– Jeg ønsker å spille for Liverpool neste sesong

Rhian Brewster ønsker ikke noe nytt utlån, men kommer til å gjøre som han får beskjed om av Jürgen Klopp.

15. aug 2020 kl 17.43 Einar Kvande

Rhian Brewster imponerte på utlån hos Swansea i Championship forrige sesong, hvor han gjorde 11 mål på 22 kamper, men måltyven ønsker i utgangspunktet ikke å reise ut på noe nytt utlån kommende sesong.

– Jeg ønsker å være i Liverpool neste sesong. Jeg ønsker å kjempe om en plass på førstelaget. Hvem ønsker ikke å spille for de regjerende ligamestrene, lyder det retoriske spørsmålet fra Brewster i et intervju med podcasten The Beautiful Game.

– Jeg ønsker egentlig ikke å bli lånt ut igjen, men dersom det er det beste for meg i situasjonen jeg befinner meg i, at jeg reiser ut for å få mer spilletid, så kommer jeg til å gjøre det. Men jeg har et realistisk mål om å spille for Liverpool.

– Jeg ønsker å være spissen på laget. Jeg skal selvsagt jobbe så hardt jeg kan for å bli det, men jeg kommer til å akseptere det som manageren forteller meg. Om det innebærer at jeg blir værende i Liverpool eller blir lånt ut på nytt, det vet jeg ikke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]