Klopp vil gi alle spilletid i dag

22. aug 2020 kl 10.34 Øystein Tronstad

– Vi har satt opp to kamper og begge blir tøffe. Stuttgart rykket opp for noen uker siden. La meg presisere at de er en toppdivisjonsklubb, en historisk Bundesliga-klubb. De måtte ta den harde veien ned til 2. Bundesliga men nå er de tilbake. Ganske ungt og livlig lag, vet ikke alt for mye om dem for å være helt ærlig men det vil jeg heller ikke, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Jeg vil at vi skal reagere basert på hva de krever av oss. Så det vil ikke bli et langt taktisk møte hvor jeg forteller alt om motstanderen. Jeg kjenner ikke treneren godt heller for han slo seg opp etter at jeg forlot Tyskland, så det blir spennende. Men de har alltid gode lag og Nat (Phillips) spilte der forrige sesong.

MOTSTANDEREN: Holger Badstuber, Marc-Oliver Kempf, Nicolás González og Gonzalo Castro er blant de mer kjente på laget som ledes av Pellegrino Matarazzo.

MOTSTANDEREN: Holger Badstuber, Marc-Oliver Kempf, Nicolás González og Gonzalo Castro er blant de mer kjente på laget som ledes av Pellegrino Matarazzo.

Denne sommeren er det ingen store turneer eller vennskapsturneringer så Liverpool er heldige som har fått tak i såpass god motstand.

– Treningskamper er veldig viktige for øyeblikket, men de bør ikke være historiske kamper som alle snakker om flere år senere. Det er for at vi skal kunne vise at vi, etter mange tøffe treningsøkter, er klare til å kjempe. Om en uke har vi Arsenal og det er ikke mye tid frem til den kampen. 

Flere unge spillere er med ned til Østerrike og Klopp går langt i å love spilletid i det som trolig blir Kostas Tsimikas første kamp i helrød drakt. 

– Vi vil gjøre bytter, så godt som alle vil få spille. Tre dager senere møter vi Salzburg som blir veldig vanskelig, det er jeg sikker på. Jeg tror at de starter sesongen allerede neste uke så de har trent en god del lenger enn det vi har.

Kampen, Liverpool - Stuttgart, ser du på LFCTV og Direktesport.no/Amediaaviser fra 18:00 i kveld.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]