SpillerbørsKapteinen har aldri vært bedre. Mot Wolves var han enorm!

Vår spillerbørs etter kampen mot Wolves.

Alisson Becker8

Så slapp han inn for første gang på to måneder... Likevel en veldig god kamp, igjen. Flotte redninger, trygg og god. Sjanseløs på scoringen imot.

Trent Alexander-Arnold7

En ny fantastisk målgivende - han har flere enn Lionel Messi og Kevin de Bruyne fra starten av forrige sesong. Defensivt fikk Liverpools backer kjørt seg i dag.

Joe Gomez8

En veldig god kamp av Joe Gomez, mot en klassespiss i Raúl Jiménez. I dag var det ikke lett, men han gikk i krigen og var meget god.

Virgil van Dijk8

Det var et øyeblikk i førsteomgangen der Virgil bare ble stående og vente på Jimenez og Jonny Otto, for så å ta av dem ballen fordi han visste han hadde kontroll. Dessverre var Adama litt raskere og nådde ballen før scoringen, men ellers var han så godt som feilfri.

Andy Robertson5

Får den utakknemlige oppgaven med å stoppe Adama Traore, som har blitt en glimrende spiller - og en av de beste utenfor Liverpool og City. Får det tøft i dag.

Alex Oxlade-Chamberlain5

Det ble en litt rotete kamp for Alex Oxlade-Chamberlain, som ble løpende mye mellom. De gangene han hadde ballen ble det med bare nesten. Fabinho inn endret kampbildet da Wolves kjørte på.

Jordan Henderson9

For en spiller, og for en leder! Er overalt, jager, løper, scorer mål, og har målgivende. Kapteinen er i sitt livs form, og er banens beste spiller.

Georginio Wijnaldum8

En ny glimrende kamp av Wijnaldum, som må duellere med en av ligaens mest samspilte og beste midtbaneduoer, samtidig som han hele tiden må følge med på Adama Traore.

Mohamed Salah6

I dag vil Salah så ekstremt mye, og han er veldig nær flere ganger. Dessverre blir det bare nesten, og han blir kanskje litt for egoistisk i enkelte situasjoner. Kunne spilt både Oxlade-Chamberlain og Minamino i gode posisjoner.

Roberto Firmino7

Så blir han avgjørende på bortebane, igjen! Like etter at han brenner en kjempemulighet, rister han det av seg og setter ballen iskaldt i krysset. Wolves er et godt drillet lag, og Firmino måtte jobbe mye hjemover.

Sadio Mané6

Spiller 33 minutter før han må gi seg med noe som ser ut som en hamstringskade. Før det spiller han frem Salah, som trolig burde ha scoret.

Takumi Minamino6

En godkjent ligadebut av Takumi Minamino. Viser mye småpent, og det var ingen lett motstander eller bane å debutere på.