Stygge scener da Liverpool U23 slo Manchester United i åttemålsthriller

Liverpool rundspilte Manchester United i første omgang, men i andre omgang kom gemyttene i kok og en spiller på hvert lag ble utvist.

25. sep 2020 kl 22.30 Einar Kvande

Liverpool U23 imponerte ved å slå Manchester United 5-3 på bortebane fredag kveld.

Leighton Clarkson, Ben Woodburn, Jack Bearne (to mål) og Luis Longstaff nettet for Barry Lewtas sitt lag på Leigh Sports Village.

Kampen ble imidlertid skjemmet av en hendelse i andre omgang, der Clarkson og vertenes Shola Shoretire ble utivst. Clarkson for en stygg takling, mens United-spilleren ble utvist for å ha skubbet Liverpool-spilleren i bakken i etterkant av taklingen.

Kveldens seier betyr at Liverpool har plukket seks av ni mulige poeng i Premier League 2 så langt.

Clarkson og Bearne kombinerte flott da Clarkson ga Liverpool ledelsen. Woodburn økte til 2-0 etter 22 minutter, mens Bearne gjorde Liverpools tredje mål etter en halvtimes spill.

United reduserte fem minutter senere, men Liverpool var ikke ferdige med scoringene i første omgang, da Bearne gjorde sitt andre mål for kvelden like før pause.

Høy temperatur

Liverpool fortsatte der de slapp også etter pause, og Longstaff gjorde de rødes femte mål fem minutter ut i andre omgang.

Temperaturen steg utover i omgangen, og det kokte over da Clarkson fikk direkte rødt kort for en stygg takling på Bernard. Shoretire tok hevn på Liverpool-spilleren, ved å dytte ham i bakken, og fikk også direkte rødt kort.

United fikk to reduseringsmål mot slutten av kampen, men Liverpool tok en fortjent seier.

Liverpools lag: Winterbottom, Bradley (Beck 89), Larouci, Clayton, Savage, Clarkson, Bearne (Dixon-Bonner 72), Woodburn, Longstaff (O’Rourke 81), Cain, Millar.

Reserver: Davies, Sharif.