Motspillerne har merket seg Klopps oppvarmingsrutine– Hva er det han driver med?!

Før avspark er det ikke sitt eget lag Jürgen Klopp har øynene på.

19. aug 2020 kl 20.14 Arild Skjæveland

Du har kanskje lagt merke til hvordan Liverpools manager oppfører seg når han er ute på gresset mens spillerne varmer opp før kampstart.

Tyskeren er ikke involvert i det hans eget lag driver med – der er det Andreas Kornmayer og co som har kontrollen. I stedet står han på midtstreken og stirrer på motstanderen.

Det er ikke bare supporterne som har bitt seg merke i dette. Det er også et tema blant motstanderne som blir stirret på. Det forteller Brightons rutinerte spiss Glenn Murray.

– Klopp har en ting han gjør før kampene, jeg vet ikke om noen har lagt merke til det, sier Murray i et intervju med radiostasjonen TalkSport

– Han går opp til midtstreken, og står i ro og stirrer inn på banehalvdelen til motstanderen. Det er skikkelig distraherende, sier 36-åringen videre.

«Hva er det han driver med?»

Spissen forteller at det har vært tema i garderoben.

– Det er skikkelig forstyrrende første gang det skjer, for du tenker «hva er det han driver med?». Han ser ikke en gang på sitt eget lag, han ser kun på oss. Han fester blikket, og bare stirrer hele tiden, sier han videre.

Darren Bent var også på plass i studio, og hadde samme opplevelse med Klopp fra 2016, da han spilte for Derby i en ligacupkamp som de helrøde vant 3-0.

– Det er morsomt at Glenn sier det, for da jeg var i Derby spilte vi mot Liverpool i en cupkamp. Vi varmet opp, og han gjorde akkurat det samme. Han sto på midtstreken og så på oss under oppvarmingen. Det førte til at Nigel Pearson, som var vår manager da, til å spørre «hva er det som skjer her?».

– Han gikk bort til Jürgen Klopp og spurte «går det det bra?». Han svarte, «yeah, yeah, yeah» og gikk bort.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]