Mener Liverpool trenger en ekstra midtstopper

James Pearce i The Athletic tror ikke Liverpool tar noen forhastede beslutninger etter Leeds-kampen, men mener det er viktig å få inn en ekstra midtstopper før vinduet stenger.

13. sep 2020 kl 08.43 Jens Bessesen

I en Q&A-spalte etter kampen mot Leeds har The Athletics James Pearce svart på spørsmål om kampen vil endre transferpolitikken til Liverpool dette overgangsvinduet. 

«Det vil ikke endre noe. Gordon, Edwards og Klopp tar aldri forhastede beslutninger. Mye vil avhenge av hva som skjer med tanke på salg av backup-spillerne de neste ukene», skriver Pearce. 

Tror Wijnaldum blir

Pearce ga også et hint om hva som trolig kommer til å skje med Georginio Wijnaldum, som har vært kraftig linket til Barcelona. 

«Som det ser ut nå forventer Liverpool at Gini blir i klubben denne sesongen. Klopp ville ikke brukt ham on han trodde Gini har tanker om å dra til Barca», skriver den velinformerte journalisten. 

Når det kommer til Rhian Brewster, en annen spiller som har blitt linket bort i form av både utlån og salg, skriver Pearce at Liverpool vurderer situasjonen og vil bestemme seg snart. 

Mener en ny midtstopper må inn

Det er usikkert om Liverpool kommer til å handle flere spillere dette vinduet.

Pearce sier seg enig med en del av innsenderne i at Liverpool-troppen ikke er helt komplett.

«Laget er toppklasse. Det er troppen som trenger forsterkninger på et par områder. Midtstopper og en kant er de to viktigste som jeg ser det», skriver Pearce. 

Pearce mener det viktigste er å hente en ny midtstopper, men påpeker at Klopp har stor tro på spillerne som er i klubben. Det ble bevist da Curtis Jones kom inn mens Leeds-kampen var langt fra avgjort.

«Det var modig av Klopp, og det viser hvor villig han er til å sette sin lit til unggutter. Det var også en belønning til Jones fordi han har prestert godt på trening i det siste. Jones vil lære mye av dette», skriver Pearce.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]