– Mané spøkte og lo da han kom i garderoben

Jordan Henderson mener spillerne trenger litt krangler fra tid til annen.

1. sep 2019 kl 14.11 Arve Vassbotten

Sadio Mané måtte roes ned på benken etter at han ble byttet ut mot Burnely, og tydeligvis var irritert på at Mohamed Salah valgte å skyte selv isteden for å spille fri senegelaseren i en situasjon noen minutter tidligere.

Jürgen Klopp sa etter kampen at alt var greit, og at det hadde roet seg.

– Viktig å presse hverandre

Mané gikk selv rett forbi pressen etter kampen, men kaptein Jordan Henderson svarte på spørsmål om situasjonen.

– Det går bra med Sadio, han er bra gutt. Dette handler bare om at vi presser hverandre hele tiden, og jeg tror det er viktig. Vi ønsker alle å gjøre det bedre, vi ønsker alle å utvikle oss, og vi står hverandre nær og jeg tror vi kan håndtere det.

– Jeg vet for å være herlig ikke helt hva som utløste det. Jeg forstod det ikke helt først, men da han kom inn i garderoben lo han og spøkte, sier Henderson til Goal.com.

Kapteinen skryter også av hvordan Mané spilte i kampen, der han også scoret ett mål.

– Han spilte veldig bra igjen. Han og Firmino var veldig gode på å vinne andreballene. Han hadde en fantastisk kamp. Som jeg har sagt, vi presser hverandre til å bli bedre. Vi ønsker å bli bedre hele tiden, og jeg liker at det er slik fra tid til annen. Jeg tror vi trenger det, sier Henderson.

– Setter standarden for oss selv

Henderson vil ikke være med på at Liverpool har satt standarden for alle andre lag i Premier League slik de har spilt i starten.

– Vi setter ikke standarden for noen andre, vi setter den for oss selv. Det er det vi ønsker å gjøre. Vi ønsker å vinne hver eneste uke, vi ønsker å yte hver eneste uke og det er vanskelig siden det er så mange gode lag i Premier League og i Europa. Det er veldig vanskelig.

– Vi møter nye tester hver uke, og det handler om å gi alt hver gang vi går på banen, og så får vi se hvor vi er på slutten av sesongen. For meg handler det bare om å konsentrere seg om det vi trenger å gjøre. Vi har vært veldig modne i måten vi har spilt på, spesielt i bortekamper.

– Ekstraordinær Firmino

Etter Burnley-kampen la Jürgen Klopp spesielt vekt på at Liverpool vant så mange andreballer, det er et syn som også deles av Henderson.

– Jeg synes vi gjorde «drittjobbene» veldig bra. Vi jobbet ekstremt hardt defensivt for å vinne andreballer, som er viktig mot Burnley.

– De to spissene er veldig fysiske, men jeg synes vi håndterte dem veldig bra. Framover på banen så vi bra ut til tider, og scoret noen herlige mål. Det var en veldig god kamp.

Roberto Firmino har nå scoret 50. seriemål for klubben.

– Han er en veldig viktig spiller for oss. Det er ekstraordinært det han gjør for laget, defensivt, målene, målgivende og som oppspillspunkt. For en spiller han er!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]