FIKK IKKE HULL BYLLEN  Mohamed Salah i aksjon mot Manchester Uniteds Nemanja Matic og Ander Herrera i den målløse kampen i oktober 2017.

Med Klopp ved roret:Alltid målløse kamper etter landslagspausen i oktober

Både i 2015, 2016 og 2017 spilte Liverpool 0-0 i første kamp etter landskampene i oktober måned.

Det er utvilsomt et dårlig omen for Liverpool at laget ikke har klart å score mål i første Premier League-kamp etter landskampene i oktober så lenge Jürgen Klopp har vært manager i klubben. Vi får virkelig håpe at historien ikke gjentar seg når Liverpool gjester Huddersfield den 20. oktober!

Nå har riktignok motstanden de tre foregående årene vært av en helt annen kaliber enn det Yorkshire-laget normalt representerer. Tottenham på White Hart Lane og et Manchester United som parkterte bussen to ganger på Anfield.

Den første av disse kampene var faktisk Jürgen Klopps første kamp som Liverpool-manager. Liverpool stilte følgende lag i den målløse forestillingen i nord-London den 17. oktober 2015: Simon Mignolet, Nathaniel Clyne, Mamadou Sakho, Alberto Moreno, Martin Skrtel, James Milner, Philippe Coutinho (Jordon Ibe 86), Adam Lallana (Joe Allen 81), Lucas Leiva, Emre Can, Divock Origi.

Med skader på James Milner og Adam Lallana, mens Simon Mignolet, Nathaniel Clyne, Alberto Moreno og Divock Origi trolig i beste fall kan håpe på en plass på innbytterbenken, vil sannsynligvis ingen av disse spillerne starte kampen i Huddersfield neste lørdag.

To ganger United

Den 17. oktober 2016 gjestet Manchester United Anfield. De røde djevlene la seg bakpå, og Liverpool klarte ikke å trenge igjennom.

Liverpool stilte med følgende lag: Loris Karius, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, James Milner (Alberto Moreno 86), Joël Matip, Phillippe Coutinho, Jordan Henderson, Emre Can, Roberto Firmino (Divock Origi 85), Daniel Sturridge (Adam Lallana 59), Sadio Mané.

Av disse er nok Jordan Henderson, Roberto Firmino og Sadio Mané bankers i startoppstillingen mot Huddersfield om de ikke blir skadet i de kommende landskampene. 

Den 14. oktober 2017 gjentok historien seg. Manchester United kom til Anfield for å få med seg ett poeng, og klarte det. Ingen mål denne gangen heller.

Liverpools lag: Simon Mignolet, Dejan Lovren, Joe Gomez, Alberto Moreno, Joël Matip, Georginio Wijnaldum, Philippe Coutinho (Daniel Sturridge 79), Jordan Henderson, Emre Can, Roberto Firmino (Dominic Solanke 87), Mohamed Salah (Alex Oxlade-Chamberlain 78).

Av disse har Joe Gomez, Georginio Wijnaldum, Jordan Henderson, Roberto Firmino og Mohamed Salah vært mer eller mindre fast inventar i startoppstillingen i Premier League denne sesongen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.12.2018 kl 08:11

16-åring flyttet opp til førstelaget

Flyttet opp på grunn av skadekrisen i forsvaret.

+
18.12.2018 kl 21:12

Bobby Duncan ble helten på overtid

Laget straffe, fikk gult kort, hadde én målgivende og scoret to mål.

+
18.12.2018 kl 19:46

– Det Wolves holder på med er meget imponerende

Jürgen Klopp sier laget hans må være på sitt beste for å få med seg poengene fra Molineux Stadium.

+
18.12.2018 kl 19:22

Clemence til Fredrikstad

Keeperkjempen gjester Fredrikstad i februar.

+