– Han har ansiktet til et barn men alt annet er bare, wow!

Midtstopper Billy Koumetio imponerte med sitt spill for U18-laget forrige sesong og nå er han med førstelaget til Østerrike.

17. aug 2020 kl 14.19 Øystein Tronstad

– Billy the kid. Han ser ikke ut som et barn! I ansiktet så ser han ut som en gutt men alt det andre er bare, wow! Jeg fortalte han at sist gang jeg så han så var han 20 centimeter kortere eller noe sånt. Det er ganske spesielt, han er et stort talent, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Billy var uheldig og har vært ute med skade en stund og nå er han tilbake. Det ideelle for han ville vært å være med U23-laget, men treningsleiren er en god mulighet for han.

RUTINE OG UNGT BLOD: 29 mann fikk plass på flyet til Østerrike og det ble funnet plass til flere av de unge og lovende.

RUTINE OG UNGT BLOD: 29 mann fikk plass på flyet til Østerrike og det ble funnet plass til flere av de unge og lovende.

Koumetio var et nytt fjes for mange da de 29 som ble plukket til å være med til Østerrike ble kjent. 17-åringen skrev profesjonell kontrakt med Liverpool så sent som forrige uke. Klopp har brukt treningene til å vise forsvarsspilleren hvordan «the Liverpool way» er.

– Jeg tror at ting som dette vil hjelpe han stort og jeg er rimelig sikker på at han vil ta store steg. Vi må bare sørge for at vi håndterer det riktig med tanke på alderen og de fysiske kravene. 

Det er kun 26 dager igjen til Premier League-ballen skal rulle igjen, og Liverpool må bruke tiden godt inn mot det som blir en ny spesiell sesong.

– Det kommer til å bli den mest intense sesongen vi noen gang har hatt. På grunn av koronaviruset så kan vi ikke forberede oss perfekt. Ingen vet eksakt hvordan markedet vil være de neste månedene, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]