Spillerbørs mot LeedsToppscoreren fant formen da forsvaret viste at det er mye å gå på

Våre karakterer gjenspeiler mange mål i hver ende for de helrøde på Anfield.

Alisson Becker6

Kunne ikke gjøre stort med baklengsmål hvor sjansene ble skapt av forsvarsfeil. Virket ellers trygg, men tre baklengs på eget gress er sjelden kost.

Trent Alexander-Arnold4

Ble rundlurt før 1-1 målet og ga preg av at han har hatt en ikke ideell oppkjøring til sesongen. Og bare et offsideflagg hindret ham i å score et klassisk selvmål. Må løfte seg veldig, og fort.

Joe Gomez5

Var heller ikke overbevisende i forkant av 1-1 og Leeds skapte en del trøbbel for Liverpool ute på sin venstreside, spesielt da før pause. Virket ikke i toppform og føler nok pusten fra Joel Matip angående startplass.

Virgil van Dijk6

Virgil må ta skylden for 2-2 da han skulle ha greid å rense unna et nokså enkelt fremspill. Er suveren i flere situasjoner, ikke minst da han stanger inn corneren fra Andy Robertson, og får også et fint mål annullert, men har ikke fått luket bort defensive feil som en også så antydninger til under pre-season.

Andy Robertson7

Robbo er den forsvarsspilleren som er i best form for øyeblikket. Frisk og god fremover, og har stort sett kontroll defensivt som gjorde ham klart best i den bakre fireren.

Naby Keita6

Afrikaneren hadde ikke turboen helt på, men bidro til et fint driv i angrepsspillet når han satte fart fremover. Et og annet rusk, men var etter vår mening tross alt best på midtbanen så lenge han spilte og byttet var overraskende.

Jordan Henderson5

Kapteinen virket litt seig, for så vidt ikke noe merkelig etter å ha vært skadet under mesteparten av sommeren. Byttet av og til på ankerrollen med Wijnaldum, og noe sier oss at han spiller indreløper i neste kamp.

Georginio Wijnaldum5

Det føles litt flåsete å si det, men det er en følelse der om at nederlenderen gjør det han må gjøre ute på banen om dagen og at han begynner å få tankene et annet sted. Klopp beholdt ham nok på banen i håp om at laget ikke skulle miste ballen så ofte, men det er lite gnist i Gini om dagen.

Mohamed Salah9

Dette var toppscoreren slik vi har lært ham å kjenne. Aggressiv, direkte og farlig. Tydelig lettere i beina etter ei uke med mindre trening. Matchvinneren som var en konstant trussel for Leeds gjennom hele kampen.

Roberto Firmino6

Bobby har en og annen herlig detalj, men virker også noe tung i beina. Han er i det hele tatt ikke like skarp foran mål som han pleier, illustrert etter bare et par minutter da han burde fått mer ut av et fremspill dypt inne i feltet til Leeds. Det samme gjentok seg da man trodde at han hadde misbrukt en gylden og siste sjanse til 4-3.

Sadio Mané7

Virker ganske skarp og viser glimtvis godt spill, men det blir gjerne nesten foran mål og han har ennå et stykke igjen til sin aller beste form.

Fabinho7

Kom utpå før timen var spilt for å få orden på midtbanen. Det greide han vel bare delvis, men ble skaffet straffesparket som ga tre poeng. Starter nok neste gang.

Curtis Jones

Klopp viste han stor tillit ved å sette inn unggutten istedenfor James Milner med en halv omgang igjen å spille. Virket å være sent inne i 3-3 scoringen, og ble avblåst for frispark da van Dijk «scoret», men kom likevel rimelig bra fra en vanskelig oppgave da Liverpool jaget seiersmålet. På banen i for få minutter til å få poeng.