Robertson mener at Messi er en av de beste han har møtt: – Hvis han kommer, så får vi håndtere det

Andy Robertson ønsker ikke å se Lionel Messi i Manchester City-drakt, men er klar til å kjempe mot en av tidenes fotballspillere om en overgang skulle skje.

3. sep 2020 kl 19.49 Øystein Tronstad

– Jeg håper at det ikke skjer selvsagt, fra et egoistisk ståsted, så håper jeg at han blir i Barcelona, ​​sier Andy Robertson når han blir spurt om Lionel Messi i forbindelse med Skottlands Nations League-møte med Israel i morgen.

– Han er en av de beste, om ikke den beste, spillerne som fotballen har sett. Hvis han går til en av dine største rivaler, så er det aldri et godt tegn.

Liverpools venstreback, som for tiden er med det skotske landslaget som har Israel og Tsjekka i denne rundens Nations League, ønsker helst at Barcelona-legenden forblir i klubben sin.

– Han er en fantastisk spiller og jeg har ingen tvil om at han ville tatt med seg den samme kvaliteten og lidenskapen, som han viser i Barcelona, ​​til Premier League. Siden Liverpool ikke kommer til å signere han, så håper jeg at han holder seg unna Premier League og blir i Spania.

VIKTIG ROLLE PÅ BACKEN: Andy Robertson har vært blant Liverpools beste i pre-season og er viktig også på det skotske landslaget.

VIKTIG ROLLE PÅ BACKEN: Andy Robertson har vært blant Liverpools beste i pre-season og er viktig også på det skotske landslaget.

Robbo har målt krefter mot argentinere tidligere. Lagene møttes i en minneverdig semifinale i Champions League 2019. Luis Suárez og til mål av Lionel Messi gjorde på de fleste avskrev Liverpool før returen på Anfield. To mål av både Barcelona-linkede Gini Wijnaldum og Divock Origi sendte de røde til finalen hvor de senere vant pokalen. 

- Hvis han kommer, så får vi håndtere det. Det vil være stort for gutta å spille mot han fordi vi har møttes to ganger tidligere og det er noen av de tøffeste kampene vi har spilt. Du må passe på han hele tiden. Han kan dukke opp ut fra ingenting.

Skottland - Israel kan du se på TV2 Sumo fredag 4. september fra 20:45.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]