Wijnaldum vil ikke kommentere Barcelona-ryktene

Gini Wijnaldum er for tiden på landslagsoppdrag med Nederland og vil ikke snakke om fremtiden.

3. sep 2020 kl 17.37 Øystein Tronstad

29-åringen er, sammen med lagkamerat Virgil van Dijk, en del av en Premier League-tung tropp som den midlertidige treneren Dwight Lodeweges har samlet.

Lodeweges har ansvaret siden Ronald Koeman forlot stillingen og ble Barcelona-trener. Det er den linken som har knyttet Wijnaldum til katalanerne, men på landslagets pressekonferanse ville ikke Liverpool-spilleren snakke om fremtiden utover de landskampene som venter.

- Det er bare et rykte, jeg har ingenting å si om det, svarte Wijnaldum på spørsmål om en mulig gjenforening med Koeman i Barca.

ANDRE LAGKAMERATER: Gini Wijnaldum har en pause fra klubbkameratene og trener her med Lyons Kenny Tete og Barcelona-spiller Frenke de Jong.

ANDRE LAGKAMERATER: Gini Wijnaldum har en pause fra klubbkameratene og trener her med Lyons Kenny Tete og Barcelona-spiller Frenke de Jong.

Nederland møter Polen på hjemmebane i morgen kveld. Kampen kan du se på TV2 Sport Premium 1 og Sumo. Mandag 7. september møter de Italia.

I tillegg til Liverpools til spillere er Brightons Joël Veltman, Manchester Citys Nathan Aké, Tottenhams Steven Bergwijn og Manchester Uniteds første kjøp Donny van de Beek med i troppen. Det samme er Barcelonas Frenke de Jong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]