Rhian Brewster:– Jeg vet ikke hva som skjer neste sesong

Rhian Brewster hadde et vellykket utlån i Swansea. Nå er han usikker på hva som skjer neste sesong.

2. aug 2020 kl 15.30 Jens Hapnes Rege

Rhian Brewster dro til Swansea i januar i jakt på spilletid. 

20-åringen etablerte seg raskt i Steve Coopers startellever, og endte til slutt på elleve mål i løpet av halvåret i Wales. Han skjøt Swansea til playoff, men kunne ikke hindre Brentford i å avansere til finalen på tross av et fint mål i semifinalen.

I et avskjeds-intervju med Swanseas hjemmeside sier han at han har elsket tiden i Swansea. 

I hjertet

– Jeg har elsket hvert sekund. Jeg elsker klubben, elsker fansen, elsker støtteapparatet, jeg elsker alle her, innleder Brewster.

– Jeg vet ikke hva som skjer neste sesong, men hvis jeg ikke kommer tilbake vil Swansea alltid være i hjertet mitt. Jeg vil være en Swansea-fan for alltid, og vil alltid følge med på dem. 

Swansea ønsker naturligvis å ha med seg talentet videre, men Brewster selv er usikker på hva det neste steget blir. 

– Jeg håper guttene går for det igjen neste sesong. Hvis jeg er her skal vi kjøre på sammen, men hvis ikke håper jeg de graver dypt og går for det igjen uten å se seg tilbake. De kommer til å bruke dette som motivasjon ettersom jeg vet at vi ikke ønsker å føle det slik igjen.

Fansen hylles

20-åringen sammenligner Swanseas supportere med Liverpools trofaste fans.

– Det er på en måte det samme her som i Liverpool, alle er bare en stor familie. «The Jack Army» har vært fantastiske med meg. I den første kampen hadde jeg en sang, min første sang. Jeg kommer aldri til å glemme det. Jeg kan ikke takke fansen nok, avslutter han i avskjedsintervjuet. 

Brewsters neste steg er enda usikkert, og det blir spennende å se hvilke signaler Klopp sender vedrørende den unge spissen når mesterlaget returnerer til treningsfeltet. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]