Fikk blankt avslag da han forsøkte å låne Curtis Jones

Jürgen Klopp aktet ikke å la andre ta seg av utviklingen til sin unge midtbanespiller.

25. sep 2020 kl 18.03 Einar Kvande

Tidligere Red Bull Leipzig-manager Ralf Rangnick har avslørt at han mislykkes med et forsøk på å låne midtbanespilleren Curtis Jones fra Liverpool for to år siden.

Rangnick var manager i Leipzig i 2018/19-ssongen, og ønsket å hente Jones på lån for en sesong eller to, men fikk blankt avslag av Jürgen Klopp.

– Jeg vet at Liverpool ikke ønsker å låne ham ut, for jeg spurte Jürgen om å få låne Curtis for to år siden. Jeg spurte ham om han kunne tenke seg å låne ham ut til Leipzig for ett år eller to, men han svarte kontant nei, forteller Rangnick til Sky Sports.

– Jürgen ønsker å beholde ham. Jeg tror han vet hvilket stort talent han har i Curtis. Han er en av de mest spennende spillerne i England for tiden, slår Rangnick fast.

– Problemet til Curtis er selvfølgelig at det er så mange toppspillere foran ham i køen. Men det fine med de fleste egenavlede unge spillerne til Liverpool er at de ikke ønsker å forlate klubben.

Fem mål på 16 kamper

Jones imponerte stort i 7-2 seieren over Lincoln torsdag kveld, hvor han noterte seg for to av målene. Han har spilt 16 førstelagskamper så langt, og har scoret fem mål og notert seg for en målgivende på disse. Sju av kampene har kommet i Premier League.

Forrige sesong spilte 19-åringen 10 førstelagskamper, hvorav seks i Premier Leauge og fire i FA-cupen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]