Crystal Palace har gått til det oppsiktsvekkende skritt å be Sky Sports News fjerne nyhet om Brewster-bud

Crystal Palace-formannen har personlig gått ut på Twitter og beskrevet nyheten fra Sky som total fabrikasjon.

21. sep 2020 kl 13.32 Einar Kvande

Sky Sports News meldte tidligere i dag at Crystal Palace har lagt inn et formelt bud på 19 millioner pund pluss seks millioner pund i tilleggsklausuler i håp om å sikre seg Rhian Brewster.

Liverpool hadde ifølge rapportene sikret seg en tilbakekjøpsklausul, der de har førsterett til å kjøpe spissen tilbake for 37 millioner pund.

Palace er en av seks klubber som har vist interesse for Brewster. Sheffield United, Newcastle og Brighton skal være tre av de andre. 

Nå skriver imidlertid Palace-formann Steve Parish på Twitter at Palace har bedt Sky om å fjerne nyheten.

– Vi har bedt Sky om å ta dette ned, da det er total fabrikasjon fra ende til annen. Vi har ikke lagt inn noe bud, verken formelt eller uformelt, skriver Parish.

Normalt velinformerte James Pearce melder at det ikke er kommet noe formelt bud på Brewster hittil, men skriver at det har vært samtaler mellom klubbene, og flere samtaler vil det bli.

Jürgen Klopp var litt usikker på om han skulle inkludere Brewster i sine egne planer for sesongen, men Sky Sports News er blitt fortalt at Liverpool-manageren er klar til å la 20-åringen forlate Anfield-klubben, da Liverpool trenger pengene for å dekke kostnadene ved overgangene til Thiago Alcantara og Diogo Jota.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]