TIL BAYERN:  Det ser ut til at Philippe Coutinho skal spille for Bayern München denne sesongen.

Coutinho er på vei til tysk fotball

Brasilianeren skulle egentlig ha vært i troppen for Barcelonas ligaåpning fredag kveld.

Fredag kveld spilles den første kampen av årets La Liga-sesong. Der tar Athletic Bilbao imot Barcelona, og Philippe Coutinho var bekreftet med i den opprinnelige troppen.

Han kommer ikke til å komme på banen på San Mames, og er nå ute av troppen. Grunnen er at han nærmer seg en overgang til ny klubb. Og det er ikke den klubben det var forventet at han skulle ende opp i.

Lånes ut

De fleste forventet at Coutinho, som ble solgt for 142 millioner pund fra Liverpool til Barca så sent som i januar 2018, skulle ende opp i Paris Saint-Germain. Barcelona er desperate etter å få tak i Neymar, og det var ventet at de ville bruke 27-åringen som en del av pakken pluss en god del millioner euro for å få tilbake sin tidligere spiller.

Nå rapporterer Guillem Balague og spansk presse at Coutinho er på vei til Bayern München, i en låneavtale som snart kan bli bekreftet.

Christian Falk, som dekker Bayern München for Bild og har veldig god greie på hva som skjer i den tyske storklubben, melder at en talsmann for Barcelona har bekreftet at de to klubbene har kommet til enighet om en avtale som tar spilleren til Allianz Arena.

Coutinho ble tilbudt til en rekke Premier League-klubber, deriblant Liverpool, Manchester United, Arsenal og Tottenham - og Spurs skal ha vært nærmest en avtale. Det ble det ingenting av, og nå ser han ut til å fortsette karrieren i Bundesliga.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+