivende pasninger for sine respektive lag da kampen endte uavgjort 2-2.

Elliott var nest sist på ballen da Adam Armstrong utlignet for Blackburn, og dermed har 18-åringen til sammen 16 mål og assists for Rovers denne sesongen. 

Wilson var hakket bedre enn sin lagkamerat i Liverpool i går, da han hadde den målgivende pasningen til begge Cardiffs mål. En til Will Vaulks og en til Joe Ralls. Waliseren har nå totalt 15 mål og målgivende for Cardiff denne sesongen.

Lør. 10.04. 22:59Real Madrid vant dramatisk El Clasico - men fikk enda en skadet forsvarsspiller

Real Madrid måtte virkelig slite for seieren i tunge og våte spilleforhold i Madrid i kveld, da de slo Barcelona 2-1 i El Classico.

Vertene fikk Casemiro utvist i sluttminuttene, og i siste sekund skjøt Barcelona i tverrliggeren.

Real Madrids Lucas Vasquez måtte ut med skade like før pause, etter at han fikk en smell i en duell med Sergio Busquets. Alvaro Odriozola erstattet ham.

Karim Benzema og Toni Kroos gjorde Real Madrids mål i kampen.

De helhvite stilte med dette laget i kveld: Courtois, Vazquez (Odriozola 43), Militao, Nacho, Mendy, Casemiro, Valverde (Asensio 81), Modric, Kroos (Isco 72), Vinicius Junior (Marcelo 72), Benzema (Mariano 72)

Onsdag kveld gjester Real Madrid Anfield, for å spille den andre kvartfinalen i Champions League mot Liverpool.

Lør. 10.04. 20:20Liverpool fikk ikke være lenge på fjerdeplass

Chelsea hadde ingen problemer med å slå Crystal Palace i kveldens lokaloppgjør i London, og vant hele 4-1 på Selhurst Park. 

Det betyr at blåtrøyene fortsatt har to poeng mer enn Liverpool når begge lagene har sju kamper igjen å spille i årets Premier League.

Chelsea ligger på fjerdeplass og Liverpool på femteplass før morgendagens kamper, men både Tottenham, som møter Manchester United, og West Ham, som møter Leicester, kan passere Liverpool om resultatene går deres vei i morgen.

Lør. 10.04. 15:31Leeds slo Manchester City med bare ti mann på banen

Leeds spilte med ti mann på banen i over en omgang, etter at kaptein Liam Cooper ble utvist for en takling på Gabriel Jesus to minutter før pause, men fikk likevel med seg alle tre poengene hjem til Yorkshire takket være et overtidsmål av Stuart Dallas.

Den sterke seieren over ligalederen førte Leeds opp i 45 poeng, altså bare fire poeng bak Liverpool.

Lør. 10.04. 10:35Gratulerer med dagen, Sadio Mané!

Senegaleseren fyller 29 år i dag.

Lør. 10.04. 10:33Gratulerer med dagen, Ian Callaghan!

Mannen med flest kamper for Liverpool gjennom tidene fyller 79 år i dag.

Fre. 09.04. 23:09Fulham tapte på overtid

Nedrykkstruede Fulham tapte 1-0 for Wolverhampton hjemme på Craven Cottage i kveld. Adama Traore scoret for gjestene to minutter på overtid.

Fulham har nå tre poeng opp til Newcastle over streken, men har spilt to kamper mer enn laget fra nordøst-England.

Fre. 09.04. 21:40Hardy utlignet

Liverpool U23 tok ledelsen i bortekampen mot Manchester City, men vertene snudde kampen og ledet 2-1 til pause. Joe Hardy har utlignet til 2-2 i andre omgang.

Fre. 09.04. 20:24Har tatt ledelsen på Etihad Campus

Joe Hardy har sendt Liverpool U23 i føringen borte mot Manchester City. Tyler Morton var nest sist på ballen.

Fre. 09.04. 20:22Spiller borte mot City

Liverpool U23 spiller bortekamp mot serieleder Manchester City i Premier League 2 i kveld. Dette er lagoppstillingene.

Fre. 09.04. 19:08Tidligere Liverpool-spiller har sluppet sin egen musikkvideo

Tidligere Liverpool-ving Ryan Babel er ute med en ny musikkvideo på YouTube. 34-åringen selv er kun å se i introen til sangen, mens musikkartisten Selma Omari mimer til den nederlandske landslagsspillerens sang.

Babel, som nå spiller for tyrkiske Galatasaray, synger på nederlandsk i videoen.

Fre. 09.04. 15:13Liverpool FC vil flagge på halv stang

Prins Phillip gikk bort i dag, 99 år gammel. Liverpool FC kommer til å ha flagget på halv stang.

