LINKES:  Nicolas Pépé linkes til Liverpool.

Benekter igjen at det har vært samtaler om Pépé

Mohamed Bouhafsi hevder at de helrøde fortsatt er med i jakten. Det avkreftes fra LFC.

Mohamed Bouhafsi er et kjent navn når det kommer til overganger. Den franske journalisten dekker fotball for RMC Sport, og har et godt rykte i visse kretser.

Fra lokale journalister som følger Liverpool har det blitt hevdet at Nicolas Pépé ikke er en spiller de helrøde har på handlelisten denne sommeren - men Bouhafsi sier motsatt.

I et intervju med Get French Football News sier han at de to klubbene er i samtaler.

– Dette er en 80 millioner euro-situasjon - så det er en situasjon som tar tid og trenger ro. Det jeg kan si, er at det er veldig konkrete diskusjoner med Liverpool. Diskusjoner som ikke en gang blir benektet av Lille. I Lille benekter de ikke den konkrete interessen og samtalene fra og med Liverpool, sier han i intervjuet.

– Jeg vet at Jürgen Klopp er fan av Nicolas Pépés profil. Han har mye fart, og er laget for å spille i England med raske overganger, og en eksepsjonell evne til å kontre. Det har vært diskusjoner med Liverpool, som har en stor interesse. Det andre jeg vet, er at Nicolas Pépé er i Afrikamesterskapet, og ønsker noen dager for å ta en avgjørelse.

– Liverpool har ikke benektet deres interesse. Jeg vet at Bayern München fortsatt følger situasjonen tett, selv om ivorianeren ikke er nummer én på deres ønskeliste.

Avkreftes - igjen

Melissa Reddy i ESPN har vært i kontakt med Liverpool FC om de nye rapportene.

Klubben skal ha omtalt det som «ren løgn» at de har vært i samtaler med Lille om å kjøpe spilleren. Tidligere denne måneden skal Michael Edwards ha vært i kontakt med Lille-manager Christophe Galtier og sagt at klubben ikke hadde interesse for spilleren.

Pépé scoret 23 mål og hadde 12 målgivende for Lille forrige sesong. Lille kvalifiserte seg for neste års Champions League. Nå er han i Afrikamesterskapet, der han representerer Elfenbenskysten. Deres neste kamp er fredag kveld mot Marokko. Det er ventet at han vil si noe om sin fremtid på lørdag.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+