U23 spilte også i går: God gjennomkjøring for Lewtas og O’Neill med Ben Woodburn tilbake

Talentfulle Ben Woodburn var blant spillerne som var tilbake i aksjon da U23-laget i går spilte uavgjort med The New Saints.

23. aug 2020 kl 09.35 Øystein Tronstad

Mens førstelaget valset over Stuttgart i går kveld, så var det en kveld for debutanter da U23-laget var tilbake på Kirkby og møtte det walisiske topplaget The New Saints.

Først og fremst så var det den første kampen som ble ledet av Gary O’Neill og Barry Lewtas. Sistnevnte erstattet populære Neil Critchley som gikk til Blackpool for å bli hovedtrener i mars.

Kampen var den siste i pre-season for The New Saints og 27. august spiller de i første runde av Europa League-kvalifiseringen, så det var en rutinert motstander som møtte Liverpools unge.

RYKKET OPP: Barry Lewtas ledet laget for første gang i går, her er det Jake Cain som får instruksjoner i en tidligere kamp på U18.

RYKKET OPP: Barry Lewtas ledet laget for første gang i går, her er det Jake Cain som får instruksjoner i en tidligere kamp på U18.

I tillegg til de unge talentene som er med til Østerrike, har Liverpool flere lovende som var igjen i England og spilte kampen.

Blant dem 20-åringen Ben Woodburn som allerede har landskamper for Wales. Tidligere landslagstrener Chris Coleman har uttalt tidligere at Woodburn har alt som skal til for å bli en toppspiller.

Midtbanespillerne Leighton Clarkson (18), Jake Cain (18) og Luis Longstaff (19), målvakt Vitezslav Jaros (19) og backen James Norris (17) var alle involvert etter å ha skrevet nye kontrakter med de røde denne sommeren.

Midtbanespiller Abdi Sharif (19) og spissen Paul Glatzel (19) var også tilbake på banen etter å pådratt seg en langtidsskade forrige sesong. Duo sto for de to målene i kampen som endte 2-2. 

En annen spiller som var positiv var offensive Jack Bearne (18).

Har du innspill til journalisten?
[email protected]