Fre. 09.04. 10:30Fowler fyller år

Robbie Fowler er 46 år i dag!

Fre. 09.04. 10:25Da McManaman gjorde Villa-forsvarerne svimle

Vi fortsetter å lade opp mot lørdagens kamp med scoringer mot Aston Villa...

Fre. 09.04. 10:20En klassiker mot Villa

Lørdag er det ny kamp mot Aston Villa. Dette var en hyggelig kamp i 2009...

Fre. 09.04. 08:11Klopp skal komme med siste nytt før Villa-kampen

Kl. 14.00 i dag skal Jürgen Klopp holde sin pressekonferanse før kampen mot Aston Villa på lørdag.

Pressekonferansen blir sendt på YouTube, og vi kommer til å dekke den fortløpende her på liverpool.no med alt manageren sier.

Tor. 08.04. 22:59Kveldens resultater i Europa League

Torsdag kveld har det blitt spilt fire kvartfinaler i Europa League.

Tor. 08.04. 18:37– Jeg kan ikke jobbe i stillhet

Virgil van Dijk er ny ambassadør for JBL, og har i den anledning gitt et intervju der han snakker om hvordan han lytter på musikk i hverdagen.

Tor. 08.04. 18:24Vi får se mange på tribunen under sommerens EM

Tiden med fotball foran helt tomme tribuner går heldigvis (bank i bordet!) mot slutten. Om fem uker er det tillatt med inntil 10 000 tilskuere på Premier League-kamper. For Liverpools del vil det skje hjemme mot Crystal Palace i aller siste serierunde.

Til sommeren åpner Storbritannia opp, og The Times rapporterer at det kommer til å være 22 500 supportere på Wembley for Englands gruppespillskamper i sommerens EM. Det har fotballforbundet FA garantert UEFA.

Det er 25 prosent av kapasiteten på den engelske nasjonalarenaen.

FA håper å bruke hele 50 prosent av kapasiteten – og slippe inn 45 000 supportere – til semifinalene og finalen.

Når den nye Premier League-sesongen starter 14. august, skal det etter planen være fulle stadioner igjen.

Tor. 08.04. 17:25Barten er borte...

Vi har allerede rukket å bli glad i Alisson Beckers bart, som han har hatt i et par uker. Nå er den dessverre allerede borte...

Tor. 08.04. 15:46Jobber hardt i styrkerommet

Joe Gomez har i dag lagt ut en film av seg selv på sin Instagram-story, som viser at midtstopperen jobber hardt i styrkerommet for å bygge opp styrken i venstrebeinet etter kneskaden han fikk i november.

Tor. 08.04. 12:05Årsdagen for Hillsborough-tragedien nærmer seg

Margaret Aspinall forteller om planene for 32-årsdagen for Hillsborough-tragedien.

Det vil bli holdt private minnestunder neste torsdag, for å minnes de 96 Liverpool-supporterne som omkom på Leppings Lane under FA-cupsemifinalen mellom Nottingham Forest og Liverpool den 15. april 1989.

Aspinall forteller også hvorfor man har valgt å legge ned Hillsborough Family Support Group.

Ons. 07.04. 23:29Returoppgjøret mot Real Madrid sendes på TV 2 Sport 1

Liverpool - Real Madrid skal vises på TV 2 Sport 1 og Sumo. Viaplay kommer også til å sende kampen.

Liverpool har et veldig vanskelig utgangspunkt, etter å ha tapt 3-1 borte mot Real Madrid.

Returoppgjøret på Anfield spilles onsdag kl. 21.00.

Ons. 07.04. 22:52Klassiker i München, og Chelsea har én fot i semifinalen

Onsdag kveld ble det spilt to kvartfinaler i Champions League. Det var kanskje ikke alle Liverpool-supportere som orket å se kampen igjen allerede nå, etter nedturen i Madrid på tirsdag, men de som valgte å se kampen mellom Bayern München og Paris Saint-Germain fikk se en klassiker.

Da de to lagene møttes i Champions League-finalen forrige sesong, var det tyskerne som vant. Det kunne kanskje ha skjedd også i kveld, dersom Robert Lewandowski hadde vært skadefri – for Bayern produserte mange vanvittige sjanser. Det sto 27-6 i målsjanser, til laget som gikk tapende av banen.

PSG var vanvittig effektive, med Kylian Mbappé i spissen. Franskmannen vi drømmer om å se i helrødt en dag scoret to mål. PSG har med seg tre bortemål og 3-2 til returoppgjøret i Paris neste tirsdag.

Dersom Liverpool skulle klare å snu det vanskelige utgangspunktet de har neste onsdag og ta seg til en semifinale, vil det sannsynligvis bli mot engelsk motstand.

