Flere journalister: Manchester United er med i kampen om Thiago

En av Liverpools største rivaler skal nå være inne i jakten på midtbaneprofilen som har vært linket store deler av sommeren.

30. aug 2020 kl 21.35 Øystein Tronstad

Flere journalister melder at Manchester United, etter at det ser ut som at de har sikret seg Donny van de Beek, er interesserte i en midtbanespiller til og at det er Liverpool-linkede Thiago Alcântara.

Bayern München står fortsatt fast på sitt prisforlangende, £29 millioner for 29-åringen, og har ikke mottatt noe offisielt tilbud fra Liverpool ennå.

Bayerns leder, den gamle storspilleren Karl-Heinz Rummenigge, uttalte nylig til tyske Welt am Sonntag:

– Det ser ut som at han vil forlate oss. Det var viktig for han å vise at han kan levere i de store kampene. Når alt kommer til alt så gjør det litt vondt. Jeg forventer et bud på han i løpet av de neste dagene.

Velinformerte Fabrizio Romano melder at Thiago skal foretrekke Liverpool og at Jürgen Klopp ønsker seg spilleren, men at det blir opp til klubbene å bli enige om en overgangssum.

SOMMERKJØP: Donny van de Beek ser ut til å forlate Ajax og Amsterdam og komme til Manchester og Premier League.

SOMMERKJØP: Donny van de Beek ser ut til å forlate Ajax og Amsterdam og komme til Manchester og Premier League.

Nyheten kommer samtidig som at nederlandske Donny van de Beek ser ut til å bli Manchester Uniteds første kjøp denne sommeren. 23-åringen vil koste rundt £40 millioner og forventes skrive kontrakt frem til 2025.

Med midtbanespillere som Fernandes, Pogba, Matić, McTominay og Fred alt i stallen så kan det bli folksomt sentralt hos United.

Donny van de Beek var en del av det spennende Ajax-laget som tok seg til semifinale i Champions League samme år som Liverpool vant turneringen. På det laget spilte han blant andre med Frenkie de Jong (nå i Barcelona, Hakim Ziyech (nå i Chelsea) og Matthijs de Ligt (nå i Juventus).

Har du innspill til journalisten?
[email protected]