Independent:Brewster utelatt fra troppen - nærmer seg overgang

Ifølge Independent er Rhian Brewster utelatt fra kveldens tropp mot Lincoln.

24. sep 2020 kl 17.57 Jens Bessesen

Melissa Reddy i Independent melder at Rhian Brewster er utelatt fra troppen til kveldens kamp mot Lincoln i ligacupen. Fremtiden til den unge spissen er fortsatt uklart, men han skal nå nærme seg en overgang. Det er ifølge Reddy Sheffield United som ligger best an i kampen om å sikre seg spissen.

Sheffield United-manager Chris Wilder skal ha vært i nye samtaler med Jürgen Klopp onsdag. Wilder har vært klar på at han jakter en spiss dette overgangsvinduet, men på grunn av hard konkurranse om Brewster ser han også på muligheten til å låne Folarin Balogun fra Arsenal. 

Både Brighton, Crystal Palace og Aston Villa skal være interessert i Brewster, som Liverpool verdsetter til 25 millioner pund. Liverpool krever imidlertid en tilbakekjøpsklausul om de lar 20-åringen gå permanent. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]