Januar 2018

Ons 1255Bayern og Liverpool vil kjempe om Pulisic

Både Liverpool, Bayern München og Manchester United skal være interessert i å hente Borussia Dortmunds Christian Pulisic til sommeren. Liverpool har lenge vært linket til spilleren, mens Bayern visstnok skal ha han på radaren som en fremtidig erstatter for Arjen Robben og Franck Ribery.
Calcio Mercato

Tir 1759PSG går for Oblak?

Liverpool er blant klubbene som linkes til Atlético Madrid-keeper Jan Oblak (25), men nå skal Paris Saint-Germain ha gjort sloveneren til sin hovedprioritet foran sommervinduet.

Målvaktens agent hevdes å være i samtaler med parisernes sportsdirektør, og de vil friste Oblak med 14 millioner euro i årslønn samt 10 millioner euro i signeringsbonus.

Paris United / Get French Football News

Tir 1631– Kan få 15 millioner pund for Markovic

Swansea, som ligger sist på tabellen, er i forhandlinger med Liverpool om en permanent overgang for Lazar Markovic, som kun har spilt en drøy time for klubbens U23-lag denne sesongen.

Ifølge nettstedet Football Insider reiser 23-åringens agent til UK for å få en avtale på plass, og de røde ønsker å få mest mulig igjen av de 20 millioner pundene han kostet fra Benfica i 2014. Journalist Pete O’Rourke skriver på nettsiden at det skal dreie seg om en overgang verdt rundt 15 millioner pund. Transfervinduet stenger ved midnatt onsdag kveld.

West Bromwich og tyske Wolfsburg har også vist interesse for kantspilleren, melder Telegraph.

Football Insider

Tir 0912Utelukker Lemar-salg i januar

Thomas Lemar kommer til å bli i Monaco til etter sesongen. 100 prosent sikkert, sier Monacos visepresident Vadim Vasiljev i et intervju med radiostasjonen RMC.

Det sa visepresidenten samme dag som Jürgen Klopp kunne fortelle at det var umulig å erstatte Coutinho i dette overgangsvinduet.

Om Liverpool eller Arsenal kommer med et stort bud før vinduet stenger? Det er ikke relevant. Vi kommer til å si nei, fordi intensjonen vår er tydelig: Uten viktige spillere som Lemar kommer vi ikke til å ha suksess, forklarer visepresidenten.

RMC

Tor 2333– La inn bud på Pastore - men spilleren sa nei

Både Liverpool og Tottenham skal ha lagt ut bud på mellom 25 og 40 millioner euro for Javier Pastore fra Paris Saint-Germain, men spilleren sa nei. Han vil ikke til Premier League. Det skriver transferguru Gianluca Di Marzio.

Den tidligere Palermo-spilleren ønsker seg tilbake til Serie A, og hans agent er nå i Milano for å se om han kan få til en overgang.

PSG ønsker bare et salg av den argentinske landslagsspilleren i januar, mens Inter ønsker et lån med opsjon på kjøp – lignende hva de har blitt linket til med Daniel Sturridge.

Tor 1512Juventus føler seg trygge

Juventus føler seg trygge på at Emre Can blir deres spiller til sommeren. Midtbanespilleren har tatt Juve-ledelsen i hånden på at han vil signere en fireårskontrakt med opsjon på et femte år, verdt 5 milliioner euro per sesong. Alle detaljer i avtalen er verbalt avtalt. Tyskerens advokater håndterer alt, og Juve forventer at Liverpool-spilleren vil sette navnetrekket sitt på kontrakten innen kort tid.
Calciomercato

Tor 1505Adam Bogdan er Leeds-aktuell

Leeds kan miste keeper Andy Lonergan til Sunderland i dette transfervinduet, og Yorkshire-klubben har Liverpools Adam Bogdan i kikkerten som en mulig erstatter de kan hente på lån.
Yorkshire Evening Post

Tor 0821Går glipp av Vanheusden i denne omgang

Liverpool ser ut til å gå glipp av Inter-talentet Zinho Vanheusden - i alle fall i denne omgang. Anfield-klubben ønsket å sikre seg den 18 år gamle midtstopperen, men Inter har bestemt seg for å låne ham ut til Standard Liege. Det betyr at Jürgen Klopp må se seg om andre steder etter defensive forsterkninger.
Sky Italia

Tor 0814Blir i Charlton ut sesongen

Ezri Konsa ser ut til å bli værende i Charlton ut sesongen, da både Liverpool og Everton vegrer seg for å betale de fem millioner pund som London-klubben forlanger for forsvarsspilleren. Den engelske U20-landslagsspilleren har kontrakt med Charlton til 2020.
Daily Mail

