Echo: Liverpool skal ha mottatt bud på trio, men er ikke desperate etter å selge

Echo melder at Liverpool har mottatt bud på tre spillere. Men om ikke budene er gode nok, kan alle tre få sjansen til å bli i klubben og kjempe om spilletid.

30. sep 2020 kl 15.02 Jens Bessesen

Liverpool Echo melder at det har kommet inn bud på både Harry Wilson, Marko Grujic og Rhian Brewster - en trio som Liverpool skal verdsette til totalt 60 millioner pund. 

Det har tidligere blitt meldt at Burnley har lagt inn bud på Wilson mens Sheffield United har gjort det samme for Brewster. Klubber i Bundesliga skal være interessert i Grujic. 

Kan få sjansen til å imponere

Men ifølge Liverpool Echo vil Liverpool kun selge spillerne om det kommer akseptable bud, og utlån skal være uaktuelt. Trenerteamet i Liverpool tror nemlig spillerne kan få sjansen til å imponere fram til januar, og er derfor ikke desperate etter å selge. 

Med et rekordtett kampprogram og fare for skader og koronasmitte vil en ekstra bred stall kunne komme godt med denne sesongen. 

Grujic har allerede spilt mot Lincoln i ligacupen. Forestillingen skal ha imponert Jürgen Klopp, og det er ventet at han vil være involvert igjen mot Arsenal torsdag. 

Echo melder at Wilson på sin side har imponert på trening, og skulle det komme solide bud på Xherdan Shaqiri vil Wilsons plass i Liverpool-stallen være trygg, ifølge avisen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]