TIL TYSKLAND:  Philippe Coutinho fortsetter karrieren i Bayern München.

Bekreftet: Coutinho lånes ut til Bayern

Klubbene har bekreftet at brasilianeren skal spille i Bundesliga denne sesongen.

Det har ikke gått som Philippe Coutinho håpet i Barcelona. Etter halvannen sesong på Camp Nou lånes han nå ut til Bayern München for den kommende sesongen.

Det bekrefter Bayern i en pressemelding fredag kveld. Spilleren vil komme til München i en av de kommende dagene for å skrive under og ta den medisinske sjekken, men alt er i boks mellom de to klubbene.

Lån med opsjon på kjøp

Barcelona betalte store penger for brasilianeren da de kjøpte ham fra Liverpool i januar 2018. Overgangssummen kunne stige til 142 millioner pund - en klubbrekord med god margin for Liverpool, og den dyreste overgangen noen gang med en engelsk klubb involvert.

– Jeg vil gjerne takke FC Barcelona. Det er så klart noen detaljer som fortsatt mangler, men vi er veldig glade for at vi kan hente denne spilleren til Bayern, sier sportsdirektør Hasan Salihamidzic i pressemeldingen.

Den spanske avisen Mundo Deportivo rapporterer at tyskerne betaler mellom 15 og 20 millioner euro for å låne 27-åringen denne sesongen. Opsjonen på kjøp skal være på rundt 120 millioner euro, dersom tyskerne ønsker å sikre seg spilleren permanent neste sommer.

Bayern er, som Liverpool, førsteseedet i gruppespillet i Champions League - så det blir ikke et gjensyn med Coutinho før tidligst i en eventuell åttendedelsfinale denne sesongen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+