Ons 0024Ikke helt ute av kampen om Aubameyang

Liverpol er fortsatt med i kampen om Pierre-Emerick Aubameyang, selv om Arsenal nå er store favoritter til å sikre seg Borussia Dortmund-spissen. Arsenal har vært i samtaler med Bundesliga-klubben om å signere Aubameyang som erstatter for Alexis Sanchez, som forsvant til Manchester United.
Daily Star

Tir 2225Har startet samtaler med brasilianer

Liverpool har startet samtaler om en overgang for Gremio-angriperen Luan. Den brasilianske landslagsspilleren har en utkjøpsklausul på 18 millioner euro i sin kontrakt med det brasilianske mesterlaget. Luan scoret åtte mål på tolv kamper da Gremio vant Copa Libertadores i 2017, og 24-åringen ble kåret til turneringens beste spiller. Luan kan spille både som spiss og som hengende spiss.
Yahoo! Sport

Tir 0929– Ønsker Sturridge som Dzeko-erstatter

AS Roma er i ferd med å selge Edin Dzeko til Chelsea, og ønsker seg Daniel Sturridge som erstatter.

Det hevder tabloidavisen Daily Star- så med den kilden kan en foreløpig ta det med en klype salt.

Romas spillerrekruttering styres av Monchi, som kommenterte Dzeko-situasjonen i helgen.

– Dersom Dzeko forlater Roma vil vi kjøpe en annen spiller, skal han ha sagt.

Liverpool har satt en overgangssum på 25 millioner pund for spilleren, som har blitt linket til Inter og Sevilla. Ifølge Guillem Balague er det kun Inter som er et alternativ per i dag.

Man 1855Merseyside-klubbene kjemper om Konsa

League One-klubben Charlton er villig til å selge sin 20 år gamle midtstopper Ezri Konsa om noen legger fem millioner pund på bordet. Kampen om den engelske U20-landslagsspilleren står nå tilsynelatende mellom Merseyside-klubbene Everton og Liverpool. Everton er i førersetet etter at de sendte sjefsspeider Martyn Glover for å se Konsa i aksjon mot Blackburn i forrige måned.
Mirror

Man 1308– Inter eller Liverpool

Det blir rapportert at Daniel Sturridge aller helst ønsker seg til Sevilla og La Liga - men den spanske klubben Liverpool har møtt to ganger denne sesongen, har ikke kommet med noe tilbud. Det rapporterer Guillem Balague på Twitter

Liverpool ønsker å beholde spissen, og har topp fire i Premier League, samt FA cup og Champions League denne våren.

Anfield-klubben har satt en prislapp på 25 millioner pund for spissen, og så langt er det bare Inter som har kommet på banen. De ønsker en låneavtale som kan ende i permanent avtale til sommeren.

Det er spilleren selv som ønsker seg bort, for å ha mulighet til å spille seg inn i Gareth Southgates VM-tropp.

Lør 2207Bayern og Man City melder seg på i Can-kampen

Emre Cans tidligere klubb Bayern München skal ha et ønske om å kapre Emre can når kontrakten hans går ut til sommeren, i hard konkurranse med Juventus og mens det fortsatt forsøkes å få til en løsning med Liverpool. Pep Guardiola var manager for Can en kort periode i Bayern, og også hans nye klubb Man City skal nå ha vist interesse.

Tuttosport

Lør 1047Kan James bli Coutinho-erstatter?

James Rodriguez er inne i sitt første av to år på lån fra Real Madrid til Bayern München. Men etter at Bayern signerte Leon Goretzka, kan Rodriguez bli overflødig i den tyske klubben til sommeren og dermed kobles 26-åringen nok en gang til Liverpool. Real Madrid skal ha ønske om å tjene inn igjen det meste av de £70m de betalte for colombianeren etter forrige VM.
Liverpool Echo

Lør 1035Leder kampen om Konsa

Liverpool leder angivelig kampen om å signere Charltons unggutt Ezri Konsa. Også Everton og Arsenal skal være interessert i spilleren som var med å vinne VM med U20 sist sommer.

– Han er den beste unge midtstopperen i landet, det er ingen bedre enn han og det er et faktum, har Charltons manager Karl Robinson sagt om han.

