Løsner det snart?  Alex Oxlade-Chamberlain og Dominic Solanke er blitt byttet inn seks ganger denne sesongen, men så langt uten å score.

Dårlig uttelling for innbytterne til Klopp

Jürgen Klopp har gjort 36 innbytter i liga og cup så langt denne sesongen, men de spillerne har kun bidratt med én scoring. Bedres statistikken i kveld mot Maribor?

Daniel Sturridge kom inn i det 74. minutt på stillingen 3-0 til Liverpool hjemme mot Arsenal, og satte inn den fjerde scoringen foran The Kop tre minutter senere.

Det er den seneste scoringen de røde har hatt i en kamp denne sesongen, og det er også eneste gang en innbytter gjør mål.

Det til tross for at Jürgen Klopp bytter tre spillere i de aller fleste kamper, selv om det er blitt kommentert at de nokså ofte kommer ganske sent.

LFC på «9.plass» i PL

En scoring på åtte forsøk i Premier League, hvor Klopp har gjort 23 av 24 mulige bytter. I Champions League er tallet 11 bytter av 12 tillatte på to kamper i playoff og gruppespill, mens Danny Ings og Ben Woodburn kom inn uten hell da det ble exit for Leicester i ligacupen.

Hvis en ser nærmere på Premier League er det åtte lag som har fått mer enn et mål fra sine innbyttere totalt. Manchester-lagene har fem mål fra sine reserver. Watford har tre spillere som hver seg har nettet etter å ha kommet innpå, mens Stoke, Arsenal, Everton, West Bromwich og West Ham har kunnet juble to ganger over en spiller som har kommet fra benken og tegnet seg på scoringslisten. Huddersfield, Brighton, Leicester, Bournemouth og Crystal Palace har ikke notert seg for ligamål fra sine innbyttere så langt denne sesongen.

Del

Innbytter

11.04.2017 17:47

Seks scoringer av innbyttere

Kun to lag har flere ligamål «fra benken» enn Jürgen Klopps mannskap.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.02.2018 kl 20:47

Trening med Clyne, men uten Gomez

Jürgen Klopp har en så godt som skadefri tropp å velge fra foran helgens kamp mot West Ham, og det var sol og smil på dagens økt på Melwood.

+
20.02.2018 kl 14:10

Woodburn spiller mot United i Youth League

Gode nyheter for Steven Gerrard.

+
20.02.2018 kl 11:37

– Potensialet er stort. Ellers ville de ikke hatt kontrakt med Liverpool

Peter Krawietz snakker utlånsavtalene som ble gjort på tampen av overgangsvinduet, og om Pep Lijnders.

+
20.02.2018 kl 09:18

Har vist på trening at formen er i anmarsj

Sadio Mané er på vei tilbake til toppformen, ifølge manageren.

+