Chelsea vant «bortekampen» mot Porto, som ble spilt på nøytral bane i Sevilla, 2-0. Mason Mount og Ben Chilwell scoret målene. Med det har Marko Grujic og co et veldig vanskelig utgangspunkt når Chelsea neste uke spiller som hjemmelag på samme bane.

Ons. 07.04. 18:56City og Tottenham får ha 2000 fans hver på ligacupfinalen i slutten av måneden

25. april skal ligacupfinalen spilles mellom Manchester City og Tottenham.

Det vil få status som et testarrangement, og de vil slippe inn 4000 tilskuere på kampen. City og Spurs vil få 2000 billetter hver.

Etter 17. mai vil det være mulig å slippe inn 10.000 supportere på tribunen på Premier League-stadionene. For Liverpools del betyr det 10.000 tilskuere mot Crystal Palace i siste serierunde.

Ons. 07.04. 18:00De Bruyne signerte ny langtidskontrakt med City

Citys beste spiller blir på Etihad Stadium frem til 2025.

Ons. 07.04. 16:38Fra i dag kan du fornye sesongkortet ditt

Dersom du er sesongkortinnehaver på Anfield har du fra og med i dag muligheten til å fornye sesongbilletten din. Den muligheten har du frem til mandag 24. mai 2021, melder Liverpool FC på sine offsieille nettsider.

Fans som ikke har mulighet til å gå på kamper i 2021/22 får muligheten til å ta ett års sesongkort-ferie.

Man vil ellers få full refusjon av kampkostnaden om man benytter seg av den såkalte Ticket Exchange den kommende sesongen.

Fans kan også overføre sesongbilletten sin til seks på forhånd utvalgte og navngitte venner og familie for enkeltkamper.

Nytt av året er at det blir mobiltelefonbilletter for å komme inn på stadion også for sesongkortholdere.

Nytt er det også at sesongkortholdere vil måtte forholde seg til de samme kvalifiseringskriteriene som medlemmer når det gjelder Auto Cup Scheme, altså billetter til hjemmekamper i cupene.

Kvalifisering til cupkampene blir basert på billletthistorikken fra 2019/20-sesongen, og billetter kjøpt til kamper i 2021/22 vil ikke telle med når billetter skal tildeles i fremtidige sesonger.

Tir. 06.04. 17:24Manchester City har tapt 126 millioner pund på pandemien

Manchester City har offentliggjort hvor mye de tapte på koronapandemien i 2019/20-sesongen.

Det var hele 126 millioner pund – året etter at de gikk 10 millioner pund med overskudd.

Tir. 06.04. 16:55Januarkjøpet Gordon scoret sine første mål for de røde

Etter en førsteomgang med mange sjanser, var det til slutt Max Woltman som scoret omgangens første mål da Liverpool U18 tok imot Wolverhampton på akademiet.

Allerede fem minutter ut i den andre omgangen utlignet Owen Farmer for gjestene.

En imponerende sluttspurt fra Liverpool gjorde at de tre poengene ble igjen på Merseyside. Først scoret Kaide Gordon sitt første mål for klubben, etter overgangen fra Derby County i januar. Det kom med en avslutning som gikk inn via nærmeste stolpe.

Woltman scoret så sitt andre – før Gordon igjen scoret. Denne gang fra straffemerket, etter at han selv hadde blitt felt.

Les full kamprapport hos Liverpoolfc.com.

Liverpool U18: Mrozek, Wilson, Chambers, Jonas, Koumetio (Quansah, 46), Stephenson, Gordon, Corness, Woltman, Balagizi, Musialowski (McConnell, 86).

Liverpool er nummer tre bak Manchester United og Manchester City i U18 Premier League nord. De røde slo som kjent ut Manchester United fra FA Youth Cup i helgen.

Tir. 06.04. 15:45Wolves har utlignet

Ukonsentrert spill på egen banehalvdel av Liverpool U18 tidlig i annen omgang har ført til at Wolverhampton har utlignet i Kirkby.

Tir. 06.04. 15:38Tok ledelsen like før pause

Liverpool U18 tok ledelsen mot Wolverhampton like før pause. Max Woltman var målscorer.

Tir. 06.04. 14:30U18-laget stiller slik

Dette er lagoppstillingen til Liverpool U18, som møter Wolves i Kirkby nå klokken 14.30. Kampen ser du på LFCTV og LFCTV GO.

Tir. 06.04. 10:33U18-laget skal i aksjon i ettermiddag

Liverpool U18 er vertskap for Wolverhampton Wanderers i ettermiddag. Kampen kan du se direkte på LFCTV og LFCTV GO. Avspark er klokken 14.30, og sendingen starter fem minutter tidligere.