20-åringen har spilt 24 kamper i League One denne sesongen.
Mirror

Fre 2353Fikk kald skulder av Stoke

Liverpool sto klare til å betale 40 millioner pund for Stoke-keeper Jack Butland, men ble bedt om å glemme det. Den nye Stoke-manageren, Paul Lambert, akter ikke å gi slipp på 24-åringen mens klubben kjemper for å unngå nedrykk.
Express

Fre 2326Liverpools prisforlangende er et problem

Inter er fortsatt i samtaler med Liverpool om Daniel Sturridge. De ønsker å komme til enighet med den engelske klubben, men hinderet akkurat nå er prisen på opsjonen for kjøp på 40 millioner euro. Inter foreslår 20-25 millioner euro. Serie A-klubben er skeptisk til å betale 40 millioner euro på grunn av spillerens alder og det faktum at hans kontrakt løper ut om halvannet år. Roma er også interesserte i Liverpool-spissen dersom de mister Edin Dzeko til Chelsea.
gianlucadimarzio.com

Fre 2316Tar opp kampen med Man Utd om Bale

Liverpool har kastet seg inn i kampen med Manchester United om å hente hjem Real Madrids Gareth Bale. 28-åringen har slitt med skader i sin spanske klubb, men Jürgen Klopp er villig til å ta risikoen med å hente en skadeplaget spiller til Anfield. Liverpool er klare til å betale 100 millioner euro for den tidligere Tottenham-spilleren. Det tilsvarer 88 millioner pund.
Don Balon

Fre 1919Jones får dra

Bolton, Wigan og Bradford viser interesse for Liverpools unge midtstopper Lloyd Jones. Anfield-klubben vil ikke stikke kjepper i hjulene for en permanent overgang for 22-åringen fra Plymouth.
Liverpool Echo

Fre 1621Inn i kampen om nord-koreaner

Liverpool har kastet seg inn i kampen med Tottenham og Juventus om Cagliaris unge nord-koreaner Kwang Song-Han. 19-åringen har gjort sju mål på 17 kamper for Perugia på andre nivå i Italia. Cagliari verdsetter spissen til 20 millioner euro.
Tuttosport

Fre 1608Hoffenheim viser interesse for Markovic

TSG Hoffenheim viser interesse for Liverpools midtbanespiller Lazar Markovic. En låneavtale med opsjon på kjøp av serberen virker som den mest sannsynlige løsningen.
Sky Germany

Ons 1026Grujic nærmer seg Cardiff

Marko Grujic har fått få sjanser for Liverpool denne sesongen, og Jürgen Klopp er nå villig til å låne ut 21-åringen for å gi ham mer kamperfaring i England. Dermed vil han sannsynligvis bli lånt ut til en Championship-klubb i andre halvdel av sesongen, skrev Echo tirsdag. Ifølge nye opplysninger er Cardiff det mest sannsynlige stoppestedet for serberen. Også Middlesbrough skal ha vist interesse.
Daily Mail

Tir 1823Kan igjen bli Reina-konkurrent

I helgen bekreftet Jürgen Klopp at Loris Karius var klubbens nye førstekeeper, og Simon Mignolet var tidlig ute og kommenterte situasjonen. Nå linkes han til Serie A-klubben Napoli, som fra før har Pepe Reina i sine rekker.

Den belgiske avisen Het Niewsblad hevder at italienerne er villig til å betale 20 millioner euro for å få belgieren til San Paolo.

Reina er inne i sine siste seks måneder av kontrakten i Napoli, og var i fjor sommer linket til Newcastle som ledes av Rafael Benítez.

Liverpool har blitt linket til målvakter som Alisson, Jan Oblak og Jack Butland, men det er først aktuelt til sommeren om en skal tro Liverpool Echo.

Tir 1436Forsnakket Bordeaux-manageren seg?

Bordeauxs Malcom har blitt koblet til Arsenal som en erstatter for Alexis Sanchez. Den 20 år gamle vingen har storspilt denne sesongen i Ligue 1 og har scoret sju mål og hatt fem assist på 19 kamper. Men selv om det er Arsenal som har blitt nevnt mest i forbindelse med spilleren, har nå spillerens egen managerJocelyn Gourvennec på merkelig vis dratt Liverpool inn i miksen.

– Jeg kan ikke nekte for at han blir fulgt av mange folk. Med Malcom tar jeg en dag av gangen. Han stiller seg selv spørsmål om hva som er best for han og for framtiden hans. Det er logisk, sa Gourvennec på en pressekonferanse før han fortsatte:

– Hvis Liverpool vil ha deg til å jobbe for dem i morgen, så drar du.

Om det er på bakgrunn av konkrete henvendelser eller om Liverpool ble brukt som et eksempel er ukjent. Men tidligere er ikke Liverpool linket til spilleren. Det sørget manageren for at de er nå ...

