Sadio passerte Suarez - uten at han hadde noen anelse om det selv

Sadio Manés to mål mot Chelsea førte senegaleseren inn blant de 20 som har scoret flest mål for Liverpool.

26. sep 2020 kl 10.20 Einar Kvande

Sadio Mané gjorde begge Liverpools mål i 2-0 seieren over Chelsea forrige helg, og dermed er landslagsspilleren fra Senegal inne på listen over de 20 spillerne som har gjort flest mål for Liverpool gjennom tidene.

Mané har gjort 83 mål på 173 kamper for Liverpool, og er dermed på delt 19.plass på listen sammen med Albert Stubbins.

– Det var jeg ikke klar over, sier senegaleseren til Liverpoolfc.com.

– Det gjør meg veldig stolt og veldig glad, for som spiller setter du deg mål, og det har vært et av mine mål. Så nå er jeg inne blant de 20 som har scoret mest for klubben, og det er jeg veldig glad for. Nå ønsker jeg bare å score enda flere mål for laget, og nærme meg toppen av den listen, legger Liverpools nummer 10 til.

Manés to scoringer mot Cheslea kom i løpet av bare fire minutter i annen omgang. Det første målet kom på en utsøkt heading, mens det andre målet kom etter en tabbe av Chelsea-keeper Kepa Arrizabalaga. 

– Dette er jeg selvsagt veldig godt fornøyd. Som spiss skal du score mål og hjelpe laget til seier. Det er noe av det beste som kan skje.

– Som lag spilte vi veldig bra, og vi har vunnet begge våre ligakamper så langt, noe som er viktig for oss. Nå ser vi frem til neste kamp, som er hjemme mot Arsenal.

IMPONERER: Lagkameratene ser at Thiago er en kvalitetsspiller, både i trening og i kamp.

IMPONERER: Lagkameratene ser at Thiago er en kvalitetsspiller, både i trening og i kamp.

– En kvalitetsspiller

Tomålsscoreren mot Chelsea er også veldig godt fornøyd med å ha fått Thiago Alcantara som lagkamerat. Mané tror at alle de tre nykommerne til Liverpool kan bli viktige brikker for laget denne sesongen.

– Det er ikke bare fansen som er opprømte over å se Thiago på banen. Jeg og mine lagkamerater er også veldig glade for at vi har en slik kvalitetsspiller i troppen. Det gjør oss bare enda bedre.

– Jeg har sett fra første dag på trening og i kampen mot Chelsea hva han kan utrette. Jeg er sikker på at han vil ta oss til et nytt nivå. Vi ser frem til å se Kostas og Diogo Jota på laget også. De er veldig gode signeringer for oss. Jeg er veldig glad for at vi har dem i troppen. De er alle gode spillere som vil ta oss til et nytt nivå, noe som er fantastisk for oss, og for fansen også, avslutter Mané.

De 30 som har scoret mest for Liverpool

Kilde: www.lfchistory.net

Har du innspill til journalisten?
[email protected]