Liverpool ligger på tredjpelass i Premier League U18 North, bak de to Manchester-klubbene. Wolverhampton ligger på plassen bak Liverpool, men avstanden opp til de røde er på hele ni poeng. Dagens gjester har imidlertid en kamp mindre spilt.

En kamp mindre spilt har også de to Manchester-lagene. United er seks poeng foran Liverpool, mens City er fire poeng foran.

Tir. 06.04. 10:21Slo Southampton i semifinalen

På denne dagen i 1986 tok Liverpool seg til finalen i FA-cupen ved å slå Southampton i semifinalen, som ble spilt på White Hart Lane. 

Liverpool vant som kjent The Double det året.

Tir. 06.04. 08:48Historien som danner bakteppet for kveldens kamp

Det har vært flere store kamper mellom Liverpool og Real Madrid opp gjennom årene.

Man. 05.04. 23:15West Ham klatret opp på den viktige fjerdeplassen – men nå har de to nøkkelspillere på skadelisten

West Ham ledet 3-0 allerede etter 38 minutter i bortekampen mot Wolverhampton mandag kveld. Wolves skulle redusere to ganger, men David Moyes fikk med seg alle tre poengene fra den tøffe bortekampen på Molineux.

Det resultatet gjør at «The Hammers» nå har klatret forbi Chelsea, og opp på fjerdeplass i Premier League. De har tre poeng ned til Liverpool, som nå er på sjuendeplass med åtte kamper igjen av sesongen.

Men det har ikke bare vært gode nyheter for West Ham i dag. Tidligere i dag ble det klart at Declan Rice er ute den neste måneden med en kneskade. Den viktige angriperen Michail Antonio måtte forlate banen i mandagens kamp etter kun 36 minutter, og en ny skade på Antonio vil være veldig dårlig nytt for London-klubben. Da vil de ha to av sine klart viktigste spillere på skadelisten.

På søndag tar West Ham imot Leicester City på London Stadium. Det blir en uhyre viktig kamp i jakten på topp fire. Dersom West Ham skulle vinne, er de poenget bak Leicester, og det vil være ganske åpent om to av de fire Champions League-plassene.

Man. 05.04. 20:59West Ham må klare seg uten en av sine viktigste spillere den neste måneden

Declan Rice fikk en kneskade da han spilte for England i landslagspausen, og vil være ute av spill den neste måneden.

Med det vil West Ham, som kjemper om en plass blant topp fire, måtte klare seg uten en av sine aller viktigste spillere i denne avgjørende perioden.

West Ham møter Wolverhampton kl. 21.00, og tar seg forbi Liverpool med poeng. Kampen ser du på TV 2 Sport Premium.

Man. 05.04. 20:56Everton rotet bort seieren på slutten

Everton var på god vei til å ta tre poeng hjemme mot Crystal Palace, men rotet bort seieren fire minutter før slutt.

Det endte med poengdeling. Dermed er Everton fortsatt bak Liverpool på tabellen. De er to poeng bak, med én kamp til gode. 

Man. 05.04. 20:51Det ble temperatur i studio da Carragher og Neville diskuterte Alexander-Arnold

Den største overraskelsen i landslagspausen forrige måned, var at Gareth Southgate hadde vraket Trent Alexander-Arnold. Det er en del som tyder på at Liverpools høyreback ikke vil være med i sommerens EM-tropp – noe som lenge har virket helt utenkelig.

22-åringen vartet opp med en strålende kamp mot Arsenal i helgen. På Sky Sports-programmet Monday Night Football ble det høy temperatur i studio da Alexander-Arnold ble diskutert før kampen mellom Everton og Palace. Sett av fem minutter og se diskusjonen her.

Man. 05.04. 19:18Britene er i rute for gjenåpning

Statsminister Boris Johnson holdt mandag kveld en pressekonferanse, der han fortalte at landet var i rute for å gradvis gjenåpne landet. Mandag gjenåpner frisører, butikker, treningssentre og puber med uteservering.

Neste steg skal skje 17. mai, og da vil det være tillatt med inntil 10 000 tilskuere på tribunene igjen. Hele landet skal etter planen være gjenåpnet 21. juni – så vi får se fulle tribuner igjen på Premier League-kampene neste sesong.

Ifølge VG har 46,3 prosent av befolkningen i Storbritannia fått første vaksinedose.

Man. 05.04. 18:21Fra avreise til Madrid
Man. 05.04. 17:26Kvartfinalen går på V Sport 1 og Viaplay

Liverpools kvartfinale mot Real Madrid skal vises på V Sport 1 og Viaplay.

