Klopp etter kampen: – Fotball blir vanskelig i sånt vær men vi scoret fine mål

Det var en fornøyd trener som kunne se at Liverpool vant, scoret flotte mål og at ingen måtte ut med skade.

22. aug 2020 kl 20.27 Øystein Tronstad

– Jeg er veldig glad. Det var super-intenst i dag, spesielt på grunn av været. Galskap som det regnet, du kunne se vannet på banen. Fotball blir vanskelig da, og det var godt organisert motstander, men vi scoret fine mål, sier Jürgen Klopp til LFCTV etter kampslutt.

– Hvordan vi lagde målene var eksepsjonelt. Taki vet vi at er i god form, Kostas viste oss litt av talentet sitt. Curtis i første omgang, Harvey jobbet hardt til siste slutt, Rhian, vi har gode gutter her og det ser lovende ut. De måtte jobbe i dag.

Liverpool overbeviste etter ferien og rullet over Bundesliga-laget Stuttgart med 3-0. I perioder var det kun et lag på banen.

– Det viktigste i dag var at spillerne følte at 45 minutter med fotball er annerledes enn 90 minutter med trening. Her det ingen som tar pauser, du må bare fortsette. De følte kampens intensitet. I morgen kjører vi på med litt mindre intensitet, mandag vil vi ha to øker og på tirsdag er det Salzburg, alt er bra.

– Jeg tror Ki-Jana (Hoever) tråkket litt over eller noe, vi får se, men ellers har alle det fint.

Oppgjøret mot Red Bull Salzburg ser du på LFCTV og Direktesport.no/Amediaaviser, tirsdag 25. august fra 16:00.

– Vi kjører til Salzburg så da blir det trolig ingen morgentrening. Det blir en tøff kamp. Hvert år så finner de veldig talentfulle spillere over hele verden, så jeg er spent på å se dem. De spiller en ganske tydelig stil. Det blir intenst.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]