Carragher vil gjerne se Messi i PL men tror ikke han ville passet i Liverpool

Jamie Carragher håper Lionel Messi kommer til England og ser kun en klubb som aktuell for superstjernen.

28. aug 2020 kl 23.08 Øystein Tronstad

– Jeg håper på det. Jeg ville elske å se Messi i Premier League. Jeg ønsker å se han spille, jeg ønsker å analysere han på Monday Night Football og alt det der, sier Jamie Carragher til Football Daily.

– Det er åpenbart en sted for han og det er Man City, med den historien han har med treneren og de finansielle ressursene klubben har. Jeg tror ikke Liverpool vil gå nær en sånn situasjon økonomisk.

Carragher er også i tvil om 33-åringen ville passet inn i dagens Klopp-lag.

– I tillegg så er det måten Liverpool spiller på. De er mye mer energiske enn City som er et mer teknisk lag, og det kan passe Messi bedre. Men hvordan du får til en slik avtale med de summene som er involvert, det er jeg usikker på. Det er helt utrolig.

Messis landsmann Gonzalo Higuain slet med å få det til i Premier League og kommer med sine råd da han tidligere i august snakket med Fox Sports.

– England? Der vil forsvarsspillerne sparke dritten ut av deg og du får ingenting (av dommerne). De er bygd som garderobeskap og de treffer deg, jeg led mye i den engelske ligaen. Jeg klarte ikke å tilpasse meg i løpet av de seks månedene. Det har ingenting å gjøre med den spanske ligaen.

Higuain ble lånt inn fra Juventus i januar 2019 og ut sesongen. Han scoret fem ganger men måtte blant annet gå målløs av Etihad, Goodison og Anfield.

– Jeg er usikker på hvordan det ville påvirket Leo siden han er en spiller fra et annet nivå, og ikke ville lide på samme måte, men det er en veldig vanskelig liga.

MØTER VEGGEN: Gonzalo Higuain møtte kanskje verdens beste midtstopper da han var utlånt til Chelsea våren 2019.

MØTER VEGGEN: Gonzalo Higuain møtte kanskje verdens beste midtstopper da han var utlånt til Chelsea våren 2019.

På dagens pressekonferanse i forkant av Community Shield kommenterte Klopp spilleren som har vunnet gullballen hele seks ganger.

– Om vi er interesserte? Ingen sjanse! Hvem ønsker ikke å ha Messi på laget, men summene det snakkes om er ikke for oss! Man han er en god spiller.

Klopp trente 14 sesonger i Tyskland før han ankom England og han har merket forskjellen. Som proff har Messi utelukkende spilt i Spania.

– Det vil selvsagt hjelpe Manchester City om han havner der, og det vil gjøre det mer vanskelig å slå dem. Jeg vet ikke om Premier League trenger noe løft, men han vil utvilsomt gi ligaen et løft. Det ville ha vært interessant å sett, så slik sett ville jeg ha likt å se det. Men jeg er ikke sikker på at jeg vil få det. Han har aldri spilt i en annen liga. Fotballen er annerledes her.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]