Kampen har avspark tirsdag kl. 21.00.

Man. 05.04. 16:27Pressekonferanse i kveld

Kl. 19.45 i kveld skal Jürgen Klopp holde sin pressekonferanse foran tirsdagens kvartfinale i Champions League. Med seg på pressekonferansen vil han ha en spiller.

Vi kommer til å dekke den her på liverpool.no.

Man. 05.04. 15:17Flere utlånte skal i aksjon 2. påskedag

Flere av Liverpools utlånssoldater skal i aksjon 2. påskedag. 

Harvey Elliott fylte 18 år søndag, og starter i Blackburn Rovers oppgjør mot Bournemouth. 

Sepp van den Berg starter for Preston North End i deres kamp mot Swansea. 

Adam Lewis har vært fast i startoppstillingen til Plymouth Argyle i det siste, men må ta til takke med en plass på benken når laget fra sørkysten møter Shrewsbury. 

De tre kampene starter klokken 16.00, men sendes ikke på norske tv-kanaler. 

Harry Wilson og Sheyi Ojo kan også få minutter senere når deres Cardiff City møter Sheffield Wednesday, i en kamp det walisiske laget må vinne for å henge med i playoff-kampen. Den kampen starter 18.30 og sendes på V Sport 1. 

Man. 05.04. 13:46Ingen nye skader etter Arsenal-kampen

Liverpool trente mandag ettermiddag før oppgjøret mot Real Madrid tirsdag kveld. Deler av treningsøkten ble filmet og var tilgjengelig for allmennheten. 

Det så ikke ut til å være noen nye skadeproblemer etter Arsenal-kampen lørdag kveld. 

James Milner trosset naturligvis den iskalde Kirkby-vinden og trente i kortbukse. 

Søn. 04.04. 22:27Manchester United avgjorde på slutten

Manchester United kom tidlig under i hjemmekampen mot Brighton da Danny Welbeck scoret mot gamle lagkamerater. Men etter pause sørget Marcus Rashford og Mason Greenwood for at kampen ble snudd og endte 2-1. Vinnermålet kom i det 83. minutt. 

Det fører United opp i 60 poeng. De har nå fire poeng ned til Leicester på tredjeplass og 14 poeng opp til City, som har spilt en kamp mer. 

Søn. 04.04. 20:08Villa slo Fulham

Aston Villa snudde 0-1 til 3-1 da de møtte Fulham søndag ettermiddag. Villa klatrer til 9. plass på tabellen, mens Fulham fremdeles er under streken.

Søn. 04.04. 17:01Tottenham rotet bort seieren da Kane gikk forbi Salah

Tottenham ga bort seieren på slutten på bortebane mot Newcastle, og måtte dermed ta til takke med ett poeng mot bunnlaget i søndagens kamp. Hjemmelaget tok ledelsen ved Joelinton før Kane snudde kampen med to scoringer før pause. Dermed gikk han forbi Salah på toppscorerlisten. Kane står nå med 19 mål, mens Salah har 18. 

Tottenham så ut til å ro seieren i land før Joe Willock utliknet for Newcastle etter 86 minutter. Dermed endte kampen 2-2 og Jose Mourinhos lag klarte ikke klatre forbi Chelsea og innta fjerdeplassen. 

De overtar imidlertid femteplassen fra Liverpool. Begge lag har 49 poeng, men Tottenham har bedre målforskjell.

Søn. 04.04. 15:33Tysk dommer mot Real Madrid

Felix Brych skal dømme tirsdagens oppgjør mellom Real Madrid og Liverpool. Det melder klubbstatistiker Ged Rea.

Søn. 04.04. 15:19Damelaget sørget for perfekt helg for Liverpool

Liverpool FC Women vant søndag 2-0 over Lewes i Women's Championship og klatret til en foreløpig tredjeplass på tabellen. 

Dermed sørget damelaget for en perfekt helg for Liverpool FC. 

Det startet lørdag da U18-laget slo ut Manchester United av FA Youth Cup, før herrelaget banket Arsenal på Emirates Stadium. 

Søndag spilte damelaget samtidig som U23-laget, og de slo også til med seier etter en sterk snuoperasjon mot Brighton. 

Søn. 04.04. 14:55Ingen spilletid for Minamino

Takumi Minamino var ubenyttet reserve da Southampton tok en viktig seier mot Burnley på hjemmebane. 

Hjemmelaget havnet under 0-2, men snudde til 3-2 etter scoringer av Stuart Armstrong, Danny Ings og Nathan Redmond. Southampton tar nå et godt steg unna nedrykk og klatrer til 13. plass. 

Søn. 04.04. 14:50Har snudd kampen!