Man 1147– Avviste å betale £20M ekstra for å få Keita nå

I helgen ble det kjent av Naby Keita blir værende i RB Leipzig ut sesongen. Ifølge nye rapporter skal den tyske klubben ha krevd at Liverpool betalte 20 millioner pund ekstra for å få spilleren i januar. Det skal ha blitt for mye for Liverpool. Keitas agent Bjorn Bezemer skal ha vært i diskusjon med RB Leipzig til søndag.
BILD

Søn 1123Har ikke gitt opp håpet om Goretzka

Liverpool er fortsatt med i kampen om Schalkes midtbanespiller Leon Goretzka. Anfield-klubben tror ikke tyskeren har bestemt seg for hvor han skal spille neste sesong ennå, og håper at de kan kjøpe ham. Tidligere rapporter fra Tyskland tydet på at Bayern München hadde vunnet kampen om Goretzka, men det skal nå være etablert kontakt mellom Liverpool og spillerens representanter, og på Anfield tror man ikke en overgang for 22-åringen er en tapt sak ennå.
Mirror

Søn 1007Håper å sikre seg Martins på billigsalg

Liverpool er villige til å gi Gelson Martins en solid lønnsøkning for å sikre seg portugiseren i januar. 22-åringen har en utkjøpsklausul på 53 millioner pund i sin kontrakt, men Liverpool er kun villige til å betale rundt 26,5 millioner pund for Sporting Lisboa-stjernen. Liverpool er imidlertid villige til å gi Martins fem ganger så mye i lønn som han har i Lisboa-klubben. Det skal være snakk om 4,4 millioner pund i året, noe som blir rundt 84 000 pund i uken. Det er lite sannsynlig at Sporting Lisboa gir slipp på en av sine beste spillere midt i sesongen. Martins spiller hovedsaklig i en posisjon som høyreving, og har scoret ni mål på 29 kamper i alle turneringer denne sesongen.
Correio da Manha

Søn 0958Påstår at Liverpool vil ha tilbake Suso

Liverpool har lagt inn et første bud på AC Milans Suso, som er ønsket av Jürgen Klopp som Philippe Coutinhos erstatter. Suso er som kjent tidligere Liverpool-spiller som kom til Anfield-klubben i 2012, mens Brendan Rodgers var manager. 24-åringen fikk bare 14 ligakamper for Liverpool, og forlot klubben permanent for AC Milan i 2014. Suso har blomstret i Serie A, hvor han har etablert seg som en av de mest kreative spillerne i ligaen. Suso selv skal være lunken til en retur til Liverpool.
Tuttosport

Lør 2354Liverpool inn i kampen om Sanchez

Liverpool er klare til å ta opp kampen om Alexis Sanchez, men Manchester City er fortsatt favoritter til å sikre seg Arsenal-angriperen. Chelsea og Manchester United er også interesserte i chileneren, som står uten kontrakt til sommeren. Liverpool vil ikke ha noen problemer med å innfri Arsenals prisforlangende i januar, som er på 35 millioner pund, men de kan slite med å matche lønnstilbudet fra United og City. Sistnevnte er imidlertid ikke villige til å betale Arsenal mer enn 20 millioner pund i dette transfervinduet. United kan tilby Arsenal Henrikh Mkhitaryan som en del av betalingen.
Daily Star/Mirror/Sunday People

Fre 2305Hevder Keïta blir klar på søndag

Fotballjournalisten Chris Williams, som stort sett konsentrerer seg om Bundesliga, hevder tonen har snudd i Leipzig-leiren angående Naby Keïta

Ifølge Williams, mener kilder innenfor Leipzig-dørene at Keïta blir Liverpool-spiller allerede på søndag.

Skulle nyheten stemme, står den i sterk kontrast til torsdagens uttalelse fra Leipzig-leiren, sitert av BBC. Der uttalte den tyske klubben at det ikke var sannhet i spekulasjonene om en fremskyndet overgang, og at Keïta først vil bli Liverpool-spiller til sommeren.

Chris Williams via Twitter og BBC

Fre 1054Jakter Norwich-spiller

Liverpool jakter Norwich sin unge midtbanespiller James Maddison, som beskrives som den beste midtbanespilleren i England utenfor Premier League. Liverpool forsøkte å kapre spilleren også for et par år siden, da han var i Coventry, og Anfield-klubben har fortsatt 21-åringen i kikkerten. Tottenham og Southampton er også ivrige etter å sikre seg den engelske U21-landslagsspilleren, som tilbrakte forrige sesong på lån hos Aberdeen i Skottland.
Mirror

Tor 2327– Lar Keïta dra i januar om Liverpool blar opp

Torsdag var RB Leipzig-trener Ralph Hassenhüttl bastant på at klubben ikke kom til å la Naby Keïta dra i januar. Bild hevder imidlertid at dette bare er et spill for å presse opp prisen på midtbanespilleren.

Ifølge dem gir den styrtrike klubben slipp på Keïta dersom Jürgen Klopp blar opp 20 millioner euro ekstra – om lag 17 millioner pund – men at de heller ikke kommer til å godta noe mindre.

