BLIR: Raphael Honigstein tror Jürgen Klopps tid i Liverpool bare er i starten.

– Det er ingen grunn til å frykte at Klopps tid i Liverpool går mot slutten

Raphael Honigstein fulgt Jürgen Klopps karriere fra starten, og tror vi bare har sett starten.


Fredag 07.06.2019 16:36 Arild Skjæveland askjaeveland

Bli medlem Logg på

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.


Pluss sak

Ny bruker? Login

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.