IKKE MED:  Alisson Becker er ikke med i Brasils landslagstropp.

Alisson er ikke med i Brasil-troppen

Men hovedpersonen selv sier at han er på bedringens vei.

Sesongen har akkurat startet, men det nærmer seg allerede den første landslagspausen. Brasil skal til USA for å møte Colombia og Peru - og det blir uten Alisson Becker. Ederson fra Manchester City, Ivan fra Ponte Preta og Weverton fra Palmeiras er de tre målvaktene Tite tar med seg til statene.

Brasils førstemålvakt har en leggskade, og den eneste meldingen som har kommet fra Liverpool er at det er snakk om uker - uten at de har vært mer konkret på når han vil være tilbake.

Tidligere i dag svarte Alisson på en tweet fra en supporter som lurte på om han var på bedringens vei, hvorpå han svarte: «Ja, kompis, det blir bedre hver dag!». På onsdag la han ut et bilde av at han så UEFA Super Cup-finalen mot Chelsea med venstrebeinet i en beskyttelsesstøvel.

Fabinho er med igjen

En av de store overraskelsene da Tite tok ut sommerens Copa America-tropp var at Fabinho ikke ble tatt ut.Nå er midtbanespilleren tilbake i troppen. Også Roberto Firmino skal være med til USA.

Hele troppen:

Målvakter: Ederson (Manchester City), Ivan (Ponte Preta), Weverton (Palmeiras).

Forsvar: Alex Sandro (Juventus), Dani Alves (São Paulo), Militão (Real Madrid), Fagner (Corinthians), Jorge (Santos), Marquinhos (PSG), Thiago Silva (PSG), Samir (Udinese).

Midtbane: Allan (Napoli), Arthur (Barcelona), Casemiro (Real Madrid), Fabinho (Liverpool), Paquetá (Milan), Philippe Coutinho (Barcelona).

Angrep: Bruno Henrique (Flamengo), David Neres (Ajax), Roberto Firmino (Liverpool), Neymar (PSG), Richarlison (Everton), Vinicius Jr. (Real Madrid).

Brasil møter Colombia i Miami 6. september, og Peru i Los Angeles 10. september. Den første kampen etter landslagspausen er hjemme mot Newcastle 14. september.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+