Jamie Carragher: – Synes Fabinho er den beste i serien i den posisjonen

I starten av fjorårssesongen slet Fabinho de gangene han fikk sjansen. Slik er det definitivt ikke lenger.

1. sep 2019 kl 16.18 Arve Vassbotten

– Jeg synes faktisk han er den beste i Premier League i den posisjonen nå, uttalte Jamie Carragher om Fabinho etter lørdagens kamp mot Burnley.

«Leverer en fantastisk kamp i den dype midtbane-rollen. Er alltid aggressiv i presset, noe som både fører til flere gunstige gjenvinninger av ball, og noen frispark mot. Gir ikke Burnley sine spillere rom på midtbanen», står det i vår spillerbørs etter kampen, der Fabinho fikk 8.

Største forbedring fra i fjor

Carragher mener Fabinho nå er den beste defensive midtbanespilleren i Premier League.

– Fernandinho ser ut til å falle ut av Citys lag, og Rodri har akkurat kommet inn. Fra han kom inn på laget ved juletider kan man argumentere for at han var Liverpools beste spiller sist sesong, hevdet Carragher videre.

– Akkurat nå synes jeg han er den beste i den posisjonen. Han hadde en vanskelig start, men det er der Liverpool har forbedret seg denne sesongen. I starten av forrige sesong spilte de bra, men de hadde ikke Fabinho.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]