Bobby Duncan blir solgt i dag

18-åringen er på vei til Fiorentina.

2. sep 2019 kl 08.58 Arild Skjæveland

Det var mye dramatikk rundt Bobby Duncan i forrige uke, etter at hans agent Saif Rubie gikk ut mot Liverpool-ledelsen. Agenten fikk mye motbør på Twitter etter det åpne brevet han la ut, og slettet etterhvert Twitter-kontoen sin.

Nå ser det ut til at spiller og agent likevel får det de ønsket seg - en overgang bort fra Liverpool FC.

Ifølge Sami Mokbel i Daily Mail kommer 18-åringen til å signere en treårskontrakt med Fiorentina før overgangsvinduet stenger i dag.

Til medisinsk sjekk

Klubben har gitt spissen tillatelse til å diskutere personlige betingelser og ta den medisinske sjekken hos Serie A-klubben. Det europeiske overgangsvinduet stenger ved midnatt.

Dersom det ikke skulle skje noe i siste liten, kommer han til å signere for Fiorentina i dag.

De helrøde har avslått to forespørsler om lån av angriperen, men det at det nå er snakk om en permanent overgang skal være hovedgrunnen til at det har vært et gjennombrudd i forhandlingene over helgen, ifølge Daily Mail-journalisten.

Det er bare litt over 12 måneder siden Duncan kom til Liverpool for £200.000. Han spilte 43 kamper for U23, og U19/18-lagene det året han var i klubben.

2 millioner euro

James Pearce i Athletic og Paul Joyce i The Times rapporterer nå at overgangssummen vil ligge på 2 millioner euro (£1,81m), etter at Fiorentina la inn et nytt og forbedret bud i helgen.

Liverpool vil ha krav på 20 prosent av et eventuelt videresalg.

Fiorentinas første forespørsler skal ha vært lån ut sesongen og ingen forpliktelse om kjøp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]