Tony Gallacher og Owen Beck har sørget for at Liverpools U23-lag har snudd til 3-2 mot Brighton!

Søn. 04.04. 14:29Brighton tilbake i ledelsen

Liverpools U23-lag har havnet under igjen hjemme mot Brighton. Stillingen er 1-2 med et kvarter igjen å spille.

Søn. 04.04. 14:15Utlikning!

Joe Hardy har utliknet for Liverpool U23 mot Brighton. Stillingen er 1-1 etter 54 minutter.

Søn. 04.04. 13:54U23-laget ligger under

Liverpools U23-lag ligger under 0-1 mot Brighton til pause i Premier League 2-kampen.

Søn. 04.04. 12:41Topp fire-rivaler i aksjon i dag

På dagens Premier League-meny vinner vi fire kamper.

  • Kl. 13: Southampton - Burnley
  • Kl. 15.05: Newcastle - Tottenham
  • Kl. 17.30: Aston Villa - Fulham
  • Kl. 20.30: Manchester United - Brighton

Det er kun ett lag som i dag kan gjøre noe med Liverpools femteplass i Premier League. Dersom Tottenham vinner borte mot Newcastle vil de gå forbi både Liverpool og Chelsea og innta fjerdeplassen. 

West Ham tar over fjerdeplassen om de slår Wolves på bortebane mandag.

Liverpool er åtte poeng bak Manchester United på andreplass.

Søn. 04.04. 12:35U23-laget møter Brighton

Liverpools U23-lag møter i dag Brighton U23 i Premier League 2. Kampen har avspark klokken 13 og vises på LFCTV.

Søn. 04.04. 12:03Harvey Elliott fyller 18!

I dag fyller Harvey Elliott 18 år. Unggutten som er på lån fra Liverpool til Blackburn har imponert stort denne sesongen. Vi gratulerer med dagen! 

Vi snakket nylig med Championship-ekspert Eirik Aase om sesongen til Elliott. Den saken kan du lese her

Lør. 03.04. 20:22Man. City med full kontroll mot Leicester

Serieleder Manchester City slo Leicester City 2-0 på bortebane lørdag. Benjamin Mendy og Gabriel Jesus scoret målene. De lyseblå leder nå Premier League med 74 poeng fra 31 kamper og har 17 poeng ned til byrival United på andreplass, som riktignok har to kamper til gode. 

Leicester er nummer tre med 56 poeng. Liverpool kan knappe inn forspranget til Brendan Rodgers' lag til sju poeng med seier mot Arsenal i kveld.

Lør. 03.04. 18:42Flere av landslagskameratene til Kabak smittet av Covid-19 - Leicester-spiller i isolasjon

Leicester-manager Brendan Rodgers sier at deres midtstopper Caglar Soyuncu er satt i isolasjon etter å ha kommet tilbake fra landslagssamling med Tyrkia. Bakgrunnen er at en rekke spillere på landslaget har testet positivt for Covid-19, melder The Athletic-journalist Rob Tanner. 

Hva dette har å bety for Ozan Kabak er foreløpig ikke kjent. Okay Yokuslu startet for West Bromwich tidligere i dag. Også han var med på landslaget.

Kabak la ut en tweet tidligere i dag der han skrev «Back in action» som signal om at han er klar til kamp, og det er nå bekreftet at han er på plass på Emirates Stadium.

Lør. 03.04. 18:22Real Madrid vant generalprøven

Real Madrid slo lørdag Eibar 2-0 i generalprøven før tirsdagens møte med Liverpool. 

Marco Asensio og Karim Benzema scoret målene for hjemmelaget, som stilte sterkt. Dani Carvajal, Eden Hazard, Sergio Ramos og Fede Valverde var ikke med grunnet skade, men Toni Kroos var frisk igjen og kom inn som innbytter. 

Real Madrid stilte med følgende lag:

Thibaut Courtois - Lucas Vazquez, Eder Militao, Nacho, Ferlan Mendy, Marcelo - Luka Modric, Casemiro - Marco Asensio, Isco, Karim Benzema. 

Innbyttere: Sergio Arribas, Vinicius Junior, Toni Kroos, Mariano, Rodrygo. 

Lør. 03.04. 17:34Liverpool nede i ti mann

Halvveis i andre omgang i U18-derbyet mot Manchester United har James Norris pådratt seg et rødt kort. Det betyr at Liverpool må holde på 1-0-ledelsen med en mann mindre.

Lør. 03.04. 16:51Leder til pause i U18-derbyet

Tyler Mortons scoring sørger for at Liverpool leder U18-kampen borte mot Manchester United i FA Youth Cups fjerde runde.

Lør. 03.04. 16:25Liverpool i ledelsen!