Keïtas skal allerede ha hodet på Merseyside, og han har blant annet begynt å prioritere engelsktimer fremfor tysktimer. Under torsdagens trening ble guineaneren sittende i en golfbil og drikke te mens lagkameratene trente, noe som setter ytterligere fyr på spekulasjonene.

Bild

Tor 2231Kent nærmer seg ny låneovergang

Sky Sports hevder at ligacup-semifinalist Bristol City nærmer seg en låneavtale for Ryan Kent. Sheffield United skal også ha vært interessert, men ifølge Sky er det Bristol City som ser ut til å trekke det lengste strået i kampen om Kents signatur.

Den dribleglade vingen fikk bare starte én kamp i Freiburg denne høste, og ble hentet tilbake til Liverpool nylig. Forrige sesong tilbragte han på lån i Barnsley, der han scoret tre mål på 44 kamper.

Tor 1538Huddersfield er en av flere klubber som vil låne Grujic

Huddersfield Town er en av flere klubber som har registrert sin interesse for å låne Marko Grujic. Grujic har fått bare tre kamper som innbytter i Premier League for Liverpool denne sesongen, og Jürgen Klopp er åpen for tanken om å låne ham ut for å få spille fast førstelagsfotball. Championship-klubben Aston Villa er også ekstremt interesserte i serberen, mens West Ham har også vist interesse.
ESPN FC

Ons 1355Påstår at Liverpool har møtt Dani Ceballos på hotell

Liverpool nærmer seg et kjøp av Real Madrids Dani Ceballos etter å ha møtt spilleren på et hotell. Man antar nå at Ceballos vil forlate Madrid-klubben for å bli Philippe Coutinhos erstatter i Liverpool. Midtbanespilleren har ikke fått mye spilletid etter at han kom til Santiago Bernabeu fra Real Betis i sommer. Spillerens agent har vært i samtaler med Liverpool, men fire andre klubber viser også interesse for ham.
Diario Gol

Ons 1236Ny mann på listen over Coutinho-erstattere

Liverpool har lagt Atalantas playmaker Alejandro Gomez til på ønskelisten over spillere som skal erstatte Philippe Coutinho. Argentineren er dødballekspert og har gjort sju mål denne sesongen. Atalanta-president Antonio Percassi har sagt at spilleren ikke er til salgs, da La Dea kemper for en europacup-plass.
Tuttosport

Ons 1220Favoritt til å bli Liverpool-keeper neste sesong

Jürgen Klopp vurderer å hyre inn den brailianske landslagskeeperen Alisson neste sesong. Roma-målvakten blir et av hovedmålene for Liverpool på transfermarkedet til sommeren.
UOL Esporte Futebol

Ons 0949Ønsker låneopphold i Inter

Daniel Sturridge ønsker et låneopphold i Inter denne vinteren og våren, da han frykter at han ikke kommer med i Englands VM-tropp på grunn av lite spilletid i Liverpool. Derfor har 28-åringen tilbudt sine tjenester til Serie A-klubben.
Tuttosport

Ons 0857Takket nei til City og Bayern

Emre Can har valgt Juventus som sin nye klubb, og takket i den sammenheng nei til tilbud fra den tyske storklubben Bayern München og Premier League-lederen Manchester City. Tyskerens kontrakt løper ut i sommer, og han forlater da Liverpool til fordel for Juventus.
Sky Italia

Ons 0832Vil forsøke seg på Aubameyang

Liverpool vil forsøke å stikke kjepper i hjulene for Borussia Dortmund-spissen Pierre Emerick Aubameyangs overgang til den kinesiske superligaen. Landslagsspilleren fra Gabon har vært sterkt linket til en overgang til Kina, hvor Guenghzou Evergrande og Beijing Guoan viser interesse for 28-åringen, og det snakkes om en overgang verdt 63,5 millioner pund. Men nå som Liverpool har masse penger å rutte med etter salget av Philippe Coutinho til Barcelona for 142 millioner pund, har Anfield-klubben kastet sine øyne på afrikaneren. Aubameyang har scoret 21 mål så langt denne sesongen, og har tidligere jobbet sammen med Jürgen Klopp i Dortmund.
LeSport10

Ons 0107– Real Madrid vil prøve seg på Salah

Real Madrid ønsker ikke å være noe dårligere enn erkerival Barcelona, og ønsker å respondere på den store Coutinho-signeringen. Derfor er de kongehvite interessert i toppscorer Mohamed Salah, som de vil forsøke å friste sørover til den spanske hovedstaden.
GianlucaDiMarzio.com

