Messi må fortsette i Barcelona mot sin vilje

Manchester City får likevel ikke fatt i mannen mange mener er verdens beste fotballspiller.

4. sep 2020 kl 18.37 Einar Kvande

Barcelonas mestscorende spiller gjennom tidene, Lionel Messi, har i ettermiddag uttalt han blir værende hos den katalanske klubben fordi det er umulig for noen klubb å betale hans utkjøpsklausul, og han ønsker ikke å ta Barcelona til retten over klausulen i kontrakten.

Argentineren sendte en fax til Barcelona-ledelsen tirsdag, der han informerte om at han ønsket å benytte seg av en klausul i kontrakten hans, der han kunne forlate klubben på en gratisovergang.

Barcelona hevdet på sin side at Messis eventuelle nye klubb måtte betale en utkjøpsklausul på hele 700 millioner euro.

Måtte ha gitt beskjed før 10. juni

– Jeg var sikker på at jeg kunne forlate klubben gratis, siteres Messi av Goal.

– Presidenten har hele tiden sagt at jeg kunne bestemme meg etter sesongen om jeg ønsket å bli værende eller ei. Nå sier de at jeg måtte ha gitt beskjed før 10. juni dersom jeg ønsket å forlate klubben. Da var vi fortsatt midt i La Liga-sesongen, på grunn av det forferdelige koronaviruset. Pandemien endret sesongen.

– Dette er årsaken til at jeg fortsetter i klubben. Den eneste grunnen til at jeg nå fortsetter i klubben er fordi presidenten har fortalt meg at jeg kun får forlate klubben dersom noen betaler utkjøpsklausulen på 700 millioner euro, og det er umulig for alle klubber.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]