– Dette er massivt for klubben

Alexander-Arnold er tydelig på hva Liverpool må gjøre i Salzburg.

28. nov 2019 kl 18.31 Kenneth Baraas

Liverpool reiser til Salzburg med visshet om at de mest sannsynlig trenger poeng for å ta seg videre til sluttspillet. Men Erling Braut Haaland og Salzburg har vist god form denne høsten, også i Mesterligaen, og Trent Alexander-Arnold viser stor respekt overfor den østerrikske klubben.

– Vi vet at vi er et sterkt lag som slo dem på Anfield. Vi må dra dit og få et resultat, og det er det vi håper på å gjøre, sier 21-åringen.

– Det er det som vil være målet vårt, å komme videre til sluttspillet og pushe på videre derfra.

Høyrebacken understreker hvor viktig det er for klubben å gå videre. I forrige sesong ble Champions League-gruppa også avgjort i siste runde, som ga en fantastisk reise videre til Madrid.

– For klubben er det massivt, og vi vet at vi har en stor kamp foran oss.

DØDBALL:
DØDBALL:  Liverpool måtte ty til corner for å score.

Løsnet i andre omgang

Med seier mot Napoli, ville Liverpool blitt gruppevinner samt sikret avansement til sluttspillet, men engelskmannen peker også på det positive etter gårsdagens 1-1-kamp.

– Selvsagt vil vi vinne så mange kamper som mulig, og vi var ikke i stand til å gjøre det i kveld.

– Vi innehar fremdeles en sterk posisjon i gruppa, og vi vet at vi har en kamp til for å sikre avansement. Det vil bli en vanskelig prøvelse for oss, men vi er på et solid sted akkurat nå med laget.

Liverpool bedret spillet sitt i den andre omgangen, og Trent påpeker hva som var grunnen til akkurat det.

– Vi flyttet ballen mye raskere, og vi skapte noen flere sjanser. De la seg enda lavere, så da ble det mer plass for oss på dere halvdel.

Savnet av Alexander-Arnold var tydelig i den første omgangen, dynamikken i laget endret seg til det bedre med innbyttet av Alex Oxlade-Chamberlain, og Liverpool så enda mer farlige ut da Trent kom innpå.

– Det var vanskelig å skape sjanser, og vi måtte score fra en dødball, men til syvende og sist er vi glade for å ta med oss ett poeng, avslutter høyrebacken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]