Millar og Sharif nettet da U23-laget vant treningskamp

Barry Lewtas sitt mannskap fortsetter å imponere i treningskampene.

4. sep 2020 kl 17.28 Einar Kvande

Liam Millar og Abdi Sharif gjorde målene for vertene da Liverpool U23 slo Nottingham Forest 2-1 på akademiet i Kirkby fredag, melder Liverpoolfc.com.

Forest tok ledelsen i første omgang, da de satte et straffespark i mål. Gjestene var også nær ved å doble ledelsen, men en kjemperedning av Vitezslav Jaros forhindret enda en scoring for Forest.

Lewtas satte inn Paul Glatzel i annen omgang, og han var med på å snu kampen. Spissen så skarp ut, og holdt godt på ballen for sine lagkamerater. Han kom imidlertid ikke på scoringslisten selv.

Glatzel trakk imidlertid i trådene da Liverpool utlignet etter en times spill. Han serverte Liam Millar, som skar inn fra venstre og avsluttet strålende.

Glatzel var deretter uheldig, da han hadde et knallskudd i tverrliggeren som Forest sin keeper bare hørte susen av.

Abdi Sharif spilte sine første 45 minutter under preseason, og det var han som gjorde seiersmålet etter 72 minutters spill. Han skar inn fra høyre og satte ballen i det lengste hjørnet.