Tir 1425Honigstein tror Liverpool går for Pulisic i sommer

Den velrenomerte tyske fotballjournalisten Raphael Honigstein sa på The Totally Football Podcast at han blir veldig overrasket om Liverpool ikke gjør et helhjertet forsøk på å hente Christian Pulisic i sommer. 19-åringen er en spiller som Jürgen Klopp har sansen for, og Liverpools amerikanske eiere skal også være fans av den Pensylvania-fødte Borussia Dortmund-spilleren. Pulisic har kontrakt med Bundesligaklubben til 2020. Den offensive midtbanespilleren regnes som juvelen i kronen til amerikansk fotball, og ble kåret til årets spiller i 2017 på landslaget til USA. Pulisic ble født i USA, og har dobbelt statsborgerskap, da han også har kroatisk pass. Han har vært tilknyttet Dortmund siden han var 16 år gammel.
Teamtalk

Tir 1253Hevder Liverpool utløser utkjøpsklausulen til Strootman

Liverpool er villige til å betale utkjøpsklausulen på 45 millioner euro for Romas nederlandske midtbanespiller Kevin Strootman.
Repubblica.it

Tir 0916Liverpool og Arsenal kjemper om Rakitic

Både Liverpool og Arsenal ønsker seg Barcelonas midtbanespiller Ivan Rakitic, som kan bli overflødig etter katalanernes kjøp av Philippe Coutinho. Begge Premier League-klubbene vurderer et bud på Rakitic etter sesongslutt.
Daily Express

Man 2139Interesse fra Championship

Tilbake fra utlånet i Tyskland, der han fikk seks kamper, er Ryan Kent registrert for spill igjen for de røde, men klubben vurderer ny låneavtale i januarvinduet. En rekke klubber viste interesse i sommer, deriblant Leeds og Middlesbrough, og nå har både Bristol City og Sheffield United lyst på den dribleglade kantspilleren, som fylte 21 år i november. Kent skrev under på en langtidskontrakt i Liverpool før utlånet i august.
Sky Sports

Man 2119– Mye kan skje denne måneden

Monaco har ikke lagt skjul på at planen er å beholde spillerne sine i januarvinduet, før overganger blir et tema på sommeren. Det til tross for at både Liverpool og Arsenal viser sterk interesse for landslagsspiller Thomas Lemar. På en pressekonferanse mandag utelukket imidlertid ikke hovedtrener Leonardo Jardim at det kan bli overgangsaktivitet de neste ukene. – Vi pleier ikke å selge om vinteren. Men overgangsvinduet varer hele måneden, og mange ting kan skje, fortalte han.
L’Équipe

Man 1406Holder igjen Woodburn

Et utlån av Ben Woodburn er satt på vent på grunn av salget av Philippe Coutinho til Barcelona. Sunderland har vært favoritter til å sikre seg Woodburn på lån i januar, men også Leeds United og Bristol City har vært linket til 18-åringen.
Daily Mail

Man 0959Liverpool og Arsenal følger ung forsvarer

Både Liverpool og Arsenal følger utviklingen til Stevenages 18 år gamle forsvarsspiller Ben Wilmot. De to Premier League-klubbene så forsvareren i aksjon for Stevenage i FA-cupkampen mot Reading på lørdag.
Daily Mail

Man 0016Linkes til Roma-målvakt

Liverpool er nær ved å sikre seg Roma og Brasil-målvakt Alisson.
Gustavo Fogaca Guffo

Søn 1620– Vil legge inn januarbud på Lemar

Liverpool vil gjøre et fremstøt for å sikre seg Thomas Lemar i januar. Monaco har gjort det klart at de ikke ønsker å selge spilleren i januar, men Liverpool vil likevel undersøke om det er mulig å få til en avtale. Lemar selv ønsker seg til Liverpool, til tross for interesse fra Manchester United, Chelsea og Arsenal. Det har vært veldig mange motstridende meldinger rundt Liverpools jakt på franskmannen denne måneden. Monaco aksepterte et bud på 90 millioner pund fra Arsenal like før overgangsvinduet stengte i august, og en slik sum vil trolig være nok til å friste dem igjen. Liverpool er ikke villig til å betale overpris i januar, og vil ikke få panikk dersom de ikke får i stand en avtale, da Klopp tror han allerede har nok talent i troppen for å fullføre denne sesongen, hvor Liverpool er i 8.delsfinalen i Champions League og ligger på fjerdeplass i ligaen. Dersom de helrøde ikke får tak i Lemar i januar, vil de prøve igjen til sommeren.
Mirror

