Jason McAteer: – Brewster er nå foran Origi i køen

De unge spillerne på treningsleiren imponerer McAteer og 49-åringen tror at Rhian Brewster og Curtis Jones er klare for minutter på førstelaget.

22. aug 2020 kl 14.17 Øystein Tronstad

– De siste 12 månedene så har vi sett at Jürgen har funnet sin foretrukne startellever. Utenom en til to på midtbanen så gir resten seg selv, uke inn og uke ut, sier tidligere Liverpool-spiller Jason McAteer til Off The Ball.

– Men det er mange kamper som skal spilles i løpet av kort tid denne sesongen, og Liverpool vil ønske å gå for Champions League igjen.

McAteer var 20 år gammel da han slo gjennom i Bolton Wanderers. I 1995 ble han hentet til Liverpool hvor han var et friskt pust. Etter karrieren har han blant annet jobbet for ESPN og LFCTV. 

– Liverpool har noen flotte talenter som Jürgen har integrert på en god måte. Han har valgt ut mulighetene deres. Neco Williams har kommet inn og han kommer ikke til å erstatte Trent, men han er definitivt en god backup. Anvendelig er han også. Curtis Jones kan fylle en rolle i 20-25 minutter om det behøves, men den store spilleren for meg er Rhian Brewster.

– Forventingene var store til han i fjor, men han hadde akkurat kommet tilbake fra en stor skade. Jürgen lot han gå til Swansea hvor han scoret 11 på 22 og har kommet tilbake med selvtillit. Han trener bra og jeg tror at han nå er foran Divock Origi, noe som vil vekke oppmerksomhet. Han er klar for å steppe inn for 20-25 minutter.

– Jeg vil ikke si at noen av de unge pusher for en startplass ennå, men det er mye talent på vei frem. Curtis er kanskje den som er nærmest. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]