Sheffield United-styret kvier seg for å betale det Liverpool forlanger - dermed har Rhian Brewster havnet mellom barken og veden

Sheffield United-styret synes handlingslammet, noe som tydelig irriterer Yorkshire-klubbens manager, Chris Wilder.

26. sep 2020 kl 11.24 Einar Kvande

Styret i Sheffield United vegrer seg for å innfri Liverpools prisforlangende for Rhian Brewster, og vil helst hente spissen på lån.

På Anfield krever man 25 millioner pund for den unge spissen, og dermed settes døren igjen på gløtt for Crystal Palace, skriver Daily Mail.

20-åringen ble utelatt fra Liverpools tropp til ligacupkampen mot Lincoln torsdag kveld, noe som førte til spekulasjoner om at en overgang var nært forestående.

Sheffield United-manager Chris Wilder har hatt samtaler med Jürgen Klopp, men Brewsters fremtid synes nå uviss på grunn av manglende handling fra Yorkshire-klubbens side.

Crystal Palace ønsker seg også Brewster, men har fortsatt ikke kommet med noe konkret bud på spilleren. Det faktum at Liverpool krever å få med en tilbakekjøpsklausul kan være grunnen til det.

Brewster gjorde 11 mål på 22 kamper på utlån hos Swansea forrige sesong. 

Sheffield United-manageren virker ikke imponert over sitt eget styre

Sheffield Star skriver at Brewster fortsatt er den spissen Wilder helst ønsker å hente inn. Den engelske U21-landslagsspilleren vil være en langsiktig løsning for Yorkshire-klubben.

– Jeg kan ikke si med 100 prosent sikkerhet at en ny spiss vil bli hentet inn. Dersom jeg ikke tror spilleren vil forbedre troppen, vil jeg ikke hente ham inn bare for å hente inn en spiss til. Jeg tror styret deler den oppfatningen.

Wilder fikk spørsmål om Brewster under sin pressekonferanse foran søndagens Yorkshire-derby mot Leeds.

– Jeg er ikke komfortabel med dette. Det er vanskelig å sitte her og si at vi ikke har forhørt oss om andre spillere. Jeg er ikke komfortabel med å prate om andre spillere. Vi har forhørt oss om flere spillere, og forhåpentligvis klarer vi å sikre oss en. Det er en lagdel vi må forsterke, og eieren forstår det. 

– Det er alltid tre viktige ting som må innfris skal man klare å sikre seg en ny spiller. For det første må spilleren ønske å komme til oss. For det andre må spillerens klubb være villige til å gi slipp på ham, og så blir det et spørsmål om pris. Er vi som kjøperklubb villige til å betale den prisen selgende klubb krever? Alt dette må skje. Jeg har identifisert spillere, men det må skje ting i form av forhandlinger fra de som sitter over meg i klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]