Søn 1259– Går ikke for Lemar i januar

Salget av Philippe Coutinho til Barcelona vil ikke gjøre at Liverpool går for Thomas Lemar i januar. Liverpool og Arsenal har blitt linket kraftig til Monaco-spilleren. Monaco vil ikke selge spillere i januar, og utelukker at en avtale kan gjøres før til sommeren. Heller ikke Sporting Lisboa-ving Gelson Martins er aktuell i januar - og Riyad Mahrez er en annen spiller som linkes, men som ikke er aktuell. Salget vil heller ikke gjøre at Naby Keita kommer tidligere enn til sommeren.
Sky Sport News

Lør 2255– Mahrez til medisinsk sjekk søndag

Riyad Mahrez på vei til Liverpool som erstatter for Philippe Coutinho. Mahrez skal på medisinsk sjekk hos Liverpool allerede søndag, før han signerer en kontrakt til juni 2022. Vvergangssummen vil være på 55 millioner euro, eller nesten 49 millioner pund. Den algeriske landslagsspilleren ble kåret til årets spiller i Premier League 2016, og har vært i glimrende form de siste månedene. Han har sju mål og sju målgivende på 1769 minutter denne sesongen.
BeIN France

Lør 0838– Har kontaktet Riyad Mahrez

Liverpool har flere spillere på blokka dersom Philippe Coutinho selges til Barcelona i januar. Like før overgangsvinduet stengte i august var både Liverpool og Arsenal ute etter Thomas Lemar, men det var kun Arsenal som fikk et akseptert bud. Spilleren sa nei. Nå skal Arsenal være ute etter spilleren igjen, om Alexis Sanchez selges i januar. For Liverpool er Riyad Mahrez et annet alternativ. Liverpool allerede har tatt kontakt med spilleren som ble årets spiller i Premier League i 2016. Claude Puel håper at han skal kunne beholde Mahrez, men eierne skal ha gitt spilleren lovnader om at han skal få forlate King Power Stadium dersom det kommer et bud som tilfredsstiller alle parter nå i januar.
L'Equipe

Fre 1908Klubbene er blitt enige

Liverpool har gått med på å selge Philippe Coutinho til Barcelona for 142 millioner pund, hvor 122 millioner pund blir utbetalt umiddelbart. Spillerens agenter og advokater er for øyeblikket i Catalonia hvor de er i ferd med å fullføre de siste detaljene i spillerens kontrakt med Barcelona. Liverpool har også representanter tilstede, og overgangen vil sannsynligvis bli fullført i løpet av de kommende timene.
Sport

Fre 1519Vurderer tre målvakter

Liverpool er på utkikk etter ny keeper, og har tre navn på blokka. Atletico Madrids Jan Oblak er den ideelle kandidaten, men har en utkjøpsklausul på 100 millioner pund. Roma og Brasils førstekeeper Alisson er en annen, i tillegg til Jack Butland fra Stoke City. Liverpool vil også prøve seg på Thomas Lemar i januar dersom Coutinho selges. De helrøde var villige til å betale 75 millioner pund for franskmannen i sommer, men kom ikke til enighet med Monaco. Prisen kan komme til å bli rundt 100 millioner pund dersom LFC kommer til forhandlingsbordet etter å ha solgt Coutinho. Dersom det ikke er mulig å få tak i Lemar, skal Leicester Citys formspiller Riyad Mahrez være et alternativ.
The Independent

Tor 2347Sunderland er i ferd med å sikre seg Woodburn på lån

Sunderland er i ferd med å sikre seg Liverpools tenåring Ben Woodburn på lån. Jürgen Klopp har gått med på å gi slipp på den unge angrepsspilleren. Sunderland ligger helt sist i The Championship.
Daily Mail

Tor 2240Ønsker å låne Markovic

Watford-manager Marco Silva ønsker å låne Lazar Markovic fra Liverpool de kommende seks månedene.
Daily Star

Tor 1632Ceballos vil til Liverpool

Dani Ceballos har fortalt Real Madrid-president Florentino Perez at han ønsker en overgang til Liverpool. Anfield-klubben vil trolig måtte ut på transfermarkedet denne måneden dersom Philippe Coutinho blir Barcelona-spiller.
Diario Gol

Tor 1618Vil ikke gi slipp på Lemar i januar

Monaco-manager Leonardo Jardim har ingen planer om å slippe Thomas Lemar til Liverpool i januar. – Vi har ingen intensjoner om å foreta store spillersalg i januar, sier han.
Get French Football

Tor 1328Juventus nærmer seg avtale med Can

Emre Can og Juventus nå kommet langt i forhandlingene. Cans kontrakt går ut til sommeren, og han kan allerede nå i januar skrive kontrakt med en utenlandsk klubb. Juventus har jaktet tyskeren i lang tid, men Liverpool kommer ikke til å la han forlate Anfield i januar. Jürgen Klopp håper fortsatt på en løsning der 23-åringen skriver ny kontrakt.
Sky Italia

