Her er Klopps «glemte» cupspillere

Mange har fått sjansen til å spille for Liverpool i cupene under Jürgen Klopps tid som manager. Her har vi satt sammen et lag med spillere som aldri nådde helt opp.

«Reservelaget» til Liverpool som spilte mot Lincoln City i ligacupen forrige uke holdt høy kvalitet, og mange av de samme spillerne er ventet å få sjansen igjen mot Arsenal torsdag kveld. Jürgen Klopp sier han aldri vil prioritere noen turneringer over andre. Kvaliteten har imidlertid ikke alltid vært like god, og her har vi satt sammen et lag som har fått spilletid under Klopp, men som aldri nådde helt opp: 

Keeper: Adam Bogdan

Spilte tre kamper i ligacupen høsten 2015 - to av de under Jürgen Klopp. Fikk også to Premier League-kamper og en FA cup-kamp. Kom til Liverpool fra Bolton i 2015 og var i klubben helt til 2019, da han gikk til Hibernian etter et låneopphold. Har nå meldt overgang til Ferencváros i hjemlandet Ungarn. 

Høyreback: Connor Randall

Scouseren fikk sin debut for Liverpool i ligacupen mot Bournemouth i 2015. Spilte ytterligere syv kamper for klubben - en i ligacupen, tre i ligaen og tre i FA cupen. Hadde tre opphold på utlån før han dro permanent til bulgarske Arda Kardzhali sommeren 2019. Spiller nå for skotske Ross County. 

Midtstopper: Tiago Ilori

Ble hentet til Liverpool i 2013 som et stort midtstoppertalent, men fikk aldri spille en kamp under Brendan Rodgers. Fikk debuten sin i FA cupen under Klopp i januar 2016 og spilte ytterligere to kamper i samme turnering det året. Hadde flere utlån før han dro permanent til Reading i 2017. Spiller nå for den portugisiske storklubben Sporting CP. 

SLO ALDRI TIL: Tiago Ilori i aksjon i FA cupen, en av få kamper han fikk for Liverpool.

SLO ALDRI TIL: Tiago Ilori i aksjon i FA cupen, en av få kamper han fikk for Liverpool.

Midtstopper: Steven Caulker

Var Jürgen Klopps andre signering etter Marko Grujic da han i en merkelig avtale kom på lån fra Queens Park Rangers januar 2016. Var på banen i tre ligakamper, med en totaltid på rundt ti minutter, og en FA cup-kamp i løpet av halvåret i Liverpool. Midtstopperen er nå i tyrkisk fotball og spiller for Alanyaspor. 

Venstreback: Brad Smith

Australieren fikk sin Liverpool-debut allerede i 2013, og står bokført med elleve kamper totalt - fem i cupene, fem i Premier League og en i Europa League. Ti av kampene kom under Klopps ledelse. Ble solgt til Bournemouth i 2016, men klarte aldri å etablere seg der. Har nå reist til USA for å spille for Seattle Sounders. 

Midtbane: Cameron Brannagan

Fikk spilletid under Jürgen Klopp i både ligacup, FA cup, Premier League og Europa League i 2015/16-sesongen, men særlig mange kamper ble det ikke - totalt ni. Dro til League One-klubben Oxford United i 2018 og har vært fast på laget siden. 

APPLAUS: Cameron Brannagan var regnet som et stort talent. Her får han applaus fra Jürgen Klopp på vei av banen i en ligacupkamp.

APPLAUS: Cameron Brannagan var regnet som et stort talent. Her får han applaus fra Jürgen Klopp på vei av banen i en ligacupkamp.

Midtbane: Kevin Stewart

Den av spillerne her med flest kamper for Liverpool - totalt 20. Spilte en del i Premier League da Liverpool satset på Europa League våren 2016, og fikk også spille ni cupkamper. Dro til Hull i 2017, og er der fortsatt. 

Midtbane: Joao Teixeira

Fikk sin debut i 2013/14-sesongen etter å ha blitt hentet fra Sporting CP. Spilte syv kamper under Jürgen Klopp i 2015/16, fem av disse i FA-/ligacupen. Har siden 2016 spilt for klubber i hjemlandet Portugal, før han dro til Feyenoord i sommer. 

FORSVANT: Joao Teixeira dro fra klubben han kun fikk spille syv A-lagskamper for.

FORSVANT: Joao Teixeira dro fra klubben han kun fikk spille syv A-lagskamper for.

Kant: Rafael Camacho

20-åringen fikk sin Liverpool-debut så sent som i januar i fjor. Det endte imidlertid bare med to kamper for spilleren som ble hentet fra Manchester City. Dro tilbake til Portugal i fjor sommer og spiller nå for Sporting CP. 

Kant: Ryan Kent

Ble hentet til Liverpool allerede som syvåring, men det endte stort sett opp med en rekke utlån før han dro permanent til Steven Gerrards Rangers i fjor. Står oppført med én kamp for Liverpool, i FA-cupen mot Exeter i 2016. Har levert bra for Rangers og vært linket til Premier League-klubber i sommer. 

Spiss: Jerome Sinclair

Ble regnet som et stort spisstalent, men i 2016 ga han beskjed om at han ønsket å forlate klubben. Meldte overgang til Watford, men tiden der har vært preget av lite spilletid og mange utlån. Er fremdeles i klubben som rykket ned til Championship i sommer. Spilte og scoret i FA cupen mot Exeter i 2016. Endte totalt med fem kamper for Liverpool. 

Kilde: lfchistory.net