LIVERPOOLS DYRESTE  Virgil van Dijk kostet 75 millioner pund da han kom fra Southampton i januar.

Premier League-klubbenes rekordkjøp

Hva er den dyreste spilleren Leicester noen gang har kjøpt? Er Liverpools rekordkjøp dyrere enn Manchester Citys rekordkjøp? Her finner du svarene.

Diskusjonene kan ofte gå heftig i vennegjengen eller på fotballpuben om hvem som er en klubbs dyreste spiller, og også hvilken av to klubber som har betalt mest for en spiller. Med denne artikkelen i hånden har du fasiten.

For de fleste Liverpool-supportere er det velkjent at Virgil van Dijk til 75 millioner pund er den dyreste spilleren som Anfield-klubben noen gang har kjøpt. Men få visste kanskje at Terence Kongolo til 17,5 millioner pund er Huddersfields dyreste kjøp gjennom tidene?

Forresten er det bare Manchester United av klubbene i Premier League som har punget ut med mer penger for en enkelt spiller enn Liverpool gjorde for superstopper Van Dijk. United betalte 89 millioner pund for midtbanenmannen Paul Pogba.

Foran City og Chelsea på lista

Vi merker oss at Manchester City og Chelseas dyreste kjøp er 15 millioner pund billigere enn Van Dijk. Chelsea betalte 60 millioner pund for Alvaro Morata, mens City punget ut med det samme for Riyad Mahrez nå i sommer.

Arsenals dyreste kjøp er Pierre-Emerick Aubameyang til 56 millioner pund, mens Tottenham betalte 43 millioner pund for Davinson Sanchez.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
08.12.2018 kl 15:00

Salah ville ikke ta imot bestemannsprisen

Mohamed Salah ville heller hedre James Milner.

+
08.12.2018 kl 15:00

Ustoppelige Salah fikk ballen

Mohamed Salah fikk med seg ballen etter å ha scoret tre i Bournemouth. Han er nå toppscorer.

+
08.12.2018 kl 08:58

Rulleringen fortsetter i Bournemouth

Det ble hele sju bytter på laget sist. I dag ventes det igjen endringer.

+
08.12.2018 kl 08:36

– Tenker ikke på City på kampdager

Forventningen er at ligalederen vinner. Derfor må Liverpool kun fokusere på egne prestasjoner, sier Klopp.

+