Ons 1744Jobber for å sikre seg Coutinho-erstatter

Liverpool er i samtaler med Monaco om en overgang for Thomas Lemar. Jürgen Klopp er proaktiv i transfermarkedet i forhold til å sikre seg en erstatter dersom Philippe Coutinho skulle havne i Barcelona. Liverpool fikk avslag på et bud på franskmannen i sommer, mens Arsenal fikk et bud akseptert som Lemar takket nei til da han følte at The Gunners ikke var riktig destinasjon. Lemar har opprettholdt kontakten med Liverpool, og er villig til å slutte seg til Klopps lag i januar dersom de tok klubbene blir enige om en overgangssum. Lemar vil heller til Liverpool enn til Chelsea og Manchester United, da han tror at Klopp vil gjøre ham til en bedre spiller og gi ham en bedre sjanse til å bli med i den franske VM-troppen.
Yahoo Sports

Ons 1647Blir i Liverpool ut sesongen

Emre Can kommer ikke til å forlate Liverpool i januar. Han blir værende hos Anfield-klubben ut sesongen, før han skifter beite til Juventus i sommer.
Sky Sports News Tyskland

Ons 1633Linkes til Brasils førstekeeper

Liverpool er ute etter Romas målvakt Alisson. Den brasilianske førstekeeperen, som holder Manchester Citys Ederson på benken på landslaget, har holdt nullen i 12 av 24 kamper denne sesongen. Paris Saint-Germain og Barcelona skal også være interessert i keeperen.
Gazzetta dello Sport

Ons 1020Woodburn og Ejaria kan bli lånt ut denne måneden

Liverpool er klare for å låne ut Ben Woodburn og Ovie Ejaria denne måneden. Begge spillerne har fått mindre spilletid denne sesongen enn forrige sesong, og trenger førstelagsspill. Sunderland er av klubbene som jakter Woodburn. Klubben sliter i Championship, og ledes nå av Chris Coleman som ga Woodburn landslagsdebuten.Samtidig ser det ut til at Ryan Kent kommer til å returnere fra låneoppholdet i Freiburg, hvor han kun har spilt 245 minutter denne sesongen.
Daily Mail

Ons 0007– Barcelona vil snart legge inn bud

Barcelona vil snart legge inn et bud på 110 + 40 millioner euro for Philippe Coutinho. Spilleren ønsker å gå til FC Barcelona. Toppene i Barcelona føler de skylder spilleren å legge inn et bud, og vil ha ham fordi de mener han vil styrke laget. Tonen i Liverpool har endret seg, men Anfield-klubben har ikke satt noen pris.
Guillem Balague

Tir 1927Manchester United tar opp kampen med Juventus

Emre Can har ikke signert en ny kontrakt med Liverpool, og kan allerede nå i januar signere en avtale med en utenlandsk klubb. Juventus har vært favoritter til å sikre seg 23-åringen, men nå får Serie A-klubben konkurranse fra uventet hold. Jose Mourinho og Manchester United har kastet seg inn i kampen om midtbanespilleren. Det kan tvinge Juventus til å betale Liverpool fem millioner pund for en overgang nå i januar, istedet for å vente til sommeren når de kan få spilleren gratis.
Il Corriere dello Sport

Tir 1358– Nå er Liverpool åpne for å gjøre business

Liverpool er ikke lenger motvillig til å selge Philippe Coutinho. Coutinho kommer ikke til å rekke fredagens FA cupkamp mot Everton. Når det gjelder fremtiden, så har Liverpools tone endret seg. Nå virker de åpne for alle alternativer. Selge nå, eller selge til sommeren. Å beholde ham virker som det siste alternativet, men enda har ingen bud fra Barcelona kommet.
Guillem Balague

Tir 1142Kent returnerer i januar?

Ryan Kent har kun spilt 45 minutter med førstelagsfotball siden november, og vingen kommer ikke til å være med når Freiburg reiser på treningsleir til Spania i januar. 21-åringen var ønsket av en rekke Championship-klubber, men valgte Bundesliga-fotball i sommer. Nå kan han være på vei tilbake til Liverpool. Kent har en langtidskontrakt med Liverpool, og dersom han kommer tilbake blir det spennende å se om han vil bli en del av Jürgen Klopps førstelagstropp, eller om han skal sendes på et nytt utlån ned en divisjon.
Kicker

Man 1246Interesse for N'Zonzi?

Sevillas høyreiste midtbanespiller Steven N'Zonzi er på vei bort i januar. 29-åringen har blitt linket til både Arsenal og Everton - men nå skal også Liverpool være interessert.
Estadio Deportivo