Klopp om sin nye venstreback: – Ta en titt på YouTube

Jürgen Klopp sier at Kostas Tsimikas er en spennende forsterking og råder supporterne til å ta en kikk på YouTube for å se hvorfor.

17. aug 2020 kl 10.11 Øystein Tronstad

– Jeg tror ikke at venstreback var en posisjon hvor folk trodde at vi nødvendigvis trengte en ny spiller. Kostas er en signering som viser hva vi ser etter, hva vi trenger, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Det har fungert bra så langt, Millie har spilt der noen ganger men vi kan ikke ta noen sjanser. Backene våre er så viktige i måten vi spiller på, med de ferdighetene, farten de har, innleggene de sender inn og mye mer.

Det er kun en uke siden grekeren ble Liverpool-spiller og han er alt en del av laget som akkurat nå forbereder seg i Østerrike.

– Da jeg så Kostas første gang så lurte jeg på om det var mulig å få tak i en som han. Han er ikke den med mest erfaring da han brukte litt tid på å komme ordentlig i gang med karrieren, men i de siste årene så har han vært på riktig spor og bygd seg opp. Så hadde vi en samtale og han var veldig positiv, visste at vi allerede hadde en verdensklasseback.

SQUAD: Kostas Tsimikas, James Milner og Harvey Elliott representerer de nye, de rutinerte og de unge.

SQUAD: Kostas Tsimikas, James Milner og Harvey Elliott representerer de nye, de rutinerte og de unge.

Tsimikas kommer til Liverpool som nybakt ligamester i Hellas. Sesongens seriegull var Olympiakos sitt første siden 2017. Før det vant de syv på rad.

– Han er en super fyr, en gull med mye selvtillit og litt småfrekk om du vil. Ta en titt på YouTube, de fleste av supporterne våre har nok gjort det allerede. Jeg vil si at han er ganske spennende.

Her er noen YouTube-klipp som du kan nyte dagens kaffekopp med:

Det er under en måned til ligastarten og de fleste vil ha forrige sesong friskt og tett i hodet og beina.

– Robbo og Trent kan ikke spiller 50 kamper hver sesong. Det ville begrense dem for å være ærlig, selv om de ville ha klart det. Derfor er jeg glad for at vi har fått et skikkelig alternativ. Jeg er ikke sikker på om vi kan dekke hvert eneste potensielle problem på denne måten, men jeg er fornøyd med løsningen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]