Brewster er åpen for å ta en en ny sesong i Swansea

Rhian Brewster var en suksess på utlånet i Wales.

3. aug 2020 kl 10.34 Arild Skjæveland

I januar ble Rhian Brewster lånt ut til Swansea for å få førstelagsfotball. Der scoret han 11 mål på 22 kamper, for et lag som tok seg til play-off i Championship på mest dramatisk vis.

I semifinalen ble Brentford et par nummer for store, og Brewster og co røk ut i forrige uke. Tirsdag kveld spiller Brentford og Fulham om den tredje opprykksplassen til Premier League.

Swansea-manager Steve Cooper har snakket varmt om Rhian, og ønsker å beholde 20-åringen på Liberty Stadium. Det høres ut som det er en løsning også spilleren selv kunne tenke seg.

– Jeg har elsket hvert minutt av det. Jeg er glad i klubben, jeg er glad i supporterne, jeg er glad i støtteapparatet og jeg er glad i alle som er her, sier Brewster i et intervju med Swanseas offisielle nettsider.

Åpen for å bli

Spissen åpner for å bli i klubben - men det er opp til Liverpool, og hva som er klubbens planer for ham.

– Jeg vet ikke hva som skal skje neste år, men dersom jeg ikke kommer tilbake, vil jeg alltid ha Swansea i hjertet mitt, sier han.

– Jeg vil for alltid ha Swansea med meg, og følge med på dem uansett hva som skjer. Jeg håper bare at guttene går for det igjen neste sesong. Dersom jeg er her, så skal vi presse for det sammen - men om ikke, så håper jeg at guttene graver dypt og går for det igjen uten å se seg tilbake. De vil bruke dette som motivasjon, for jeg vet at vi ikke ønsker å føle det slik som dette igjen.

Brewster har kontrakt med Liverpool til sommeren 2023.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]