Klopp vil ta friår i 2024

Liverpools tyske trener åpner for at trenerkarrieren er over etter at kontrakten med de røde går ut.

17. aug 2020 kl 10.50 Øystein Tronstad

53-åringen forlenget sin kontrakt med Liverpool til 2024 i desember i fjor. Han er en del eldre enn ligaens yngste trener Mikel Arteta (38) men har fortsatt mye å gå på til eldstemann Roy Hodgson (73).

– Jeg kommer til å ta meg et friår, og deretter skal jeg spørre meg selv om jeg savner fotballen. Gjør jeg ikke det, er det slutten på Jürgen Klopp som trener, sier Liverpools suksesstrener til tyske Sportbuzzer

– Det er en ting jeg ikke vil savne. Den brutale spenningen rett før en kamp.

Liverpool er for tiden i Østerrike hvor de forbereder seg på å forsvare Premier League-tittelen. Den lange kampen starter 12. september.

– Vi skal ikke forsvare noen tittel. Vi ønsker å vinne nye, for vi har akkurat begynt med å vinne. Hele stallen ser fram til den kommende sesongen og ønsker å gjøre det enda bedre. Vi skal jage hver motstander og ballen over hele banen. Vi vil gjerne være et veldig irriterende lag å møte, og skal ikke gi motstanderne noe moro.

Klopp har vært trener siden 2001 og karrieren har tatt han fra Mainz, via Dortmund, til Liverpool. Han har vunnet tre ligatitler.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]