Tyler Morton har sendt Liverpool opp i 1-0 mot Manchester United i FA Youth Cup. Morton scoret etter 20 minutter.

Lør. 03.04. 15:38U18-laget stiller sterkt når de møter rivalene i FA Youth Cup

Billy Koumetio er blant spillerne som er med når U18-lagene til Liverpool og Manchester United møtes i FA Youth Cups fjerde runde. Kampen starter klokken 16 og vises på LFCTV. 

Lør. 03.04. 11:1825 år siden en av tidenes Premier League-kamper

I dag er det nøyaktig 25 år siden Liverpool slo Newcastle 4-3 i en ellevill fotballkamp på Anfield. Kampen er regnet som en av tidenes Premier League-kamper.

Liverpool FC markerer jubileet ved å legge ut en video der Jason McAteer og Robbie Fowler tar oss gjennom begivenhetene. 

Robbie Fowler og Stan Collymore scoret to mål hver, og sistnevnte senket bortelaget - ledet av Kevin Keegan - på overtid. 

Lør. 03.04. 08:20Endelig kampdag!

Det nærmer seg tre uker siden Liverpool slo Wolverhampton på bortebane. I kveld er det endelig duket for kamp igjen når Jürgen Klopps menn reiser til London for å møte Arsenal på Emirates Stadium. 

Liverpool må vinne for å henge med i kampen om topp fire. Dette blir fjerde kamp mot Arsenal denne sesongen. I Community Shield og ligacupen vant Arsenal etter straffesparkkonkuranse, mens Liverpool vant ligaoppgjøret på Anfield. 

Kveldens kamp har avspark klokken 21.00 og vises på TV 2 Sport Premium. 

Før den tid skal det spilles tre Premier League-kamper. 

13.30: Chelsea - West Bromwich.

16.00: Leeds - Sheffield United.

18.30: Leicester - Manchester City.

Fre. 02.04. 20:23Arsenal-stopper skadet - mister kampen mot Liverpool

Arsenal melder på sine offisielle sider at David Luiz har kjent ubehag i høyre kne og derfor må stå over lørdagens kamp mot Liverpool. Den brasilianske 33-åringen har vært fast i midtforsvaret til London-klubben denne sesongen. Mikel Arteta må nå velge mellom Gabriel, Rob Holding, Pablo Mari og Calum Chambers på stopperplass. 

Også Bukayo Saka, Emile Smith Rowe og Granit Xhaka har slitt med skader. Alle tre kjemper for å rekke lørdagens kamp. 

Fre. 02.04. 18:08Dårlig dag for de utlånte

Det ble ingen god langfredag for Liverpools utlånte spillere i Championship. 

Harry Wilson og Sheyi Ojo var involvert da Cardiff tapte på hjemmebane mot Nottingham Forest. Wilson ble byttet ut da Ojo kom inn etter 71 minutter i kampen som endte 0-1. Cardiff er nå fire poeng bak playoff med en kamp mer spilt, og kan trolig se langt etter Premier League-spill neste sesong.

Det ble heller ingen god dag for Harvey Elliott og Blackburn. De tapte 1-0 borte mot tabelljumbo Wycombe. Elliott spilte 72 minutter før han ble byttet ut. 

I League One gikk det bedre. Adam Lewis startet og spilte 71 minutter da Plymouth slo AFC Wimbledon 1-0. Liam Millar fikk en halv omgang som innbytter da Charlton slo Doncaster 1-0 på bortebane.

Fre. 02.04. 09:27Husker du denne utrolige Arsenal-kampen?

Syv mål ble scoret i denne thrilleren på Emirates i 2016.

For hjemmelaget nettet Theo Walcott, Callum Chambers og Alex Oxlade-Chamberlain. Sistnevnte har byttet side siden den gang.

Liverpools mål ble satt inn av Philippe Coutinho, Adam Lallana og Sadio Mané.

Fra lagene som startet oppgjøret, er det kun Héctor Bellerín, Mohamed Elneny og Rob Holding som fortsatt er igjen i Arsenal. 

For de røde er Firmino, Mané, Wijnaldum og Henderson fortsatt sentrale brikker i laget.

Tor. 01.04. 12:55Åpner for fornyelse av sesongkort

Fra 7. april til 24. mai vil det åpnes for fornyelse av sesongkort på Anfield, melder liverpoolfc.com. Supportere som ikke har mulighet til å gå på kamp neste sesong kan be om et år med sesongkort-ferie. 

Det er nå smarttelefonen som fungerer som billett på Anfield, og supportere vil ha mulighet til å gi billettene sine til opptil seks venner og familiemedlemmer. 

Det legges opp til fulle tribuner fra starten av 2021/22-sesongen i august.

