Klopp kommer ikke til å instruere Salah til å sentre oftere

– Det er spillerens frihet. Guttene må selv ta disse avgjørelsene.

1. sep 2019 kl 23.58 Arve Vassbotten

Til tross for en sterk seier mot Burnley, har Sadio Manés irritasjon på Mohamed Salah fått mye oppmerksomhet i etterkant.

Klopp var også selv irritert på Salah underveis i kampen, da han ikke spilte til Roberto Firmino ved en anledning, skriver Liverpool Echo.

Manageren har likevel ikke noen planer om å ta opp situasjonene med sin storscorer.

– Spillernes frihet

– Jeg kunne ha beskrevet fem eller seks situasjoner der alle tenkte: «spill ballen, spille ballen, spill ballen», og der han isteden scoret. Det er spillerens frihet. Guttene må selv ta disse avgjørelsene, om de skal sentre eller om de ikke skal det.

– Vi kan gjøre slike feil. Du kan miste ballen, bomme på ballen eller noen ganger ikke se lagkameraten din. Det er ikke det at du ignorerer han. Noen ganger ser det ut for oss som at han må se den andre, men det er ikke alltid sånn, påpeker Klopp.

– Dette er ikke noen stor utfordring, men man kan alltid få slike ting med en spiss. Hva man gjør avhenger av situasjonen.

Lar det ligge

– Vi vil med hundre prosent sikkerhet la det ligge, fordi vi vant 3-0 og alle drar i ulike retninger. Om en uke tror jeg ikke at jeg vil snakke om det igjen, insisterer Klopp.

Jordan Henderson mener på sin side at spillerne trenger å krangler litt fra tid til annen.

– Det går bra med Sadio, han er bra gutt. Dette handler bare om at vi presser hverandre hele tiden, og jeg tror det er viktig. Vi ønsker alle å gjøre det bedre, vi ønsker alle å utvikle oss, og vi står hverandre nær og jeg tror vi kan håndtere det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]