Palace-eieren er fortsatt opprørt etter Brewster-rapport

Steve Parish ba Sky Sports om å fjerne rapport om at Rhian Brewster var i ferd med å bli Palace-spiller.

22. sep 2020 kl 08.59 Arild Skjæveland

Mandag rapporterte Sky Sports at Crystal Palace hadde lagt inn et formelt bud på Rhian Brewster. Liverpool-spilleren har lenge blitt linket til klubben, og det har blitt hevdet at han skal foretrekke Selhurst Park.

Sky rapporterte at budet skulle være på 19 millioner pund – og kunne stige med ytterligere £6 millioner. I tillegg skulle London-klubben være villig til å gi Liverpool den tilbakekjøpsmuligheten de gjerne ønsker, for £37 millioner.

Budet virket veldig nære den prislappen Liverpool skal ha satt på 20-åringen. En som ikke likte rapporten, var Crystal Palace sin eier og styreformann Steve Parish. Han gikk på Twitter og ba TV-kanalen om å fjerne saken.

Fortsatt opprørt

Åtte timer etter at han ba Sky Sports om å fjerne innslaget, var Parish tilbake på Twitter. Han var fortsatt opprørt over rapporten.

– Siden dere ikke vil la det ligge, skal heller ikke jeg gjøre det. Hvordan vet dere hva jeg er «forberedt på å betale?» Eller om jeg er forberedt på å betale noen ting?, twitret Parish.

– Jeg kan forsikre dere om at tallene aldri har blitt diskutert med meg, så hvem forteller dere disse tingene, og av hvilken grunn? Og hvorfor er det greit å bare skrive det?, skriver han videre.

Journalistene som følger Liverpool tettest rapporterte at partene var i samtaler, men gikk ikke like langt som Sky Sports, som hevdet at et formelt bud var lagt inn.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]