«Hater oppfatningen av at noen kamper betyr mer enn andre»

«Jeg har over 20 spillere til hver kamp som er gode nok og som fortjener å spille», skriver Jürgen Klopp i kampprogrammet foran kveldens møte med Arsenal.

1. okt 2020 kl 11.10 Jens Bessesen

«Det handler ikke om å prioritere noen turneringer over andre. Det handler om å håndtere situasjonen, omstendighetene og troppen. Jeg har over 20 spillere til hver kamp som, etter min mening, er gode nok og har fortjent å spille. Men reglene sier jeg bare kan velge 11 som kan starte hver gang», skriver Jürgen Klopp i kampprogrammet foran kveldens kamp mot Arsenal i ligacupen.

«Dette er den vanskeligste biten som manager, når du er velsignet med en så utrolig gruppe spillere», skriver han. 

Vil vinne med alt de har

Klopp varsler endringer på laget, men legger til at han «hater oppfatningen av at noen kamper betyr mer enn andre».

«Du vil ikke tro hvor mye kveldens kamp betyr. Vi vil vinne med alt vi har. Men situasjonen og omstendighetene kan ikke ignoreres», skriver han. 

«Vi spilte på mandag og spiller igjen på søndag. Vi er heldige som har spillere som kan komme inn og sørge for at kvaliteten og tilnærmingen ikke endrer seg 0,1 prosent. Og jeg er sikker på at det samme gjelder for Arsenal», skriver Klopp. 

«Elsker det vi står for og hvordan vi jobber»

Klopp forventer en tøff kamp og sier han er en stor fan av Arsenal-troppen og hvordan de spiller for øyeblikket. 

«Men jeg liker oss bedre. Jeg elsker det vi gjør. Jeg elsker det vi står for og hvordan vi jobber. Jeg elsker ydmykheten vår og viljen til å bli bedre i hvert øyeblikk», skriver Klopp før han kommer med en melding til fansen. 

«Våre supportere forventer og fortjener at hvert Liverpool-lag representerer dem på en måte som gjør de stolt. Det er vår oppgave i kveld. Vi har ikke fansen med oss i person på Anfield, men de er med oss fra en distanse», skriver Klopp. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]