GOD START:  Trent Alexander-Arnold har fått en fin start på sesongen i Nathaniel Clynes skadefravær.

Ble oppdaget av Liverpool da han var 6 år

Trent Alexander-Arnold kunne havnet i Everton, men moren ville det beste for sønnen.

Trent Alexander-Arnold fikk sitt definitive gjennombrudd i Liverpool med tirsdagens nydelige frisparkmål mot Hoffenheim

Den nå 18 år gamle høyrebacken ble faktisk oppdaget av Liverpool allerede da han var seks år gammel. Den gang ble han tilfeldig trukket ut fra St Matthew's Primary School til å være med på akademiet sommerskole.

Året etter banken han inn mål og det ble enda mer oppmerksomhet rundt Alexander-Arnold. Faktisk var han også innom Everton en tur, før Liverpool sikret seg hans tjenester. Moren skal ha vært klar på at bare det beste var godt nok for sønnen.

FRA U18 TIL A-LAGET PÅ TO ÅR:  Trent Alexander-Arnold i spill for Liverpool U18 i august 2015. Nå er han førstelagsspiller.

Gjorde utrolige ting med ballen

– Trent var bare en liten gutt den gangen, men han hadde mye naturlig talent. Han var spiss. Han var smart, han var raskt og han gjorde utrolige ting med ballen. Det var mye oppstandelse rundt ham selv som sjuåring, sier Iain Brunskill, som var assisterende teknisk direktør ved akademiet på den tiden,til Liverpool Echo.

– Han var bare en god gutt. Han var veloppdratt og jobbet hardt. Han hørte alltid på trenerne og ønsket å lære. Mye av æren for det har moren Dianne. Hun er en fantastisk kvinne og en sterk karakter. Når man hører på han nå er han så fokusert og har beina på jorda. Moren han har sørget for det, mener han.

Høster fruktene ti år seinere

Trent var en av de første spillerne som kom inn da Liverpool opprettet et pre-akademi for å sikre seg spillere før de kunne signere som åtteåringer. Det ble gjort som et resultat av at veldig mange andre klubber knyttet til seg spillere veldig unge.

– I mitt andre år i programmet kom Trent inn. Ben Woodburn var en del av det samme programmet. Nå ti år seinere kan Liverpool høste fruktene av det og det er fantastisk å se, sier Brunskill.

Del

Trent Alexander-Arnold

23.10.2017 19:26

Vi fulgte kampenSlo United 3-1

Liverpool var det klart beste laget i U23-kampen.

19.10.2017 00:01

- Vi må prøve å fortsette mot Tottenham

Unge Trent Alexander-Arnold sier at planen fungerte mot Maribor, og nå ser laget frem til å gjøre hva det kan for score mål og vinne mot Tottenham på søndag.

18.10.2017 12:41

Yngst

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.01.2018 kl 23:18

– Vi trenger ikke vise folk at vi ikke sover

Jürgen Klopp vil ikke forhaste seg med å bruke Coutinho-pengene. Han peker isteden på spillere han mener kan fylle tomrommet.

+
20.01.2018 kl 19:08

Ingen blemmer for topplagene

Målene rant inn for Liverpools konkurrenter lørdag.

+
20.01.2018 kl 17:56

Er det riktig å selge Daniel Sturridge nå?

Liverpool.no-redaksjonen om keepersituasjonen, Daniel Sturridge og laget mot Swansea.

+
20.01.2018 kl 17:03

Slått ut i Anfield-debuten til Tagseth og Gerrard

Steven Gerrards første møte med Anfield som manager endte i tap etter ekstraomganger.

+