Les mer på Liverpools offisielle nettside.

Tor. 01.04. 11:18Arsenal-duo kjemper for å rekke Liverpool-kampen

Mikel Arteta kom på torsdagens pressekonferanse med skadenytt foran lørdagens kamp mot Liverpool i Premier League. Arsenal har ingen store skadeproblemer, men de to ungguttene Bukayo Saka og Emile Smith Rowe må kjempe for å bli klare til kampen.

Arteta sier at Saka, som måtte stå over landskampene, føler seg bedre, men fremdeles trener alene. Smith Rowe reiste hjem fra samlingen med U21-landslaget og skal undersøkes senere torsdag.

Tor. 01.04. 10:45Skadetrøbbel for Real Madrid

Fire av Real Madrids førstelagsspillere er fremdeles ikke tilbake i trening. 

På onsdagens trening var verken Toni Kroos, Eden Hazard, Federico Valverde eller Dani Carvajal å se. 

Klubben selv melder at spillerne jobber med å komme tilbake i spill. Hazard kommer ikke til å rekke tirsdagens kamp mot Liverpool, men de tre andre håper å bli kvitt sine skader i tide, melder Liverpool Echo.

31.mar 18:16Kveldens første av 15 VM-kvalifiseringskamper i gang

Armenia - Romania med avspark 18:00 åpner kvelden.

Samme tid startet England U-21 sin kamp mot Kroatia. Curtis Jones starter og Crystal Palaces Eberechi Eze har sendt engelskmennene i føringen.

Resten av kampene spilles 20:45. 

Andy Robertson, Xherdan Shaqiri, Kostas Tsimikas og Thiago Alcântara er blant de røde du kan forvente å se.

31.mar 14:09Daniel Agger blir trener

Daniel Agger har sammen med Lars Jacobsen tatt over som trener for den danske 1. divisjonsklubben HB Køge. Det melder klubben selv onsdag.

– Tanken om å vende tilbake til en ny rolle i fotballen og teste seg har modnet seg det siste året. HB Køge er det perfekte stedet for meg å starte, sier Agger. 

Agger spilte for Liverpool fra 2006 til 2014, før han vendte hjem og avsluttet karrieren i Brøndby. Han har siden etablert seg i kloakkbransjen med firmaet KloAgger. I tillegg har han startet The Agger Foundation, et veldedighetsfond. 

31.mar 12:41Jotas fantastiske Portugal-tall

Whoscored.com har i dag lagt ut tall som viser hvordan Diogo Jotas karriere på landslaget har vært så langt, og tallene er meget imponerende. På bare fem landskamper fra start har han scoret seks mål og levert to målgivende pasninger. 

Han scoret to mål mot Serbia i helgen, før det ble en ny scoring mot Luxembourg tirsdag. Totalt står Jota med tolv kamper for Portugal.

31.mar 10:30Fem røde skal i aksjon på siste dag av landslagsoppholdet

Det nærmer seg endelig klubbfotball igjen etter et opphold på grunn av landskamper. I kveld spilles de siste kampene før spillerne igjen reiser hjem til klubbene, og det er flere Liverpool-spillere som skal i aksjon. 

Klokken 18 skal Curtis Jones og Englands U21-landslag se om de kan redde håpet i EM etter å ha tapt de to første kampene. Jones har kun blitt benyttet som innbytter så langt. 

Klokken 20.45 er det duket for ny runde i europeisk VM-kvalifisering:

  • Thiago og Spania møter Kosovo på hjemmebane. Midtbanespilleren har kommet inn fra benken de to første kampene. 
  • Andy Robertson er ventet å spille sin tredje 90-minutter på seks dager når han skal lede Skottland ut mot Færøyene. 
  • Kostas Tsimikas spilte 80 minutter mot Spania før han slet med en skade og ble sittende på benken i privatlandskamp mot Honduras. I kveld skal Hellas møte Georgia i VM-kvalik.
  • Xherdan Shaqiri har imponert stort med en scoring og to målgivende pasninger for Sveits. Det kan bli mer å juble for når de møter Finland i kveld.
30.mar 22:46Tre mål med hodet på de to siste kampene!

Diogo Jota er litt av en hodespesialist. To minutter på overtid i første omgang mot Luxembourg utlignet han til 1-1, og gjorde sitt tredje mål med hodet på Portugals to siste kamper.

24-åringen har nå seks mål på ti landskamper for Portugal.

30.mar 22:13Gini med både scoring og assist

Nederland knuser Gibraltar på bortebane, og leder 5-0 en snau halvtime før slutt.

Georginio Wijnaldum hadde den målgivende pasningen på Nederlands første mål, og gjorde selv det fjerde.