Trio kom seg helskinnet gjennom landskamper

Virgil van Dijk, Georginio Wijnaldum og Andy Robertson har alle vært i aksjon i Nations League i kveld.

4. sep 2020 kl 22.43 Einar Kvande

Virgil van Dijk og Andy Robertson bar som vanlig kapteinsbindet for henholdsvis Nederland og Skottland i kveld, og fikk begge 90 minutter på banen i Nations League. Det gjorde også Georginio Wijnaldum, da Nederland slo Polen 1-0 i Amsterdam.

Tottenhams Steven Bergwijn gjorde kampens eneste mål etter en drøy times spill på Johan Cruijff Arena. Dermed tre oppskriftsmessige poeng til Nederland i gruppe A.

POENGDELING: Kaptein Robbo er neppe fornøyd med ett poeng hjemme mot Israel.

Uavgjort for Skottland

Robertson og Skottland i gruppe B er nok ikke like godt fornøyd, etter at de klarte bare 1-1 mot Israel hjemme på Hampden Park.

Ryan Christie ga vertene ledelsen på et straffespark like før pause, men Zahava utlignet for gjestene med et drøyt kvarter igjen å spille.

Tidligere i kveld fikk Rhian Brewster spille de siste snaue 20 minuttene da England U21 slo Kosovo hele 6-0 i en EM-kvalifiseringskamp. Stillingen var 4-0 til de unge engelskmennene da Liverpool-spissen entret banen i Pristina.