BLIR: Raphael Honigstein tror Jürgen Klopps tid i Liverpool bare er i starten.

– Klopp er ikke en sånn type som ser seg rundt etter en ny utfordring

Raphael Honigstein fulgt Jürgen Klopps karriere fra starten, og tror vi bare har sett starten.


Fredag 07.06.2019 16:36 Arild Skjæveland askjaeveland

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.