Her er vår spillerbørs fra den kontrollerte affærenSkotten viste hvorfor han er blant verdens beste

Andy Robertson var en av flere som imponerte mot West Ham. Her kan du sette din egen børs etter den bunnsolide forestillingen.

Alisson Becker8

Ikke den mest begivenhetsrike begynnelsen på kampen for vår brasilianske målvakt. Må ut noen ganger å klarere, og plukker noen skumle innlegg. Har en fin redning da Snodgrass sendte avgårde et farlig skudd på stillingen 2-0 og sto støtt da Rice så ut til å redusere for West Ham. Rice forsøkte seg igjen med et godt hodestøt fem minutter før full tid, men da hang brasilianeren i hjørnet som en svart panter. Solid kamp.

Trent Alexander-Arnold6

Scouseren har et skyhøyt toppnivå, men spiller på det jevne i dag. Får en ny lærdom da han omtrent ble mannsmarkert av Arthur Masuaku gjennom kampen, og fikk ikke satt like mye preg på kampen som han ønsker. Serverer allikevel en god pasning til Firmino før straffesparket, og finner gode løsninger i vanskelige situasjoner. Foretok en uortodoks klarering da han dundret ballen i stolpen med høyrefoten etter et farlig Rice-løp, men med hans presisjon vil det ikke overraske om det var tilsiktet. Fikk hvile etter 77 minutter.

Joe Gomez7

Får bruk for den gode farten og fysikken mot et kontringsorientert West Ham-mannskap. Blir dratt ut av posisjon en gang da en offside-plassert Manuel Lanzini skapte farligheter, men sto ellers støtt gjennom kampen. Nok et rent bur med den unge briten i forsvaret.

Virgil van Dijk7

Spilte en kamp under pari i dag. Det nivået er allikevel bedre enn en stor del av stopperne i Premier League. Har noen ukarakteristiske slurvefeil og markerer seg ikke like mye som normalt defensivt. Gjør ingen feil, styrer troppene og leder forsvaret til nok et rent bur.

Andy Robertson8

Skotten viste hvorfor han av mange regnes som verdens beste venstreback. Presser utrettelig gjennom kampen, og kontrollerer venstreflanken. Har en uheldig feilpasning i den første omgangen, men løser det ellers feilfritt mot den angrepsvillige debutanten Ngakia. Skaper flere sjanser etter sugende løp langs venstreflanken, og kunne ha hatt flere målgivende i dag.

Alex Oxlade-Chamberlain7

Trives på London Stadium. Har flere gode pasninger og er smart i det defensive arbeidet. Kontrer inn det viktige 2-0-målet og fikk nesten 90 minutter på gressmatta.

Jordan Henderson7

Mot et dyptliggende West Ham-lag fungerte kapteinen som en metronom som styrte takten i kampen. Kontrollerer kampen fra den defensive midtbaneposisjonen og stopper flere farlige angrep før de fikk begynne. I tillegg er han ofte lederen for det farlige «gegenpresset.» Har en god pasning som sender Salah fri før 2-0. Måtte spille høyreback da Trent fikk hvile, og løste selvfølgelig det på en god måte.

Georginio Wijnaldum6

Ikke en type kamp der nederlenderen er på sitt aller beste. Får ikke benyttet den utrolige fysikken mot et passivt West Ham-lag, men kommer allikevel med flere gode initiativer og vinner ballen en rekke ganger.

Mohamed Salah8

Egypteren viste sin viktighet i London. Har flere løp i «korridoren» på høyrekanten og skaper trøbbel for både scouseren Aaron Cresswell og Arthur Masuaku. Sender Fabianski feil vei på straffesparket og har en nydelig målgivende med utsiden til Ox. Får nesten en ny nettkjenning mot slutten da han traff stolpen bak en sjanseløs Fabianski.

Roberto Firmino8

Brasilianeren er i form og storkoste seg i London. Viste frem sitt eminente kombinasjonsspill og presset frem flere feil fra svimle «Hammers»-spillere. Sender pasningen til Origi som ledet til straffesparket og hadde flere farlige skuddforsøk. Viste frem flere lekre detaljer i det som var brasilianerens lekegrind i London.

Divock Origi7

Fikk en sjelden start i Premier League i Manés fravær og løste det bra. Har et farlig innlegg/skudd i den førsteomgangen, og var smart da han skaffet straffesparket. Ble ofret etter 69 minutter, med noe som kunne se ut som en skade.

Fabinho

Får drøye 20 minutter mot et resignert West Ham. Var rusten mot Shrewsbury og trenger minutter for å komme i form.

Naby Keita

Får omtrent 15 minutter. Har et svakt skuddforsøk som ender i Fabianskis klyper.