Goal:Interesse for syv Liverpool-spillere

Overgangsvinduet stenger på mandag. Mye kan skje innen den tid.

1. okt 2020 kl 10.05 Jens Bessesen

Liverpool har etter all sannsynlighet gjort seg ferdig med innkjøpene denne sommeren. Kostas Tsimikas, Thiago Alcantara og Diogo Jota har blitt hentet inn for å styrke laget. 

Men det ligger fremdeles an til å skje mye før deadline day på mandag. Ifølge Neil Jones i Goal er det interesse for minst syv Liverpool-spillere, enten for lån eller permanente overganger. 

Bud på tre spillere

Som det ble meldt i går har Liverpool mottatt bud på Harry Wilson, Rhian Brewster og Marko Grujic. 

Sheffield United skal ha lagt inn bud på Brewster, men Crystal Palace, Fulham og Brighton skal også være interessert i spissen, ifølge Goal.

Burnleys bud på 12 millioner pund på Wilson er foreløpig ikke akseptert. Fulham, Leeds, Southampton og Newcastle meldes som andre interesserte klubber, i tillegg til Leicester som kikket på kantspilleren i sommer - og Aston Villa, som skal ha ønsket å låne Wilson.

Det skal også være interesse for Marko Grujic. Borussia Mönchengladbach og Hertha Berlin er klubber som tidligere har blitt nevnt.

Flere utlån

Goal melder videre at flere spillere er aktuelle for utlån. Sparta Rotterdam og Hull City kjemper om å få Ben Woodburn på lån, mens det er interesse i Nederland og Tyskland for Sepp van den Berg. 

Det ligger også an til et nytt utlån av spissen Liam Millar, mens to klubber skal være interessert i venstreback Yasser Larouci, melder Goal.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]